Lusa
|
Tako ,jaz sem prišla iz vrtca ,kjer sem se imela z malčki zelo lepo.Vsak je po svoje ustvaril svojo slikico ,ene so bile prav umetniške.Jih je pa bilo zanimivo gledat ,kako so uživali v pesku in mi postavljali eno in tisoč vprašanj.Nato pa so mi še podarili škatlico iz valovite lepenke in noter te suhe dišave.Joj kak lepo.Pa vzgojiteljica mi je postregla s kvasenico in čajem.Skrbi ,da ne bove z Dašo lačne . Ponoči ,ko sem se zbudila sem takoj pomislila na našo klepetko.Me veseli ,da je z njima vse ok. nana35-Moram bit pridna.na žalost sem za vse sama ,edino mi pa mama tu pa tam kaj skuha in to mi že veliko pomeni.Tu kjer mi živimo še je štajerska -vem ja ,da imamo naglas čisto drugačen ,pa vendar smo kar smo.Drugače se še imenuje ta okoliš Pomurje.Glede luše pa ne jo preveč hvalit ,ker..... mala pikica-ti pa res samo pečeš.Pa NEHAJ delat luštov Sem se pa zdaj spomnila ,da če ima kdo zares kakšen star recept tradicionalne BOŽIČNE JEDI(sladice in ostale jedi).Mogoče Nalin ,mala pikica?Potrebujemo ga za v vrtec ,ker je Lušina skupina vključena v celoletni projekt z naslovom Od tradicionalne do zdrave prehrane.Se že v naprej zahvaljujem. Sanje-jaz vedno kontra sanjam ,v vsaki nosečnosti sem sanjala ,da dobimo fantka. Sunny-brez zamere ,malo te moram "skurcat".No potem pa res upam ,da boš od torka naprej le doma in službo pustiš pri miru za eno leto.Zdaj ,ko sem prebrala za vašega kužija mi pa gre prav na jok.Hudo je ko se na žival navežeš in tolko huje ,ko je več ni med nami. sani-ko bo pa še oblekca gotova ,pa jo le poslikaj ,sem že firbčna. martinca-msilim ,da smo vedele ,da dobiš fantka ,ker si že 1x tako napisala pri vozičkih. muzika-boš pa težo izvedela januarja Jaz pa sem si kupila modrc v Avstriji v NKD-ju za 6eurov in je super ,pa še spodnjice sem zraven kupila in so prišle 3eure. nussy-zdaj ko sta dve ,pa bosta že ziher lahko ob 12doma ,ker bosta tako hitri piba-upam ,da se ti javi katera korošica ,tud jaz nimam v tem okolišu nobene sogovornice oz. da bi se lahko srečale. Ljubljančanke-upam ,da vam je kava teknila in ,da vas ni metalo ,ker sem mislila na vas tisti čas ,čeprav sem bila v vrtcu. dašabina -čimprej se pozdravi! puri-moja pa se je prejšnjo noč polulala in sem jo morala vso preobleči(bila 3ure gor ) in danes sve šle kar v njeno sobo spat ,ker je dosti bolj topla ,čeprav pogrešam velikooo posteljo.In pipa ni spustila .Glede šole pa je meni tud žal ,da nisem šla v oblikovno.Mene pa mama ni pustila ker je bilo finančno preveč zanjo ,pa še pol neke čudne misli družba in droga ,..ah ,ko se spomnim ,sem prav besna ,kaj si pa naj zdaj delam z aranžersko šolo? mml-zasanjana je rekla ,če se ne javi ,da bo v bolnici ostala ,saj men se zdi tako. Upam ,da se uredi njen pritisk ,ker zna bit res nevaren. joj kako dolga sem spet.Če bi se še vse januarske javljale ,bi pa tak ena stran ravno bila zadost za mene
|