|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška
3.11.2008 9:55:15   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Dobro jutro!

bugnavilea - meni se zdi enaka, res je videt eden večji ampak sta enaka user posted image

Felicity - te je prijelo za imet še enega otročka? user posted image

Pupe kakšni pa so občutki, ko ti G pove, da pod srčkom nosiš dvojčke oz. trojčke?

Morem it v spar napurit hladilnik, ker je suša.

user posted image Ma ja ... sej poteze imata res iste. Sicer pa bomo videli kako bo ko še mal zrasteta ... malčki so si tako ali tako vsi glih. user posted image

Občutki??? Huh ... ... šok ... definitivno ŠOOOK!!!! Prvi UZ je pokazal le enega, ker sta se verjetno prekrivala ... za dvojčke sem izvedela šele na NS (čeprav sem imela slutnje že prej ... sploh ko sem z Angelsoundsom slišala dva srčka) user posted image ... in sem planila v jok ... moj zraven pa ni rekel niti besede - samo z široko odprtimi očmi je bulil v ekran, kjer je bilo jasno videt dva zarodka. Celo vožnjo iz Ljubljane dol sva bila tiho ... edino kar je moj premorel reči je bilo to, da sedaj bomo morali kupiti kombi ... user posted image user posted image user posted image Doma, ko smo povedali novico, je pa bilo tako veselje (sploh iz strani starejšega brata), da nas je potem sčasoma prevzelo še nas. user posted image

Pri nas defitivno drži tisti pregovor, da se zarečenega kruha največ poje, ker sva se z možem striktno "zmenila", da bova imela samo dva otroka. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
3.11.2008 13:00:34   
martita
tat znastvena fantastika, tako, da o trojčkih raje nebi niti razmišljala ...se pa čis
IZVIRNO SPOROČILO: mogant

dobrodošla tudi martitauser posted image ... a ti si pol tudi goričanka v LJ??user posted image

buče, moji so še malo premajhni, bomo vidli naslednje leto... mene skrbi še kam bomo novoletno jelko postavili, to bo šele veselje, ker trenutno je naše stanovanje "počiščeno"....do enega metra višine ni nič, razen zaklenjenih predalov ...user posted image

Najprej vsem hvala za dobrodošlico!

Mogant, ja, tudi jaz sem goričanka, ki se je zaradi ljubezni odpovedala sončnim zimam. Ne živim prav v LJ, ampak v okolici, kjer je megle malo manj.user posted image

Danes sem bolj redkobesedna....prvi dan službe po porodniški....user posted image

Buče: mi smo jih imeli letos pet komadov, ful dobro....grozljivvvooooo....hihi....naša jih ni šmirglala...mogoče drugo leto.user posted image Novoletno okrasje pa letos odpade. Vsaj tisto, ki se ga postavi na tla. Bi blo pa tu mač dela, če bi hotla, da smrekca preživi od božiča do silvestra.user posted image

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
3.11.2008 14:02:40   
Teya
Luka in Miha se meni res zdita čist ista user posted image  ! pa full sta luškana in full lepa imena nosita! ooo, vi pa boste imeli pestro...mi imamo 2 fanta, pa se že zdaj včasih za glavo držim, vi pa kar 3!!! da o vaših, mogant, niti ne govorim user posted image !

bugnavilea, si kar predstavljam scenarij, ko sta se v tišini vozila proti domu user posted image  hehe....verjetno mora to res bit velik šok....zdaj me pa res zanima, kako je to novico sprejela naša mogant, še bolj pa kako njen mož!!??? user posted image

felicity, AKCIJA! user posted image  ne bo ti žal...

martita, naj ti čimhitreje mine 1. službeni dan!

mi smo pa vedno postavljali novoletno jelko...pač malo več akcije je bilo tiste dni user posted image , ma zato tudi toliko več veselja....pa ja morate otročkom postavit 1. novoletno jelko! user posted image  kupite pa kaj manjšega in postavite na višino....jelka mora bit, da bo dedek mraz oz božiček imel kam postavit darila user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
3.11.2008 14:18:07   
bugnavilea
Ja ... Teya ... tista vožnja nazaj je bila za oba NEPOZABNA!!user posted image user posted image user posted image

Glede novoletne jelke pa ... mi jo tako ali tako vsako leto postavimo na visoko na en tak podstavek in mularija ne doseže. Čene bi starejši skos pobiral okraske dol, da bi se z njimi igral ... da letos o ta malih niti ne govorim. user posted image

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
3.11.2008 14:45:33   
ttz
didl sem tam.

mi smo shodili (oba) in vam povem, da je prav noro pri nas. prej sta bila zelo zadovoljna v stajicah, sedaj pa bi rada ven in to željo zelo glasno izražata, ko prideš mimo stajice. še dobro,da smo malo dlje na porodniški, ker si ne predstavljam tašče, ki mi jih bo varovala potem, da bi zdaj tekala za njima - ker običajno gresta vsak v svojo smer.

IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

IZVIRNO SPOROČILO: ttz

ps
z bugnavileo sve se že slišali na med over, samo da imam tam drugi vzdevek

In vzdevek je ... (?) user posted image

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
3.11.2008 15:06:50   
ttz
Uh, ma ste se prou razpisale. Zdej sem prebrala vse do konca.

Tudi tvojo slikco, bugi, sem pogledala in se tudi meni zdita enaka. Čeprav je eden malo večji. Lepotca bosta punce pecala po gorici da bo veselje.

Ma sej je tudi pr nas več kot en kilo razlike in ene 4 do 5 cm. Nekateri sploh dvomijo, da sta dvojčka. In če je zraven še starejša sestrica, ki ima 13 let, mislijo vsi, da je eden njen.user posted image  Je pa tudi res, da je ona glih tolko velika kokr jaz.

user posted image

Felicity, ne čakat predolgo, ker se potem skesaš, k prideš enkrat v leta, pravijo, da prideš tudi k pameti in ne delaš več neumnosti.user posted image

Ste mi pa misli brale, ker smo se glih uni dan doma pogovarjali, kam bomo novoletno jelko postavili.  Bomo vidli, saj je do takrat še čas. Če ne bomo pa eno mini jelko nabavili, da bo šla na omaro.

Ok, bo zadosti za zdej. fajn se imejte in naužijte se sončka.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
3.11.2008 15:52:46   
bugnavilea
Uff ... ttz ... prav nič ti ne zavidam situacije ... user posted image Kdaj si ju pa začela dajat v stajico? Jaz sem komaj sedaj začela dajat not Lukca, ker lepo sedi in se tam mal zaigra ... ampak bolj ne kot ja ... Miha pa itak sam leži tam in se bolj mal premika, tako da ni panike. Da bi ju pa skupaj dala v stajico ... ne ne ... je Luka koj na Mihcu in pol se začne "klanje". user posted image Sicer imamo res dve stajici doma ... sam problem je kam jih dat, ko ni placa. Dnevna je že tolk nabita, da komi komi hodimo ... user posted image

Ben ... če vse pravite, da sta glih ... pol bo pa že res. user posted image user posted image user posted image Čeprav je tudi tako, da eno je slika ... drugo pa je, ko jih vidiš v živo. A tvoja, didl, sta dvojajčna? In kaj maš to zaen voziček? Jaz že resno razmišljam o tem, da bi presedlali na marelo, ker že težko porivam okrog tega, ki ga imamo ... 20 kil imata sam fanta. user posted image

Evo ... Luka se mi že plazi po kuhni ... moram lete ... Čau!!!!

(odgovor članu ttz)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
3.11.2008 22:00:48   
mogant
glede testov enojajčnosti... mogli bi narediti dnk test, samo v tem primeru se da zagotovo določiti... ampak kolikor vem, se ga ne dela kar tako na željo, bi mogli imet nek konkreten razlog, oziroma sploh ne vem, kdo bi mi lahko dal napotnico in sploh za kam...

ja sej, ker so si tako zelo podobno bi jaz tudi rekla, da so enojajčni, ampak bega me to, ker se po raznih časopisih piše, da je možnost, da se rodijo enojajčni trojčki ena proti 200 milijonov, kar pomeni, da jih je samo nekaj na celem svetu, pa še takrat, ko se kaki rodijo novica obkroži cel svet... skoraj ne morem verjet, da bi se lahko meni to zgodilouser posted image

drugače pa moja zgodba niti ni kaj dosti različna od bungavileine... jaz bi bolj rekla, skoraj neverjetna, ker tisti, ki me ne poznajo si po mojem misilijo, da nakladamuser posted image

če je bil pri tebi že šok bungavilea, predstavljaj si pri meni... pa v bistvu sem komaj začela dobro razmišljati o otrocih, planirala sva poroko maja, jaz sem imela namen še dokončat magisterij (sem ostala nekje na pol), in potem ene pol leta po poroki sem si rekla, bo pa počasi čas za otroke... no 3 mesece in pol po poroki sem mela že TRI... zanosila sem pa v edinem poskusu, ko nisva uporabila zaščite, sej ne da ne bi vedela, da se to lahko naredi, ampak sem si rekla, kolko jih pa zanosi v prvem poskusuuser posted image ... no tako, da sem šla na prvi pregled h ginekologu še malo prestrašena, ker kar nisem mogla verjet, da sem noseča... in potem g. išče pa išče, pa še jamra, da ne najde in po nekaj minutah mi le da ENO slikco...
čez en mesec poroka in tri dni po poroki Maldivi... v te tri dni sem vrinila še nuhalno, ker bi bilo malo prepozno, ko bi prišla nazaj... in ja pridem v ambulanto se vležem na stol, Grgor se vsede zraven, ginekologinja pa začne štet user posted image  o DVA sta, jaz pa kako dva???? ne, ne TRIJE so!!!! ŠOK, dobro, da sem ležala, pa še kar nisem verjela, in potem g. mene sprašuje ja kolko jih pa vi vidite??? ma kje, kaj pa naj bi jaz vidla, kot, da sem vedla, kako zgleda zarodek v 12 tednu na črnobelem ekranuuser posted image , potem pokliče še sestro naj ji pride pomagat štetuser posted image ... uglavnem Gregor je bil bel kot zid, jaz še nisem dojemala, vsi so bli zbegani, tudi ginekologinja, ker ni ravno v navadi, da trojčke odkrijejo šele v tretjem mesecu....
potem pa so se začele skrbi, takoj te postavijo na realna tla, da so trojčki zelo rizična nosečnost, sploh dva v isti posteljci in da je zelo težko donosit, zato ti tudi ponudijo možnost citoredukcije, kjer bi mi odstranli dva zarodka.... no in to vse en dan pred Maldivi, tam so me še prestrašili, da ne smem iti, ker mi odsvetujejo vožnjo z letalom itd...

pa sva vseeno potem šla, ampak ja tudi moji medeni tedni niso bili taki kot sem si jih predstavljala, zagotovo pa nepozabniuser posted image  številka tri mi je bobnela v glavi še cel teden...

uuu sem se razpisala, čas da počasi neham, da bo še prostor za ostale...

Neposredna povezava do sporočila: 1208
3.11.2008 23:32:31   
gt
sej bova šla še enkrat na medene tedne :)

< Sporočilo je popravil gt -- 3.11.2008 23:34:05 >

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.11.2008 9:32:30   
bugnavilea
Ufff ... mogant in gt ... to je pravljica ... Verjamita ali ne zdej jočem zraven ... user posted image Si kar predstavljam ja kakšni so bli medeni tedni ... user posted image  user posted image  user posted image Mi smo jih raje prestavili ... user posted image ... sicer takrat nismo še vedeli, da sta dva na poti, sam vseglih sem rekla, da noseča ne grem nikamor. Pol bi se itak sam sekirala če bo kaj narobe ... bah ... Bomo že šli, ko bodo ta mali tolk veliki, da bodo lahko kak teden brez mame in tatkota ... pa ko bomo zbrali dost soudkov za Maldive ... user posted image Zdej bodo soldki od poroke šli za novo bajtico. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 10:33:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1211
4.11.2008 12:43:14   
mogant
bambina dobra ideja, do zdej sploh nisem razmišljala, da bi lahko naredila tako jelko, ki je ni škoda razstavljat, sem samo razmišljala, kam bi jo dala...

glede zarečenega kruha pa user posted image ... jaz sem že od nekdaj govorila, da se nikoli ne bi poročila noseča, preprosto iz razloga, ker sem si želela na svoji poroki žurati do onemoglosti in nositi elegantno krilo brez trebuha user posted image ... no krilo sem še nekako stlačla nase, malo bolj na tesno ampak je šlo, žuranje se je pa pač malo razlikovalo od študentskega, ki sem ga bila navajena, je pa vseeno trajalo do jutra...user posted image

aja gt, sej lahko tudi sam napišeš svojo zgodbo, me res zanima user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
4.11.2008 12:57:21   
bugnavilea
Hahaha ... mogant ... ampak - zdej pa reči, da ni dober ta zarečeni kruhek, a? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ben ... jst sm pa na svoji poroki žurala in pila in vse kot je treba, ker pač nisem vedela, da se je tri dni pred tem "nekaj" zgodilo. user posted image user posted image user posted image Posledic hvalabogu ni bilo ... user posted image

Hehe ... gt ... to pa tudi mene zanima ... user posted image ... moj pravi, da sploh ne ve kaj se je dogajalo tistih nekaj dni po tem ko smo izvedeli. Da je bil čist v šoku ... user posted image

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 13:12:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1214
4.11.2008 14:06:39   
bugnavilea
Punce ... sej vem, da sem tle še čist frišna ... sam vseglih ...

KDAJ UDARIMO KAKO PIJAČKO? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 14:11:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1216
4.11.2008 14:21:46   
bugnavilea
Slabo to ... zeloooooo slabo ... ... user posted image Takoj je treba kaj ukrenit na tem področju ... ... user posted image

Torej? Katera je za kofečke v Qlandiji? Dvignite roke ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1217
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 14:26:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1218
4.11.2008 15:45:40   
bugnavilea
Ok ... superca!!! user posted image  user posted image  user posted image

Sepravi ... naredimo kar seznam ... pol pa naj se pocahnajo gor še ostale ... user posted image

SEZNAM ZA PIJAČKO

1. Bugnavilea + dva mala hroščka (Miha in Luka)
2. Bambina

Sedaj pa lepo pridno cahnat punce naprej ... pa da ne bo prej Novo leto ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.11.2008 8:48:55   
Felicity
Če bo pijačka popoldan (in ne v soboto ali nedeljo), me lahko štejete zraven.
In ta malo seveda!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 5.11.2008 8:52:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 1220
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 8:50:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1221
5.11.2008 8:58:42   
bugnavilea
SEZNAM ZA PIJAČKO

1. Bugnavilea + dva mala hroščka (Miha in Luka)
2. Bambina + ščinka
3. Felicity + ta mala

Hm ... popoldan? Kdaj popoldan? Jaz imam siceer ponavadi ob 3h za it po ta starejšega v vrtec ... čeprav bi se lahko tudi zmenila, da gre moja mama namesto mene. Zaenkrat se dajmo pofočkat katera je za kofe ... in ko se nas nekaj nabere, se zmenimo za datum in uro.

Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 10:36:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1223
5.11.2008 11:02:04   
Felicity
Jaz delam oz. sem v službi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
5.11.2008 11:27:28   
bugnavilea
Jaz sem tudi danes na volji za pucat ... user posted image  user posted image  user posted image Sicer hvalabogu imam tudi zunaj vrt in lahko pucam in sem zunaj obenem ... ta maladva sta pa lepo v vozičku zunaj z mano.

Zdej sem jima še kosilo naredila (pol litra robe ... bomo videli koliko bosta snedla) ... pol pa ... hja ... po kosilu gresta ninat in pol ob 3h gremo po brata ... in mrbit nam uide še en sprehod. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

karmyka

Imamo Leo in Teo pričakujemo še enega novorojenčka ne vemo še spola, katero ime bi najbolj pasalo k tema dvema imenoma po vaši presoji??

(77%)

(23%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!