SuzanaKK
|
Dober dan še od mene. Najprej naj povem mali pikici, da bo imel njen fantič res čudovito sobico, Katee za tebe mi je žal, da sva tako daleč doma, bi si lahko skupaj preganjali čas, pa mogoče bi se najina kužka tut ujela. Jaz sem se namreč nekako sprijaznila, da se bolj kot ne zaenkrat še sama, no, sicer so zraven starši, ampak ni isto. V glavnem, danes sem dočakala moj pregled, včerajšnji dan pa je bil prav pasji. Bolečina desno od popka se mi je tekom dneva stopnjevala, potem sem ugotovila, da se pojavi takrat, ko grem lulat, potem sem se čist sklonjena komaj privlekla do sedežne, tako da se spet nisem nič učila. Spat sem šla šele ob 0:30, se zbudila ob 2-h, ker sem imela grozne sanje, da je naš kuža padel skozi balkon (živimo v 6 nadstropju). Potem sem po nekem čudežu ali zaradi izčrpamosti celo spala do 6-ih, se šla mučit na wc in nazaj v posteljo do 8-ih. Po zajtrku je sledila operacija britja tam spodaj, ki mi je vzela kar nekaj časa. Nič več ne vidim in si moram pomagati z ogledalom. Pa sploh nimam tako velikega trebuščka! Na pregledu pa je bilo vse ok, krvna in urinska slika super, hemoglobin se mi je celo dvignil, sem lepo zaprta, bolečina pa po vsej verjetnosti res izvira iz pritiska maternice na staro brazgotino od odstranitve slepiča. Pa moj srček se je končno prekucnil na glavo, tega sem bila menda najbolj vesela. Pritisk imam 100/60, ampak nič čudnega, to je pri meni čisto običajno. Ker sem pojamrala, da me dajejo krči in da magnezijeve tablete ne pomagajo, mi je predpisala buscopan, ki pa se jih nikjer v Sloveniji ne da dobiti. Je rekla v lekarni, da naj grem vprašat, če mi menja recept za spazmex, da pa to ni isto zdravilo. Sem pustila vse skupaj in si kupila še en zavojček Magnesola. Je pa izjavila, da imam "nemirno" maternico in me bolj preventivno dala na ctg, ki pa ni pokazal popadkov, tako da sem zdaj čisto pomirjena in se lahko učim dalje. Na redne ctg-je bom začela hoditi čez 14 dni, ko bom v 36 tednu. Takrat pa baje ne bo nič narobe, če že tudi rodim. Benika, a si ti drugače kaj bolje? So se ti slabosti ustavile? Pa ne sekiraj se zaradi otrokovih mer. Jaz imam napram ostalim mali trebušček, torej dete ne more biti veliko, pa kaj potem. Bo pa bolj mali in nadoknadil, ko bo prišel na svet. Jaz se glede tega ne obremenjujem več. Nalin, kje se pa ti skrivaš? Čujte punce, pa kaj boste pa sploh napakirale v te vaše torbe razen dokumentov? A se da kateri napisat en mali seznamek res najnujnejših stvari. Sej če ne, bom pa na nosečnost in porod pogledala, samo tam so ti seznami res precej dolgi. Evo, Suzana ne zna biti kratka, zato vedno piše romane. Nič, uživajte in božajte bušije. Nekaj in so .