mateja80 -> RE: Januarčice (28.5.2007 18:08:10)
|
Lep pozdrav!! Berem,da ste imele kar podoben vikend kot jaz. Vročina je moja sovražnica... Dons sm kt rožca, ko je prijetno hladno in ni soparno.Tudi midva sva v soboto praznovala obletnico, sicer ne poroke, ampak drugo obletnico, ko sva skupaj. Čas res beži. Ja, slabost je bila tudi zraven...v soboto sem bila najbolj vesela popoldanskega počitka, danes žal ni možen. Včeraj sva povedala veselo novico fantovi babici in je bila spet reakcija :"pol pa še poroka". Tolk me je prizadelo (ful sm občutljiva, ko mi je slabo), da sem na poti domov jokala kot dž. Vsi takoj vprašajo al pa mislijo, da je vesela novica poroka. Mi je kr mimo še komu povedat, ker že vem kaj bo reku. Midva z mojim sva tudi že 12 let skupaj. Poročena še nisva in tudi ne veva, če se bova sploh poročila. Trenutno živiva v izven zakonski skupnosti, ki je čisto enaka kot če se poročiva. Mogoče kdaj v prihodnosti. Mi to ni najbolj pomembna stvar na svetu. (sunny morning) Sunny morning, midva imava trenutno isto stališče. Če se bova nekoč poročila se bova, sedaj s trebuhom pa sigurno ne. Me pa ful moti, da vsi najprej pomislijo na poroko, ko jim poveva za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]!! Tonči, hvala za tolažbo. Sj je verjetno vsako mal strah poroda, sam jst sm mela pa v petek res slab dan, sploh ker sem morala ob treh popoldan nazaj v službo. Zvečer sem prišla ob osmih domov in se mi je ful zaluštal pospravlat. In sm cel stanovanje posesala, pomila tla in balkon. Zalila rože. In ura je bila skoraj deset. No, sem bila pa ful zadovoljna, da sem nekaj tud za naju naredila in ne samo za službo. A ful nakladam? Nalin RR, v službi še ne vedo in bi rada, da ne odkrijejo preden grem na prvi pregled, zato nosim bolj ohlapna oblačila. Solata tum men ful paše. Medtem, ko se moram kr silit, da jem ostalo hrano. Kšn sendvič sploh ne pride v poštev. Mislm, zapasal mi je ješprenj!! Halo?! Ga že več kot en let nisem jedla, zdj skor sred poletja bi ga pa?! Pa zelenjavne župce. Pa kruh z mamelado in margarino... Komaj se še poznam. Pa ful stvari mi smrdi...Učer sm spraznila in pomila hladilnik, ker sm kr nekaj mislila, da je kj pokvarjenega notr. Pa ni blo nič. Moj me je sam gledu (med njegovo formulo) in reku, da bi težko bil hladilnik kriv, ko je pa glih nov. Ubogi, kaj šele bo iz mene? Punce uživajte!!
|
|
|
|