ttz
|
o mama mia, par dni ne sedem za računalnik, pa je tu cel roman. lepoooo , da se nekaj premika tudi na našem forumu. bugi,ja, sta dvojajčna. kar se tiče stajice pa je zgodba taka. jaz sem ju najprej imela v eni posteljici - skupaj, ko pa sta jih prerasla, sem ju dala v dve stajici (čez dan). na dno sem dala špunjo, da sem ju lažje dvigovala. to se je zgodilo enkrat pri šestih mesecih, če se ne motim. od takrat sta čez dan vsak v svoji stajici, špunjo je bilo kasneje treba vzet ven, če ne bi skočila čez, ko sta se začela bolj intenzivno dvigovat. zdaj se po njih prosto sprehajata, dvigujeta, igrata in noter tudi zaspita, ker jaz ne kompliciram, da morata zaspat ob določeni uri. saj itak nimata enakega urnika za spanje že od začetka. samo zdej, ko sta shodila (en mesec narazen) bi rada bila več zunaj - po dnevni. skupaj v eno stajico pa prideta le nekaj minut na dan, ker se meni meša. tamali namreč jemlje punci vse iz rok in se premika, kot da je sam v stajici - to pomeni, da ji hodi tudi čez glavo, če tako nanese. groza. in pole je krik, kaj pa drugega. s tem, da v dnevni ni dosti placa, smo se pa vsi sprijaznili. ko bosta tamala dva večja, bo pa polna igrač in vseglih ne bomo mogli hodit okoli brez skrbi. aja, voziček, jaz imam tfk twinner twist in mi je super, je sicer večji, ampak ga lahko porivaš z mezinčkom. v solkanu pri mami (za vikende) pa imam aria twin od peg perego (tipo marela), ki je sicer lahek in majhen, samo porivat pa moraš ku konj, da se premika. je pa res, da če daš tfk v avto, imaš plac samo za en kovček. torej za počitnice odpade. ma jaz bom vseeno še nekaj časa imela tfk-ja. za pijačo pa sem načeloma tudi jaz, samo jaz nisem v gorici zdaj, tako, da bom lohko tudi zatajila, če mi urnik ne bo dovoljeval pohajanja. mogoče pa bi nedelja ugajala še komu?! ej punce, saj sem tudi jaz zanosila pred poroko. in sem se poročila v četrtem mesecu. hvalabogu sem takrat nosila samo en sonček in se dobro počutila, tako da smo ga žurali do jutra. no letos je tega že trinajst let. uh, kako čas leti. samo si pa ne predstavljam, kako je to z dvojčki ali trojčki. ker vem, kako sem se počutila v tej nosečnosti. mogoče pa ko si mlajši vse lažje sprejemaš. kaj pa vem. zdej pa moram it pomešat kosilo, če ne se bo vse prsmodilo. čau!!!!
|