|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
26.7.2007 14:54:23   
Zasanjana
Živjo!

Pozdravljene nove nosečke!

Mala pikica, jej, super, da sta vredu... uživaj na morju!

Spanje- se mi zdi, da sem zamenjala dan za noč. Ma nikakor ne morem zaspat zvečer... pa grem dokaj pozno spat... tam okrog enajstih, polnoči... pa se prekladam po postelji iz enega boka na drugega. Na trebuhu ne morem več spat, je buško že prevelik. Na hrbtu mi  takoj rata slabo... na koncu bom sede spala.user posted image  Podnevi pa tako zeham in če bi se vlegla bi zaspala v minutki. Grem probat...user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
26.7.2007 15:44:32   
klaja
Pozdravljene vse nove nosečke!

Vse ki greste na morje se lepo imejte in pazite na svoje bušije.

Jaz pa se stalno bolj okorno počutim, komaj kaj prilezem po stopnicah. Ful se utrudim, pa občasno imam bolečine v trebuhu. Samo še nisem najbolj prepričana al je od prebave, al pa kaj druga. Pa tišči me v trebuhu, saj ne vem, zgleda da se mi razteza al kaj, če pa me malo tišči navzdol, pa navzgor, pa na stran,....
Za gibe pa nisem čisto prepričana, če sem jih čutla al ne, nekaj se je premaknilo, pa nisem sigurna. Zdaj čakam, da bo kaj bolj konkretega.

Naslednji teden imam pregled, pa bom malo tečnarla, da mi bo naredil UZ, upam da mi uspe.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.7.2007 8:44:41   
mml
Živjo,

me smo včeraj uspešno odklepetala in nažulile malo štručko in se čudile, da so 5 tedenski dojenčki tako majhni user posted image . Punce so se veselo zabavale po svoje. Skratka imele smo se super user posted image .

Včeraj sem končno dobila izvide DHT, tveganje za DS se je iz 1:1130 popravilo na 1:4380, tako da sem sedaj spet v dvomih ali naj grem na AC ali ne...Pred tem sem si za mejo postavila tveganje 1:5000 ali več, ampak sedaj me, glede na dobre rezultate, resno skrbi, da bi šlo pa po AC kaj narobe...skratka imam še dobre 14 dni časa, da se dokončno odločim

Manca je že v varstvu, jaz sem spakirala stvari, tako da se lahko zvečer samo še vsedemo v avto in se odpeljemo na Gorenjsko.

Če v službi ne bo prehuda norišnica, se še kaj oglasim, sicer se pa beremo v ponedeljek

Lep konec tedna vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.7.2007 9:41:54   
klepetka
dobro jutro
mml,ampak kolikor se jaz spoznam na to, imaš ti super rezultat,tako da jaz na tojem mestu neb  rinila na AC.rajši uživaj.

drugače  pa kako s te?jaz sem bila danes ponoči dežurna user posted image in sem smetila do 2 tukaj na netu.Sploh ne morem spat.No saj okol 4 sem zaspala ,sam kaj ko so počitnice in naše budilke so točne kot nikoli med letomuser posted image user posted image .Tako da sem mogla ob 7 vstta in sem približno taka kot bi me vlak povozil.

lep dan

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.7.2007 10:18:22   
nana35
Pozdravljene vse in MML!
Za AC se moraš odločiti sama,saj že sama veš kaj je najbolje.Rezultat je dober,jaz pa mislim,da bi se morala posvetovati z zdravnikom in on bi ti znal najbolje svetovati,ne pa me na forumu.Moje mnenje sicer je,da ni potrebe,ampak jaz sem laik,ti pa si tudi bolj izkušena od mene v teh zadevah in več veš.Menim pa,da bo vse ok.Saj to izračunajo glede na leta,kajne?Jaz vem kaj bom naredila,odvisno je vse od ČHT testa,ki ga grem delat v ponedeljek.Vendar vem da bo dober izvid in mi ne bo treba misliti več na to.
Potrebujem le potrditev da je vse dobro,tako da si ne bi kdaj slučajno česa očitala.

Bodite lepo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 10:35:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
27.7.2007 11:21:43   
TinkiBinki
Še od mene po dolgem času en pozdavček!

Tudi mene še vedno kar pogosto tišči na stranišče in ponoči še vedno vstajam, sicer pa se super počutim.
Zdaj me pa že malo matra ali bo user posted image  ali user posted image ? Pa ve, boste vprašale?
Hm, kar se premikov tiče, se mi zdi, da šele zvečer, ko se umirim in uležem, začutim neko pretakanje in mehurčke.

Uživajte poletje in dopust!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
27.7.2007 11:42:42   
urssyy
TinkiBinki jaz bom zagotovo vprašala za spol, komaj čakam, da se pokaže kaj bo....ampak to  bo sladka skrivnost zame in mojega user posted image .
Nalin RR tudi jaz hodim kar naprej na WC lulat, pa saj rečejo da je to zdravo..

Jaz bi zelo rada spala na trebuhu, pa tudi paše mi še zaenkrat, ampak si ne upam, imam občutek, da bom zdrobila tisto malo žemljico v trebuščku.

Mml in nana 35 če bosta šli novembra na dopust bosta verjetno na hrvaški obali kaj ne?? Morda se pa kje srečamo......user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
27.7.2007 11:46:55   
klepetka
Tinki binki tudi jaz bom vprašala za spol,čez 1 mesec tj.24.8. imam morfologijo in upam da se bo videlo,na NS se še ni.

nalin,jaz sem tud skoz na wc ,ampak zanimivo da sam podnevi ,ponoči pa nikol ,kljub temu da tričetrt noči prečujem

lepo se imejte vse nosečke ,pa skrijte se v senco ,danes bo spet čez 30

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.7.2007 14:01:47   
nana35
Urssyy,ne grem novembra na dopust,konec avgusta pa res.Mml pa menda gre takrat ja,kolikor se spomnim iz branja ali pa se motim?

Mene tišči na wc že skoz in se mi zdi da če me preveč,me prav boli.Ali tudi vas kdaj trebušček tišči,mislim v njem če vas tišči na čase,tako da kar malo boli? Mene ponavadi zvečer po dnevu,ki je verjetno naporen zame čeprav nič posebnega ne počnem,če pospravljam ali sem v sedečem položaju predolgo,če pomivam ali pometam dvorišče.Zvečer pa sem potem že napeta,prav čutim,da sem.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.7.2007 14:05:34   
mml
Hoj,

saj vem ,da se moram sama odločit za AC, to sploh ni dvoma, ampak vseeno je krasno, če lahko o tem s kom malo podebatiraš user posted image . Sva se z G danes na pregledu zmenili, da mi bodo 14. avgusta pred predvideno AC, še enkrat natančno naredili UZ in če bo res vse OK, po tem mogoče ne bi šla na AC, če se bom tako odločila.
Sicer imam pa naslednji pregled šele 7. 9. (na obletnico poroke user posted image ), ker je G avgusta na dopustu, sicer pa srček OK, izvidi krvi in urina bp, pritisk in teža OK user posted image

urssyy jaz grem na dopust septembra in to na Djerbo, upam, da bo vse OK user posted image

Kar se nočnih sprehodov na WC tiče pri meni še ni kaj hujšega, grem max. 1x na noč (razen, če se ne najem lubenice user posted image ), čez dan pa sploh ni panike.
Spim še vedno na trebuhu, ker mi tako paše in ker vem, da če user posted image  kaj ne bi pasalo bi se že na nek način razburil in me opozoril. Tako da dokler se bo dalo, bom spala na trebuhu, po tem pa že kako

Moram it delat

Lepo se imejte, jutri bo še vroče, po tem pa sledi ohladitev

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
27.7.2007 14:05:51   
klepetka
Ali tudi vas kdaj trebušček tišči,mislim v njem če vas tišči na čase,tako da kar malo boli? Mene ponavadi zvečer po dnevu,ki je verjetno naporen zame čeprav nič posebnega ne počnem,če pospravljam ali sem v sedečem položaju predolgo,če pomivam ali pometam dvorišče.Zvečer pa sem potem že napeta,prav čutim,da sem.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Točno to/tako bi lahko jaz napisala,nana 35

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
27.7.2007 14:31:30   
Zasanjana
Oj, user posted image !

Nana, tudi mene po naporu tišči in boli trebuh. Ravnokar sem malo spucala stanovanje, ker gremo jutri na morje, pa komaj diham. Dobro, da danes mož kuha.

Nočni obiski WC-ja... največ petkrat na noč, podnevi pa skoz... imam občutek, da me tišči lulat, pa imam v bistvu prazen mehur.

Zdaj se je treba pa nad pakiranje spravit... lepo se imejte, božajte trebuščke, uživajte v brcah in pazite nase!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 17:54:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.7.2007 17:59:44   
klepetka
oo nalin RR ,to je pa hitro.user posted image user posted image
jaz sem v prvi nosečnosti začutila prve metuljčke tud v 15 tednu ,v drugi nos. v 16 tednu ,zdaj v tretji pa v 17 tednu.Ma grem jaz to po korakih ,nimate kajuser posted image user posted image user posted image

zasanjana ,uživajte na dopustu ,pa spomni se kaj na nas ko smo ostali domauser posted image

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
27.7.2007 18:35:13   
mml
zasanjana lepo se imej na dopustu

Jaz kakšnih hujših bolečin ali otrdevanja trebuha ravno nimam, še najbolj mi otrdeva, če se mi ne da it na stranišče in imam že čisto poln mehur user posted image .

Zdaj moram pa še po ure potrpet v službi (kjer je milo rečeno norišnica), po tem pa domov...in 2 dneva lenarit user posted image

Uživajte

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
27.7.2007 20:57:21   
barbas
dones sem pa jaz malo pozna.user posted image
se moram pohvalit, da sem tudi začutla metulčkeuser posted image user posted image
komajčakam pregled čez en teden, da spet vidim pikico
lepo se imejte čez vikend pa pazite nase in svoje sončke!!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
27.7.2007 21:05:40   
Tinča1
Tudi jaz se počutim napeto, sploh zvečer, se mi zdi, da mi je trebuh premaliuser posted image .

Nana, če ti ni ravno do nekega globokega razmišljanja ob branju knjig, si sposodi Sheldona ali pa Danielle Steel. So takšni lahki romani za prijetno branje. Btw, kam pa oz. h kateremu dr. greš na ČHT?

Lp

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
27.7.2007 21:10:35   
barbas
tinča1 imam tudi jaz podoben "problem" s trebuhom. poleg tega me zvečer popade neizmerna lakota, da bi pojedla vola user posted image  samo da hladilnik ni dovolj velik zanjga

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
27.7.2007 22:59:59   
nana35
Ne ni mi do globokega razmišljanja in hvala za predlog.Do knjižnice še nisem prišla,bom pa šla v ponedeljek.
Ne vem h komu grem na ČHT,moj gin.ima dopust do 14.8.in sem naročena v MB v bolnici.To je vse kar vem.Ti povem v ponedeljek,ko se vrnem domov.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.7.2007 10:45:51   
klepetka
kaj je zdaj punce,še vse spite al ste špobegnile vse na morje?!kako ste?Jaz sem super ,detece brca ko brca,ponavad zvečer ,ko se uležem.

Danes bo spet vroče ,potem pa bo baje od jutri naprej za dihat ,tako vsaj pravijo.Ma saj bo že ,čeprav mene ta  vročina ubija.

lep dan

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.7.2007 13:46:59   
meli23
Ojla! Me ni blo kar nekaj časa. Danes sem pa celo uro brala, da sem vsaj za silo dobila občutek kako ste. Z mano je pa tako. Po cerkljaži sem prišla domov in je bilo vse ok. Prejšnjo soboto ponoči pa sem dobila krče v trebuhu in tudi po dveh Buskopanih niso popustili. Tako sem spet bila v nedeljo sprejeta v Lj. porodnišnico in bila dva dni na opazovanju. K sreči je bilo vse ok. Zdaj sem doma in moram redno jemati 3 Buscopane na dan. Občasno mi trebuh še otrdi, ampak upam, da je to zato ker pikica raste.
Tudi meni so sporočili, da Angel sounda nimajo več na zalogi. Upa, da bo mali kmalu začel brcat. En dan se mi je zdelo, da nekaj metuljčka.
Lep pozdrav in uživajte kjerkoli že ste.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.7.2007 14:20:09   
Lusa
Ojla
Sem vas morala en čas brat ,da sem vas sploh prebrala.Ste bile res pridne v pisanju!

Mi smo uživali ,mala seveda najbolj  in tudi jaz sem malce odmislila moje skrbi.
Sedaj pa še en teden in potem gre mala za 1t na morje z babi in očimom ,jaz pa en dan za njo na AC.Komaj čakam ,da se rešim te AC.

Glede angelsunda?!Meni ga je pa poštar že v torek 24.7 prinesel ,a kaj ko nas ni bilo takrat več doma.Sem si ga pa šla danes na pošto iskat ,možek mi ga je z veseljem zmontiral in nisem uspela najti utripa.Nisem imela gela in sem si zato namazala malo z belim oljem ,tako piše.Kje pa se da kupit ta gel?

Vse nove user posted image  dobrodošle!

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.7.2007 16:28:28   
nana35
Jaz sem gel kupila kar v DM-u,nisem hodila do lekarnw,kupila sem kar takega pos ončenju,samo,da je gladko,saj ni pomembno kje ga kupiš in kakšen je,samo gre zato,da lažje drsi napravica po trebuhu.Ali pa če imaš doma kaki aloe vera gel proti pikom ali karkoli v obliki gela (samo ne za lase,ker se lepi!),pa bo šlo.Jaz si pridno poslušam vsak dan,utrip pa boš našla bolj spodaj nižje od popka,ravno tam kjer se začenja trebušček.Malo moraš iskati in poslušati,ker je seveda bolj hiter kot naš.Lahko da ni pod popkom,lahko je tudi malo levo ali desno,odvisno je od lege otročička.

Upam,da ti bo uspelo!!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   [Brisano sporočilo]
28.7.2007 17:59:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!