|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
5.6.2007 21:24:54   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

gremo v IVF postopek.  user posted image  user posted image  user posted image

Jutri imam UZ in po vsej verjetnosti bom dobila stop injekcijo, v petek punkcija , kdaj pa bo ET, pa še ne vem.

Vse to me je danes resnično presenetilo user posted image

Lahko te preimenujem v ROJENA POD SREČNO ZVEZDO user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Držim pesti, da bo punkcija neboleča - najbolje, da začneš prebirat temo pri začetku - pol boš izvedela velikoooooooooooooo o punkciji user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
5.6.2007 21:33:03   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

Imam pa tudi par vprašanj:
- A punkcija foliklov boli? Tisti dan, ko ti jih punktirajo imaš bolniško in potem vse do ET-ja? Ali kako to gre
- Na kateri dan ti vstavijo zarodke? Od česa je to odvisno?
- Moj pravi, da bi raje videl, da bi seme prinesli od doma? A lahko?

Za sedaj je dovolj, če me bo pa še kaj zanimalo, Vas bom pa vprašala!!

Lahko noč, Ursi84

- ojla, tudi jaz sem bila na GK in ti lahko povem iz prve roke! Punkcija zna biti boleča, vse je odvisno od osebe! Večina punca pravi,da se da preživet, sicer pa ti dajo injekcijo! Na dan punkcije si na bolniški, ter nadaljnih 5 dni!
- V zadnjem času imajo prakso tranferja na 5 dan!
- seme lahko prinese od doma, tisti dan ko imaš ti punkcijo! itak te bodo jutri vse to vprašali,če ima mož težavo dajat seme in jim lahko rečeš,da bi z seboj prinesla! to se tudi da!

upam,da sem ti pomagala! pa čestitke na velikem številu foliklov!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.6.2007 21:51:58   
konina
ursi84, tudi jaz sem bila kar naenkrat prestavljena v IVF postopek. Zaradi prevelikega števila foliklov (15). Bojijo se, da vse rata. Upam, da bo tvoj postopek uspešnejši od mojega.

Mislim pa, da mi je kar ustrezalo tako, saj nisem prej nič o umetni razmišljala in kako bo vse steklo. Tako, da sem šla kot kakšen trotek user posted image  čez prvi poskus.

Na vprašanja ti je pa že sonček d. odgovorila. Morda še to, da zame punkcija ni bila tako zelo boleča, morda neprijetna. Sem bila pa potem nekaj dni malo boga ampak ne prehudo. Držim pesti.

Čestitke novi potrjeni nosečki in vsem ostalim, ki ste šele sprejele svoje user posted image user posted image . Seveda pa upam tudi z vsemi ostalimi trepetalkami.

Lp, Nina

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
5.6.2007 22:24:49   
Anonimen
Uf, če bo tako kot prejšnje mesece bo po ambulanti izgledalo kot Teksaški pokol z motorko user posted image .
Saj bi te povabila na user posted image , ampak si verjetno prva na vrsti user posted image , saj se te verjetno bojijo ker so danes dobili user posted image .

Jaz pa bom tam za čas kosila. In potem se bom spet vlekla za temi šleperji 2 uri domov, pa kot imam srečo, se bo sigurno kateri pokvaril in naredil še večjo gužvo.

In danes zvem, da nekaj nameravajo zapret cesto Lendava - Maribor, zaradi protesta 15. junija.
Ma vse jih bom user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.6.2007 7:05:08   
alia
Bety upa - res te razumem...
Skušaš se prepričevati (in verjetno druge), da objektivno gledaš na vse to, vendar se kar vidi, da čez vse to raste ena sama velika želja po user posted image . Si mi blizu in ti povem, da verjetno vse, ki nam do sedaj še ni uspelo občutimo podobno. Zase že lahko rečem...
Želim tudi tebi, res iz srca, da bo uspelo - že v tem postopku... Drži se!!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.6.2007 7:29:34   
Shuka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najprej se morm narežat vsem vašim postom, kva ste faceuser posted image

april30 - user posted image user posted image user posted image in na lepo user posted image

Bety upa - user posted image user posted image user posted image za tvoja user posted image user posted image mulca in držim pesti, do konca  user posted image . Ej sam ne vem kje si ti vidla, da so se moje celice tolk delile, k jest nisem tko vidla, OK priznam pa da verjetn ne znam gledat, ker 4 celice so bile lepe pol je blo pa še neki okrog, no korkoli, bety jest ti bom kr verjela k se tko lepo slišuser posted image user posted image user posted image . Ej Bety, kolk sem se nasmejala tvoji zgodbici o našem spoznanstvu  user posted image , prov hecn je blouser posted image user posted image user posted image . Samo, da si se opogumila in vprašala, sam si bla pa tolk previdnauser posted image user posted image user posted image in žal mi je, da nismo kej več poklepetal.

Včeraj sem vas prov pogrešala moje sotrpinke in zdej trepetalke in une k ste že user posted image , vse sem vas pogrešala. Ja po transferju sem šla prijateljici, ker je moral iti delat, pa da me ne vozi domov in ne nisem počivala bety user posted image user posted image user posted image , sem se igrala s 5,5 mesečnim fantkomuser posted image in je dan ekspresno minil. Čeprov me je tolk na tavelko potrebo že k sem šla v Postojno sam nisem upala it, ker sem mogla met pol mehur eno brez druzga pa ne gre ne in pol k je blo vse konc je moj vprašu Reša če smem it sračkat sam se mal bojiva, da nau vn padl, pa se je zasmeju pa reku, ne nč nau ven padl 100%. No pol sem jim pa mal zabasala kanalizacijo in pol je blo uper, sem pa še na wc-ju rekla mojim dvem user posted image user posted image , "Držita se!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK še moje poročilo:
Pridelala sem 9 jajčnih celic to veste, 5 od teh se jih je oplodilo(4 očitno niso bile bohvedikaj), 3 od teh 5 je zaostalo v razvoju, dve mi je vstavil in rekel, da so dobre in  to je to, tko da grejem dva user posted image user posted image . Mam pa še vedno trebuh ful napet ampak občutek, da se dva mala vračička zdej menita kam se bosta vgnezdila je pa psihološko močan filinguser posted image user posted image
Test imam 19.6. kot Bety in pridružujem se v klub trepetalk za nedoločen časuser posted image user posted image

Punce hvala ker ste mislile name user posted image res ste carske  user posted image

sayuri in ija  user posted image

Še naprej mislim na vse vas in držim pesti, da bi vsem kmalu uspelo, da bi dale drogeraško terapijo hitro skozi in se uvrstile v klub trepetalk potem pa v klub nosečnic , potem pa v klub dojenček, potem pa........ joj kolk je teh klubov user posted image user posted image user posted image

pol pa feštauser posted image    user posted image   user posted image    user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.6.2007 7:46:25 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.6.2007 7:35:43   
alia
Shuka - srečno tudi tebi!!!

Punce - danes zvečer je na vrsti STOPKA. Pa ne vem kam z njo? V prejšnjih postopkih sem si jo dala v zadnjico, v tem postopku je šlo vse v trebuh...torej tudi STOPKA?user posted image

Hvala za sugestijo in LP

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.6.2007 7:48:10   
Shuka
Alia hvala, drugače pa ne vem sicer kako je pri teh stopkah, jest sem imela celotno drogeraško kolekcijo v tazadnjo, ti bo na tvoje vprašanje katera druga odgovorila, jaz sem ti samo hotela zaželeti srečno čez 2 dni na punkcijiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.6.2007 7:54:51   
MARTINŠČICA
Hojla Alia,
jaz sem se sama špikala v trebuh, stopko pa sem v ZD dobila v zadnjico. Sicer pa kolikor jaz vem, je važno, da se STOP injicira v mišico in ne pod kožo.

LP Martinščica

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.6.2007 8:14:35   
Bety upa
Hej Shuka....carica....samo, da si prišla do ekrana...user posted image ....Tvoja dva user posted image user posted image  sem videla na ekranu, ker moji niso še bili pripravljeni....in niso imeli 4 celice temveč 16. Prav z zanimanjem sem jih opazovala (botra s RR-ja bom user posted image ) in resnično sta imela vse celice pravilno razporejene...Pa še ta hitra delitev...hmmmmmm(pravio, da se punčke hitro delijo....)...no, parček je zagotovo user posted image

alia - stopka gre v ritko, pod 90 stopinj.....Želim ti resnično vsaj 5 extra kvalitetnih celic. Druge naj bodo za pregovor "ajde alia, da je više vojske".....user posted image user posted image user posted image

Roda, konina, Urši84 - srečnice pod Orionom.....ni kaj....tri nove user posted image user posted image user posted image .....Štorklj je menda preveč, pa evo naročavajo nove trepetalke.....user posted image user posted image user posted image  in ne obratno.....

Mijavček.....Kje si?.....user posted image ....Kaj se dogaja pri tebi? Kako si?

KJe je naša učiteljica, Sayuri...user posted image ...ti bomo dale lekcijo za vse naše učiteljice, ki smo jih sovražile...Ne po riti.....kakšne trojčke ti priželimo, da boš ja imela doma kaj za delat in ne bo spraševanja..user posted image ..Kaj ni boljš šenkat kakšno oceno, kot pa terorizirat folk....hi hi...(ne vzet za res, samo ščitim obsojence na popravca..)

Tako....sem se utrudila od rimembringa, pa bom nehala pisanje.....

///////by the way....

V navodilih Medrola piše, da poveča depresije, psihoze, euforije......verjetno kakšne napake v možganih ali pa povdari lastnost posameznika......mene daje humor...user posted image ....hodim s nasmejanim obrazom....Pa še ene vice sem brala na Živi....cel blok me je poslušal, ko se smejim....Paše...user posted image user posted image ....biti malo nor.....he he...

(Ko sem šla roditi prvega otroka, sem imela popadke brez bolečin in sem komentirala babici, da ne vem, kaj ženske jamrajo, da jih vse boli, ko pa to res ne boli nič. Pa me je pogledala in samo rekla, da me bo vprašala na koncu....user posted image user posted image ....Tako tudi zdaj. Bomo videli, kdo se bo naslednji teden smejal....user posted image user posted image .....)

ciao in uživajte v dežju...

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.6.2007 8:15:02   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: alia

Punce - danes zvečer je na vrsti STOPKA. Pa ne vem kam z njo? V prejšnjih postopkih sem si jo dala v zadnjico, v tem postopku je šlo vse v trebuh...torej tudi STOPKA?user posted image

Alia, mislim, da imava isto terapijo - imaš VITRELLE za stopko, ne? Prej is bila pa na gonalu in dipherelinu. No, če je tako gre ta v trebuh. Meni je tako rekel. Lepo opravi!

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.6.2007 8:22:02   
Shuka
Bety  - se strinjam s tvojim predlogom in tako si malce predčasno a vseeno zagotovo postala BOTRA mojim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa najbolje da pozabiš na tiste stranske učinke pri Medrolu, ker me smo tle, da te spravimo v dobro voljo zato ima da se javljaš vsak dan da preverimo če drži kar piše v navodilih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.6.2007 8:30:57   
dajamaja
Shuka, svaka ti čast da si lahko zadržala. Jaz še vode nisme mogla nazadnje. Sem šla na pumpi na WC pol sem se pa do Postojne nacejala user posted image  da bi not spravla razliko.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.6.2007 8:34:05   
Shuka
sej jest sem spila sam 2 deci, ma nisem mogla več, bolj mi je bla panika, da me tolk  fejst ne prtisne na kako, pol pa ne morš delat eno brez druzga, in kako mi je šele blo na mizi, ko mi je vse pritiskalo ven, on pa meni pravi: JA sprostite se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.6.2007 8:37:27   
citrončica
Bety upa,ti se kar smej,če pa so to stranski učinki,pa še toliko bolje...vsak drugače sprejema,ti s smehomuser posted image user posted image !!

Shuka,tudi ti lepo grejuser posted image user posted image ,imaš pa itak čudovito prognozo od dr.Betyuser posted image ,tako da brez skrbi!!

Jaz sem za stopko vedno Pregnyl dobila,in so mi jo tudi vedno v ZD dale muskularno-v tazadnjo,za ostalo ne vemuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.6.2007 8:39:18   
Bety upa
Puško je zakon.....

//////////////////

Spoštovani,

opažam, da se vse več žensk svoje "prokreacje" loteva preveč znanstveno. To ni dobro, ker odvrača od osnovnega pogoja, ki je potreben za zanositev, to je odsotnost stresa in brezskrbnost. Kakorkoli pa je OBMP zelo pestra dejavnost, v kateri skoraj "vsak berač svojo malho hvali" in boste lahko našli toliko receptov za uspeh, kot je priznanih strokovnjakov (na stotine!). Vse skupaj bolj spominja na vrhunsko kuhanje kot na vrhunsko medicino, a vendar deluje, celo zelo dobro in večinoma celo prekaša naravno uspešnost zdravih parov. Priporočam, da se ne ukvarjate s tem, kaj bi se dalo storiti, da boste zanosili prej, ker teoretični obeti niso nujno povezani z večm uspehom pri posameznikih.
/////////////////////////////

hura za Puškota....pa še ...he he he....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.6.2007 8:41:12   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

JA sprostite se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ne ve kaj izziva user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.6.2007 8:44:37   
alia
Hvala Dajamaja - hudiča, ko pa ne vem, kaj imam - imam namreč doma... Ne vem, če nimam nekaj na "P.." Punce pravijo, da gre v mišico - najina terapija pa je do sedaj šla pod kožo, a ne? Boš tudi sopko tja usmerila?

Hvala vsem ostalim za mnenja, želje...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.6.2007 8:49:40   
dajamaja
Alia, doma imaš gotovo priložena navodila. Jaz sem svoja za Vitrelle preverila in piše v trebuh ali zgornji del stegna in podkožno. Če imaš slučajno druga zdravila in ne boš imela priloženih navodil, poglej na internet pod naziv zdravil ali a na Živo in boš dobla napotek kako in kaj. Do zvečer je še čas, da se zadeneva user posted image .

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
6.6.2007 9:04:03   
alia
Ja, točno!! Hvala - sem že vsa zmedena od pričakovanj...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
6.6.2007 9:47:56   
soncek.djukelica
jutro,

kako smo punce? Danes ste se že od zjutraj načvekale! Ni čudno, da bo dež!user posted image
Alia, meni so rekli, da gre stopka v mišico in zato, sem jo v zadnjo dobila!auvčččč user posted image
Shuka, čestitke tvojima user posted image user posted image ! Naj ti čas do testa mine hitro! user posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
6.6.2007 10:01:41   
Shuka
soncek.djukelica sej nič ne mislim na to (če verjameš)user posted image user posted image user posted image user posted image

dežek pa mora bit, da bo narava pridno svoje rodila sadove, me pa tuduser posted image user posted image user posted image , ko bomo bolj počivaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.6.2007 10:02:23 >

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.6.2007 10:21:29   
soncek.djukelica
shuka, sej ti čist verjamem! user posted image
Glede dežja imaš pa prav!Ker pozimi ni bilo snega, je tale dež čist dobrodošel,da se napolnijo vodotoki, da bomo imeli dosti za piti! user posted image
A test že imaš doma?Kdaj misliš prvega opravit? user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
6.6.2007 10:34:42   
Shuka
user posted image user posted image user posted image user posted image

mam testov 6 kom doma, sam ne bom prej delala testa dokler mi ne zamudi(če verjameš)user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ne, če je dr. reku 19.6. test pol je treba dr.-ja ubogat in nč prej delatuser posted image , jest bi ga sicer kasneje naredila, glede na to da mam dalši ciklus kot 28 dni ampak sej veš vmes se zna zgodit marsikaj tko da pustmo se presenetit tko al pa drugačeuser posted image   Drugače ga moram pa tko al tko poklicat 19.6. če sem al pa ne nosečauser posted image

Zdej mam diplomo za delat, nimam časa mislt na test (razen vsakih 5 minut)user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.6.2007 10:40:35 >

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
6.6.2007 11:02:54   
Mijavček
Hej,

vidm, da ste pridne čvekice.

Tosja, hvala za čin, dobr zgleda (Mijavček superstar !!)user posted image user posted image

Bety, kok te je fajn brat, k si dobre volje. Kr tko naprej! user posted image  Pa kr solzice so se mi nardile, ko sem brala tvoj post zame... sem bla ganjena...
Sicer pa mam solze itak te dni skoz bliz... ampak kaj naj to pišem... a ni lepš brat pozitivne stvari? A naj napišem, da moram zapret okno, da me sosedi ne bi slišal jokat? Kdo pa to rad bere?
Sej vas berem vsak dan, tud če bolj mal napišem, vaše čveke, pa zgodbice, pa vse... mi daje nov zalet, da bo mogoče naslednič, mogoče pa le... naslednič. Sicer pa bolj kot na nasledni IVF zdej mislim na to, da moram k "črevesologu", ker mam endometriozo na črevesju in potem še enkrat na operacijo..., moj nasledni IVF je še zlo daleč. Ampak nisem zgubila upanja... mogoče potem, ko bojo zrezal prekleto stvar ven in potem takoj IVF..., sigurno bo več možnosti kot zdaj.

Drugač pa so se moji izcedki začel 12. dan po punkciji in ta prave M v bistvu ni blo potem še dva dni, tko, da je timing od user posted image  bil kar taprav, tudi prvič, ko sploh nisem mela ET, sem dobila M 13. dan, tko da to je to. Cel ciklus je bil pa natanko enako dolg kot naraven, sam to itak ni za primerjat.

Lubice moje, držte se; trepetalke, ste slišale, ODKLOOOOOP! In vse ostale... držim pesti čist za vsako!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.