puri
|
Lusa,.......super, da je s pikico vse vredu! Včeraj sem šla jaz h G zaradi pik (moja je bila sicer na dopustu, pa sem šla k drugi). Ni vedela, kaj bi to lahko bilo, zato me je poslala na Dermatološko v Lj. Naredila mi je pa tudi UZ in je s pikico vse vredu. Delala mi ga je zelo dolgo, ker je rekla, da se pri meni vse zares lepo in dobro vidi in da to dela sedaj bolj zaradi sebe, mene pa verjetno tudi nič ne moti(seveda me ni, jaz bi jo lahko gledala cele dneve ),..no in potem mi je celo preklopila na 3D in hotela ujeti kakšno lepo slikico, ampak se je pikica skos izmikala, tako da je potem odnehala. Pa kar nuhalno mi je še enkrat preverila in je bila tokrat še bojša 1,1. Pikica je bila pa velika 61,8cm. No in potem sva z mojim odšla v Lj,...bila je res grozna vročina! Sem se že ustrašila, da bom mogla tam ostat na kakšnih preiskavah,...sem bila čisto fertik, ker to si pa res ne bi želela. Nobeden ni nič povedal, vsi so bili zelo resni, okrog mene so pa vsi hodili v pižamah,....No, potem so me pa končno poklicali in rekli, da ne vedo kaj točno bi to bilo, samo da kaj resnega ni. Da je mogoče od kakšne viroze, ki sem jo nevede prebolela in potem lahko izbruhnejo te pike, ki lahko trajajo tudi več kot en mesec. Dobila sem eno kremo, ne smem se preveč umivati z milom, pa na soncu ne smem bit, pa kao v morju tudi ni dobro ,...da vse to lahko to samo še poslabša. Mi gremo pa ravno jutri za en teden na morje. Jaz bom itak skos v senci,ampak kopat se bom pa šla, če bom pa opazila, da se mi širi, se pa pač ne bom več kopala , samo potem pa res ne vem, kako bom zdržala tam v tej hudi vročini,....pa še tri male pikce je treba non-stop rihtat. Zdej grem pa pospravljat in pokat (sploh ne vem, kam bomo vse dali, ker je toliko ene stvari ).Hrano bomo kar vso s seboj vzeli, ker smo nazadnje tam dobili 3x meso, ki je smrdelo za znoret, pa še vse je dražje.
|