Anonimen
|
Jooooj me kar trese, ko berem kake flenče se muvajo na okol! Sama poznam kar nekaj takih frčapel in najraje bi jih stresla iz gat! Če me že kaj narevira, je to neodgovorna in neolikana mladina. Pa sem jaz tut mladič še, sam mene so najbrž ugrabli nezemljani, ma ziher so me, ker sem včeraj razmišljala, če naj spoliram jabolka, da se bodo lepše svetila v košari Mene in sestro je mami enako učila, pa je med nama takšna razlika, kot med mravljo in slonom. Zanimivo, da sem sama dojela določene vrednote, brez da bi mi jih razlagala, medtem ko jih ona ne bo zaštekala, do konca življenja. Plača je za žur in cune, mami, pa zato, da ti kuha, pere, lika in od rit odnaša. Denarja za hrano in prašek ni, za žuranje do jutra, pa je....Pa važno je le to, da si lep in ves opedenan, za druge te pa boli joli! Evo filozofija življenja, današnje mladine . Dokler smo skupaj živele, sem sestro naučila vsaj pospravljat spodnje gate za seboj. Zdej je itak spet stara pesem. Vas zanima kako? Vsako jutro, ko jih je pustila ob postelji, sem jih potlačila pod njen povšter. Vsako jutro, dan za dnem, sem tako kopičila njene posrane smrdljive gate pod povšter, tako, da je bil le ta že "prikupno" dvignjen. Ne bi bila rada v povštrovi koži , sploh pa ne v njeni, ko je neke noči, zrinila povšter na stran in zarila svojo prelestno glavico v kup smrdljivo-posranih gat! Je vpila ko totalen kreten...nucalo je pa žal le en teden. Jaojao, da ne govorim o tem, da ji je gat zmanjkalo , to je bla šele kriza . Ampak men se je še kar dalo prevzgajati jo, tko, da ko se je stara zgodba začela ponavljati, sem jih zopet začela pobirat (gate namreč) in shranjevat. Tokrat v vrečko za smeti in ko so nekega popoldneva prišle na obisk k njej sošolke, sem, preden so vstopile, vse tiste gate raztresla po celi sobi ! Je mela preprogo iz gat! Pa po postli so ble, ma povsod! Phahahahahahhahaaaaa! Znorela je itak! To sem še enkrat ponovila kasneje, ko je pripeljala fanta domov. Pol smo meli pa mir oz. gate je sama nosila v koš za perilo . Heeeeeee
|