|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 6.6.2007 7:29:34
|
|
|
|
Shuka
|
najprej se morm narežat vsem vašim postom, kva ste face april30 - in na lepo Bety upa - za tvoja mulca in držim pesti, do konca . Ej sam ne vem kje si ti vidla, da so se moje celice tolk delile, k jest nisem tko vidla, OK priznam pa da verjetn ne znam gledat, ker 4 celice so bile lepe pol je blo pa še neki okrog, no korkoli, bety jest ti bom kr verjela k se tko lepo sliš . Ej Bety, kolk sem se nasmejala tvoji zgodbici o našem spoznanstvu , prov hecn je blo . Samo, da si se opogumila in vprašala, sam si bla pa tolk previdna in žal mi je, da nismo kej več poklepetal. Včeraj sem vas prov pogrešala moje sotrpinke in zdej trepetalke in une k ste že , vse sem vas pogrešala. Ja po transferju sem šla prijateljici, ker je moral iti delat, pa da me ne vozi domov in ne nisem počivala bety , sem se igrala s 5,5 mesečnim fantkom in je dan ekspresno minil. Čeprov me je tolk na tavelko potrebo že k sem šla v Postojno sam nisem upala it, ker sem mogla met pol mehur eno brez druzga pa ne gre ne in pol k je blo vse konc je moj vprašu Reša če smem it sračkat sam se mal bojiva, da nau vn padl, pa se je zasmeju pa reku, ne nč nau ven padl 100%. No pol sem jim pa mal zabasala kanalizacijo in pol je blo uper, sem pa še na wc-ju rekla mojim dvem , "Držita se!" OK še moje poročilo: Pridelala sem 9 jajčnih celic to veste, 5 od teh se jih je oplodilo(4 očitno niso bile bohvedikaj), 3 od teh 5 je zaostalo v razvoju, dve mi je vstavil in rekel, da so dobre in to je to, tko da grejem dva . Mam pa še vedno trebuh ful napet ampak občutek, da se dva mala vračička zdej menita kam se bosta vgnezdila je pa psihološko močan filing Test imam 19.6. kot Bety in pridružujem se v klub trepetalk za nedoločen čas Punce hvala ker ste mislile name res ste carske sayuri in ija Še naprej mislim na vse vas in držim pesti, da bi vsem kmalu uspelo, da bi dale drogeraško terapijo hitro skozi in se uvrstile v klub trepetalk potem pa v klub nosečnic , potem pa v klub dojenček, potem pa........ joj kolk je teh klubov pol pa fešta
< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.6.2007 7:46:25 >
|