puri -> RE: Januarčice (26.5.2007 7:08:54)
|
Hvala vam za čestitke[sm=smiley1.gif] Sva si kar lep večer naredila. Ja, poročena sva 5 let, skupaj sva pa drugače že 12 let (od mojega 15-ega leta) Mala pikica, zelo lepo si izpopolnila seznam[sm=bravo.gif]. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tudi jaz moram ponoči vsaj 1x na WC,......samo res pa je, da se mi zdi, da tudi več popijem. Glede poroda,.......mene prvič ni nič skrbelo, ker nisem vedela kako bo,.....ko je prišlo do tega sem se kar malo prestrašila in za to, sem vso bolečino še bolj čutila,maske sploh nisem znala uporabljat, ker sem bila preveč prestrašena....in zato sem se drugega poroda zelo bala, sem pa tudi veliko prebrala o tem, da je treba vsak popadek in bolečino zelo lepo in čim bolj sproščeno sprejet, zraven dihat in se ne ob bolečini zviti skupaj. In tako mi je bil drugi porod veliko lažji, pa še masko sem znala uporabit, ki mi je zelo pomagala, ker se kar malo zamotiš. Takrat, ko je bil popadek, sem se kar bolj na masko osredotočila. No in tako se tretjega poroda nisem nič bala,....še več sem prebrala o tem in se skušala še bolj sprostiti in vsak popadek kljub bolečini sprejeti z veseljem in tako je tudi veliko manj bolelo, porod je bil hiter in najlažji. Upam, da bo tudi v četrte tako. Pomojem, da to res pomaga. Samo sedaj ne vem, kje sem že to brala,....če bom najdla, vam bom dala za prebrat! uživajte[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|