Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:15:09
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,Gita,in to full zamujala,čez 40dan sem jo dobila potem,ne vem točno,zaradi vseh teh hormonskih sprememb baje .....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:15:10
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, April, vse čestitke! Veliko optimizma in sreče in dobrih želja si prinesla s svojo novico, da smo vse punce vesele! Se veselimo z teboj kot majhni otroki,ko dobi sladoled! Naj ti mine brez problemov, in da čez 9 mesecev zagledaš svojo štručko! Citrončica, po krvnem testu dobiš Dabroston, predpiše ti ga pa splošni zdravnik! Boleče dojke so dober znak! Sayuri, ta teden pa nisi najbolj priljubljena tršica! Sej imate le še dobra 2 tedna pouk! Če imaš pa tok natrpano, pa čist pozabiš na svoja dve ! Da ne boš še na test pozabila! Shuka in Bety, dobro opravite danes!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:17:44
|
|
|
|
Staša1
|
Macka27, dobrodošla !!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:19:25
|
|
|
|
citrončica
|
soncek.dj.,hvala za odgovor,sprašujem,ker bo sončku75 zmanjkal za en dan utrogestana,pa bi ji jih jaz dala,ko bom mela viška.... no,pa spet nekaj novega vem,pa zihr si že prej napisala,a se mi ni zdelo pomembno zgleda,pa uide iz glave ..
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:19:58
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Staša1 Macka27, dobrodošla !!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:28:32
|
|
|
|
pika74
|
morm tle napisat... ... k je soncek.djukelica tok dobr napisala... - pa kje jih pobiraš srce Pravi, da jo je nehal "akupunktirat". upam, da sm prou napisala
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:30:31
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 morm tle napisat... ... k je soncek.djukelica tok dobr napisala... - pa kje jih pobiraš srce Pravi, da jo je nehal "akupunktirat". upam, da sm prou napisala hudo!! to bi bil primeren izraz tud za punkcijo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:33:36
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 morm tle napisat... ... k je soncek.djukelica tok dobr napisala... - pa kje jih pobiraš srce Pravi, da jo je nehal "akupunktirat". upam, da sm prou napisala .. posluš ti detektivka, to sploh ni smešno, citrončica prav si uganila, kot pri punkciji je bilo....zakaj sem pa to napisala, pa nej Pika kar sama pove...je sama začela mešat d....
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:35:06
|
|
|
|
citrončica
|
No,pika,povej!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:35:59
|
|
|
|
pika74
|
ne ne bom
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:38:27
|
|
|
|
macka27
|
staša 1 hvala za dobrodošlico... Punce če želite lahko tut mene date na seznam....
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:41:21
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ne ne bom temu je pri nas mami rekla nekako tako: je že zdrava,že vražički plešejo!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:43:26
|
|
|
|
pika74
|
nč kriva
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:44:58
|
|
|
|
citrončica
|
ne,ne,seveda ne !! Pika pa ne!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 9:47:52
|
|
|
|
pika74
|
to so stranski učinki
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 10:01:16
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,hormončkov, , vse oproščeno!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 10:48:05
|
|
|
|
Bety upa
|
No, da napišem.... Kot sem pričakovala, vse 3 so se oplodile, 1 se je nehala razvijati, 2 sem dobila. Moja dva zarodka so na današnji dan imela le 4 celice. Biolog pravi, da so to zarodki zelo dobre kvalitete. Videla pa sem (čisto slučajno) na ekranu zarodka, ki jih je dobila Shuka in sta imela po 16 celic. Potem to pomeni, da jih Shuka ima z extra kvaliteto. ta dva se bosta zagotovo gnezdila
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 10:49:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bety upa,sedaj pa navijam za tvoji dve . LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 10:49:52
|
|
|
|
dajamaja
|
Sam javim v knjigo vtisov pa nazaj na delo veselo in se zvečer še tipkamo. Danes je bil bolj mal zgovorn. Menda se lepo razvijajo. Leva stran ni bila več problem (pa ne da bi vedla, če so tam tudi kakšni novinci, ker smo danes bolj gledal kot govoril – tko da o politični opredeljenosti ne bi vedla nč več rečt do petka). Torej punkcija bo pa vseeno šele v petek. Tosja, se opravičujem – kolk je pa tarifa za popravke – saj veš koleki pa tak... Tokrat ne bom prvoborka in bom vzela kak blažilec, pa ne vem če ne še kak pomirjeval. Hujš kot pred izpiti tale cirkus; men tole ko Donat, sam da do vrat pridem. Ma je dost že sam če pomislim kak bojo še živčki delal. Shuka, Betty, kakšen je vmesni rezultat!?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 11:05:02
|
|
|
|
Staša1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Bety upa,sedaj pa navijam za tvoji dve . LP Mojca Pod tole se pa jaz podpišem! Lp, Staša
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 11:18:19
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Bety, čestitke za tvoji ! Kot vidiš, vse se je dobro izteklo! Naj ti čas do testa mine hitro!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 11:21:39
|
|
|
|
pika74
|
Bety držimo pestiiiiiiii
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 11:29:36
|
|
|
|
koala
|
Najprej čestitke novi srečki nosečki april30. Naj ti ti čudoviti meseci minejo brez težav, pa zdarvo štručko ti želim. Bety, no si videla?? Imaš borca, ki bosta ostala pri tebi do konca!!!!! Pa prisrčna dobrodošlica novinki. macka27 naj bo že v prvo zmagovalno!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 11:36:21
|
|
|
|
macka27
|
ooo hvala koala... tut jest držim pestke za vse ostale punce, da se nam čim hitreje prime... in zagledamo magični
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 5.6.2007 13:18:04
|
|
|
|
citrončica
|
Super,Bety,vidiš da bo!! Zdaj pa počivaj in dobrodošla v klubu trpetalk!! lp
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.