nana35
|
Pozdravljene punce! Vaney,upam,da ti maslo nič ni zaškodilo,sicer pa bi bilo itak drugega okusa,če bi bilo pokvarjeno.Ali pa ga je med spremenil,pa nisi čutila!Tudi jaz sem prebrala to Belo masajko,sem že enkrat pisala o tem in tudi Zbogom Afrika.Mene je prav tako zasvojila in sem jo kar brala,brala...Modrček se bolj splača v Mullerju,je nekaj čez 8 evrov. Sani,hvala za tolažbo,rada verjamem lepe stvari.Upam,da je res tisto vse skupaj za lase privlečeno.Tudi moj gin.mi nikoli ni omenil nič negativnega kar se takšne lege tiče,tako,da sem bila kar malo razočarana.No,če pa je vse ok...potem pa itak!! Lusa,pridna si kot tvoja mala Lusa!Pereš,likaš...jaz pa grem po RR zlikat in gledat TV,malo na toplem na kavču.Res so jo vse pohvalile,kako je pridna in res je!Moje prijateljice imajo pa poredne punčke,predvsem pa sitne!! Ali si ti drugače doma iz Štajerske ali se še na vašem koncu tako opredeli?? Puri,tudi ti si postala umetnica ali kaj?Ali pa že vedno ustvarjaš,pa sem te zgrešila?V sobici od mojega pikeca bodo pa samo moje umetniške nalepke iz otroške trgovine!! V OŠ sem vedno ustvarjala in risala,pa slikala,pobirala likovne nagrade,razstavljala z drugimi...potem v srednji š.pa kar nekako izgubiš stik s tem,ker te nihče več ne tišči naprej.In potem tudi idej ni več, niti se več ne znajdeš če nič ne rišeš nekaj let. Mogoče ko bom bolj stara... LUNA,tudi meni se zdi precej draga varuška,je pa zanimiva,upam,da jo boš prodala.Jaz sploh že razmišljam ali bi sploh imela varuško ali ne,ker sva itak blizu vseh prostorov,no,mogoče,bomo videli.Pa hvala za lepe želje. martinca,zdaj pa vse paše,kajne?Sobica v isti barvi,omara,kinderpet...Lepo,da si dala slikice v album.Sem ti na mail pisala,pa vidim,da si tukaj povedala da te še ni strah poroda.Malo mi je žal,da nisem bila,ampak ni šlo.Res si sanjala,da si rodila fantka?? Koala,izgleda da bodo predavanja malo prepozno zame...takrat bom mogoče že šla v Rim... Klepetka,upam,da se ti ni odluščil čep in je vse samo lažni alarm.Pa javi nam!! Gitty,od kod pa si,če ni skrivnost?? Tinča,če bosta prehodila celega kramarskega,potem bosta ovčko sigurno našla!! Jaz sem jo tudi.Če pa ne,pa vprašajta,kje prodajajo kakega drugega prodajalca oz.kje imajo pojštre.To pa je zraven. Poglej v moj album,imam tudi Medvedka Puja v bež barvi,žabice in majčko!!Včeraj pa mi je moja mama zraven kupila še dve rutici v kompletu in kapico s Pujem,tako da paše!! Ko pa bodo tvojega vlačili za glavo ti sploh ne boš videla in niti slutila!! Lep dan še naprej!!