mala pikica
|
Punce, pozdravček! Vidim, da kar zaostajam za vami, nisem imela včeraj popoldan in danes sploh časa, da bi vam kaj napisala. Bo pa zdaj malček več Še enkrat hvala vsem za pohvale za našo sobico, zdaj še samo na našega pikca čakamo Še glede sobice kar ste spraševale; vrtiljak je bil kupljen v Kiki, zdaj je edino malo prilagojen, ker drugače se montira na stranico, ampak potem bi otročku medvedki po glavici plesali Posteljnina pa je tudi bila kupljena v Kiki. Aja, pa še tole, posteljica se v času mojega bivanja v porodnišnici seveda seli v spalnico Še 50 postov mi je ostalo... Gremo dalje... S temi merami in težo se vse obremenjujemo, tiste, ki jim namerijo premalo in tiste, ki nam namerijo veliko. Naš pikec je tudi že pred 14 dnevi imel 2280g, kakšen bo šele na koncu, upam, da ne bo imel 5 kg Torba... dodala bi še, da baje po porodnišnicah nimajo nogavičk za dojenčke, ker se izgubijo v centralnih pralnicah. V glavnem, nam so v MŠ rekli, da pa je to res fajn, če si prinesemo zraven. Drugače pa podobno kot je napisala Puri, jaz bom še vzela kakšno labelo, pa verjetno svoje copate in haljo. Aja, pa moderček za dojenje še. No, pa mogoče še se kaj spomnim tik pred odhodom SO nam pa danes v porodnišnici rekli, da si lahko prinesemo tudi čokolado, če želimo Mimogrede, zakaj rabijo poročni list v porodnišnici Vaney, upam, da te bo G dala na bolniško, če te osebna zdravnica noče. Halooo Benika, Klaja, Sani močno držim pesti, da bo vse v redu in da pikice pridno pridobivajo težo Zamašen nos... meni je G dovolil Operil, sicer ne pretiravat, zvečer pa je rekle brez problema. Si tudi v porodni sobi ne znam predstavljat, kako naj diham, če bom imela poln nos... Koala ker misliš name. Sem že mamici rekla, da vas moram iti pogledat, da ne bo katera mislila, da sem že šla rodit Zatečena sem sicer nenormalno, ampak pritisk še je zaenkrat malo pod 130. No, pa se mi je le uspelo prebiti skozi dve strani in pol Saj, napisala pa sem tudi roman in pol Drugače pa smo mi v redu. Kot sem rekla, otečena sem zelo, ampak upam, da pritisk ostane vsaj takšen kot je trenutno. Končali smo z MŠ, zdaj pa še samo čakamo in čakamo... Jutri pa gremo po voziček Me tudi cel dan ne bo, če me bo slučajno katera pogrešala Zdaj pa res dovolj! Grem... pa,pa!