|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 22:30:44   
Golobček
Evo še mene na hiterco!

Sem prišla iz tečaja nemškega jezika pa sem ful utrujena.

Klepetka upam da zdržita s pikecom čim dlje v enem kosu.

Ja Urssy se vidiva jutri in upam da bo res naredila UZ, ker mi je zadnjič rekla da se ta UZ ne dela več ker ga zavarovalnica ne plača.
Jaz pa še vedno upam da mi ga naredi pol pa seveda pade ena kavica.

Lp vsem in pazite na svoje majhne razgrajačeke.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
15.11.2007 23:02:22   
muzika
Pa saj to ni res. Danes sem bila pri g in seveda moje še ni bilo, ampak je bil nadomestni. Sem ga vprašala za mere (dolžina, kg) in vse kar mi je rekel je, da je vse ok in da mi mer ne more povedat, ker se na ta UZ ne spozna kaj dosti. Sem bila tako razočarana, ko vse že veste težo svojih user posted image , samo jaz nimam pojma. Buuuuuuser posted image

Cotik pa še vedno nisem pregledala in še vedno nimam pojma, kaj mi manjka. Najprej obveznosti, potem pa veselje!!!! Grem pa jutri v Leclerca in se že vidim, kakšne oči bom imela.

Jutri grem tudi na CSD. Upam, da bom uredila vse, ker je tam tako presneto težko najt parkirišče, da si ne želim ponovnega obiska.

Aja, to pa mi je g. le rekel, da se je moje dete že prav obrnilo. Jupiiiuser posted image user posted image , upam, da tako tudi ostane.

Ali ve veste, kaj to pomeni in zakaj je do tega prišlo?
Ta uporabnik je na vašem "seznamu blokiranih" in je njegovo sporočilo blokirano.  
Želim odblokirati tega uporabnika in videti njegovo sporočilo.

Mala pikica, sem mislila, da imamo MŠ v torek in sredo, pa sem sedaj ugotovila, da jo imamo že v ponedeljek. Ker je zanimiva tema, bom šla, mi je pa ful žal, da ne morem prit na predavanje o ultivi. Verjetno v tem letu takšnega predavanja več ne bo, ali pač?!

Vaney, jaz sem si kupila en modrc za dojenje v H&M in enega v Mulerju, pa mi noben ne ustreza. Potem mi je kolegica svetovala nakup v trgovini Mami. Ta modrc pa je zakonuser posted image . Kot da ga nimaš! Sedaj nosim ves čas samo tega, ker ko ga opereš, je v 2 urah suh. Če bi to prej vedela! Moram pa priznat, da je zelo drag (nekaj preko 30 evrov). Ampak včasih bolje za 1 stvar dat malo več, pa je ta ok, kot za 3 druge manj, pa ti nobena ne paše.

Da ima Lusa ful pridno dete, pa tako očitno ve že ves vesoljni svet. Ker je pa res pridna!!! Pravi angelček!user posted image

Mala pikica, ti kar malo zavidam, da imaš kamin. Mi bomo naslednje leto obnavljali hišo in to je ena izmed stvari, ki jo definitivno hočem!
Pa kaj ti še delaš kaj drugega, kot pečeš peciva? Me ima, da bi se kar povabila na obisk. user posted image

Vaney, tudi jaz si grem jutri po Belo masajko. Upam, da bo tudi mene tako pritegnila, kot je tebe.

Nana, ful lepe cotike imaš. Sploh nisem vedela, da obstajajo tudi takšne male kavbojke.

Klepetka, me veseli, da ni bil čep. Zdaj pa le zdrži še malo!

Madonca sem bila dolga. Sedaj pa konec in lahko noč. Pa lepe sanje!   user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 23:18:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
16.11.2007 7:53:02   
nussy
Dobro jutro!

Fino Klepetka, upam da boš kmalu doma.user posted image

Jaz imam pa danes novo moč, pripravnica je tukaj, tko da zdej mava pa pospešeno uvajanje. Vmes se kaj oglasim.
Aja, moj user posted image  je včeraj naredil društveno vožnjo, v ponedeljek ga inštruktor prijavi na glavno, tko da mislim, da bo v decembru in me bo lahko peljal v porodnišnico!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
16.11.2007 8:02:24   
piba
Zdravo!

Zanima me če je katera s Koroške. Rada bi malo poklepetala, morda pa se celo srečav kje.
Mene je dal G. na bolniško. Predvsem zaradi dolge vožnje v službo in me je potem bolel hrbet. Sedaj so mi poslali iz ZZZS, da imam omejeno gibanje okrog hiše. Zanima me, če se tega striktno držite?

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
16.11.2007 8:41:36   
nana35
Muzika,če te prav razumem,si blokirala uporabnika v zasebnih sporočilih,tam si ga po moje odkljukala,pa ga moraš odblokirat na isti način.Mislim,da sem enkrat nekaj takega tam zasledila.
Pri CSD imaš itak garažo pri bolnici,če pa ti je malo za pešačit pa greš parkirat v Europark.Kje pa je sploh ta trg.Mami??Take male kavbojke sem kupila v Zari,pa so od 1-4 mesece ali 1-3,ne vem točno.Ne da se mi pogledat.In veš kaj?Moji posti so vedno dolgi,me je kar sram...user posted image .

Danes pa ne bo dolg,ker še niste kaj veliko napisale.Lep dan in pridne bodite.

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
16.11.2007 8:44:01   
koala
Jutro so nosečke!

JUPI klepetka, da si še v enem kosu, počivaj in pazi nase in user posted image .

muzika prijetno nakupovanje v leclercu.

vany, jaz imam moder iz mullerja, pa sem z njim ful zadovoljna, drugih pa ne poznam, je pa res, da so liscini lepši.

piba pozdravljena.

mala pikica a pri vas je spet dišalo po pecivčku? Res si pridna, bravo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
16.11.2007 8:47:00   
sani1
Dobro jutro!
Se že spravljam in počasi odhajam od doma. Komaj čakam kavico in da se malo vidimo... Ljubljančanke vabljene na kavo v Santano!!!
Ostalim pa lep dan in izkoristite sonček!!!

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
16.11.2007 8:54:07   
katee
Jutro user posted image !

Za mano ena bedna noč, sem se skoz prebujala, me hrbet boli, ampak zakaj bi skoz jamrala. Zunaj je sonček in jaz sem polna energije.
user posted image  za kavico, komaj čakam. Se vidimo!!!

Aja, po user posted image  grem pa še na masažo (hvala zima 07) - komaj čakam!

Lep dan vsem srečkam nosečkam!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
16.11.2007 9:14:00   
mala pikica
Jutro! Spet sije sonček user posted image

Muzika ti pa res nimaš sreče s tvojo ginekologinjo. Še dobro da si vsaj dobila potrdilo o PDP-ju, da lahko urediš papirje. No, vsaj predvidevam, da si ga dobila user posted image
To, glede blokiranega uporabnika sem vedela, da ti bo Nalin svetovala. Jaz nimam pojma.
Predavanja o ultivi ne bo več. Lahko pa se pri dr.Šarmanovi telefonsko dogovoriš za individualni razgovor. Ti lahko pošljem infomarcije na ZS.
Kamin... Jaz pravim, da je to najboljša investicija v najini hiški, ga ne zamenjam za nič drugega.
No, pa še pecivo... Bom zelo vesela, če se bi kaj oglasila v naših koncih. Še lahko Koalo vzameš zraven, pa Tinčo, pa Nano... user posted image Ni tako daleč iz Maribora, če sem jaz skoraj vsak teden v Mariboru user posted image Tako, da vabljena vsaka, ki ima kaj časa. Mimogrede, pecivo pa je odlično, se moram pohvalit user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
16.11.2007 9:42:54   
ursulina
POZDRAVLJENE!

Kako je danes zahladilo, brrrrrrrrr... prava zima se nam obeta, samo še sneg naj se raje špara za božička, a ne? :)

Danes sem tudi jaz dobila paketek po pošti, prek Neckermanna sem naročila malo za gušt kompletek cotic za našega malčka, pa vrečo za v voziček in druge takšne namene, ful lušno...

meni se je na začetku sanjalo da sva dobila punčko, pa sem tudi že vedela da bo fant... morda sanje veljajo že za naslednjo rundo user posted image

se vidimo, ljubljančanke!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
16.11.2007 10:03:35   
dašabina
Živjo, punce, lep pozrdravček v tem sončnem jutru. Sama sem staknila prehlad, tako da samo kreham in šmrkam in tone čaja spijem. Saj bo boljš. Mene je tud že malo zagrablo gnezdenje, tako da prve stvari so že oprane. Kar se tiče nakupov, rabim pa le previjalno podlogo.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
16.11.2007 10:08:54   
puri
0jla user posted image

Jaz sem danes tudi tako slabo spala,...tamal se je polulal v posteljo, potem sem ga pa preoblačila in sem se čisto zbrihtala, tako da 2 uri nisem mogla zaspat nazajuser posted image , pa nobeden položaj mi ni odgovarjal.

Včeraj so nakupi tako hitro minili, da nisem dobila veliko stvari. Tamale sva dala merkat k mojim staršem, potem pa da sva skozi vso gužvo prišla do LJ. je bila ura že kar veliko, potem sva hitela iskat darilca za Miklavža in še par stvari, pa še sosedo sva srečala in potem se spet malo zamudiš. Na koncu sem šla samo še v H&M, ampak sem bila zelo razočarana, ker nisem nič dobila,...bodijev je vseh zmanjkalo tako majhnih, vsaj tistih, ki so mi bili všeč, spodnjih delov hlačk tudi niso imeli kaj bolj punčkastih barv (majhne št.), tako da nisem nič vzela,...pa še grozna gužva na blagajnah. Sem bila potem kar malo slabe volje, ker sem si predstavljala kaj vse bom dobila, potem pa nič. kupila sem samo nekaj kozmetike.

Vedno se mi tako mudi v trgovinah, da sem samo živčna, ker jaz sem pa sploh taka, da si za vsako stvar rada vzamem čas in stojim na enem mestu po pol ureuser posted image (moj pa že ves naveličanuser posted image ), tamale pa tudi ne moreva predolgo pustiti pri naših, ker so potem že vsi zaspani in sitni, tako da morava biti do 7-ih nazaj. Konec tedna jih pa nočeva obremejevati.

No, ampak sem mojga naštimala, da gremo še danes ali pa jutri še v Baby center pa Ariel pogledatuser posted image ,...upam, da bom imela kaj več sreče. On mora itak po akumulator za avto, pa je rekel, da bo vzel dva otroka sabo, jaz pa enega, pa se potem dobimo.

Klepetka,...fino, da je vse vredu in da bo user posted image še nekaj časa počakal. Vsak teden oz. že vsak dan je pomemben.

Nana35,...jaz sem že od nekdaj rada risala,...v osnovni šoli sem bila najboljša, potem sem hotla na oblikovno ampak so mi učitelji to odsvetovali, kljub moji nadarjenosti, ker so navijali bolj za kakšno boljšo izobrazbo, ker sem imela dobre ocene. Ampak meni je še danes žal, da nisem poslušala sebe in šla raje na oblikovno. Potem sem sama malo ustvarjala doma, ampak sedaj pa tudi za to ni več kaj dosti časa.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
16.11.2007 10:31:02   
piškamiška
Hojla!

Ojoj, pol dneva me ni na RR in že spustim klepet ljubljančank. Hmmmm.user posted image
Včeraj sem bila skoraj cel dan v KR, da sem nadzorovala napredek v našem novem bivališču. Hmalu pa bo nared. Se ze veselim. Sploh ko bom lahko za dvojčka cunjice pospravljala (sedaj imam vse cunjice zložene po škatlah in jih ne morem še občudovat), urejala previjalno in njun kotiček s posteljicami.user posted image Slikce sledijo.

Klepetka, upam, da je vse OK. Mml nam je sporočila, da si še v enem kosu. Naj tako tudi ostane, vsaj še nekaj tednov. Sem mislila, da se hecaš, ko si rekla, da bova nekako skupaj rodile. Ni še čas!user posted image

Sunny, mi je žal za vašega kužka. user posted image

Puri, res obvladaš tole risanje. Sobica izgleda super. Ja sej mora biti pa res poseben občutek, da po treh fantih pričakujete punco. Oooooo vse tiste roza oblekce.......user posted image

Ljubljanske user posted image upam, da se naklepetate in uzivajte se za nas.user posted image

čauko bauko
user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
16.11.2007 10:58:35   
mml
Dan,

klepetka čaka na UZ in je drugače OK

ljubljančanke ne čvekajte preveč, da ne boste priklicale kakšnega snežnega neurja user posted image

sunny verjamem, da boste kužka pogrešali, človek se kar naveže na te kosmatince user posted image

puri držim pesti, da bodo današnji nakupi uspešnješi. Sicer je pa v BTC dosti boljše hodit v dopoldanskem času, pa še takrat je dren (sem ugotovila včeraj user posted image )

dašabina lepo počivaj, srkaj tople čajčke z medom in se pusti razvajat user posted image

nussy veliko potrpljenja in dobre volje s pripravnico user posted image

muzika dobro urejaj na CSD user posted image

A katera kaj ve kaj je z zasanjano? Nič se ni javila po pregledu ali pa sem jo jaz zgrešiluser posted image ...

piškamiška upam, da boš lahko kmalu razporejala male cunjice po predalih user posted image . Jaz tudi čakam na pohištvo za otroško sobo, da iz previjalne komode izselim Mancine reči in pripravim oblačilca in vse potrebno za malega m user posted image . Vsake toliko v trgovinah malo počkilim, če imajo kaj simpatičneg...Ugotavljam, da je dosti boljše, da imaš najprej fantka in po tem punčko (tako sem si jaz vedno tudi želela), ker v obratnem priemru si razvajen glede kupovanja, ker je bistveno več oblačil za punčke...

Nič...bo treba še malo delat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
16.11.2007 11:16:10   
puri
Mml,...ja, res je vedno taka gužva v City parku, da te kar vse mine,..tudi jaz upam, da bom danes vsaj nekaj dobila. Tukaj vsaj gužve ne bo in bom v miru vse pogledala. Pa še ravno malo prej sem govorila z mojo mami in je rekla, naj otroke tudi danes kar k njej pripeljeva, ker so bili baje včeraj zelo pridniuser posted image in da naj greva midva lepo v miru po nakupih.
Pa za Tio je kupila en kompletek, ki se mu ni mogla upreti,...komaj čakam, da ga vidimuser posted image
Jaz namreč rabim samo nekaj čisto majhnih št. 56 (hlačke, bodi, kapca, nogavičke), ostalo imam.

Piškamiška,...želim ti, da bi čim prej lahko začela z urejanjemuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
16.11.2007 11:23:13   
puri
Sunny morning,....tudi meni je žal za vašegauser posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
16.11.2007 11:48:03   
mala pikica
Jaz tudi upam, da je z Zasanjano vse v redu in da je še njen user posted image v njenem toplem trebuščku user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
16.11.2007 11:50:08   
martinca
pozdravljene souser posted image !

se vam danes malo pozno javljam, ampak jaz sem bila danes že malo pridna. sem bila zjutraj na CSD. sem si uredila za paketek. za zraven pa mi je še dala vlogo za očetovski dopust in pa za starševski dodatek. tak da mislim da imam zdaj vse urejeno. jaz pametna buča pa sem jo pozabla vprašat kdaj bom dobila nakazano user posted image . verjetn 15.12., tak kot ste ve pravile da bote dobile?

zdaj grem pa kekse pečt. sem včeraj celi popoldan na kulinariki bla in recepte iskala, pa sem se odločla da bom danes ene kekse spekla.
tak da zdaj grem veselo na delo. se vam pol oglasim kako so mi uspeli.

pa pa

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
16.11.2007 11:52:21   
Lunca1
Sunny žal mi je za vašega kužka.

Klepetka samo da je vse ok.

Jaz pa prihodnji teden dobim eno za uvajat, sicer samo za 4 dni ker ima odpovedni rok, ampak bolje kot ničuser posted image . Delam še prihodnji teden, potem pa še ponedeljek in četrtek. Trenutno pa uvajam eno študentko.

Jutri gremo pa verjetno v IKEO, če bo z mojim tastom vse ok. Je padel in zlomil nogo, zdaj ima pa malo postoperativnih posledic.user posted image  Tako da če bo jutri katera tam in videla eno s partnerjem in še eno precej podobno sestro, sem to jaz. Tamalo bomo pa raje dali v varstvo.user posted image  Jaz bom tista s trebuhom, da ne bo pomote.user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
16.11.2007 11:53:09   
Lunca1
Martinca jaz sem vložila v sredo in mi je rekla, da dobim denar 15.12.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
16.11.2007 11:53:54   
Lunca1
Sem hotela tudi vprašat za Zasanjano, a se katera sliši z njo?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
16.11.2007 12:02:31   
nussy
Cau punce!

Pripravnica je naredila zelo dober vtis name, punca zgleda res delovna. user posted image  Bomo videli s časom.

Sunny Morning žal mi je za tvojega user posted image . Sama sem ful čustvena in vsakič ko mi kakšen user posted image  ali pa drug ljubljenček umre, sem čist fertik in si rečem, da jaz nisem za to, da je bolš, da nimam nič, pa pol vedno spet kej dobim.

No, želim vam lep petkov popoldan, jaz grem prej, ker grem urejat stvari k notarju, pol pa domov. Za vikend pa upam, da mi bo uspel kej gor pridt. Sploh zjutri, ko moj user posted image  še veselo panča.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
16.11.2007 12:06:47   
Lusa
Tako ,jaz sem prišla iz vrtca ,kjer sem se imela z malčki zelo lepo.Vsak je po svoje ustvaril svojo slikico ,ene so bile prav umetniške.Jih je pa bilo zanimivo gledat ,kako so uživali v pesku in mi postavljali eno in tisoč vprašanj.Nato pa so mi še podarili škatlico iz valovite lepenke in noter te suhe dišave.Joj kak lepo.Pa vzgojiteljica mi je postregla s kvasenico in čajem.Skrbi ,da ne bove z Dašo lačneuser posted image

Ponoči ,ko sem se zbudila sem takoj pomislila na našo klepetko.Me veseli  ,da je z njima vse ok.

nana35-Moram bit pridna.na žalost sem za vse sama ,edino mi pa mama tu pa tam kaj skuha in to mi že veliko pomeni.Tu kjer mi živimo še je štajerska -vem ja ,da imamo naglas čisto drugačen ,pa vendar smo kar smo.Drugače se še imenuje ta okoliš  Pomurje.Glede luše pa ne jo preveč hvalit ,ker..... 

mala pikica-ti pa res samo pečeš.Pa NEHAJ delat luštovuser posted image

Sem se pa zdaj spomnila ,da če ima kdo zares kakšen star recept tradicionalne BOŽIČNE JEDI(sladice in ostale jedi).Mogoče Nalin ,mala pikica?Potrebujemo ga za v vrtec ,ker je Lušina skupina vključena v celoletni projekt z naslovom Od tradicionalne do zdrave prehrane.Se že v naprej zahvaljujem.

Sanje-jaz vedno kontra sanjam ,v vsaki nosečnosti sem sanjala ,da dobimo fantka.

Sunny-brez zamere ,malo te moram "skurcat".No potem pa res upam ,da boš od torka naprej le doma in službo pustiš pri miru za eno leto.Zdaj ,ko sem prebrala za vašega kužija mi pa gre prav na jok.Hudo je ko se na žival navežeš in tolko huje ,ko je več ni med nami.

sani-ko bo pa še oblekca gotova ,pa jo le poslikaj ,sem že firbčna.

martinca-msilim ,da smo vedele ,da dobiš fantka ,ker si že 1x tako napisala pri vozičkih.

muzika-boš pa težo user posted image izvedela januarjauser posted image Jaz pa sem si kupila modrc v Avstriji v NKD-ju za 6eurovuser posted image  in je super ,pa še spodnjice sem zraven kupila in so prišle 3eure.

nussy-zdaj ko sta dve ,pa bosta že ziher lahko ob 12doma ,ker bosta tako hitriuser posted image

piba-upam ,da se ti javi katera korošica ,tud jaz nimam v tem okolišu nobene sogovornice oz. da bi se lahko srečale.

Ljubljančanke-upam ,da vam je kava teknila in ,da vas ni metalo ,ker sem mislila na vas tisti čas ,čeprav sem bila v vrtcu.

dašabina -čimprej se pozdravi!

puri-moja pa se je prejšnjo noč polulala in sem jo morala vso preobleči(bila 3ure goruser posted image ) in danes sve šle kar v njeno sobo spat ,ker je dosti bolj topla ,čeprav pogrešam velikooo posteljo.In pipa ni spustilauser posted image .Glede šole pa je meni tud žal ,da nisem šla v oblikovno.Mene pa mama ni pustila ker je bilo finančno preveč zanjo ,pa še pol neke čudne misli družba in droga ,..ah ,ko se spomnim ,sem prav besna ,kaj si pa naj zdaj delam z aranžersko šolo?

mml-zasanjana je rekla ,če se ne javi ,da bo v bolnici ostala ,saj men se zdi tako.user posted image Upam ,da se uredi njen pritisk ,ker zna bit res nevaren.

joj kako dolga sem spet.Če bi se še vse januarskeuser posted image  javljale ,bi pa tak ena stran ravno bila zadost za meneuser posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
16.11.2007 12:49:33   
nana35
Martinca,ko sem jaz bila predvčerajšnjim(13.11.) na CSD,so mi rekli,da dobim 15.12.nakazano.Zdaj pa ne vem ali je to kaj povezano z datumom vloge ali ne.user posted image Kaj si urejala v MB ali v Lenartu?

Me veseli,da je klepetka dobro in da se kmalu vrne domov in k nam na RR.user posted image !!

Lusa,sem delala z enimi parimi puncami skupaj,so bile iz Cerkvenjaka in Sv.Ane,pa so se ful zbunile,če jim je kdo rekel,da so iz Prekmurja ali Pomurja. So rekle da je to štajerska!!Nagla s pa so imele takšen,kot ti!Drugače sem tudi jaz bolj sama za vse,moj user posted image ni za take zadeve ravno najbolj,sicer mi pomaga po svojih močeh,ampak kuhati ne zna,pa za svojega sina tudi mora imeti čas,ko ga ima,pa na nogomet hodi z njim in tekme,pa sobice ureja...je bolj tip za vse ostalo in se znajde povsod,le v kuhinji ne.Razen posesa in pomije posodo.Drugo pa je moje.Ti pa ne rabiš sogovornice v svojem koncu,če pa spadaš pod štajersko in jih imaš veliko!!

Jaz pa priznam,da nič ne pečem!Če se mi kaj zlušta,si kupim,moja tašča pa tudi vsak teden 1x ali 2x sigurno kaj speče,tako da nismo prikrajšani za sladke stvari.

Ja ,martinca je 1x napisala ja,zakaj pa fantek ne bi mogel imeti rdečega vozička??Se spomnim!

Zdaj pa bom končala,da ne bom spet tako dolga.Lep dan in papa.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?