|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
20.5.2007 19:56:27   
Sulfinija
Ojla!

Sem ravnokar prispela domov od tašče smo bili na kosilo najedla sem za deset ljudi.KOk mi je danes hrana pasala ni kaj.
Hura jutri je pa nov dan in mene le še loči 1.tden do uradnega testa,smao dvomim da bom zdržala in prej kakega doma naredila.Kaj menite ne me okregati kdaj ga lahko delam???Koala,biba26 kako vaj vajkin o polčutje?Se vama kaj dnevi vlčejo?Meni do danes zelo hitro leteli vendar od jutri naprej se bodo pa sigurno vlekli,da je joj.

Pun ce pogrešam vas,javite se kaj.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.5.2007 20:24:36   
DaisyE
Blanči meni je zelo, zelo, zelo žal. user posted image user posted image user posted image

Oprosti, ker sprašujem in mirno mi ne odgovori, če nočeš. Zanima me, kako to, da si se odločila za posvojitev. Navsezadnje je bil to tvoj prvi ICSI in čeprav se je slabo končal, so se pikice vsaj prijele (pri meni se sploh niso). A misliš vzporedno peljat postopek za posvojitev in ICSIje ali si že naredila križ čez umetno oploditev? Sprašujem, ker veliko razmišljam o raznoraznih možnostih.

Prosim, ohrani svoj optimizem in pogumno naprej.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 602
20.5.2007 22:15:30   
dajamaja
Mojca, čakanje je res dolgočasno, si pa v čakanju na lepe rezultate - to pa vsekakor šteje. 14 dni po transferju, je bilo meni rečeno. In kar z jutranjim urinom, da ne bo lažnega preplaha. 

Se pozna dan in ura, že vse v postelji?  Lahko noč in vso srečo vsem, ki ste jutri v akciji.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.5.2007 23:46:43   
ija
Joj, kolk se dogaja! Jaz tudi ne folgam več, še dobro, da imamo tosjo in marjetko, ki se pridno dogovarjata za dopust in tako nadomeščata - se vidi, da imamo veliko "tršic" user posted image
jaz še kar snifam suprefact, stranski učinki so minili, tako da sem zdaj čisto OK in mirno čakam na M, ki bi morala priti danes, pa še nič ne kaže ... no ja, bo pa kakšen dan kasneje. Potem pa navalim na Menogon.
Zdaj pa spat, vidim, da že vse pridno spančkate.user posted image
Nočko, ija

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
21.5.2007 7:38:49   
Bety upa
Blanč.....Žal mi jej, resnično....user posted image user posted image user posted image

Meni se je to zgodilo že 6 x v OBMP postopkih in neštetokrat v naravnih ciklusih. Zato vem, ako se počutiš. Obupno!!!!!!!! Padeš v najgloblji prepad, ne moreš dihati, vse je brez smisla, potiš se od hudega, solze ne pomagajo, rabiš samoto, družba te moti.......user posted image

Ne odnehaj, ker enkrat bo ratalo. Bolj obupno bi bilo in brezubno, če ne bi zagledala nič. Tako, vsaj veš, da je več možnosti za uspeh, samo ena malenkost je kiksnila.....

Čez poletje uživaj v soncu, nabiraj energijo, zdravo živi......In jeseni, polna upanja, začni nov postopek.....

Mi pa te čakamo......in verjemi, da bomo navijale za tvoje user posted image user posted image user posted image  tako, kot da so naše.....

In uspelo ti bo......BO!!!!.........

Srečno!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.5.2007 8:20:28   
Sulfinija
Koala,si se zgubila javi se nam!!!

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
21.5.2007 8:27:25   
koala
Ne koala se ni zgubila, amo čez vikend sem raje z možekom, ker je moral spet na teren in se cel teden ne bova videla.
Prejšnji teden je minil hitro, bomo pa videli kaj bo ta teden. Počutje še zmeraj nespremenjeno, razen prsi me bolijo, no pa saj me pred menzesom tudi, tako da si ne delam prevelikih upov, se pa mi je test zamaknil še za en dan, ker pride test na nedeljo, pa so rekli naj pridem v ponedeljek, tako da danes teden bomo že vedeli kaj se dogajae,če se seveda tečka ne prikaže prej!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 607
21.5.2007 8:30:35   
Sulfinija
Koala,sma na isti smoli.Tudi jaz sem brez možeka cel teden spet.
Tudi mene prsi bolijo le ob straneh ko nore,na wc sem non stop,tudi če še ne vem kok malo spijem,trebuh še vedno napet in dans sem nekam ful zmatrana pa sem se komaj vstala,tudi če mi ne kdo reče čisto majhno besedo nič žalega meni kar na jok gre in ne vem kaj je sedaj tole hormoni mi tisoč na uro nagajajo.Pa še test imava sedaj na isti dan danes teden bo najin dan,če naju prej ne obišče user posted image .Meni je po mojem ciklusu jutri 28.dan bomo videli kaj bo tale teden.Koala boš ti doma slučajno delala kak test kak dan prej?

Koala naj ti ti dnevi brez moža hitro minejo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 608
21.5.2007 8:51:04   
soncek.djukelica
jutro,

Mojca,koala glede testa so meni rekli, da ga lahko delam 10 dan po transferju! In jaz sem ga takrat delala in je pokazal user posted image ! user posted image  je bil na poti, to pa tudi vama želim!
user posted image  pa čuvajte se!
user posted image  Mojca tale je pa za tebe!

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 609
21.5.2007 8:54:56   
Sulfinija
Sonček-djekelica hvala za lep smeško.Joj punce jaz pa grem danes z našo hel36 na kavico me je prejle klicala.Bom vam poročala ko se vrnem domov.

Biba26 kako si kaj ti?

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 610
21.5.2007 13:48:10   
sayuri
Čau punceuser posted image . Kako ste kaj? Jaz sem že tri dni totalnouser posted image user posted image user posted image . Zvečer hodim s kurami spat, zjutraj se komaj zbudim, čez dan bi kar spala.....user posted image  Tale Menogon me je čist spremenil, kar se počutja tiče. Imam izpade mrzlote in toploteuser posted image ,  v trenutku začnem jokat user posted image , pa naj bo lepa al pa amnj lepa stvar, sem redna obiskovalka WCja in Paloma bo na moj račun v teh 14 dneh orng zaslužilauser posted image .
Drugače se pa pridno pikam. Sem prav ponosna nase, da moja rit ni nič plava user posted image . Edin une flaške pri Menogonu komi zlomim. Pa mi je Reš lepo pokazal, ampak ene nikakor ne morem prelomit. user posted image   A kiaj veste, bom porabila vse flaške user posted image  Imam dve škatlici in razmišljam, s kakšnim kladivom naj to flaško razbijemuser posted image

Aja, vam moram povedat, da je bil ta vikend pri nas ful vesel, saj je moj brat v trialonu na Kanarskih otoki na tekmi Ironman Lanzarote osvojil 6 mesto in se uvrstil naprej na svetovno prvenstvu oktobra na Havaje.user posted image  Ful smo bili veseli in smo še, saj je res pravi "norec". 2,5km plavanj, 180km kolesarjenja in 42,5km teka je premagal v 9 urah in 10 minutah.user posted image user posted image  Sem vam mogla to povedat user posted image , ker sem res ful vesela.

Lep dan vam želim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
21.5.2007 13:54:05   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

smo bili veseli in smo še, saj je res pravi "norec". 2,5km plavanj, 180km kolesarjenja in 42,5km teka je premagal v 9 urah in 10 minutah.user posted image user posted image  Sem vam mogla to povedat user posted image , ker sem res ful vesela.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Čestitke tvojemu bratu!

Prav je, da ste ponosni nanj. user posted image

To pa ni mačji kašelj...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 612
21.5.2007 14:01:34   
blanč
Hvala punce za spodbudne besede.
Marjetka, kar se tiče posvojitve, bi jaz imela že celo hišo malih fačekov. Enkrat sem že napisala, da sem v maldosti, že zanosla vendar se je fant ponesreču in jaz sem imela splav. Takrat sem se odločila, da nikoli ne bom imela otrok in nikoli več ne bom imela fanta... leta tečejo, bolečina postaja manjša in na koncu ostanejo le spomini.
Moji prijatelji in starši pa so od mene vedno poslušali, da jaz bom otroke posvojila, takoj ko se osamosvojim. Kot samska ženska, čeprav s svojim stanovanjem nisem imela nobenih možnosti, pa še na faks sem hodila ob delu, tako da...
Sedaj, kljub temu, da si želim svojega otroka me še vedno drži želja po posvojitvi, moj partner pa pravi, da bi raje imel najinega, saj ga razumem.
Najin dogovor je, da če nama do novega leta ne uspe, bova začela s polno paro hiteti posvojitvi nasproti. Jaz upam, da bova imela svojega in, (da bom izpolnila sanje ) še enega posvojenega.
No ja, vse to so želje in sanje.
Bety upa-skozi cel postopek si mi zelo pomagala,hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 613
21.5.2007 14:13:42   
koala
Mojca, naj tudi tebi teden brez dragega hitro mine.
Testa pa ne bom delala, ker če bi bil negativen, se bi itak tolažla, da še ni bilo dovolj dolgo, če bi bil pa pozitiven, pa se spet nebi upala veseliti, tako da se mi zdi nesmiselno še bolj kravžlat živčke in zapravljat denar za teste, sem ga že preveč.

Nisem vedela

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 614
21.5.2007 14:18:07   
Sulfinija
Koala eni strani maš prav po drugi strani pa me hudič za 3eur ne bo vzel si ga bom kar privoščila.
Pozneje grem lepo na ranč e malo na osnce pokazal,danes dopoldan sem bila dobri dve uri z našo hel36 na kavici je rs super punca sma se oreng načvekali.
POl pa si že delam plane kako bom en petek mahnila na slovensko obalo z vlakom k mojemu user posted image ,samo ne vem kdaj ali pred najinim dopustom ali po njem mogoče pa celo obakrat bomo videli kako bo kaj stanje.

Koala lepo se mej in javi se še kaj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 615
21.5.2007 16:09:38   
sonček75
danes sem imela punkcijo
sploh ni tak bav bav kot sem si predstavljala
bila pa sem prijetno presenečena ker sem pridelala 10 celic,ker na UZ so mi našteli le 8 foliklov
v soboto me čaka punkcija in jo prav z veseljem čakam
kako si kaj citrončica?
sem upala da te danes kaj vidim,pa se žal nisva
vsem puncam želimda čimprej ugledateuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 616
21.5.2007 16:11:06   
sonček75
v soboto me čaka transfer ne punkcijauser posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 617
21.5.2007 17:04:43   
koala
Super sonček75, res lep rezultat, zdaj pa stiskam pestke, da se vsi lepo oplodijo in razvijajo.

Mojca, saj ni problem v 3 eurih, ampak v tem da tako ali tako testu ne bom verjela. In če sem že toliko dni vzdržala, bom pa še nekaj naslednjih. Takrat pa bom pstavljena na realna tla lako ali drugače.
Če pa se tebi zdi da je zate prev, da narediš test, pa kar.

Nisem vedela

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 618
21.5.2007 18:04:33   
citrončica
O,sonček75,pa sem bila tud jaz dones v Ljuser posted image ,samo zgleda sva se zgrešili,sem pripravljena za stopko zvečer,tako da bo punkcija v sredo,superuser posted image  za tvoje celice,zdaj pa počivaj,v soboto pa le veselo pouser posted image user posted image !!
Mojca,ne bit neučakana,še en teden,pa bouser posted image user posted image ,ima Koala prav,počakaj na test,jaz bi isto mu ali ne verjela,da je prehitro,ali se nebi upala veselit....vem pa,da se drugi teden vleče,a vseeno..držim pesti,obema,tudi Bibi!!!
Vsem skupaj pa še en pozdravček!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 619
21.5.2007 18:18:26   
ija
citrončica, fino, pol si ti naša naslednja na punkciji, a ne? soncek75, bravo za celice, to je super rezultat! držim pesti za soboto user posted image
blanč, te prav spoštujem, ker tako razmišljaš, kljub vsemu, kar si morala preživeti - čeprav nimam tako težkih preizkušenj za sabo, kot si jih imela ti v življenju, pa tudi jaz razmišljam o posvojitvi, se mi zdi tako lepo, nuditi otroku toplino in ljubezen ... se sicer še opogumljam za ta korak, pa z dragim se morava še temeljito pogovoriti, ampak mislim, da bova prav kmalu peljala oba postopka vzporedno user posted image
mojca9000, jaz se sicer tudi strinjam s koalo - če narediš test ali ne, itak ne boš zagotovo vedela in te bo verjetno še bolj žrlo ... ampak to moraš presoditi sama - če pa te žre, ker ne narediš testa, ga pa naredi user posted image
sayuri, si pa pridna špikarica. jaz sem tudi vedno takoooo zelooo zaspana po Menogonu, tako da midve očitno podobno reagirava user posted image  no, jaz bom kmalu videla, če bom spet zaspana - jutri začnem s špikanjem Menogona, ker sem končno dobila user posted image  - tosja naša draga, piši na seznam user posted image user posted image user posted image
pozdravček vsem borkam (tudi tistim, ki jih nisem izrecno poimenovala, nas je pa res veliko user posted image ), ija

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
21.5.2007 18:54:16   
dajamaja
Koala, Mojca še malo pa bo. Jaz sem test delala po planu.
Sayuri, Ija, me smo po par dni narazen. Moja M bi morala prispeti najksneje v sredo. Sem pa že danes tako sitna, čeprav je lahko vzrok tudi klasična tečnoba.
Cirončica, sonček75 držimo še naprej pesti.
Kako je pa user posted image Sonček.d? Nič o sebi ne napišeš, kako je lepo bušija božati.
Pozdrav in user posted image user posted image user posted image  tudi vsem ostalim,
Dajamaja

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.5.2007 19:57:47   
DaisyE
Blanči, ti si ena fejst punca. Hvala za odgovor. Mi je fajn slišat, kako kaj druge razmišljate, ker mi kdo potem kdaj čisto novo možnost pokaže. Jaz drugače o posvojitvi še nisem resno razmišljala, je pa fajn, če človek pozna možnosti.

Ostale čvekice, naj vam čakanje čimprej mine, seveda z rezultati, kot jih želite.

En lep večer.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 622
21.5.2007 21:54:02   
soncek.djukelica
dober večer,

sonček, pridna kokoška si bila! Ko vas takole berem vidim,da ste imele ob punkciji veliko več jajčec kot jaz(4) in vsem vam dajem spodbudo,da lahko postanete user posted image !
Dajamaja,lepo da si se spomnila name! No,tudi jaz sem danes obiskala svojega ginekologa,ker se mi je v zadnjih dneh pojavil izredno močan izcedek;sicer bele barve, sam količinsko resnično veliko! In še dober da sem šla! user posted image  Fasala sem glivično vnetje in bom sedaj 3 dni na Canestenu! Jim bom user posted image  dala! user posted image
Zdravnik mi je rekel,da je to lahko posledica postopka in zato se dobro opazujte,če imate veliko belega izcedka in če vas srbi!
Pa še nekaj okoli pregleda,kar vas bo nasmejalo!user posted image user posted image user posted image
Mu razložim kaj mi je,pa pravi,da me bo pregledal in prvi stavek,ki ga je izrekel: "Gospa,pa vi imate pravo sranje tle!Pa oprostite izrazu ampak je res tako!" user posted image
Pa sem srečna odkorakala,da je z mojima user posted image user posted image  vse v redu! 
Naslednji pregled imam čez dobrih 14 dni,mi je pa rekel,da v primeru težav naj se kar oglasim!user posted image  

lp user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 623
21.5.2007 21:54:56   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  biba26: (2.ICSI, MB, dr. Vlaisavljević)
08.05. predvidena punkcija
......... TEST user posted image  

user posted image  pika74: (3.IVF, LJ, dr.Drobnič)
30.04. začetek špikanja Suprefact
14.05. UZ
14.05. začetek špikanja Gonal
23.05. UZ

user posted image  citrončica: (2.IVF, LJ)
26.04. začetek špikanja
09.05. UZ
09.05 začetek špikanja - Gonal
18.05 UZ
23.05. punkcija

user posted image  perlica: (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
11.05. začetek špikanja
11.05 UZ

user posted image  sayuri: (1.ICSI, PO, dr. Reš), doma že ima user posted image  user posted image
08.05. razgovor
09.05 začetek snifanja - Suprefact
18.05. začetek špikanja - Menogon
24.05. UZ

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Suprefact
14.06 1. UZ
14.06 začetek špikanja Menopur
23.06 2. UZ

user posted image  Bety upa: (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image  Sanja70: (2.IVF, PO, dr. Reš)
08.05. razgovor
08.05 začetek špikanja - Diphereline
17.05 začetek špikanja - Gonal
23.05. UZ

user posted image  sonček75: (1. IVF, LJ, dr. Zorn)
25.04. začetek špikanja (dolgi postopek)
09.05. UZ
09.05. začetek špikanja - Menopur
18.05. in 19.05  UZ
21.05. punkciija
26.05. transfer user posted image

user posted image  Staša1: (2.ICSI, LJ, dr. Ribič)
16.04. začetek špikanja-Suprefact (dolgi postopek)
03.05. UZ
04.05. punkcija user posted image  user posted image
11.05 UZ
18.05 UZ
21.05. začetek špikanja Menopur

user posted image  darcija: (2.IVF, PO, dr. Reš)
           začetek snifanja - Suprefact
06.05. začetek špikanja - Menogon
15.05. 1. UZ
17.05. 2 UZ
19.05. punkcija

user posted image   mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
12.04 začetek špikanja, 26.04. UZ
03.05. UZ, 06.05. UZ, 08.05 UZ
10.05 punkcija
15.05 transfer user posted image user posted image
28.05 TEST

user posted image  M007: (LJ)
07.05. štart
14.05. začetek špikanja Menopur
20.05. 1. UZ

user posted image  april30 (1. IVF?,LJ)
05.05 začetek špikanja - Gonal
10.05 UZ + Cetrotide
12.05 UZ
13.05 UZ + stop inekcija
15.05 punkcija user posted image
20.05. ET

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor

user posted image  ija: (5. ICSI, PO, dr. Reš)
10.05. razgovor
14.05. začetek snifanja Suprefact
22.05. začetek špikanja Menogon

user posted image  shuka (1. IVF, PO, dr.Reš)
14.05 začetek snifanja Suprefact

user posted image  dajamaja (3. ICSI, PO, dr. Reš)
15.05 začetek špikanja Dipherine

user posted image  zalazoya (1.IVF - 4. ET eskimčki, PO, dr. Reš, )
15.05. začetek estrofem
24.05 1. UZ

user posted image  tobika (2. IVF?, LJ) 11.05. punkcija
16.05. ET user posted image user posted image
31.05 TEST

user posted image  alia (4. IVF, PO, dr.Reš)
15.05. začetek špikanja Diphereline

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  - koala: (1.IVF, LJ)
03.04. začetek špikanja, 17.04. UZ, 24.04. začetek špikanja
03.05. UZ
05.05. UZ + STOP
06.05. predvidena punkcija user posted image  user posted image
12.05. transfer user posted image
27.05. TEST user posted image user posted image

user posted image  - Mijavček: (2.IVF, LJ)
20.04. START
23.04. začetek špikanja suprefact
07.05. začetek špikanja Gonal
16.05. 1. UZ

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image ,

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   ija - uspešen začetek  špikanja! user posted image   user posted image   user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.5.2007 6:08:33   
citrončica
Dobro jutro!
Danes sem pa jaz zgodnja,sem šla zvečer po stopko in takoj spatuser posted image ,me je čisto spanec zvil,zdaj pa že gledam ko čuk,sem že izpod tuša...no,pol urce,pa itak odrinem..veselo na delo...zadnji dan- kako fino se sliši,kot pred dopustomuser posted image user posted image !!
Tosja(in seveda tajnica Marjetka),user posted image user posted image user posted image za seznam,res sta faci,ni kaj,vidim pa,da bomo jutri imele cel zbor v LJ!!Upam,da se vidimo,Pika74,te cukam za rokav!!

No,tako,zdaj pa se grem do konca skup sestavit,pa pridem še pop pogledat,kaj je novega,
lep dan!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......