|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
22.5.2007 20:07:02   
DaisyE
Mojca upat je treba do konca. Ne glede na vse. user posted image user posted image user posted image

Jaz zvesto navijam. Ni hudič, da ne rata.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.5.2007 20:10:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mojca upat je treba do konca. Ne glede na vse. user posted image user posted image user posted image

Jaz zvesto navijam. Ni hudič, da ne rata.

Ja točno upanje je trab imeti do konca.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 652
22.5.2007 20:18:49   
Bety upa
Hej Blanč.....jaz sem spremljevalka mojega motorista. Ne znam voziti motor, ampak na vseh zborih sem prisotna...user posted image ....Ta vikend naj bi šli v Novi Sad...Pa ne vem, če se bo izšlo. Zaradi tega prestavljam mojo M, da tam ne nosim šprice in ampule. Julija naj bi šli v Nemčijo na Euroran, v Berlin. To preskočim samo, če bom user posted image . Sem nekadilka in ne preveč ljubiteljica alko pijač. Samo pivce bom spila, če štajerci trdijo, da pomaga..user posted image user posted image user posted image ......Me prav zanima, kaj bi na to rekel moj Reško?!user posted image user posted image user posted image ...

Mojčica........iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......Pa saj veš, da ti je tokrat uspelo....SAMO SVETO OBLJUBI!!!!! Da ne boš panično skakala, ko pridejo izcedki, ker izcedki bojo in ne pomenijo konca nosečnosti, samo nekaj brezveze, kar ni pomembno......OBLJUBI!!!!!

///////////////////////////////////čakam na obljubo/////////////////////////////////////////////

Druge pa, vse naj naj vam želim!!!!!! (pri odpiranju ampul, špikanju, rolanju, štetju foliklčkov, punkciji,......in doooooolgem čakanju.......čakanju.......pa user posted image user posted image .....in šiccccccc izcedki...)

čavči

Neposredna povezava do sporočila: 653
22.5.2007 23:16:37   
gold fish
tosja- žal še nimam jutri UZ, ampak predvidoma 23.6. .... jaz sem med majčicami, junijčicami zaenkrat zadnja na vrsti. Začnem komaj v petek drug teden - 1.6. .... že komaj čakam, da se vam pridružim .....

Zaenkrat navijam za vse vas, čeprav se bolj redko javljam.

Ali je mogoče katera gledala na programu VOX -2 oddaji o OBMP - je bilo ful zanimivo, jaz sem se obakrat kar user posted image user posted image zraven. Če katero zanima mislim, da se lahko pogleda preko interneta....(oddaji sta bili v petek in soboto pozno zvečer - okrog 23 ure)
Kazalo je v Nemčiji, Avstriji in kako hodijo na Češko..... , pa še potem Anglijo ....
Kaj pri nas so tudi lahko možje zraven pri punkciji in ET?
Bi mi mogoče bilo kar malo lažje, če bi lahko bil zraven..... (ne vem zakaj, ampak že zdaj me je strah punkcije, pa ne toliko zaradi bolečine kot to, da ne bom mogla biti pri miru tako dolgo.... da poberejo pridelek.... i hope ... da bo res

Punce držite se, mislim na vas in vsaki pošiljam  user posted image  za srečo (beri  user posted image  - uspešno do konca do user posted image  v naročju).

Ali sem res edina za junijuser posted image ?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 654
23.5.2007 8:03:11   
tobika
Punce mislim, da se tudi jaz poslavljam od upanja da mi bo v tem postopku uspelo. Včeraj sem dobila rjav izcedek, ki se na žalost danes spreminja v rahlo rdečo barvo user posted image . Tako da bo treba kar v nove boje, še prej pa it na kak dopust in uredit misli.

Držim pesti da vam ostalim uspe.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 655
23.5.2007 8:11:46   
ija
o, tobika, tole je pa še malo prezgodaj za M po mojem user posted image  kateri dan si zdaj, 7. po ET? To bi bila lahko tudi vgnezditvena krvavitev ... se spomnim, da je imela lani Sisy podobno, pa je bila user posted image  tako da ne obupaj prezgodaj.
pozdravček in user posted image  ija  

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 656
23.5.2007 8:15:11   
Sulfinija
Tobika,user posted image user posted image user posted image  mi je,da več ne bomo skupaj trepetale.Pri meni ni nič sprememb vse po starem.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 657
23.5.2007 8:15:50   
blanč
Tobika ne obupat, saj nas je veliko na istem. Bomo pajeseni še enkra, ni hudič, da enkrat nebi uspelo.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.5.2007 9:04:32   
koala
tobika, žal mi je da ti izcedki nagajajo, vendar saj veš našo parolo, dokler se hudič ne vlije je še vedno upanje, mislim nate.

blanč, vesela sem, da že tako pozitivno razmišljaš in inmaš prav ni hudič, da ne bi upelo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 659
23.5.2007 9:21:36   
konina
jaz sem pa dobila pismo iz LJ. Konzilij mi je pisal, da je vse o.k. Jupi! Se vsaj nekaj dogaja. Sedaj pa se moram naročit, da dobim številko. Ne vem pa kako bojo umestili moja dva zamrznjenčka. Ne vem, že vejo in bodo povedali. Ali mi lahko poveste koliko časa traja predavanje o OBMP na GK v LJ, je dolgo?

Vsem, ki ste danes v akciji, držim pesti. user posted image user posted image user posted image

tobika, morda res še ni konec, če pa je, pa nadaljujemo v jeseni, kajne?! Drži se.

mojca, jutranje slabosti so pa res dober znak! Držim pesti!user posted image

Jaz sem kar malo boljše volje, ko se malo premika.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 660
23.5.2007 9:45:23   
Neža81
Jutro!

Blanč, BEty upa in ostale motoristke .... tudi jaz sem za nekaj časa prenehala z motorizmom in sem prejšnji teden prodala svojga jeklenega konjička BMW-ja F 650gs.  Jooooooj kak mi je blo hudo user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa trije, oz.4 z mojim vred nimamo prostora na enem motorju user posted image user posted image .  v bistvu pa - klinc gleda motor, glavno da se v trebuščku nekaj razvija, a ne? No, vam se še pa bo!!

Je pri vam danes ponoči  kaj grmelo? Pri nam je bliskalo in ropotalo ko hudič!!! Še user posted image user posted image  nista mogla spat in sta celo noč rogovilila in se premetavala po trebuhu.
Verjeto od tega, ker vedno ko je fejst zagrmelo, sem se vstrašila jaz. No, danes pa že lepo sije sonček.

Kaj delate? Gužva v službi?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 661
23.5.2007 10:32:48   
Sulfinija
Neža81,lepo da si se nam ponovno javila.

Citrončica upam,da je že punkcija za tabo in polno zrelih jajčk.

Koala,kako kaj ti ti dnevi kar letijo,ali se včejeo ko meni?

Punce skratka jaz komaj čakam pondeljek da bom šla na krvni test,kajti vsak dan me bolj mika kaj sedaj je,upam na vse naj,naj do konca seveda.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 662
23.5.2007 11:30:59   
konina
Jaz imam še eno vprašanje. Kakšne preiskave je potrebno opravit za OBMP? Se to opravlja preden greš na konzilij ali potem? Jaz namreč nisem skorajda nič opravila. Kri so mi pregledal, pa možu spermiogram in kri za tiste spolno pren. bolezni. Drugega pa nič.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 663
23.5.2007 12:07:52   
čiška
Drage moje punce!Ta postopek sem se pač odločila,da sem bolj v anonimi, kot ne in sedaj čakam pozitivni test!Pred eno uro sem zvedela za eno zelo hudo zadevo in sem bila šokirana totalno!Eno uro se nisem nehala trest!Zamina me,če je to kaj vplivalo na morebitno nosečnost?Poleg tega ,da ta zadeva vključuje tudi veliko fizičnega in teškega dela ,ki se ga ne morem izognit,kaj naj?Dviganje teških stvari zelo vpliva na nosečnost kajneda?Vsem želim veliko lepše dneve kot je moj današnji!pa pa

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 664
23.5.2007 12:30:23   
koala
Mojca zadnji dnevi se vlleeeeeeeeeeeečejoooooooooooo, kot jara kača. Jao, jao kjeje še ponedeljek.

konina kolikor jaz vem moraš imeti vse preiskave opravljenje preden ti konzilij odobri OBMP, no vsaj tako je bilo pri naju.

Čiška, stres sigurno ne vpliva najbolje, samo takšen, dokaj kratkotrajen po moje ne more ravno vplivati.
Težkega dvigovanja pa bi se jaz izognila, magari z izgovorom da me je v križu vsekalo. Pa naj ti čakanje hitro mine in seveda da bo rezultat pozitiven. Torej pozdravljena v klubu trepetalk, kot nas je Mojca poimenovalauser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 665
23.5.2007 12:32:44   
Sulfinija
Čiška,stresu in dvigovanju se izogibaj pa naj si misli kdo kaj če.

Koala,strašno je tole čakanje komaj čakam ponedeljek.Joj kje je le še petek,da sde možek vrne in kje je pol šle ponedeljek samo čakanje.
Koala se lepo počutiš v klubu trepetalk?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 666
23.5.2007 13:40:43   
konina
koala, hvala za odgovor. Če je tako, imava potem že vse potrebno opravljeno. Hvala.

LP, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 667
23.5.2007 14:16:14   
Sanja70
Živjo punce,user posted image
Evo danes sm mela1.UZ baje sem ful lepo reagirala na Gonal.Moji foliklčki so velki 12mm,v petek imam spet UZ.Tko,da jaz mislim da bo drugi teden že punkcijauser posted image .Hormoni kar vplivajo na moje razpoloženje,občutljiva,apetit za dvauser posted image hudooooo.Cel dopoldan sem pila  user posted image  s prijateljico.Zdej me pa čaka en kup delauser posted image ,user posted image ...
Pol pa z mojimuser posted image v nabavo.Punce držte se..user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 668
23.5.2007 14:58:15   
čiška
Mojca hvala za vso podporo,ki si mi jo do zdaj dala,res hvala!Koala, hvala tudi tebi za odgovor,bom se probala izognit kukr se bo dalo vsem stresom!

Neposredna povezava do sporočila: 669
23.5.2007 15:09:17   
soncek.djukelica
ojla,

citrončica, kako si preživela punkcijo?user posted image  Sej ni bilo tako boleče,a ne? Upam,da nas razveseliš z novico o samih dobrih celicah!
Mojca, Koala še malo...... do user posted image !
Vsem ostalim pa en lep pozdrav! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 670
23.5.2007 15:58:51   
Špelka
Čao, punce!

No, pa še jaz mao dodam k temu čvekanju!

Najprej pozdrave mojima souser posted image  Nežki in Sončku!  kako smo? meremm, da je vse v najlepšem redu! user posted image user posted image user posted image  Tudi pri nas so stvari mirne, in tako naj tudi ostanejo!

Najbolj pa sem se oglasila, da nalo navijam za naše trepetalke: kolikor uspem razbrati so to Mojca, Koala in Čiška! user posted image user posted image user posted image Vse naj naj vsaki posebej! Citrončica pa je danes mela punkcijo - upam da je blo velik foliklov in enako število zrelih, kvalitetnih jajčk!

Pol pa Koala in Mojca - joooj, čas tako hitro leti, da človek verjet ne more! In sem šla gledat na seznam. In kaj ugotovim???? Da naši Koali danes teče že 17. dan od punkcije!!!!! Kar je že daleč čez dan, ko naj bi prišla M!!! Torej - Koala - morda malo prehitevam, ampak takšna sem - čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  No, podobno je z našo Mojčko - njej teče 13. dan, tko da bom s čestitkami še mal počakala, čeprou samo zarad sigurnosti, ker sem itak že prepričana, da si user posted image ! Kukr se jest spomnem, MOjca, si ti v prvem IVF user posted image dobila že enkrat zlo zgodej, a ne????

No, tolk od mojega user posted image . Zdej bomo pa vidli, kolk se res nosečkam intuicija razvije! user posted image

Čist na konc pa še - Blanč - zelooo žal mi je zate.... Upam, upam, da bo tudi zate 2. IVF zmagovit! Drži se! Enako velja tudi za Konino! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še, kaj se pri nas dogaja. Neki tacga: user posted image  pa še: user posted image . Tko da se morm kr mal bremzat, da ne bom novembra res kukr en medved pred zimskim spanjem...
LP, Špelka user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 23.5.2007 16:01:16 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 671
23.5.2007 17:13:23   
citrončica
Evo mene,punce,kokodak:13 celic mamo,tako da grem v ponedeljek pouser posted image user posted image ,ni vrag da se jih ne oplodi par,sem pa bolj pozna z javljanjem,že med potjo domov sem full kvavela,mi je vse premočil,pa že doma tud enkrat,pa ležim,tako dauser posted image ,prvič se ne spomnim,da bi tolk krvavela...se že mora sčistit vse,ne?user posted image Sem pa prej prav sladko zaspala,kar ni v moji navadi,ker full težko podnevi spim,razen če me res kaka vročina ne kuha,tako da je prav pasalouser posted image !!
Tolko,da se javim,zdaj pa grem nazaj podolgem,pa pridem najbrž še kaj pogledat......

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 672
23.5.2007 17:21:02   
Neža81
user posted image user posted image user posted image ... za citrončico....user posted image user posted image user posted image

Špelka: mi rastemo, rastemo..... in delamo salte v trebuhu......danes že cel dan. Kako je stanje pr tebi?

Koala: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.5.2007 17:26:30   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,za našo citrončico.Ne pozabi 13.je magična številka kot je bila pri meni.

Špelka a ti veš prerokovati,če je tkole pol hitro povej ali je meni ratalo.Joj kok si ti ziher,da sem jaz user posted image  iz tvojih ust v božja ušesa.Še malo je do testa še malo kmalu bo tukaj ponedeljek.

Punce meni je moj user posted image  polepšal dan in že jutri pride domov ne komaj v petek hura,jupi za mojega možeka.

Tkole sedaj pa grem malo počivat in na moj zvesti obisk na wc.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 674
23.5.2007 17:55:09   
blanč
citrončica 13 je pravljično število in sigurno se bo pri tebi pravljica nadaljevala še nadaljnih 9 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......