|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
2.6.2007 15:10:08   
Anonimen
Saj ga res ne bom šparala Tosja, moj mož itak pravi, da sem zrasla samo v jezik, ker sem bolj mala. Sem zadnjič napisala, da me prijateljica špika. Nič več. Se že sama in na to sem ful ponosnauser posted image . Pa še po nakupih sva včeraj hodila, da sem nakupila vse vitaminske pripomočke (takšne in drugačne), ki jih tukaj omenjate.

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
2.6.2007 18:39:38   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Hej Shuka...user posted image a je mene kakšna videla, ko sem ob 8h in 5 minut prišla ven od Reškota??? Čakalnica je bila kar polna in ena s bjond prameni me je kar gledala. Jaz sem bila sama. En par pa je stal pri vratih in punca je imela v rdeče malo pobarvane lasje. Se me kakšna spomni??? Blond lase imam v rep spete, črna majčka, kavbojke, torba na rame, črni špičaki škornji, širok pas na hlačah....???? Taka seksy bejba....hi hi hi...user posted image user posted image

V glavnem.......grem v naravo, na piknik. Sedela bom in jedla. Kaj me briga.

Jutri zjutraj napišem in odgovorim kaj več....

ciao bambine..
Bety, hudiča kaj nisi kaj rekla, drugače pa ja jest sem pri vratih stala ker so bili vsi stoli zasedeni, samo sorry se te ne spomnim. V torek boš ziher spet tam, pa upam, da isti čas kot jaz 9:30 pa zdej, ko veš kako izgledam, kar kaj reci. Kar pridi do mene.

Upam, da je z ijo vse OK!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
2.6.2007 18:45:44   
Staša1
Shuka čestitamuser posted image user posted image user posted image  in držim pesti do torka!user posted image user posted image

Jaz že odštevam ure do punkcije! Zdaj bom počasi vzela Apaurin, ki so mi ga dali (odvajalo je že naredilo svoje)! Zanima me, če katera ve, ali naj kar pri punkciji vprašam za stanjšanje ovojnice pred transferjem (ali to sploh naredijo v Ljubljani in pod kakšnimi pogoji)?

Lp vsem

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
2.6.2007 18:55:06   
Shuka
Staša1 ti kar vprašaj nimaš kaj izgubit, boš vsaj vedela ali ti bodo to naredili ali ne, jest bi, vidš pa se nisem spomnila Reša vprašatuser posted image . Drugače se pa jest pred punkcijo nisem prav posebno pripravljala, ker sem pozabila prebrat navodila user posted image user posted image , pa je kar šlo.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
2.6.2007 21:24:48   
Mijavček
Oj,

jest vas bom sam na hitr pozdravla. Zgleda da bom že user posted image  dobila, mam tak oker izcedek. 7. dan po transferju, torej 12. dan po punkciji. Ne vem, mal zgodi se mi zdi. Mah če nau nč bom vsaj hitr zvedla. sem pa ful na tleh in sam ležim in upam, da ni to to, kar zgleda.

En velik user posted image  zate Pika, sem prebrala kaj si mogla dat skoz... človek marsikaj prenese ane? Upam, res, res iz srca upam, da je tvojih preizkušenj kmalu konec. Pa pošl slikco, jest res ne vem kera si bla.user posted image  

Aja Tosja hvala, k si nas pospravla, res si zlata.

Čau in lep pozdravček tudi vsem ostalim!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.6.2007 21:44:42   
taša33
Staša1, upam da bo jutrišnji pridelek čim boljši, držim pesti zate.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.6.2007 21:51:32   
MARTINŠČICA
Hojla vsem skupaj,
sem čisto nova na formunu, zato se najprej malo prestavim: z mojim dragim se skoraj 4 leta trudiva zanositi, imela sva že cel kup preiskav, z obema vse ok ...

Imela sem 3 neuspešne inseminacije (2xterapija klomifen,1x menopur), za mesec maj je bila predvidena četrta (menopur), pa so mi "frnikole" podivjale in me je dr. Tomaževič ob zadnjem UZ na vrat na nos napotil na IVF ET. Na dan mladosti sem imela punkcijo, ki ni bila čisto nič boleča v primerjavi s slikanjem maternice. Opravila jo je dr. Ribičeva. Privalila sem 9 jajčec. Bravo jest. Sem bila prava "plemenska kura". Prvi dan po punkciji me sploh ni nič tiščalo lulat, ampak kadarkoli sem šla (kar tko na silo), je odtekel cel slap. Od drugega dne naprej me je stalnmo tiščalo lulat, pa ni bilo vse skupaj nič, tudi bolelo me je malo ob uriniranju. Prsi so bile itak stalno našpičene, tako kot jih imam vedno pred M.
V sredo, 30.5. sem imela transfer 2 zarodkov, zamrznjenček bo morda eden, če bo, ostali so pa nehali rast). Brez težav sem prišla do avta in domov, potem me je pa začelo bolet v spodnjem delu trebuha in do danes sem skoraj vse dni in noči prespala. Danes je končno malo bolje. Zdaj pa s svojima čudovitima pikicama v trebuhu čakava dolgih 15 dni ... Do 15. 6. imam bolniško, moj dragi me pa razvaja ...

Zanima me, kako ste se po punkciji in transferju počutile ve? Ste šle lahko na delo, jaz namreč niti podrazno ne bi mogla delat do danes popoldne. Splošna zdravnica je rekla, da ima takih primerov ogromno in da ženske rade ostanejo doma vse do d dneva.

Lep večer še naprej in držim pesti za vse!
Martinščica

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.6.2007 22:03:35   
taša33
lep pozdrav, lahko ti povem , da sem 01/06/07 imela transfer, v spodnjem delu na levi strani me kar malo tišči in to od 30/05/07 in sem napihnjena, ko balon od terapije
(10 dni dephereline in 14 dni 3 doze gonala), grem pa v ponedeljek v službo, upam da bo boljše.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.6.2007 22:11:58   
zalazoya
hoj

dobrodošle taša in martinščica v klubu trepetalk. Upam da zagledata tako željeni user posted image  user posted image . Sama se tudi že skoraj 4 leta trudim da postanem srečka user posted image . Test imam 14.06. Upam da nam čimprej mine.

Jaz sem imela transfer eskimčkov v četrtek, tako da grem v ponedeljek v službo, bi bila pa absolutno rajši doma. Ampak pol samo o tem razmišljam pa tudi počutim se ok tako da veselo na delo.

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.6.2007 22:25:22   
taša33
vidim, da nisem edina, tudi meni je že od tega 3 leta, upamo, da bo sedaj tapravouser posted image user posted image user posted image , da čim hitreje mine 14 dni.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.6.2007 23:17:31   
Sanja70
OJ punce,najprej čestitke puncam,ki so imele danes punkcijo,
BETY UPAuser posted image
IJAuser posted image
SHUKAuser posted image 9,jajč

Tjaša33,razmišljaš,da bi delala  test kaj prej a boš čakala do konca.Jaz bom še vidla kak bo situacija.Si bila ti tudi v Postojni?
Drage moje trepetalke,kako se kaj počutite?Opravljate vsa gospodinjska dela ali vas vaši user posted image  razvajajo.
Uf jaz jutri zvem ali bo kaj zamrznjenčkov,poročam jutri.

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
3.6.2007 7:53:05   
sayuri
Saj sem vedla, a bi mogla prej s piknika, tolk se napisale user posted image . Ampak smo se imeli tooook fajn, Filip je užival, vreme se je takoj, ko je Shuka z mize prišla, začelo boljšat user posted image user posted image user posted image  in imeli smo prekrasen sončen dan. user posted image  Zvečer sem sam še u posteljo padlauser posted image  in zjutraj v mislih prosila Filipa, naj spi vsaj do sedmih user posted image  . Teh nebes nisem dočakala inod 6h sva že v akciji. user posted image user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da je zdajle Živ žav. da sem lahko prečekirat RR prišla user posted image .

Moram it zdajle po vrsti, da česa ne spustim.

Najprej moja Shuka, ki mi je včeraj cel dan hodila po glavi user posted image . Še na mizi te nisem pri miru pustila, Shuka user posted image . Sem najprej hotla že okrog8h klicat, pa sem se premisla. Ob pol 10 si bla šele na vrsti user posted image   Kolk vas je pa blo?user posted image   Bo moral Reš v čakalnico malo več stolov postavit user posted image .  V glavnem - ful lepo, da sta se z ijo  načvekali in se zabavali. Če bi bila še Bety, bi bil pa zihr cel dan dež user posted image user posted image user posted image . Čestitke za 9 celic. user posted image user posted image user posted image  Kaj ti tud nogometno društvo sestavljaš?  Uf, ful dober pridelekuser posted image  Zdajle pa držimo pesti, da se jih čimveč oplodi in da dobiš še kakšnega user posted image   Sedaj pa lepo počivaj, pa naj ti dragi zrecitira cel včerajšnji koncert user posted image .

Ija , čeprav zdajle uživaš, močno mislim tud nate. Verjamem, da je bil tud tvoj pridelek krasen in v torek bo D day user posted image .

Pika74 user posted image  Uf, kaj vse si morala prestati user posted image   Tale hiperstimulacija je pa ena orng zadevauser posted image . Uf...si ne predstavljamuser posted image   Poskušaj pa potegnit kaj dobrega iz tega - v kar jaz itak ne dvomim, pri tvojem smislu za humor user posted image . V jeseni pa akcija, a ne?user posted image

Stasa1 , nate danes mislim. user posted image  Pridelaj čimveč jajčk.user posted image

D O B R O D O Š L E vse novinke user posted image Počutite se kot doma user posted image user posted image user posted image

A se je tobika kaj javilauser posted image   Pa april30 tud pogrešam user posted image   Upam, da sta že obedve ugledali user posted image  user posted image

Mijavček user posted image   Misliš, da se pripravlja na user posted image  user posted image  Pa ne no....user posted image  Jaz sem pa tok navijala in držala pesti user posted image   Pa je to za zihr? Počaki še kak dan...da boš res 100%.user posted image

Martinščica, jaz sem imela ET 31.5. in grem jutri normalno v službo user posted image . drugače se pa doma ravno ne pretegnem od punkcije naprej user posted image . Nisem se ravno user posted image  lotila pomivat, ostalo pa vse normalno delam user posted image . Nič me ne boli spodaj - no, vsake toliko časa me kaj špikne user posted image , imam pa občutljiva prsa (oz. bradavičke) , drugače se pa odlično počutim user posted image

Sanja70, si že kaj zvedla?

Uf, koliko sem spet napisala.user posted image  Moram izkoristit še to nedeljo, ko sem frej.user posted image  Jutri pa ponovno v šolo. user posted image  Saj že kar komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
3.6.2007 9:20:19   
Sanja70
Dobro jutro pupe,

SAYURI evo prihajam z novičkami,da tudi jaz nimam nobenega zamrznjenčkauser posted image .Tedva navihančka se pa ne bosta dala in sta pri meni na toplem.
No kar je je,gremo veselo naprej.Zdaj pa govejo juhico kuhat,za pribolšek in veselo nedeljo pa še eno po domače zraven.user posted image to pomaga.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
3.6.2007 9:24:43   
taša33
Sanja70- sem bila tudi jaz v Postojni ampak čist zadnja ob9.30, vem, da bo mučno teh 14 dni, ampak bom zdržala (upam ) kot prvič, čeprav ne pričakujem preveč, saj imam samo 1. A ti boš zdržala?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
3.6.2007 9:33:10   
zalazoya
dobro jutro

kak ste?
jaz sem tok čudna. Vse mi gre na živce pa skoz mi gre na jok user posted image . Vsi mi govorijo da moram biti pozitivna in si govoriti da sem user posted image , ampak ne gre. Že ko se zbudim mi gre na jok user posted image . Ne vem ali je to od hormonov ali pa me je strah ker so to zadnji eskimčki, ki se itak nikoli ne primejo pa bom mogla čakat spet jesen na nov postopek. V glavnem ne vem kaj se dogaja.user posted image  kako ste ve kej, sayuri vidim da si polna energije in prav je tako. A še katero meče.

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
3.6.2007 9:33:44   
Sanja70
Taša33,kaj vem,po naravi sem ful in to ful neučakan človek.Hm mislim,kolk sebe poznam,da mi ne bo ratalo.V 1. ivf sem dobila rjavkast izcedek in vse znake M  8 dan po ET.Bom vidla.Ja nisva se mogli videt,ker sem bila jaz prva na vrsti.Škoda.
Punce mal mi je čudn,da se tedve pupi ne javljata,ki sta imeli že test za nardituser posted image HMmmmm kaj to pomeniuser posted image

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
3.6.2007 11:01:29   
Staša1
Dober dan punce!

Evo moje poročilo: pridelala 7 celic in imava 8.6. transfer. Sem pa vprašala za tanjšanje ovojnice, pa mi je rekla, da tega v Ljubljani že kar nekaj časa ne delajo več (ne vem sicer zakaj?). Zdaj grem pa počivat, ker me kar boli!

Dobrodošle vse novinke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanja70)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
3.6.2007 11:29:26   
april30
Zdravo!

No - jaz se res nisem javljala, ampak vas pa vseskozi berem...vsaki dan...in seveda držim pesti za vse vas...
Vidim, da se full dogaja...ste pridne...en velik objem vsemuser posted image user posted image user posted image .
No jaz seveda še nisem delala testa...sem zdržala...če danes ne bom dobila menstro, grem jutri v Ljubljano na krvni test...potem bom pa vedela na čem sem...počutim se v redu, samo občasno imam krče v trebuhu...ne vem kaj to pomeni??? Drugač pa nimam (trenutno) še nobenega krvnega ali rjavega izcedka...trkam na les, da ga tudi ne bouser posted image .
Pa vsem res želim da uspe, za vsako posebej pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
3.6.2007 11:38:25   
M007
Pozdravljene vse skupaj.

Vidim, da nas kar nekaj čaka na test in veliko vas je katere ste tik pred tem.

Zanima me, če je katera že naredila test, mene kar mika. Jutri zjutraj grem sigurno v nabavo. ET sem imela 29.05 in test imam 13.06. Kaj pravite je še prezgodaj?

lp

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
3.6.2007 11:49:10   
zalazoya
hoj

april mislim da si ti nova user posted image , baje so značilni krči v zgodnji nosečnosti držim pestke za jutri.
M007 mislim da si mal zgodnja, jaz tudi ne vem koliko dolgo bom zdržala ampak to je vseeno malo zgodaj.
staša user posted image  7 je magčna številka, tako da bo neki ziher iz tega.

(odgovor članu M007)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
3.6.2007 11:51:47   
Mijavček
Uf, M007, men se zdi res prezgodi. Sej maš šele 5. dan po ET, tvoja pikica, ali dve, sta se šele vgnezdili, pomojem bi mogla vsaj še ene 5 dni počakat. Probi še mal zdržat.

(odgovor članu M007)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
3.6.2007 12:25:59   
Staša1
April30 - se podpišem pod Zalazoyouser posted image !

M007 - tudi jaz mislim, da si prezgodnja (pred desetim dnem po ET je vprašljiv rezultat - če si imela ET 5. dan, če pa 3. dan pa še kasneje)!

Zalazoya - tudi jaz verjamem v to! Tudi ti moraš verjeti v user posted image !

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
3.6.2007 17:26:04   
zalazoya
hoj

kje ste punce dons a se vse martinčkate, k je tak lep sonček. Jaz sem šla malo na vrt delat se prec boljš počutim.

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
3.6.2007 17:49:17   
ursi84
Živijo punce!
Jaz sem tudi nova, sicer nisem v postopku,ampak spremljam vas pa vsaki dan. Za vsako posebej stiskam pesti, se veselim z vami....
No sama sem na Gonalu (2amp.) - stimulacija, danes pa sem imela 1 UZ. Sedaj pa me zanima, kaj mislite, če je to vredu: D-13,12,12.....    L-12,12,12,12......  Endometrij pa je 7. Je pa 8 dan danes.
V februarju sem imela tudi samo stimulacijo (1amp.), vendar mi folikli niso rasli, skoz je bilo veliko število drobnih na obeh straneh.
Tako, da imam sedaj vsak malo upanja, ker kot kaže deluje!!
Aha, moram še omenit, da imam zelo neredne M ( v bistu jih ne dobim sama, razen z tbl.), PCO, opravljen HSG, ki je pokazal vse OK. Z mojim je vse v najlepšem redu.

Lep dan vam želim in se še kej tipkamo

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
3.6.2007 20:28:29   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ
25.05. punkcija

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
 02.06.  punkcija user posted image  user posted image
05.06. ET user posted image

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
01.06. UZ + STOP
03.06. punkcija user posted image
08.06. ET user posted image

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact
22.05. začetek špikanja Menogon
28.05 UZ
30.05.  IN 31.05. UZ
02.06.  punkcija user posted image  

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact
23.05. začetek špikanja - Menogon
29.05. UZ
31.05. UZ + STOP
02.06.  punkcija user posted image
05.06. ET user posted image

user posted image  dajamaja (3. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine
04.06. UZ

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline
28.05. začetek špikanja Gonal F
03.06. UZ

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image  user posted image

user posted image  tobika (2.IVF, LJ), 16.05. ET user posted image  user posted image  31.05 user posted image

user posted image  april30 (1. IVF, LJ), 20.05. ET user posted image  user posted image  04.06 user posted image

user posted image  sonček75 (1.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image  09.06. user posted image

user posted image  citrončica (IVF, LJ), 28.05. ET user posted image  user posted image  11.06. user posted image

user posted image  Mijavček (2.IVF, LJ), 26.05. ET user posted image  user posted image 11.06. user posted image  

user posted image  ele (PO), 30.05 ET user posted image  user posted image  13.06. user posted image

user posted image   M007 (LJ),  13.06. user posted image

user posted image  Sayuri (1.ICSI, PO), 31.05. ET user posted image  user posted image  14.06 user posted image

user posted image   zalazoya (1. IVF, PO, dr. Reš-eskimčki), 14.06. user posted image

user posted image  Sanja70 (2.IVF, PO), 01.06. ET user posted image  user posted image  15.06. user posted image

user posted image   taša33 (2.ICSI, PO, dr. Reš), 15.06  user posted image

user posted image   MARTINŠČICA (4. IVI-IVF, LJ, dr. Tomaževič), 15.06 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, ursi84

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image   03.06.2007  user posted image

user posted image   Staša1 - punkcija  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   alia - UZ  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   04.06. 2007  user posted image

user posted image   april30 - TEST user posted image

user posted image   dajamaja - UZ  user posted image

user posted image   mozart - razgovor-Reš  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  MARTINŠČICA user posted image  user posted image  user posted image  dobrodošla in čestitke, da ti je ratal iz IVI-ja prit na IVF! Tega bi bla tud jaz NOOOOOOOOOOOOORO vesela! user posted image

user posted image  ursi84 - sem te dala med navijačice! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.