mogant
|
glede testov enojajčnosti... mogli bi narediti dnk test, samo v tem primeru se da zagotovo določiti... ampak kolikor vem, se ga ne dela kar tako na željo, bi mogli imet nek konkreten razlog, oziroma sploh ne vem, kdo bi mi lahko dal napotnico in sploh za kam... ja sej, ker so si tako zelo podobno bi jaz tudi rekla, da so enojajčni, ampak bega me to, ker se po raznih časopisih piše, da je možnost, da se rodijo enojajčni trojčki ena proti 200 milijonov, kar pomeni, da jih je samo nekaj na celem svetu, pa še takrat, ko se kaki rodijo novica obkroži cel svet... skoraj ne morem verjet, da bi se lahko meni to zgodilo drugače pa moja zgodba niti ni kaj dosti različna od bungavileine... jaz bi bolj rekla, skoraj neverjetna, ker tisti, ki me ne poznajo si po mojem misilijo, da nakladam če je bil pri tebi že šok bungavilea, predstavljaj si pri meni... pa v bistvu sem komaj začela dobro razmišljati o otrocih, planirala sva poroko maja, jaz sem imela namen še dokončat magisterij (sem ostala nekje na pol), in potem ene pol leta po poroki sem si rekla, bo pa počasi čas za otroke... no 3 mesece in pol po poroki sem mela že TRI... zanosila sem pa v edinem poskusu, ko nisva uporabila zaščite, sej ne da ne bi vedela, da se to lahko naredi, ampak sem si rekla, kolko jih pa zanosi v prvem poskusu ... no tako, da sem šla na prvi pregled h ginekologu še malo prestrašena, ker kar nisem mogla verjet, da sem noseča... in potem g. išče pa išče, pa še jamra, da ne najde in po nekaj minutah mi le da ENO slikco... čez en mesec poroka in tri dni po poroki Maldivi... v te tri dni sem vrinila še nuhalno, ker bi bilo malo prepozno, ko bi prišla nazaj... in ja pridem v ambulanto se vležem na stol, Grgor se vsede zraven, ginekologinja pa začne štet o DVA sta, jaz pa kako dva???? ne, ne TRIJE so!!!! ŠOK, dobro, da sem ležala, pa še kar nisem verjela, in potem g. mene sprašuje ja kolko jih pa vi vidite??? ma kje, kaj pa naj bi jaz vidla, kot, da sem vedla, kako zgleda zarodek v 12 tednu na črnobelem ekranu , potem pokliče še sestro naj ji pride pomagat štet ... uglavnem Gregor je bil bel kot zid, jaz še nisem dojemala, vsi so bli zbegani, tudi ginekologinja, ker ni ravno v navadi, da trojčke odkrijejo šele v tretjem mesecu.... potem pa so se začele skrbi, takoj te postavijo na realna tla, da so trojčki zelo rizična nosečnost, sploh dva v isti posteljci in da je zelo težko donosit, zato ti tudi ponudijo možnost citoredukcije, kjer bi mi odstranli dva zarodka.... no in to vse en dan pred Maldivi, tam so me še prestrašili, da ne smem iti, ker mi odsvetujejo vožnjo z letalom itd... pa sva vseeno potem šla, ampak ja tudi moji medeni tedni niso bili taki kot sem si jih predstavljala, zagotovo pa nepozabni številka tri mi je bobnela v glavi še cel teden... uuu sem se razpisala, čas da počasi neham, da bo še prostor za ostale...
|