|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
25.7.2007 9:48:36   
barbas
mala pikica držim pesti zate in upam da je vse uredu

minka28 pozdrav tebi in čestitam za user posted image

raja tudi ti pozdravljena. Jest pa nisem imela tako dobrih izkušenj z lj. porodnišnico kot ti, ampak verjetno smo imeli takrat vsi slab dan.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.7.2007 10:16:23   
mml
Jutro,

mala pikica držim pesti, da se je izcedek že ustavil in da sta s pikico OK user posted image user posted image user posted image

raja in minka lepo pozdravljeni med januarskimi sonosečnicami user posted image . Glede na to koliko nas je tukaj bo januarja v porodnišnici res dren user posted image

nalin na žalost še niso pogruntali jemanja krvi brez igle user posted image , hitro pogruntaj kaj je vzrok tvojim omoticam in slabemu počutju user posted image

Moja nagajivka je danes z varuško šla z vlakom na Gorenjsko, tako da pride domov z zamudo. Jaz pa upam, da mi uspe iz službe kakšno uro prej, tako da bi lahko malo odlenarila.
V petek imam pregled pri G, moram jutri dat še kri in vodo, da se ne bom v petek mudila še s tem. Po tem gre pa moja G na dopust, tako da bo naslednji pregeld šele septembra, no vmes pa seveda še AC...

Moram poiskat bombon, ker je uradeset in mi spet postaja slabo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
25.7.2007 10:55:18   
raja
najprej hvala za dobrodošlico,

mala pikica držim pesti, da bo čim prej vse uredu user posted image user posted image user posted image , naj ti v tolažbo povem samo to, da sem jaz imela čudne izcedke tako v prvi kot tudi v tej nosečnosti pa je zaenkrat vse OK. Vem, da je pri vsaki drugače pa kljub vsemu upam, da bo vse OK.
Glede seznama in user posted image  pa je kar uredu tako je (brez spola), bomo tako kmalu več videli na morfologiji user posted image  ali je naši pupi kaj zraslo ali ne.

Barbas glede ljubljanske porodnišnice pa jaz res nimam pripomb, sicer sem rodila s CR - nepravilna lega in premalo plodovnice, vendar so bili vsi zelo, zelo prijazni od porodničarja dr. Pušenjaka, ki je res car, do babice, no babičarja bil je nek fant mislim, da Anže, do vseh sester na oddelku A, tako, da bom verjetno tudi v drugo probala srečo pri njih. Smo se pa v tem vmesnem času preselili na gorenjsko tako, da razmišljam tudi o jesenicah ali kranju, ampak za razmislek imam še nekaj časa a ne?

Zdaj grem pa malo izkoristit svež zrak dokler ga je še kaj. 

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.7.2007 11:05:23   
barbas
Jest sem imela to srečo, da so imeli 12. 8. 2005 ful gužvo po parih mesecih (tako so rekli) in verjetno so imeli že čez glavo vsega tisti dan, sej ko je prišla pa nočna izmena je bilo pa čisto drugače. Šla bom pa vseeno še enkrat v to porodnišnico, sej verjetno ne bodo imeli spet tako naporen dan!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.7.2007 12:03:34   
mateja80
Živjo, punce. Upam,da uživate v opazovanju rastočih bušijev!! Jst sm bla včeraj ful presenečena, ko me je moj dragi slikal od strani in se mi že ful pozna. Sploh nisem imela občutka, ker za doma nosim njegove kratke hlače, za vn pa nosečniške, ki me ne tiščijo in se niti ne zavedam koliko se širim.

Prvih  brcik še ni bilo čutiti, se jih pa že veselim.
Čestitke vsem, ki ste opravile NS in dobile lepe rezultate!!user posted image
V pon. sem imela drugi pregled pri svoji G in je samo poslušala srčni utrip. Vse je OK, izvidi so super, nisem pa   še prebolela toksoplazme, kar se mi zdi čudno, saj smo imeli celo otroštvo doma mucke. K sreči sedaj ni nobenega v bližini. Naročila me je tudi na morfologijo konec avtgusta, moj se že čist veseli... Jst pa tud, seveda.
Lunca 1, vidim, da si iz Kranja in boš šla rodit na Jesenice. Tudi jaz razmišljam o tej možnosti, ker bi rada imala epiduralno,ki jo pa v Kranju ne dobiš vedno. (ja,sm bl pri boječih..) Pa še veliko slabih mnenj sem slišala o P.Kranj. Razmišljala sva tudi o Postojni, pa je predaleč. Lunca, a si se šla prej  pozanimat na J.?Koliko prej? A si vzela epiduralno? Mene skrbi, da bi lah šlo kj narobe, če bi se tok vozila do tja. Pa, da bi folk mislu, da se zmišljujem,ko je pa kranj najbližje.
Sj je še nekaj časa do takrat. Samo brez panike,ane.

Punce, drage, naslednji teden grem za dobra dva tedna na počitnice, zato vam za ta čas želim čimveč lepih občutkov ob prvih brcikah..
lp!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.7.2007 13:56:12   
mala pikica
Punce, evo naju user posted image  Z nama je zaenkrat vse v redu. Izcedek se je zaenkrat vstavil. Danes so mi naredili ginekološki pregled in še enkrat UZ. G mi je vzel bris, pa neko čudno vijolično raztopino mi je namazal v nožnico, na UZ pa je tudi bilo vse v redu. Končno so me odpustili iz bolnice, čeprav sem še slabokrvna, sem pa dobila Ferumlek. Mi je celo napisal, da priporoča krajše sprehode, tako da niti mirovati ne rabim user posted image  in mi celo dovolil, da grem za nekaj dni na morje. Sem obljubila, da me bodo vsi razvajali user posted image  Pa celo je rekel, da lahko plavam v morju user posted image  Sem tako vesela! Samo, da je vse v redu!

Hvala vsem, da ste mislile na naju user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.7.2007 13:58:33   
mala pikica
             user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
18.1. tinkibinki user posted image , Ljubljana
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Minka čestitke in dobrodošla med januarčicami user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.7.2007 14:12:48   
mml
mala pikica super, da je vse OK. Malo počivaj, malo se sprehajaj, skratka uživaj user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.7.2007 14:53:50   
raja
mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image  super, zdaj se pa pusti malo razvajati.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.7.2007 15:33:27   
urssyy
Njprej lep pozdrav našim dvema sonosečkama, ki ste se nam pridružili.

Mala pikica vidiš, da je vse ok!! Me pa zanima ali razmišljaš o epiduralni, ker boš verjetno rodila na Ptuju in tam so menda "profiji" za epiduralno. Vprašam, ker sem tudi jaz blizu Ptuja in bi morda  rodila tam. Si kaj morda slišala ?? 

Dans je super dan, ni prevroče......

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.7.2007 17:15:05   
klepetka
živjo punce,kako kaj danes?jaz sem vredu ,danes sem bila na pregledu in ker sem rekla Gda me vse nekaj boli in tišči in da mi občasno otrdeva trebuh ,mi je naredila UZ.Spet sem videla bejbija.No ,da ne dolgovezim;vse je ok,kri in voda tud tako da sem prav zadovoljna.Moji kg so -0,5 od prejšnjega meseca ,tak oda sem spet na teži pred zanositvijo.Bom jaz to kmalu polovila,še viška jih bouser posted image .Samo spola se pa danes ni videlo. Čez en mesec imam morfologijo pa da vidimo takrat.

Aja ,dobrodolšli novi nosečki
mala pikica ,sem vesela da se ti je stanje izboljšalo.

aja ,pa še to.Ko sem prišla k G ,sem ji rekla da se mi zdi ,da iamm za 4 mesece nosečnosti zel ovelik trebuh in je rekla da ga glih gleda ,da je res nekam velik.No ampak potem ,ko mi je naredila UZ ,je pa ravno prav velik za to starost.Velik trebuh iamm pa zato ,ker leži speredaj in visoko(boljše kot nizko),pa tretja nosečnost ,pa malouser posted image špehca.

lep dan vam želim

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.7.2007 19:22:04   
koala
mala pikica sem ful vesela da je vse kot trba, pa le uživaj na morju.

mateja80 čisto nič ni važno, kaj drugi mislijo koliko kopliciraš,logično je da želiš vse najboljše zase in svojega sončka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.7.2007 19:27:20   
ulla78
Najprej dobrodošle med nami nove nosečkeuser posted image ...

Mala pikica...sem vesela, da se ti je uredilo. Le pridno jej FerumLek in boš videla, da se bo stanje popravilo.

Marusa05...tudi jaz imam ogromen trebuh za 15. tednov, tako da me zafrkavajo, če bosta dvauser posted image . No, pa ne bosta... Je bilo v 1. nosečnosti isto, vendar se mi je okrog 7. meseca kar ustavilo in je trebuh ostal približno enak.

Jaz sem danes končno dobila izvide DHT in so v redu. Zdaj je razmerje 1: 4200. Tako, da gremo lahko mirno na morjeuser posted image .

Imela sem tudi pregled pri svoji G., me je naročila za morfologijo v septembru. Pogledala mi je še maternični vrat in če je s pikcem vse ok. Zaenkrat vse v redu. Jaz še ne vem ali je user posted image  oziroma user posted image . Tudi na NS mi ni nič povedala. No, sicer je meni vseeno, le da je zdravo. Moj potihem upa na user posted image  user posted image .

Jutri odpotujemo na morje. Se že mali zelo veseli, jaz moram reči, da enako.

Vsem želim lepe dneve z čim več sončka in ne prevročeuser posted image . Se oglasim, ko se vrnemo.

Pozdravček vsem...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.7.2007 21:13:09   
koala
ulla uživajte na morju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
   [Brisano sporočilo]
25.7.2007 22:15:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
26.7.2007 7:33:12   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mateja80

Lunca 1, vidim, da si iz Kranja in boš šla rodit na Jesenice. Tudi jaz razmišljam o tej možnosti, ker bi rada imala epiduralno,ki jo pa v Kranju ne dobiš vedno. (ja,sm bl pri boječih..) Pa še veliko slabih mnenj sem slišala o P.Kranj. Razmišljala sva tudi o Postojni, pa je predaleč. Lunca, a si se šla prej  pozanimat na J.?Koliko prej? A si vzela epiduralno? Mene skrbi, da bi lah šlo kj narobe, če bi se tok vozila do tja. Pa, da bi folk mislu, da se zmišljujem,ko je pa kranj najbližje.
Sj je še nekaj časa do takrat. Samo brez panike,ane.

Jaz sem že prvič rodila z epiduralno  na Jesenicah in je bilo super. Najprej so mi jo vstavili, pa mi je prijela samo na pol, potem pa postopek ponovili in je prijela v nulo. Res nobenih bolečin več, vseeno pa čutiš močan pritisk na blato in točno veš kako pritiskat. V glavnem res si predstavljajte kot da greste na veliko potrebo in boste pravilno pritiskale.

Za epiduralno na Jesenicah se moraš dogovorit. Sestanki so vsaj bili vsak torek ob 13h. Jaz sem šla 3 mesece prej.

Jaz bom šla v Kranj samo če bom imela napovedan urgentni carski rez ali pa če se bo zeloooo mudilo. user posted image  Tudi jaz nočem v Kranj iz enakih razlogov kot ti, o Postojni pa ne razmišljam ker mi je predaleč.

Aja še to, na Jesenicah EA dobiš skoraj zagotovo, edino če bi imeli zasedene vse anasteziste (npr. kakšna huda prometna ali kaj podobnega.

No mogoče bova pa še skupaj v sobi, kaj pa veš.user posted image

Pa še pozdrav vsem novim nosečkam. user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 26.7.2007 7:41:32 >

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
26.7.2007 9:46:19   
klepetka
živjo,
kako kaj .Jaz sem bila danes bolj zgodnja ,kar ni v moji navadi ,da vstanem prej kot zadnjo minutouser posted image .Mi e bilo zjutraj nekam slabo ,pol sem pa jedla in je bilo takoj dobro.Očitno sem bila lačna.

Ulla78, bravo za ssuper rezultate na NSzdaj pa .uživajte kar sse da na morju.
mateja80,ne sekiraj se kaj drugi mislijo.Ti pejt rodit tja kamo r ti želiš.Jaz sem se tud nehala obremenjevat z vesmi in vsem okol mene pa verjemi da je življenje lepšeuser posted image Tako na splošno.

aja ,pa prekrstila sem se v klepetko ,tako da tista ki to zna ,če lahko popravi ime na seznamu.Jaz namreč ne znamuser posted image

želim vam lep dan,ne prevroč

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
26.7.2007 11:48:02   
urssyy
Izgleda, da samo jaz še nisem bila na morjuuser posted image user posted image , pa tako si želimmmmuser posted image .

žalostna....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
26.7.2007 11:58:28   
mml
urssyy nič panike, kar se moraj tiče user posted image , mi gremo šele konec septembra...in jaz se prav veselim, vsi ostali bodo doma, tu bo slabo vreme, na morju bo še toplo. Je pa res, da sem navajena hodit na dopust večinoma med novembrom in januarjem, poleti sem pa praviloma v službi. Mi je prav super, na cestah ni drena, šefi so na dopustu, skratka pravi mini dupust user posted image

ulla super za dober izbid DHT user posted image . Jaz ga še nisem dobila. Uživaj na dopustuuser posted image

mateja jaz se sploh ne bi sekirala, kaj si kdo misli, če ti paše pač pojdi rodit na Jesenice, to je čisto tvoja osebna stvar .user posted image ..Sicer pa kaj pa če bi te recimo popadki presenetili, kje na obali (čisto hipotetično), se tudi ne bi vozila v Kranj...

Pri nas nič novega, dala kri in vodo, čakam na izvide, jutri sem v službi popldan, prej imam še pregled pri G, se bom spet načakala, moram vzet s sabo kaj za brat user posted image , po moji službi gremo pa na Gorenjsko...družinski piknik in bova verjetno povedala, da pričakujemo drugegauser posted image , če bo seveda jutri na pregledu vse OK. Mislim, da me ima močno na sumu, da sem user posted image  tudi moja mama, ki stalno spršuje, če kaj kolesarim (sicer zelo rada gorsko kolesarim, ampak to sedaj pač ne pride v poštev). jaz sicer še nekaj časa ne bi nikomu povedala (trenutno ve 8 ljudi...nekaj po "službeni" dolžnosti, nekaj ker so neposredno vprašali), ampak počasi bo treba...

Še en delovni dan, pa spet konec tedna, uživajte

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
26.7.2007 12:01:02   
nana35
Ne sekiraj se,tudi jaz sem bila na morju samo 4 dni konec junija.Imeli smo načrt da gremo konec julija,se pravi zdaj,pa smo morali vse skupaj prestavit za mesec dni,tako da gremo konec avgusta,pravzaprav imamo dopust zadnja dva tedna v avgustu.Tako je to,če šef tako pravi.

Meni je pa bilo po dolgem času ponoči oz.zgodaj zjutraj slabo (ob 3.40)tako da mi je dvigovalo želodec in potem nisem mogla zaspati.Zbudila sem se da bi šla na WC,potem pa mi je postalo še slabo.Zelo slabo spim,ne vem kako se naj obrnem,zdi se mi da mi nikakor ne paše.

Še ima katera podobne težave,da i ne paše ne na levo,ne na desno,ne na hrbtu...???Jaz več ne vem kaj naj naredim,da se naspim končno.Potem pa po malo spim skozi dan,takrat pa mi začuda vsak položaj paše.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
26.7.2007 12:41:35   
raja
Mi tudi se nismo bili na morju user posted image user posted image user posted image . No imeli smo planirano za junij 14 dni pa sem imela jaz take hude slabosti in bruhala sem, da smo vse skupaj prestavili na september. Ampak mi ni nič hudo, v službi je mirno, zaradi slabosti bomo imeli še enega user posted image , pa na morje bomo tudi šli in to takrat ko bo večina že nazaj. September bo pa tako ali tako hitro tukaj. Drugače pa vsak prosti trenutek izkoristimo za naravo, tako, da nam ni čisto nič dolgčas.

Glede spanja pa tudi jaz v tej nosečnosti zelo slabo spim, tudi meni ne paše niti na levo ne na desno, še najbolj mi paše na trebuhu, kar pa ne bo več dolgo možno. Pri prvi nosečnosti sem imela nekaj nespečnosti samo proti koncu, tako da ne vem. Čez dan bi pa tudi jaz spala, ampak kar nočem ker potem še težje spim ponoči.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.7.2007 13:51:18   
Tinča1
Tudi jaz imam težave s spanjem zvečer sem tako zaspana, da mislom, da bom že ob 8.00 spala, pol pa zaspati ne morem nekje do polnoči. Zjutraj pa sem že ob 5.30 pokonci. Sem si šla v knjižnico knjigo sposodit, da se zamotim do 8.30 zjutraj in ne galamim po hišiuser posted image .

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.7.2007 14:09:00   
nana35
Točno!! Tudi jaz bom šla danes v knjižnico,da si kako knjigo sposodim,samo če pa si vedno kaj čudnega sposodim.Moja mama mi vedno pripoveduje o vsebinah knjig ki jih bere,pa so ful zanimive,ko pa si jaz kaj sposodim,pa je zanič.Ne znam odkriti dobrih knjig!Moje mnenje je da naši pisatelji pisejo odlične knjige,kar sem prebrala,je bilo vse dobro.Je katera prebrala katero dobro knjigo?

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.7.2007 14:46:11   
mml
Jaz pa nima nobenih težav spanjem...kar nekaj časa nisem mogla zaspati drugače kot na levem boku, sedaj pa spet lahko zaspim na trebuhu, na desnem boku, na levem boku, čisto vseeno user posted image . ponoči moram bovezno 1x vstati in se spraviti na WC, ampak takoj ko pridem v psotoljo že tudi spim in bi mirne duše spala do kakšnih 9., če ne bi bilo treba v službo user posted image

nana jaz trenutno berem samo pogrošno literaturo, brez globoke literarne vrednosti user posted image , zakaj drugega nimam ne volje ne energije, po moje bom kaj resnega brala, ko bom šla v pokoj user posted image , tako da nisem ravno prava referenca za knjižne naslove.

raja jaz tudi pravim, da bo septembra super na morju user posted image

Še malo pa konec službe, po tem pa na obisk h sočveki iz prejšnega kroga, ki je že drugič rodila, mislim, da bo prav pestro in zabavno, ker bo 5 19. mesečnic, ena 5 tedenska štručka, 5 mamic od tega 2 user posted image . Če pa toliko žensk na kupu ne bo priklicalo slabega vremena pa tudi nič nočem user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.7.2007 14:48:07   
klepetka
mml,baje boste samo vročino priklicale ,o dežju menda ne duha ne sluhauser posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (64%)

Ne (28%)

Občasno (8%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!