|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 4.6.2007 12:38:01
|
|
|
|
ija
|
Čau, punce uf, je akcija, pri meni je tudi bla vam ponosno sporočam, da že grejem čist srečna sem, sploh zato, ker sem imela v soboto nekako slab občutek ... punkcija v soboto me je zelo bolela (pa je bila že moja 6., vse do zdaj so bile, kot da ni nič ), pridelala sem 4 jajčka, mislim, da vse v desnem jajčnku, ki me je zeloooo bolel. Tako da sem bila v soboto čisto fuč, sem vzela tablete in cel dan spala no, saj to tudi ni bilo tako slabo včeraj je bil en krasen dan, čeprav sem se še vedno težko premikala no, danes sem imela pa že punkcijo (ne vem, zakaj sem imela že danes ) in so se oplodili 3 , vstavljena 2, za enega bomo pa videli, če bo preživel do četrtka. Tako da - to je to, zdaj pa čakanje, itak imam dovolj dela pa test 18.6. shuka, ful vaju je bilo fino spoznat in malo počvekat v čakanju - je čas tako hitro minil sem bla tako vesela, ko si prišla ven vsa nasmejana in sem vedela, da si dobro prenesla bodita fajn, če bi pa kdaj rada še kakšno rekla, se pa javi na ZS. pozdravček vsem puncam, ki ste/boste imele UZ-je, punkcije, ET ..., trepetalka ija
|
|
|