|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška
5.11.2008 11:27:58   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Jaz delam oz. sem v službi! user posted image

Hahahahaha ... vem kako to zgleda, ja ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
5.11.2008 12:38:15   
mogant
jaz bi bla tudi za kako pijačko ampak v city parkuuser posted image ... hecam se... no zame bi prišla v poštev edino kaka sobota ali nedelja zvečer, bi se posebej za to priložnost potrudila in prišla na primorskouser posted image , čez teden pa ne bo šlo...

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.11.2008 12:43:27   
bugnavilea
Mogant ... zakaj pa zvečer? A ni lepše čez dan ... en dan ko bo sončke ... pa se dobimo nekje, da se še sončka naužijemo. Zaradi mene lahko tudi za vikend. PA seveda mučki obvezno zraven ... ti jih že pomagamo ahtat ... user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 12:48:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.11.2008 12:55:29   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

jaz tudi zjutraj delam ma nisem v službi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 12:57:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1231
5.11.2008 13:00:49   
bugnavilea
Ufff ... bambina ... ... prou nč ti nisem fouš ... user posted image JSt kar odkladam in odkladam ko imam za oprat šipe na zastekljeni verandi ... To je tooooooolko šip, da se ti zmeša ... Pa sej vem, da če se lotim bi bla v pol urce frej ... pa se mi kar ne da in ne da ... ... Brrr ... ...

A čem jet zdej? Hmmm ... bom razmislila ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 13:06:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.11.2008 13:47:14   
bugnavilea
Na zdej ... glih sem znotraj spucala šipe, pa sta prišla tamala szi sprehoda (jih je peljala moja nona) in zdej ... nč ... zdej za zunanjo stran bom mogla najdit cajt drugič ... user posted image  user posted image  user posted image

Ja ja ... naš ta velik bi tut skus pomagal ... sam hvalabogu je že tolko velik, da mi dejansko res pomaga ... user posted image user posted image user posted image

Ena slikica našega pomagača ... kako leto nazaj ...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.11.2008 21:52:12   
gt
Jaz za vse "krivim" tisto masko iz Šri Lanke nad posteljo....

:) :) :)

Kdo rabi na posojo?

Neposredna povezava do sporočila: 1235
6.11.2008 9:05:12   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: gt

Kdo rabi na posojo?

Ne hvala! user posted image user posted image user posted image

Sicer pa naš ta starejši sedaj strašno naviva za še eno dojenčico "Mami, a ko bosta Miha in Luka zrasla, boš rodila še enga dojenčka?", je bilo zadnjič vprašanje. Mami je seveda sam poblendala ... ... a mu nista dost dva brata? Očitno ne ... on bi še dojenčico. user posted image

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
6.11.2008 10:42:02   
ttz
o mama mia, par dni ne sedem za računalnik, pa je tu cel roman. lepoooouser posted image , da se nekaj premika tudi na našem forumu.

bugi,ja, sta dvojajčna.

kar se tiče stajice pa je zgodba taka. jaz sem ju najprej imela v eni posteljici - skupaj, ko pa sta jih prerasla, sem ju dala v dve stajici (čez dan). na dno sem dala špunjo, da sem ju lažje dvigovala. to se je zgodilo enkrat pri šestih mesecih, če se ne  motim. od takrat sta čez dan vsak v svoji stajici, špunjo je bilo kasneje treba vzet ven, če ne bi skočila čez, ko sta se začela bolj intenzivno dvigovat. zdaj se po njih prosto sprehajata, dvigujeta, igrata in noter tudi zaspita, ker jaz ne kompliciram, da morata zaspat ob določeni uri. saj itak nimata enakega urnika za spanje že od začetka. samo zdej, ko sta shodila (en mesec narazen) bi rada bila več zunaj - po dnevni. skupaj v eno stajico pa prideta le nekaj minut na dan, ker se meni meša. tamali namreč jemlje punci vse iz rok in se premika, kot da je sam v stajici - to pomeni, da ji hodi tudi čez glavo, če tako nanese. groza. in pole je krik, kaj pa drugega.
s tem, da v dnevni ni dosti placa, smo se pa vsi sprijaznili. ko bosta tamala dva večja, bo pa polna igrač in vseglih ne bomo mogli hodit okoli brez skrbi.

aja, voziček, jaz imam tfk twinner twist in mi je super, je sicer večji, ampak ga lahko porivaš z mezinčkom. v solkanu pri mami (za vikende) pa imam aria twin od peg perego (tipo marela), ki je sicer lahek in majhen, samo porivat pa moraš ku konj, da se premika. je pa res, da če daš tfk v avto, imaš plac samo za en kovček. torej za počitnice odpade.
ma jaz bom vseeno še nekaj časa imela tfk-ja.

za pijačo pa sem načeloma tudi jaz, samo jaz nisem v gorici zdaj, tako, da bom lohko tudi zatajila, če mi urnik ne bo dovoljeval pohajanja. mogoče pa bi nedelja ugajala še komu?!

ej punce, saj sem tudi jaz zanosila pred poroko. in sem se poročila v četrtem mesecu. hvalabogu sem takrat nosila samo en sonček in se dobro počutila,  tako da smo ga žurali do jutra. no letos je tega že trinajst let. uh, kako čas leti.user posted image samo si pa ne predstavljam, kako je to z dvojčki ali trojčki. ker vem, kako sem se počutila v tej nosečnosti. mogoče pa ko si mlajši vse lažje sprejemaš. kaj pa vem. 

zdej pa moram it pomešat kosilo, če ne se bo vse prsmodilo. čau!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1237
6.11.2008 11:09:51   
Felicity

Kdo rabi na posojo?

Ponudi tam na "Težave z zanositvijo", da vidimo če res deluje! user posted image

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 11:37:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
6.11.2008 13:00:27   
mogant
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

Mogant ... zakaj pa zvečer? A ni lepše čez dan ... en dan ko bo sončke ... pa se dobimo nekje, da se še sončka naužijemo. Zaradi mene lahko tudi za vikend. PA seveda mučki obvezno zraven ... ti jih že pomagamo ahtat ... user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ma tudi prov, lahko na sončku, samo morte malo prej povedat, ker nismo lih vsak vikend na primorskem...

Neposredna povezava do sporočila: 1240
6.11.2008 13:04:09   
mogant
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Kdo rabi na posojo?

Ponudi tam na "Težave z zanositvijo", da vidimo če res deluje! user posted image

user posted image user posted image user posted image ...
zakaj, a ne bi še katera imela trojčkovuser posted image ... včasih me vprašajo za recept, no zdej ga pa mamuser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
6.11.2008 13:22:31   
bugnavilea
No ... sej zdej se damo sam na listo ... pol se bomo pa že zmenila za en datum, ko bo vsem ok.

SE pravi ... osvežitev ...

SEZNAM ZA PIJAČKO

1. Bugnavilea + dva mala hroščka (Miha in Luka)
2. Bambina + ščinka
3. Felicity + ta mala
4. Mogant + trije mušketriji :)
5. ttz + dva čmrljčka?

< Sporočilo je popravil bugnavilea -- 6.11.2008 13:23:25 >

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
10.11.2008 9:06:51   
Teya
uf, koliko sem zamudila, pa me samo en vikend ni bilo...lepo, lepo user posted image  no, jaz imam dobro opravičilo, da sem izostala iz debate, pa še v nit pogovora paše user posted image  z mojim sva bila ta vikend na "poročnem potovanju" user posted image ...kot večina vas, sva tudi mi2 ostala brez in sva si ta vikend, na ta račun, privoščila "medena" 2 dni user posted image ...seveda nisva bila na maldivih user posted image , ampak le v termah user posted image , ampak meni je pomenilo več, kot bi lahko povedalauser posted image  sem sicer imela kosmato vest, ker sem pustila otroke doma, ampak mi je bil izgovor, da imava "poročno potovanje" dobra uteha, saj na poročno potovanje pa res ne pašejo otroci user posted image ....no, pa saj na poroko tudi ne...pa so vseeno bili tam user posted image  
da povem še jaz nekaj o tem, kako sem jedla velik gromozanski hlebec zarečenega kruha....tudi jaz se namreč nisem hotela poročit noseča, saj sem si želala žura, kot če bet! ampak user posted image ! ni zneslo....ko sva se "zaročila", sva naslednji mesec ugledala user posted image , tako, da je ohcet odpadla....po rojstvu prvega otročka ni bilo več časa za misel na poroko in je vse skupaj šlo na stranski tir....potem pa naju je aprila mesca kar nekaj uščipnilo in sva šla prijavit poroko za čez en mesec....maja sva se poročila...julija pa je že prijokala druga štručka na svet user posted image  tako, da...jaz sem se konec koncu poročila v drugo noseča in to slaba 2 meseca pred pdp-jem user posted image ....kako hudo sem žurala si lahko kar mislite user posted image ....no, saj sva tudi naredila poroko stanju in situaciji primerno...na easy in v ozkem krogu...ni mi žal...no, poročno potovanje sva takrat imela samo v prodnišnico user posted image , zdaj sva si privoščila vikend, čez vrsto let pa vseeno upava še na kak bolj exotičen izlet user posted image

dobre so te vaše štorije!

mogant in gt, jaz sem pa tako zelo firbčna, če ta maska res deluje, da bi jo tudi na sebi sprobala user posted image ....le miha naj nekdo prepriča v touser posted image

glede pijačke....jaz sem zraven-z obema fantoma...ampak tudi jaz lahko le popoldan!
bugnavilea, fajn delovca imate! tko se pa da kaj narest! user posted image  tudi naš nejc je najraje v taki vlogi...je ni čez lopato in zemljo!user posted image

uživajte v sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 1243
10.11.2008 21:39:58   
gt
Teya: vidva se najprej odločta kdo je za in kdo proti še kakemu otroku :) Nekaj časa  nazaj mi je Miha omenjal, da bi pa on še pa ti ne :) :) :)

Aja: pa če ima kdo željo na Maldive. Pejte čimprej! Baje jih bo preplavilo :)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
10.11.2008 21:55:43   
karmar
Živjo, še jaz sem vaša...lohku?

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
10.11.2008 21:58:07   
karmar
What? Kje pa si so slišala da bo Maldive poplavlo? Midva sva bla tam in imava željo it še enkrat...

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 22:27:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
10.11.2008 22:57:51   
Teya
uuu, gt, zdej si pa spravil miha v težave user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1248
10.11.2008 23:34:00   
gt
karmar: danes pr dnevniku, da iščejo že nadomestno zemljo kam se bojo preselil, če/ko pride do tega

Teya: ja ne vem točno koga :)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.11.2008 10:45:24   
ttz
karmar, pozdravljena. user posted image

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Svinjska gripa
Sanikaa

Se boste cepili proti "svinjski" gripi?

Da, vsi družinski člani. (3%)

Da , samo odrasli. Otroke ne. (2%)

Samo otroke. (0%)

Ne! (87%)

Še ne vem. (9%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!