Sunny Morning -> RE: Januarčice (29.5.2007 12:43:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: puri Sunny morgan, zaradi česa si pa ti na bolniški, kaj si rekla G? Jaz sem tudi čisto zanič, pa zelo mi je slabo,.....ampak moja G je zelo proti bolniški, tako da ne vem, če bi jo meni dala. Jo je dala tebi brez problema? Puri, če ti se g ne dopade jo zamenjaj. Če ne posluša tvojih želja, problemov...saj ona ne more vedet kako se ti počutiš, takoj zamenjaj. Jaz sem bila pri svoji g pred 14 dnevi, ker me je bolelo, pa še neke težave so bile v službi in sem ji povedala po pravici. Jaz tudi nisem glih pristaš bolniške in sem povedala, da nisem najbolj zadovoljna, ker grem na b, ampak druge izbire nisem imela. Ona mi je dala obvestilo mojemu zdravniku, tako da on tudi ve kakšna je situacija. Doma sem bila 3 dni, potem pa sem šla v ponedeljek v službo in mi je bilo tako slabo, da nisem čisto nič naredila. Poklicala sem svojega zdravnika, če moram k g ali lahko pridem samo k njemu, tako da k g sploh nisem več šla. Moj zdravnik je bil full razumevajoč in mi je dal bolniško, ki jo bom zaključila, ko se bom bolje počutila. Je pač rekel, da mora to mimo. Mi je doma dolgacjt in grem takrat, ko se počutim bolje v službo. Povedala sem zakaj me ni, tako da vedo in tudi vedo, da ni sigurno, da bom vsak dan prišla. Komaj čakam, da bo šlo to mimo, ker res ni užitek.
|
|
|
|