|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice 08
28.7.2007 21:02:16   
karatina
Luša, nič ne kompliciraj z gelom. Jaz uporabljam pri vsakodnevnem poslušanju srčka svojega user posted image  kar otroško negovalno olje Bübchen, ki je tudi za nosečnice proti strijam in AngelSaunds deljuje brez problemolv. Škoda dodatnega denarja, če ni potrebno.

Lep pozdrav tudi vsem ostalim user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
   RE: Januarčice 08
29.7.2007 16:14:28   
Sunny Morning
Evo tudi moj dopust je mimo. 14 dni uživanja na morju vedno prehitro mine. Sva se z user posted image full dobro imela. Sva samo dojenčke in otroke okrog gledala in se pogovarjala kako velik bo naš mišek drugo leto, ko bova šla na morje. Super je, ker imajo njegovi vikend na morju in bova lahko šla kadar bova hotla in sva že celo plane delala kako bi lahko bila jaz kakšen dan sama dol. Uglavnem sva že čisto navdušena in komaj čakava januar.

Ste bile pa pridne in še nisem uspela vsega prebrat. Si bom morala še vzet čas, da vse predelam.

Stvari bova začela kupovat septembra. Za voziček sva se že skoraj odločila. Kar se pa tiče ostalih stvari bom povprašala svojo prijateljico, ki ima fantka starega 9 mesecev, pa še 8 let delovnih izkuškušenj v Arielu, tako da bo sigurno znala svetovat kar rabim in kaj je brez potrebe. Drugače sem jaz bolj zmedena in mi lahko prodajo marsikaj.

Jutri imam pregled pri G in me prav zanima kaj bo novega. Drugače se počutim dobro, edino muči me zgaga. Danes je 16t 6d in se na vagi pozna +1,5kg. Priznam, da sem zelo zadovoljna, ker sem pričakovala, da bom imela večje težave in da se mi bodo kilogrami veliko hitreje nabirali. Za enkrat vse poteka super.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.7.2007 17:39:52   
mala pikica
Punce, jaz sem tudi nazaj. Sicer z malo problemi, pa vseeno. Kot sem že v sredo rekla, smo se odpravili na morje. Pa nismo daleč prišli. Malo pred Zagrebom se nam je ustavil avto user posted image  Kar na lepem user posted image  Uf... Dober začetek morja, po vseh mojih težavah prejšnji teden. No, do desetih zvečer nam je z dvema avtovlekama le uspelo priti domov user posted image  Domov, namesto na morje user posted image  Stvari smo prepakirali v drugi avto in zjutraj ob devetih le srečno prispeli na morje user posted image  Tri dni je bilo vse super.  Z user posted image  sva zelo uživala v plavanju. No, včeraj popoldan pa sem kar na vsem lepem omedlela user posted image user posted image user posted image  Jaz res nimam sreče letos z morjem. Mislim, da mi je tako močno padel pritisk, pa še slabokrvnost je verjetno malo kriva.  Vso kosilo sem sicer zelo na hitro zbruhala, potem pa je bilo vse v redu. Mami je seveda takoj spakirala stvari in zdaj smo že doma. Vse je v redu, samo malo sem še tako, tako user posted image  Pikica pa pridno brca, tako da je tudi vse v redu. Pa seveda smo takoj poslušali srčka, ki je pridno bil, pikica pa veselo razgrajala user posted image
Jutri grem h G na pregled, pa sem sigurna, da bo vse v redu. Malo bom bolj počivala še nekaj dni, potem pa bo počasi čas, da začnem po enem mesecu še kaj delat. V službi me sploh ne bodo več prepoznali user posted image

Toliko o meni....

Ste bile zelo pridne v čvekanju te dni, ko me ni bilo user posted image  
Na hitro... WC in lulanje... do zdaj nisem imela nekih težav, zadnje dni pa grem enkrat ponoči, tako da to še niti ni hudo.
Z spanjem tudi na srečo nimam težav, zvečer lepo zaspim, samo kaj ko bi zjutraj spala do onemoglosti user posted image
Trebušček... že fajn dela težave. S hlačami, ki postajajo vse pretesne in s spanjem, ko bi rada spala na trebuhu, pa ne gre user posted image  Pa kaj hočemo, to vse spada k nosečnosti...

No, toliko zaenkrat. Vsem user posted image  za dobre rezultate na raznih pregledih, vsem, ki pa ste na morju ali se tja odpravljate pa veliiiiko užitkov. V morju je prečudovito!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.7.2007 17:43:12   
mala pikica

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
18.1. tinkibinki user posted image , Ljubljana
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Klepetka urejeno!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.7.2007 20:44:33   
klepetka
mala pikica hvala.

Naj ti povem ,da omedlevica ni nnič nenavadnega v nosečnosti,jaz sem in v prvi in v drugi nosečnosti padla skupaj.Vprvi nosečnosti sem padla celo na trebuh naprej in na stopnice ,pa ni bilo nič narobe kljub strahu.Kaj tvoje detece brca že redno vsak dan?ker meni še malo tako neredno ,sicer vsak dan ,ampak čist odvisno od dneva.Npr.predvčerajšnjim cel dan ful,včeraj malo manj,danes pa cel dan nič ,do prd ene ure,sam pa zdaj tolk bolj intenzivnouser posted image .Lovi verjetno brce za cel dan nazajuser posted image .
Sunny morning ,lep oda sta uživala na morjuuser posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1405
30.7.2007 9:09:13   
mml
Jutro,

še vse spite ali ste tako zagnane, da že pridno delate?

mala pikica upam, da se počutiš danes že OK, omedlela si pa verjetno, ker ti je padel pritisk...vročina + kosilo + po hitri premiki. Lepo počivaj in iz četrte prestave prestavi v prvo user posted image

Nalin user posted image  za nakup avtomobila, upam, da vam bo dobro služil. Mi2 sva kupila (še preden sva pričakovala Manco) terenca, da bova lahko gorski kolesi vozila kar v prtljažniku user posted image , no sedaj je pa prtljažnik ravno prav veli kza vso kramo, ki jo vozimo s sabo, če gremo kam za več dni user posted image

nana držim pesti, da kmalu dobiš dobre rezultate ČHT user posted image

lusa lepo, da ste uživali na dopustu. Na angelsounds se mroaš pa malo navaditi, da veš kje iskati srčni utrip user posted image . Še G je v petek potrebovala kakšne pol minute, da je našla srčni utrip pri user posted image , je bil tam čisto nekje levo...

Moje slabosti se očitno počasi umirjajo, saj se celo pjavi že obdobje, ko mi dalj časa sploh ni salbo, mi je pa potem naslednji dan lahko spet ful slabo...ampak očitno smo na pravi poti

sunnymorning se strinjam, da dopust prehitro mine, v službi gre čas dosti počasneje. Jaz pa v nasprotju s tabo razmišljam, kakšna je bila Manca lani in kaj smo počenjali v takšnem času. Z naslednji letom se še kaj dosti ne ubadam user posted image . Super za kg user posted image . Jaz sem tudi na 1.5kg + in upam, da ne bo kakšnih večjih skokov v teži. Sem gledala podatke iz prejšnje nosečnosti in sem se najbolj zredila tam med 22. in 26. tednom, tako da moram v nslednjih mesecih pazit na to kaj jem in končno začeti spet malo bolj migati. Komaj čakam, da bo september, da začnem hodit na telvoadbo user posted image

Včeraj sva povedala user posted image  in sploh ni bilo hudega navdušenja, praktično nobenih čestitk, samo bratrančeva žena je rekla, da čestita, ampak da sta nama nevoščljiva user posted image . Moji mami bova povedala v soboto, ko bova šla po Manco (smo od srede dalje brez vruške, ki je na dopustu, tako da bo Manca od srede do sobote pri moji mami, po tem imam jaz dopust in po tem bo spet pri moji mami 3 dni, ker imam jaz amnio...)

Grem še malo lenarit pred popoldansko službo, upam, da bo manj noro kot v petek

Lep deževen dan (čeprav v Lj še ni dežja)

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
30.7.2007 9:26:52   
Lusa
mml-kaj imaš ti tud AC?Kdaj pa?Jaz še moram čakat točno 1teden nanjo in upam ,da se bo  uspešno izteklo.

Karatina-si sploh nisem šla kupit gela ,namažem kar olje na angelsound in tud gre.Je pa res ,da si kar en čas iščem utrip in večina  ga ne najdem(mam preveč špehca na trebuhu) ,se pa moja bejbika veselo premika in s tem sem še najbolj zadovoljna.Res mi ni žal za te dnarce.

mala pikica-tebe/vaju se pa res drži smola.Lepo počivaj!

Glede mojih kilogramov ,pa sem jaz rekorderka v pridobivanju le teh.Do zdaj +3 ,sem sigurna ,da se bom v vsej nosečnosti zredila ok.14-18kg ,kot pri obeh nosečnostih.Drugače pa sem se do sedaj v vseh 4nosečnostih v istem obdobju enako zredila.

Sedaj bom pa kar končala ,grem za eno dobro prijateljico naredit sliko iz peska.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
30.7.2007 9:30:19   
mml
lusa jaz imam AC predvidoma 14. avgusta...samo se ne morem za 100% odločit ali jo delati ali ne. Ker me skrbi tista možnost ss pri 1 od 200 - 400 AC. Skratka 14. gre mv porodnišnico, kjer mi bodo še enrat natančno naredili UZ in če bo Pušenjak mnenja, da je res vse OK, po tem ne bom delala AC, če bo pa kakršenkoli dvom, po tem bom pa ostala na AC. No takšen je vsaj plan moje G, upam, da tega ni pozabila povedati sestri na AC in dr. Pušenjaku

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
30.7.2007 11:10:31   
mala pikica
En prijeten hladen pozdravček vsem! Končno nas je malo ohladilo user posted image  Malo... kar precej bi rekla. Pa saj prav paše!

Midva ali midve z user posted image  sva danes že kar v redu. Popoldan še greva z dragim na pregled h G, potem bomo pa bolj pomirjeni.

Lusa jaz kar z otroškim oil gelom namažem trebuh, potem pa že pridno iščem srčka. Sem pa morala najprej pri sebi poslušat, da sem sploh vedela, kaj iščem user posted image  Zdaj pa pridno vsak dan poslušamo vragolije našega user posted image  Bi pa bilo prav fajn nekje na internetu slišat kakšne posnetke, bi bolj vedeli, kako se sliši kolcanje, pa cuzanje prsta in podobno... Moramo malo pogledat. Je pa res fajn občutek in res ni škoda tega denarja.

Punce, glede kilogramov pa se ne smemo nič preveč sekirat, bomo po porodu imele dovolj dela z našimi pikicami, pa se bodo tudi kg kar topili. Upam... user posted image  Samo, da je vse v redu z našimi user posted image

Klepetka jaz mojega user posted image  tudi ne čutim vsak dan enako, sploh zdaj še ti premiki niso tako močni, ker pač ima veliko prostora, vem pa kako na čase razgraja, ker ga slišim s pomočjo angelsounda. Najbolj je aktiven popoldan in zvečer.

Urssyy res je, da nameravam roditi na Ptuju, nisem pa še slišala, da so takšni strokovnjaki za epiduralno. Se moram malo pozanimat na forumu ali pa bom v materinski šoli povprašala. Je pa za razmislit...

Uživajte v današnjem hladu, avgusta in septembra baje prihajajo novi vročinski vali user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
30.7.2007 11:15:22   
Sunny Morning
Jaz sem bila danes na pregledu in je vse ok. Sem poslušala srčka, zvedela sem za rezultate krvnih preiskav. Imam glede na to, da sem user posted image določene stvari full dobre (povezano z železom, sem ga imela včasih full preveč). Moram priznat, da res nimam nobenih težav in sem zelo zadovoljna. Od zadnjega pregleda sem celo malo shujšala in sem trenutno pri 17t 1d na +0,7kg. Nisem suha in sploh ni bojazni (tudi zdravnica potrdila, da je vse ok). Zdaj sem naročena 29.08. pa se moram prenaročit, ker moj ne bo mogel z mano na morfologijo. Najbrž bom prenaročena na 30.08.

Vidim, da je bila, ko me ni bilo debata okrog vrtca in varstva. Jaz sem se že zmenila, da bom prišla nazaj v službo 1.1.2009, bom pokoristla še dopust. V istem terminu gre moja mami v penzion, njegova je pa že doma, tako da bova user posted image dala v vrtec pri 20 mesecih. Meni bi ga bilo hudo prej pustit v vrtcu.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
30.7.2007 11:30:34   
nussy
Živjo!

Prav vesela sem, da se je ohladilo in dežuje. Imam rajši mraz, pa še vročine ne prenašam dobro.
V petek sem bila prvič pri novi G, je kar prijazna, vse je v redu, mali oz. mala pa se spet ni hotel pokazati. Je pa takoj rekla da je zelo živahen.user posted image
Kg so zaenkrat -2 kg, kar me zelo veseli, saj imam že tako ali tako fuuuul zaloge. Tut zdravnica je rekla, da je to OK, da se lahko mal pazim in da otrok zihr ne bo lačen, da ma dost. Očitno res, saj je rekla, da je mogoče celo malo večji za 16t, kot je bilo v petek.user posted image

Morfologijo imam 31.8., upam da bo pokazal-a, kaj ima....

A bo šla katera na 3D UZ in kdaj?

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
30.7.2007 12:30:39   
TinkiBinki
O, hello!

Super, ker se je malo ohladilo, tudi meni paše tale sprememba.
Mala pikica popravi prosim pri meni PDP 16.1. in starost (29). Smo premaknili za dva dni...
Ta teden imam pregled in upam, da se bo videl spol, sicer sem pa sanjala, da bo punčka in tudi po tisti kitajski tabeli kaže, da bo punčka. Sicer pa vsi navijajo za fantka...

Tinča1 če te zvečer napihne in tišči, jaz ponavadi spijem 1 dcl Donata in napetost popusti in se tudi lepo spi ponoči. Poskusi, če ti bo pomagalo.

Lepo se imejte in uživajte v tem deževnem dnevu!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
   Januarčice 08
30.7.2007 18:57:08   
karatina
Lep pozdrav vsem januarčicam.
Končno malo osvežitve user posted image .

Jaz sem se odločila, da grem na 3D UZ, se pa še ne morem odločit, kdaj. Je toliko različnih mnenj glede ˝pravega˝ časa user posted image . Ful razmišljam, ali naj grem že pred morfologijo, ki jo imam 17. avgusta (bom v 21. tednu) ali po. Bi rada, da se bi lepo že vse lepo videlo, ne bi pa rada bila prepozna. Mi zdrava pamet pravi, naj počakam po morfologiji, srce pa si tako želi končno spet videti user posted image ... Najboljše že kar jutri user posted image .

Pa ostale. Razmišljate, da bi šle na ta UZ in če, v katerem tednu?

Moje počutje je zdaj z ohladitvijo tudi zelo dobro, sem se celo naspala in končno nisem paničarila, da ne morem ponoči niti prav dihat.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
30.7.2007 19:01:39   
klepetka
oj

jaz tud razmišljam ,da bi šla na 3D uz ,čeprav prvotno nisem mislila.Tako da še ne vem točno.
ja ,res je čas da se je mal ohladilo, prav paše.

Povejte mi punce ,a tud ve kaj bedite ,nehote seveda,ponoči al imam sam jaz to srečouser posted image ?Danes ponoči sem celo tukaj na RR smetila ,pa ni bilo posebnega življenja ,tud na msn-ju nisem nobenga živega dobila ,tako da je bila precej dolga noč.
AMpak bo že ,če ne prej ,se bomo naspali ,ko otroci zrastejo ,kajneuser posted image

lepo bodite vse skupaj

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
   Januarčice 08
30.7.2007 19:13:20   
karatina
Jaz sicer že itak trpim za nespečnostjo, sedaj v user posted image  pa še bolj. Ta noč, ko se je ohladilo in prijetno deževalo, je bila pravi blagor. Sem končno spala do jutra user posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.7.2007 19:55:01   
mala pikica
Jaz sem prišla od ginekologa. Z našim user posted image  je vse v redu, tudi z mano. Omedlevica je res bila verjetno posledica nižjega pritiska in vročine, vnetja pa tudi ni več videti user posted image  Se pa je zadnje čase na vseh UZ kazalo, da je otroček za en teden večji kot je bilo videti na 1.UZ, tako da sem ponovem noseča 18 tednov.
Aja... pa 1.5 kg sem shujšala. Posledica vsega bruhanja, driske, omedlevice in sekiranja, če je z user posted image  vse v redu. Se pa prav nič ne sekiram za izgubljenimi kilogrami, jih bo do januarja še tako veliko user posted image

Glede 3D UZ še jaz tudi razmišljam kako in kaj. Moj G pravi, da ga najraje dela med 24. in 26.tednom, tako da se bom odločila po morfologiji, ki pa jo imam 22.avgusta.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
30.7.2007 19:59:43   
mala pikica
             user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  

13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          amna user posted image
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

Neposredna povezava do sporočila: 1417
30.7.2007 21:42:32   
Sarina
No, pa vas še jaz vse skupaj lepo pozdrvljam, januarčice 08.
Jaz bom na vrsti 29.01.08 user posted image  Doma imamo že 3,5 l punčko.
Sicer me je vsakokrat, ko grem h G. malo strah, ker sem januarja imela SS, vendar srčno upam, da tokrat bo vse po sreči.
Trenutno sem na bolniški, ker sem zaradi dopustov v službi delala vsak dan 10-12 ur, brez prostega dneva skupaj 14 dni, tudi sobote in nedelje, potem pa sem zaradi preobremenjenosti začela krvavet. Ker delodajalci so žel brez kančka čustev.
Tako , da vam svetujem da gledate na sebe in svoje user posted image , ker drugi ne bodo na vas.
No zaenkrat je vse vredu, veselimo se vsakega dne posebej, enako želim tudi vsaki izmed vas, pa vsaki eno user posted image  za srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1418
31.7.2007 9:26:06   
mml
Jutro,

a ste dobro spale  ob tej ohladitvi?

Jaz z nespečnostjo nimam težav oziroma imam celo občutek, da zadnje tedne celo boljše spim, kot pred nosečnostjo, upam, da tako ostane še nekaj časa user posted image . Včeraj sem imela parkrat takšne smešne metuljčkaste občutke v trebuhu, samo ne vem, če ni še malo prezgodaj za kaj takšnega...

mala pikica a po tem nameravaš "prebegnit" med decembrske nosečnice? Glavno, da je s tabo in user posted image  vse OK, lepo se nehaj sekiratii, počivaj in uživaj user posted image

sarina dobrodošla med januarčicami user posted image . Držim pesti, da bo s to nosečnostjo vse tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image

Kar se 3D UZ tiče bom jaz verjetno šla, že iz čistega firbca, da vidim kako user posted image  zgleda. Samo glede na to, da še nimam niti datuma za morfologijo in da grem konec septembra na dopust, bo to verjetno šele oktobra...Za morfologijo računam, da jo bom imela 11. septembra, samo nisem prepričana, ker se z G o tem še nisva pogovarjali, naslednji pregled imam pa 7. septembra...no ja bo že ko bo user posted image

Lepo uživajte tale krasen (čeprav zaenkrat malo mrzel) dan

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
31.7.2007 9:26:11   
Lusa
Sarina-dobrodošla med januarkami.Tudi jaz sem imela pred božičem splav v 16tednu in tud mene je vsakokrat strah pred pregledom.To je žal za nas ,ki smo šle skozi to ,čisto normalen pojav-STRAH.

mml-tudi mene je grozno strah AC in tega 0,5-1% ampak si govorim ,če so vse lepo šle skozi to ,bom tudi jaz.Saj vsaka nosečnica še ima po 16tednu možnost za splav 1-2% ,tako je napisal Pušenjak!Bom pa na koncu vesela ,ker bom 100% vedela ,da otrok nima kromosomske napake pa še cotike bom lahko kupovala brez premisleka kaj če bo deklica ,al fantek in pol kupuješ neke nevtralne barve.

mala pikica-me veseli ,da je z user posted image  vse ok ,zdaj pa le malo počivaj.Glede 3d uz ,ginekologinja ,ki sem bila pri njej samoplačniško je rekla ,da najraje dela uz v 25t in mi je rekla ,da lahko pridem k njej ,samo zdaj ne vem al bom mogla plačat al ne ,ker mi je sama začela o tem govorit.Tako ,da ne vem ,če bom šla na 3D ,ker itak se še moram naročit za pregled otrokovega srčka v Lj na pediatriji ,da bom pomirjena ,da je srček ok.Pa moj  g. mi nardi vsakokrat uz  ,tako ,da je 3d uz pod vprašajem.

Ste spraševale ,če kaj bedimo ponoči.Jaz sicer kar lepo spim razen 3x obiska stranišča ,vendar samo sanjam ,vso noč sanjam tud v Čatežu sem vsako noč sanjala.Mi že gredo sanje total na živce.

Vse ostale ,ki vas nisem omenjala lepo se imejte in tud tiste ,ki se nič ne javite ,zberite pogum ,napišite kako ste ,kako so user posted image .

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
31.7.2007 10:22:34   
Sunny Morning
Zgleda, da sem res že prava user posted image , ker že vsi opažajo. Včeraj je bila najprej firbčna poštarca, potem še lekarničarka, danes pa trgovka na kruhu kamor hodim po malico. Vsi reagirajo zelo pozitivno še posebaj, ko povem, da je prvi user posted image . Sem kar malo presenečena, ker nisem navajena tega.

Jaz bom na 3D UZ šla. Sva se z mojim že pogovarjala in on je full za. Vam povem, da se je v zadnjem mesecu spremenil, ga skoraj ne poznam. Pomaga kadar je doma, ustregel bi vsaki moji želji, komaj čaka, da user posted image pride ven. Ga bo od navdušenja "područkal". Bom imela več dela z njim, da ga bom usmerila na prava pota, kot pa z user posted image . Vidim, da naju je ta user posted image še bolj povezal.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
31.7.2007 10:47:11   
urssyy
Lep pozdravček še od mene

tudi jaz spim bolj slabo, vsaki 2 uri na WC, ob 5.30 pa že hodim po stanovanju..to ni meni podobno saj sicer zelo rada spim, glede kg se nimate kaj sekirati jaz sem v 16 t in jih imam že +4 kg - to tudi ni meni podobno.ja nosečnost, hormoni...

Komaj čakam drugi teden v ponedeljek imam pregled pri G. in upam, da se bo že videl spol....KOMAJ ČAKAM....

Mala pikica prosim obvesti me glede epiduralne na Ptuju, ko boš imela kaj več informacij..Thanks.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
31.7.2007 11:29:39   
mala pikica
Sarina dobrodošla in čestitke za user posted image /user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mml jaz imam tako ali tako ves čas občutek, da bo naš otroček prišel še letos user posted image  Je pa res, da sem imela od 30.12. do 9.1. že skoraj vse PDP-je. Zadnji je 4.1. Bomo videli, kdaj nas bo user posted image  presenetil.

Sunny morning meni se zdaj že tudi lepo vidi trebušček. V zadnjih dnevih sem še nekaj shujšala, pa je trebušček v treh dneh postal zelo viden. Pa me nič ne moti, zdaj se vsaj vidi, da sem user posted image , vsaj ne mislijo, da sem se samo zredila user posted image

Kaj ima katera v svojem albumu že kakšno sliko s trebuščkom? Mene mora tudi dragi poslikat, da bom imela spominček user posted image

Urssyy glede epiduralne ti bom sporočila, moram pa najprej poiskati informacije.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
31.7.2007 11:30:59   
mala pikica

tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          amna user posted image
29.1. sarina, user posted image  + user posted image

Sarina dobrodošla še enkrat!

Neposredna povezava do sporočila: 1424
31.7.2007 16:27:29   
sani1
Čao ženske...  ČESTITKE VSEM!!!                                                                                                                   No pa sem vas končno našla... Tudi jaz sodim med vas rok imam namreč 14.1.2008 in se že veselim male bebe, ki bo po vsej verjetnosti deklica ( tako je bilo receno na NS) .Kolikor sem brala ni bilo niti eni prizanešeno z slabostmi. Pri meni je bilo hudo smo bili tudi malo v bolnišnici pa še zdej ni ravno dobro, ampak kaj bi se sekirala to sodi zraven, a ne!                 Imam eno vprašanje, če je slučajno katera od vas naročevala kaj preko interneta, jaz sem videla vozičke pa ne vem a bi al nebi reskirala in naročila prek interneta?  In drugače ste že že nakupile stvari ali je še prekmalu?  Sem videla dea ima Raja isto rok kot jaz pa še iz Ljubljane si, oglasi se kaj!!!                          No lep dan vsem in se beremo.... 

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!