|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
3.6.2007 20:33:33   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ
25.05. punkcija

.........................................???????????????

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ
.......................................????????????????????????

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija
...............................??????????????????????

user posted image  punce, drage nič ne javite, kako ste nadaljevale postopke... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   tobikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.6.2007 20:48:56   
soncek.djukelica
dober večer,

shuka, ija in bety čestitke na punkciji!user posted image user posted image user posted image ne želim vam veliko dobrih zarodkov, ampak le enega resnično pravega!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.6.2007 22:01:53   
sayuri
Predno grem user posted image , moram še pogledat, kaj je novega. user posted image  Se mi zdi, da so to že znaki zasvojenosti user posted image .  Pravzaprav sem urejala slike, pa en album iz včerajšnjega RD sem tud uredila. user posted image  Če katera želi videt slikce, dobi geslo na ZS user posted image .

Sanja70, žal mi je, da ni zamrznjenčkov user posted image , ampak je res tako, kot praviš-važno je, da sta dva pri tebi na toplem, a ne?

ZAlazoya, drži se. user posted image  Vse smo pod nekim vplivom hormonov se mi zdi. user posted image   Jutri bo nov dan, pa bo že bolje. user posted image

Staša1 bravo za 7 celic user posted image user posted image user posted image . Bravo, bravo user posted image user posted image user posted image  Močno držim pesti še naprej. user posted image

April30 , jaz že "voham" novo user posted image  user posted image user posted image user posted image . Jutri moraš najprej nam sporočit, šele potem možu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M007,tudi jaz mislim, da je še zelo prezgodaj. Pravijo, da 10 dan že lahko pokaže plusek,zato še malce počakaj. user posted image

ursi84 user posted image

Jutri grem po enem tednu bolniške delat user posted image , tako da ne bom tako čebljala in ragljala tle gor, kot sem zadnje dni user posted image user posted image . Se bom pa potrudila, kolikor bom mogla user posted image
user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.6.2007 22:04:53   
zalazoya
Tosja user posted image user posted image user posted image  za ažurnost.
Koliko nas je, skrajni čas da dvignemo statistiko. 

Neposredna povezava do sporočila: 1154
4.6.2007 7:13:08   
alia
Tosja user posted image user posted image user posted image  zate, za tvojo vestnost, delovno vnemo...

Včeraj sem imela 1. UZ, vendar Reš ni bil ravno zadovoljen (komentiral je - toliko gonala vam upamo dat?), tako, da sem bila kar žalostna ob komentarju, da ni dobra reakcija. Glede na to, da sem po primitivnem klomifenu dobila hiperstimulacijo in pristala na urgenci???!!! Res ne vem kaj je z mojim telesom...
Skratka nadaljujem s terapijo - jutri (torek) imam 2.UZ, upam, da bo rezultat kaj boljši...

Srečke vse, ki uspete pridelati več jajčnih celic...želim Vam seveda, da se vse lepo oplodijo in razvijajo...

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
4.6.2007 7:28:02   
mozart
pozdravljene,

ker sem bila na dopustuuser posted image , sem imela kar precej dela preden sem pregledala vso vašo pošto.  Že celo jutro sem kar precej nervoznauser posted image , danes imam namreč razgovor pri dr. Rešu.

Povejte mi kaj je z Mojco 9000, sva že stari fosilki na tem forumu, pa me res zanima.

Lep pozdrav in pomislite kaj name ko se bom potila v čakalnici.

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
4.6.2007 7:46:26   
Staša1
Sayuri - hvala!

Tosja - tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ažurnost!

Alia, držim pesti da bo jutri boljše (saj je leto prašiča)!

April30 - čimprej javi, sicer pa itak vemouser posted image !!

Mozart - dobro opravi. Mojco9000 pa najdeš na drugi temi!

Lp vsem

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
4.6.2007 8:20:27   
perlica
Hojla!
Vem,da se nisem nič javila ampak sem pa vas samo brala.
Dosti nas je ki čakamo na krvni test,jaz ga imam 12.06.Vstavili pa so mi dve blastocisti in upam,da ostaneta pri meni.
Ta mesec je napeto user posted image user posted image user posted image .Držim pesti za vse

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
4.6.2007 9:29:01   
dajamaja
Danes je bil pa Reš dobre volje, pa ko sem jaz šla verjetno še boljše. Sem bila bol za zmedo zraven, pa kaj ko brez mojega teleščka tudi ni šlo. Torej na desni strani uspešnica, leva pa spi in osle desni kaže. Jutri grem ponovno, da nam kaj ne uide in verjetno punkcija že v četrtek.

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
4.6.2007 9:55:11   
citrončica
dajamaja,bo pa punkcija hirteje minila in če je na desni uspešno,je to touser posted image ,

perlica,se bova skup tresle do 12.6.,tud jaz mam takrat test,(si imela ET tudi 28.5.??),

alia,tud veliko celic ni vedno uspeh:jaz prvič 16 celic,le 2 so mi vstavili,zamrznjenkov žal 0,pa zdaj spet 13 celic,spet so mi 2 vstavili in zamrznjenčkov 0,tako da se kar tolaži,tud ena celica je dovolj,ni vse v kvantiteti,kvaliteta je tudi pomembna!!user posted image

M007,res je še prezgodaj za test,10dan po ET,če dan ET ne šteješ,kot prvi,že zna bit dokaj zanesljiv rezultat,tako da bodi še malo potrpežljiva,user posted image user posted image ,

April30,sporoči rezultat testa,no,me smo neučakane!!!user posted image user posted image user posted image

Tudi vsem ostalim,
srečno,pa da res malo popravimo statistiko,saj je letouser posted image !!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
4.6.2007 9:57:56   
perlica
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

perlica,se bova skup tresle do 12.6.,tud jaz mam takrat test,(si imela ET tudi 28.5.??),

ET sem imela 30.05.Saj že komaj čakam 12.6,če prej kaj ne preseneti.Malo me že nekaj tišči not,ampak bomo vidli.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
4.6.2007 12:38:01   
ija
Čau, punce user posted image  uf, je akcija, pri meni je tudi bla user posted image user posted image  vam ponosno sporočam, da že grejem user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  čist srečna sem, sploh zato, ker sem imela v soboto nekako slab občutek ... punkcija v soboto me je zelo bolela (pa je bila že moja 6., vse do zdaj so bile, kot da ni nič user posted image ), pridelala sem 4 jajčka, mislim, da vse v desnem jajčnku, ki me je zeloooo bolel. Tako da sem bila v soboto čisto fuč, sem vzela tablete in cel dan spala user posted image user posted image  no, saj to tudi ni bilo tako slabo user posted image  včeraj je bil en krasen dan, čeprav sem se še vedno težko premikala user posted image  
no, danes sem imela pa že punkcijo (ne vem, zakaj sem imela že danes user posted image ) in so se oplodili 3 user posted image , vstavljena 2, za enega bomo pa videli, če bo preživel do četrtka.
Tako da - to je to, zdaj pa čakanje, itak imam dovolj dela user posted image  pa test 18.6.
shuka, ful vaju je bilo fino spoznat in malo počvekat v čakanju - je čas tako hitro minil user posted image  sem bla tako vesela, ko si prišla ven vsa nasmejana in sem vedela, da si dobro prenesla user posted image user posted image  bodita fajn, če bi pa kdaj rada še kakšno rekla, se pa javi na ZS.
pozdravček vsem puncam, ki ste/boste imele UZ-je, punkcije, ET ...,
trepetalka ija user posted image

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
4.6.2007 14:41:01   
Shuka
user posted image user posted image user posted image user posted image   Ija - lepo, da si si malce odpočila po punkciji, in super za transfer, zdej pa močno držim pesti in mislim nate, da bo user posted image user posted image in da se obe pikice obdržita.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

in

pazi nase.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
4.6.2007 14:54:30   
sayuri
Ija, že transfer si imela danes? Uf, tole je bilo pa hitro user posted image . Kako pa to, da že drugi dan po punkciji?
Kakorkoli že, pobožaj svoja dva user posted image user posted image  v trbuščku in itak, da se bosta udomačila pri tebi in ti delala družbo vseh 9 mesecev.user posted image

April30, ti nas pa pustiš čakat user posted image . Sicer pa same že itak vemo, da si naša nova user posted image  user posted image user posted image user posted image

Shuka, jutri se fajn transferiraj user posted image  Pa sporoči, kako si opravila na telefon user posted image

alia, držim pesti, da do juti kakšen foliklček še zraste. Sicer pa potrebuješ samo enega ta pravega. user posted image

mozart dobrodošla zopet med nami. user posted image  Mojci pa žal ni uspelo user posted image

Perlica, smo te pogrešale user posted image . vidim, da že greješ user posted image user posted image . Uf, koliko dvojčkov bo naslednje leto konec februarja user posted image

dajamaja,a veš, da je meni tudi leva stran neki štrajkala?user posted image  So bili vsi folikli na levi strani prazni in manjši, na desni pa polni in veliki user posted image . zgleda, da sem bolj desno usmerjena user posted image user posted image user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
4.6.2007 15:35:50   
sonček75
mijavček kako si kaj?
ali imaš še izcedek? upam da se je umirilo
koliko tablet si ti dobila,meni jih bo zmanjkalo za nedeljo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
4.6.2007 15:50:18   
Mijavček
Oj vsem,

čestitam novim trepetalkam user posted image .

Moje trepetanje pa je že pri koncu. Moj izcedek se je lepo fino okrepil, sicer še ni nič rdečega, ampak kar taki čokoladni koščki, pa rjava kri. pomojem je to to. danes še nisem klicala na GK, ker se mi je vseeno zdelo, da se malo umirja, prejle se je pa skor že ulilo. Krčev pa nimam, verjetno zarad Utrogestana. Dobila sem , po pukciji, 2 škatloce po 30 kapsul, dve za papat pa eno vaginalno. Soncek75, sploh nisem štela, ampak res, za nedeljo bi jih zmanjkalo.
Jaz pa ne vem, anaj jih sploh še jemuser posted image , bom vidla, če se bo res vlilo, jih bom nehala. Ti pa kar poklič na GK jutri pa vpraš, kako zdej za nedeljo.

aja, pa koza sem šla delat test, romed dip, nobene črtice ni pokazal, verjetno sem ga mela predolg doma, v kopalnici na vlažnem, ene pol leta. Mah, cel dan že jokam. Zdej me čaka še kolposkopija, pa še ena operacija, pa šele pol spet IVF.user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse ostale! Držte se!

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
4.6.2007 16:02:01   
Anonimen
Mijavček ne user posted image

Moja prijateljica je babica (tista pri porodu, da ne bo pomote). Pravi, da ti rjavkasti izcedki ne pomenijo najhujšega. Pravi, da se samo nekaj čisti. Saj bi ti napisala točno kaj je rekla, ko pa sem pozabila, ker imam trenutno pač kurjo pamet.
Bodi pozitivna, misli na to, da si user posted image .

Držim pesti zate.

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
4.6.2007 16:04:45   
M007
Mjavček se strinjam z rodo17 , kokler ni user posted image  še ni nič izgubljeno.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
4.6.2007 16:04:47   
MARTINŠČICA
Hojla vsem skupaj,
sedaj se že veliko bolje počutim, le vsake toliko časa me špikne v spodnjem delu trebuha.

V glevnem berem, da ste vse dobile neke tablete po transferju. Je to običajna praksa? Jaz namreč nisem dobila nič, razen injekcije, ki naj bi 14 dni pomagala najinima pikicama da se "primeta". Tablete naj bi dobila šele po 15 dneh, ko imam test krvi.

Lep pozdrav
Martinščica

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
4.6.2007 17:17:09   
soncek.djukelica
pozdravljene čvekice,

ija, ti si pa res po hitrem postopku opravila! Zdej si že user posted image ! user posted image
Naj ti teh 14 dni mine hitro!user posted image
Sayuri, kako pa tvoje počutje? Še kar noriš in spidiraš kot kakšen bik naokoli?user posted image user posted image user posted image  Sej ti privoščim, kar duška si dej! user posted image
Martinščica, na GK v Lj ti dajo Ultrogestan,za tistih 14 dni,ki morajo preteči od transferja do krvnega testa!
Shuka, srečno jutri! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
4.6.2007 17:52:58   
konina
pozdravljene, punce. Jaz vas berem redno, držim pesti in upam z vami. Samo pišem ne, ker se počasi nekako sestavljam od vseh petih let truda. No, sedaj čakam že novo user posted image  in še kar upam, da je ne bo. Avgust je pa še tako daleč, da je groza. Upam da mojih dveh pikic tam ne zebe preveč.

martinščica, tudi jaz nisem dobila v LJ na GK nič, razen injekcijo v rito. Pa sem se tudi spraševala zakaj ne. Izgleda, da je odvisno od terapije ali razloga za IVF?

Držim pesti za vse.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1171
4.6.2007 18:11:40   
Shuka
Hvala soncek.djukelica hitim za tabo user posted image user posted image user posted image

Kako se ti počutiš kot user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 1172
4.6.2007 18:32:38   
zalazoya
hoj

vsakdan je kakšna več med trepetalkami, se vidi da je leto user posted image , upam da bo rezultat temu primeren. Februarja bo porodnišnica čist polna.
april jaz tok pestke stiskam, da komi tipkam user posted image
alia vidim, da je za tabo tudi že dolga pot, ne smeš obupat, jaz sem imela 20 celic, 10 krasnih blastocist, pa trenutno grejem zadnja dva eskimčka, pa še za ta dva so rekli naj ne upam preveč, če se že sveži in prejšnji niso prijeli, v glavnem ni pravila, sam enega pravega rabiš. Upam da bo jutri UZ kej konkretnega pokazal. 
mijavček če so ti dva vstavili, se mogoče samo en poslavlja, men je Reš rekel da izcedki nič ne pomenijo, dokler ni sveže krvi. Drži se.
ija user posted image user posted image user posted image .
sayuri a so že kakšni znaki ?, spet prehitevam user posted image .

V glavnem punce držte se. Mislim na vas user posted image , tudi na tiste, ki vas nisem omenila. Enostavno je težko slediti, ko nas je tolk.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
4.6.2007 19:32:29   
sonček75
ali katera ve ali delajo krvni test tudi v soboto?
ker v soboto bo 14 dan po ET (ET je bil 5 dan po punkciji),ali moram počakati do ponedeljka in mi bo za en dan zmankalo tablet
hodim na GKv Ljubljano

< Sporočilo je popravil sonček75 -- 4.6.2007 19:33:29 >

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
4.6.2007 19:36:18   
Staša1
Sonček75 - iz prejšnjega postopka vem, da med vikendom ne delajo krvnega testa. Bi pa jaz na tvojem mestu šla tja v petek, če ne drugega po tablete (mislim pa da bi tudi test naredili)!lp

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.