|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
10.10.2007 19:42:04   
klepetka
ne grem se več ,ker bomo drugače kmalu na 200 -ti  straniuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
10.10.2007 19:52:07   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

ne grem se več ,ker bomo drugače kmalu na 200 -ti  straniuser posted image user posted image

Pa kaj potem.user posted image Ti kar še probaj. Enkrat ti bo uspelo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
11.10.2007 7:12:08   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
No, potem se bova pa morda še kje tam srečaleuser posted image

Tudi, če se srečava ne bova vedeli, da sva se.user posted image  Jaz imam naslednji pregled 17.10. ob 13.15. Če boš slučajno tudi ti tam me boš prepoznala po trebuhu.user posted image user posted image user posted image

Trebuh pa tudi meni otrdeva, sploh ce kaj nesem tezjega, ali pa ce me prvorojenec jezi.

Pa ti samo otrdeva ali te tudi boli? Meni je bilo danes prav grozno. Sem malo poležala in je zdaj bolje, je pritisk popustil.

Vem, da se ne bova prepoznali, zato tudi ta user posted image . Jaz imam pregled sele 5.11.

Ne, ne boli me. Vsaj ne toliko da bi rekla, da je bolečina. Otrdi, je neprijetno, pa popusti.
Veš, mene te stvari ne skrbijo toliko. Bolj me "ciljna ravnina" skrbi. Živim v upanju, da je drugič lažje, ker prvič je bilo user posted image  težko.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
11.10.2007 7:32:52   
katee
Dobro jutro user posted image !

Jaz sem imela včeraj pregled pri svoji G, pa sem bila po pregledu cel dan toook slabe volje, da se nisem hotela nič oglasiti. Najprej sem videla, da je prišla neka nova sestra. Sploh se mi ni zdela prijazna. Ko sem se stehtala (od prejšnjega pregleda sem se zredila 2.5 kg, vse skupaj 7,5 kg) je rekla, da če bi bila še kakšna kila več, da to bi bilo pa že preveč. Kaj ima ona meni govorit, kok se lohk zredim in kok ne. Že tako sem ful občutljiva glede teže (celo življenje se ukvarjam s športom, vem, kdaj si pretežak, kako ohranjat težo,...), pol me pa že takoj na začetku zamori s tem. Mi je ful pritisk zrastel. Ko je še pritisk merila (imela sem 125/80, kar je čist normalno), je rekla, da mi malo raste. Pol je bila še zaradi tega ful pametna, ...mah kr neki. G mi zaradi teže ni nič težila, sploh je ni omenila. Tko da sem bila zarad tega malo pomirjena. Pol sem jo vprašala, če lahko zaradi dela, ki ga opravljam (v telovadnici, kjer se skoz dela z žogami in je res ful nevarno, da mi kakšna žoga prileti v trebuh) dobim bolniško, ker me je res strah, da ne bi bilo  zdaj na koncu kaj narobe. Pa je rekla, da zarad takega dela res ne morem dobiti bolniške. Halo??? A naj reskiram svojo nosečnost zaradi tega? Pol sem ji pa rekla, da mi ful trebuh otrdeva in me včasih tud ful boli, pa da me križ ful boli in medenica, pa je rekla, naj samo počivam. Kako naj počivam, če opravljam tako delo, ki ga opravljam, v bolniško me pa noče dati. No, potem je pa rekla, da mi lahko napiše bolniško zarad otrdevanja trebuha in bolečin v križu...hvala bogu!!! Tako da bom delala res samo še do počitnic, še 12 delovnih dni, potem pa počivat doma. Za križ mi je dala tudi napotnico na fizioterapije.

Vprašala sem jo tudi, če mi bo še kak UZ delala, pa je rekla, da ne, ker ti zavarovalnica plača samo 2 UZ, če je vse OK. Samo če grem na samoplačniški UZ, da to pa ni panike. Potem sem se pa s kolegico pogovarjala, ki ima PDP par dni za mano, pa je ona rekla, da njej G dela na vsakem pregledu UZ. Saj ne moreš verjeti, kako smo pacienti različno obravnavani pri različnih zdravnikih! Za znoret.
No, pa še nekj lepega da povem. Sem poslušala srčka našega pikca, in mu je nabijal med 127 - 135 ud/ min. Vsaj neki dobrega včeraj.
Da vam napišem še moje mere trebuha; sem si ga ravnokar zmerila in obseg je 95 cm. Zdaj grem pa v službo. Lep dan želim vsem user posted image !

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
11.10.2007 9:01:05   
mala pikica
Dobro jutro punce!

Kako turobni dnevi so zunaj user posted image Mi prav paše, da sem lahko danes doma, imam nekaj stvari za na računalnik naredit...

Včeraj ste bile pridne v čvekanju, sem vas zvečer samo preletela, napisala bom zdaj kaj...

Gagy to je prvo mleko, mislim, da se bomo počasi vse tega včakale. Tako da ni potrebe po strahu. Bo treba blazinice nabavit, da ne bodo vse majčke mokre user posted image

Nussy
zato pa smo tukaj, da se skupaj veselimo in tolažimo. Upam, da čimprej porihtaš vse težave user posted image Sicer pa upam, da bomo počasi začele z dopusti in nato s porodniško, takrat bo pa vse lažje.

Lusa cotike pa so res ful cartkane. Moram jaz tudi naše poslikat user posted image

Klepetka sem se prav nasmejala s temi citati user posted image Ko citiraš, ne smeš pobrisat oglatih oklepajev in obeh besed 'qoute'. Če ti je vmes od napisanega kaj napoto, tisto lahko pobrišeš in pustiš samo tiso, na kar bi rada odgovorila. Potem pa čisto spodaj, za zadnjim oklepajem napišeš, kar pač želiš. Probaj, saj bo šlo user posted image

Katee to se meni tudi zdi grozno, da nekateri delajo samo dva UZ, nekateri pa na vsakem pregledu. Moj G tudi naredi UZ na vsakem pregledu. Glede sestre pa se nič kaj ne sekiraj, jaz bi še ji kaj povedala nazaj. Če si boš plačala kakšen UZ, bi jaz na tvojem mestu šla h kateremu drugemu G, samoplačniško lahko greš h komur hočeš. Če ti ga zastonj noče tvoja naredit, ji jaz tudi zaslužit ne bi dala!!!

No, zdaj pa še glede spanja in brcik.... Jaz sem res zgleda srečnica, jaz še vedno spim kot polhek vsako noč, nikoli ne hodim lulat, pa tudi naš pikec me nikoli ne zbudi user posted image Brcike pa so kar močne, skoraj vsak dan. Pa tudi, če dragi da roko na trebuh, čuti vsako brciko, malo počaka, pa ga pikec pozdravi. Pa na trebuhu se tudi brcike že kar fajn vidijo, je prav smešno user posted image

Tako, za zdaj bo dovolj. Glede na to, da sem cel dan za računalnikom, se še tako ali tako kaj oglasim user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
11.10.2007 9:18:06   
mml
Jutro user posted image

Pri nas je tudi sivo in dolgočasno vreme...jaz imam še slabe pol ure časa, po tem moram it pa "zabavat" študente...prve vaje v semestru so mi vedno zoprne, po tem se pa navadim in mi je prav zabavno...

katee nikar se ne sekiraj zaradi kg in neumestnih sestrskih pripomb, ni vredno user posted image . Sploh se pa nisi ne vem koliko zredila, pač v določenem obdobju se rediš hitreje, po tem pa spet počasneje. Sicer pa lepo, da odštevaš delovne dneve. Res nima smisla, da vztrajaš v službi, če se ne počutiš varno, ker je po tem še večja verjetnost, da se ti bo kaj zgodilo. Mene čaka še dokaj pester in naporen november, z decembrom grem pa definitvno na dopust ali pa za par dni na bolniško, če mi bo primanjkovalo dopusta.

klepetka ti kar pridno treniraj citiranje, enkrat ti bo uspelo user posted image

mala pikica jaz tudi razmeroma dobro spim, zadnje čase mi še na stranišče ni treba hodit user posted image , se bom čisto razvadila. Danes je sicer Manca celo noč povzročala hrup, ker ima zamašen nos, ampak je kaj hudo ne moti, samo rogovili in se premetava v spanju, samo moje spanje ob tem je pa boj vprašljivo user posted image . Me je pa dvakrat ponoči zgrabil krč v meča, kar se mi že dolgo ni zgodilo, če se bo ponavljalo bo treba spet naredit kakšno kuro z magnezijem

Kar se pregeldov in UZ tiče...pri meni gre to totalno ekspresno, ker nimam kaj povedat, ker se dobro počutim user posted image . Ponavadi posluša utrip in to je to...vem pa da naredi UZ, če se ji zdi, da ni vse tako kot bi moralo biti ali si v skrbeh...Mislim, da bom imela še UZ tam nekje v 30 - 32. tednu za kontrolo rasti, po tem pa mislim, da bo UZ pregledov več ali manj konec. Razen če bom spet čez rok in bo kontrolirala kako se godi user posted image  in koliko je plodovnice...samo do takrat je še daleč

Lenarite, če lahko

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
11.10.2007 9:29:31   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: mml

klepetka in lusa citiranje je čisto enostavno user posted image . Pri sporočilu, ki ga želiš citirati, klikneš na citiraj in se ti odpre novo okno s citiranim sporočilom, pobrišeš kar se ti ne zdi potrebno (paziš, da ne pobrišeš oglatih oklepajev) in po tem za zadnjim oglatim oklepajem napišeš svoj tekst.
A je vsaj približno jasno in razumljivo user posted image ? Sicer bomo pa ponavljale in vadile, dokler ne bo povsem enostavno...

Na pa sprobajmo ,čeprav dvomim ,da bo uspelo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
11.10.2007 9:30:08   
Lunca1
No evo mene, saj ne boste verjele, spet na bolniški user posted image user posted image user posted image . Ne vem a je to znak, da moram že do konca na bolniško, al kako. Pa še nobene nimamo, ki bi me nadomestila. V glavnem spet ima vnete sinuse, slabo počutje, na srečo pa brez vročine. Sem včeraj hotela it 2 ure prej domov, pa sem potem nekako zdržala do konca. Mi je pa potem zelo pomagal Lekadol s C vitaminom, ker me je kar fino bolela glava. Imam že tako dost tega, da ne morem povedat, izgleda moram imet vsak mesec bolniško, ker pa je oktobra še nisem imela ... user posted image   Tamala pa seveda že cel teden spet kašlja, tako kot jaz. To je že tretjič od kar je od 1. septembra v vrtcu. Saj ne vem, a mi ona domov nosi, ali je to od prepiha v službi.user posted image Bo že bolje. Upam. user posted image

Drugače pa user posted image  pridno premika moj trebuh, ima že kar močne brcike. Se mi včasih cel trebuh zaruka.user posted image  Je pa po moje še vedno obrnjen z nogami navzdol, ker se mi pogosto močne upre v kolke. Se mogoče boji, da bi ven padel.

No včeraj sva končno mal debatirala okrog imen in v ožji izbor trenutno postavila naslednja imena;: Klemen, Luka, Žan, Erazem. v bistvu sva si bila še najbolj edina pri Klemenu. So mi v glavnem fantovska imena tako groba in se mi zdi  stokrat lažje izbrat eno lepo ime za punčko.

Kar se UZ tiče, imamo po moje UZ vsakič tiste, katerih G imajo napravo v svoji ordinaciji. Drugače pa po pravilih res pripadata samo 2 UZ.

Neposredna povezava do sporočila: 3208
11.10.2007 9:30:15   
mml
lusa user posted image user posted image user posted image  

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
11.10.2007 9:31:45   
Lusa
Jupiuser posted image uspelo je!Hvala mml.Moram pa priznat ,da sem en čas iskala ,kje piše citiraj in potem le vidim čisto zgoraj.

klepetka-ti samo poskušaj ,pa če bomo na 300-ti straniuser posted image nič ne briši tiste kvadratke pa bo.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
11.10.2007 10:00:57   
raja
Ojla,

vidim, da ste bile spet pridne, sem kar komaj vse prebrala. Saj berem vas kar redno, samo za pisat sem pa bolj lena, sem pa zadnje dni zelo utrujena, ponoči zelo slabo spim, zbujam se večkrat na noč in ne morem in ne morem spati, vstajam pa že ob 6h ali pa še prej in potem sem čez dan kot cunja; izžeta in  z rdečimi očmi, pa tudi če se vležem, čez dan ne morem spati user posted image . Pa bi kar rabila eno pošteno dozo počitka.

Lusa pogledala sem tvoje slikce in so res luštkane, tako cotke kot ti. Naj pa še povem, da bomo imeli tudi pri nas enako kapco in rokavičke kot pri vas, pa včeraj sem kupila en roza kombinezonček za zraven user posted image , drugače pa bo naša pupika bolj v modrem in beš kot v roza, saj imam res veliko in lepo ohranjene cotke od ta prvega razgrajača. 

Nana 35 spraševala si glede CR v budnem stanju, jaz sem prvič rodila v Lj porodnišnici s CR in spinalnim blokom, kar pomeni, da nisi v popolni anasteziji, pač pa ti omrtvičiji samo spodnji del telesa. Jaz sem imela zmenjeni CR in sem se že na pripravi za CR z anasteziologinjo zmenila za spinalni blok in ni nič komplicirala. Je pa sigurno drugačno doživetje CR s spinalnim blokom, ker tako slišiš kdaj tvoj pikec prvič zajoka, pa meni je asistentka anastezistke tud skozi cel CR razlagala kaj delajo (npr. no sedaj je zdravnik začel, zdaj je prerezal trebuh, zdaj so nogice že zunaj-imela sem medenično vstavo, aha fantka bomo dobili, zdaj je zunaj....). če bom morala še enkrat roditi s CR, bom sigurno s spinalnim blokom, če bo mogoče.

Sunny morning ne sekiraj se zaradi službe, zdaj so pomembnejše druge stvari, predvsem ti in tvoj user posted image , ter vajino dobro počutje.

Klepetka pri citiranju pa nisi edina, ki tega še ne obvlada, jaz sem tudi bolj leva za te stvari user posted image .

Lunca1 želim ti, da čim prej okrevaš, ker te bodo drugače tele bolezni čisto izčrpale.

Katee glede kg in pripomb sestre se ne sekiraj, saj veš, da narava dela svoje in da se redimo na račun naših user posted image   Če ti je kaj v tolažbo jaz sem res z lahkoto izgubila vse nabrane kg v prvi nosečnosti, drugače pa je tvoja pridobljena teža čisto šolska (ne preveč in ne premalo). 

Pupe pridne bodite in čimbolj uživajte!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 10:15:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu raja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3212
11.10.2007 10:42:07   
mala pikica
Bravo Lusa user posted image user posted image user posted image Vidiš, da gre!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
11.10.2007 11:08:23   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

klepetka-ti samo poskušaj ,pa če bomo na 300-ti straniuser posted image nič ne briši tiste kvadratke pa bo.

jaz upam da z mojo nevednostjo glede citiranja ne bomo še tako kmalu na 300-ti straniuser posted image .Pa da vidimo zdaj.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
11.10.2007 11:09:45   
klepetka
user posted image user posted image user posted image zame ,sam zdaj bom mogla pa vsak dan kaj citirat ,da te veščine spet ne pozabimuser posted image user posted image ,zdaj ko sem jo osvojilauser posted image user posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
11.10.2007 11:42:06   
Lunca1
Bravo klepetka.user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
11.10.2007 11:58:52   
mala pikica
Klepetka, vidiš, da gre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
11.10.2007 12:01:45   
martinca
lepo pozdravljene souser posted image !

sem zdaj komaj vse prebrala za nazaj toliko ste že napisale.

no kot sem vam že povedala (če pogledate nazaj), sem imela včeraj UZ. in je z najinim user posted image vse v najlepšem redu. me je G pogledala in je videla da imam neko glivično vnetje. mi je rekla, da si naj kupim navaden jogurt in vanj namočim tampon in si ga dam v nožnico. baje to zelo pomaga. mislim da sem to že zasledila pri nani35 ko je pisala o tem tu gor.
pol mi je pa še UZ naredila. pa je bil user posted image obrnjen z glavo navzdol, proti mojemu trebuhu pa je hrbet kazal. tak da zdaj brca v hrbtenico in v rebra. tak da če bi hotla včeraj za spol zvedet ga definitivo nebi zvedela, ker je tak obrnjen. samo mi že vemo za spol user posted image . sem misla da mi že voda po malem odteka pa je rekla da mi ne. da jo imam ravno dovolj. tak da jaz sem včeraj zelo pomirjena prišla od G.

kaj mislite, ali je boljše da svoji G nič ne povem da sem bila na drugem UZ pri drugi G da mi nebi kaj zamerila? ne vem ali naj bom rajši tiho ali ji rečem kaj?

pridne bodite

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
11.10.2007 12:12:35   
sovica3
Hello, souser posted image !

Spet se oglašam, spet čist izven konteksta... user posted image
Včeraj sem imela pregled, sem slišala srček mojega fantička, baje je zaenkrat vse ok. user posted image  Maternica lepo raste, vrat in posteljica sta še vedno dovolj visoko, pritisk je ok, voda tudi... Zdaj bom hodila vsake 14 dni, naslednjič mi bo sestra delala že ctg, z današnjim dnem sem začela s 26 tedni... Ja, ful je to kmalu, najbrž se ne bo še nič merilo, pa vseeno... Za vsak slučaj... Saj veste zakaj... Bližam se tistemu času, ko sem izgubila Eneja, zato me kar fajn skrbi... Dobro, da sem doma, da vse v miru postorim, če ne danes, bom pa jutri... user posted image  Tudi prvorojenka je zdrava in pridna, tako, da res doma počivam kolikor se da...user posted image

Fajn se mejte, pobožajte bušije... čau

Neposredna povezava do sporočila: 3219
11.10.2007 12:59:49   
nana35
Pozdravljene user posted image !!

Spet se vam malo oglasim,da česa ne bom izpustila slučajnouser posted image !
Raja,glede CR s spinalnim blokom pa tako.Bi bila zelo vesela,če bi lahko imela take vrste CR,ampak ne vem,misliš da je MB ravno tako?Nisem še nobene vprašala glede tega,sicer pa jih tudi veliko ne poznam,ki bi rodile s CR.No,poskusila se bom pozanimati pri ginekologu v torek ko imam pregled,ampak jaz mislim,da ne bi smel biti problem.Pa še to:ali je tvoj dragi lahko bil zraven tebe?Rada bi,da bi bil zraven,saj sem mu rekla tudi za materinsko šolo,da naj bo z mano,pa če bo že hodil,bi bila srečna,če bi bil ob meni.Pa zdi se mi prav,da doživi tudi to,vsaj nekaj.

Martinca,jaz ne bi svoji gin.povedala da sem šla na UZ,pa ne zato,ker ne bi hotela zaradi nje,ampak zato,da bi mi še enkrat pokazala otročka,saj sem vedno vesela kadar ga vidim.Ti kar lepo idi na ta UZ in bodi tiho,vsaj dojenčka boš videla,pa še njeno mnenje boš slišala.Ja,sem pisala o tamponu z jogurtom,sem tudi sama poskusila,ker sem prebrala na mon-u.

Glede citiranja:tudi jaz nisem nikoli citirala,sicer zdaj to razumem in bom poskusila kdaj,ampak sem enkrat poskusila pa sem kar vse prekopirala in sem potem zbrisala,pa sem poslala prazen post.Tako,da si kasneje nisem več upala delat sramote.

Mi pridno delamo spalnico,moj tast celo dopoldan vrta in zabija,sicer ne vem,kaj počne,tašča pa mu pomaga.Ko pa pride moj dragi iz službe,pa tudi njega čaka delo.Jaz pa na potepanje!Mislim,da bi res lahko kam splinila,doma sem itak vedno.Skuhano že imam in pospravljeno tudi,zdaj še malo počitka in potem ven.

Bodite lepo in uživajte,čeprav v bolj oblačnem dnevu (vsaj pri nas v MB je tako).Lp,Nana

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 13:03:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
11.10.2007 13:10:59   
Sunny Morning
sovica3 čeprav se bliža čas, ko si izgubila Eneja se poskušaj čim manj sekirat glede tega. Bodi prepričana, da bo vse ok in da bom januarja imela polne roke dela z zdravim in veselim user posted image .

Smo pa v službi danes celo imeli eno punco na razgovoru za moje nadomeščanje.user posted image  Je absolventka, vendar že od 15 leta stalno nekaj dela. Prvi vtis zelo pozitiven, če nič drugega je vsaj delovna in s tem ne bo težav. Baje pridejo še in se bomo potem odločili in naj bi že konec drugega tedna kakšna prišla.user posted image
Je pa danes "tamali šef" spet nekaj pametoval in mu kar ni jasno, da mene decembra ni več. Kako?user posted image  Tako lepo. Pa po njegovem bom kar po 6 mesecih morala pridet nazaj v službo.user posted image  Sem čisto brez besed.

katee sploh se ne obremenjuj glede komentarjev sestre. Zredila si se res čisto po šolsko in sploh ne vem kaj ti je težila. Fajn, da si se zmenila za bolniško, ker telovadnica res ni primerno delovno mesto za zadnje mesece. Boš imela pa potem v novembru čas za kakšno kavico, da se tudi me ostale kaj dobimo. So une s štajerskega konca full pridne in skoz nekaj kofetkajo.user posted image

Vem, da se ne bova prepoznali, zato tudi ta user posted image . Jaz imam pregled sele 5.11.

Bom v sredo videla kdaj bom jaz naročena na naslednji pregled. Mogoče nama pa le uspe.

Bolj me "ciljna ravnina" skrbi. Živim v upanju, da je drugič lažje, ker prvič je bilo user posted image  težko.

Samo pozitivno razmišljaj pa bo. Noter sigurno ne bo ostal.user posted image

LUSA in KLEPETKA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
11.10.2007 13:13:57   
martinca
nana35, pa je tebi to pomagala s tamponom in jogurtom?
a si dobila ZS  zadnjič?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
11.10.2007 13:15:39   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Glede citiranja:tudi jaz nisem nikoli citirala,sicer zdaj to razumem in bom poskusila kdaj,ampak sem enkrat poskusila pa sem kar vse prekopirala in sem potem zbrisala,pa sem poslala prazen post.Tako,da si kasneje nisem več upala delat sramote.

O kakšni sramoti pa zdaj ti govoriš. Jaz tega posta tudi opazila nisem. Tako kot smo "naučili" luso in klepetko bomo tudi tebe. Ti samo veselo poizkušaj. Če ti ne uspe ni treba takoj odnehat.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
11.10.2007 13:28:59   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana35, pa je tebi to pomagala s tamponom in jogurtom?
a si dobila ZS  zadnjič?

Martinca!Ja sem dobila ZS,saj sem ti odgovorila,ali nisi dobila nazaj ZS?Je pomagalo ja,sem nekaj dni delala to z jogurtom,zjutraj,pa sem ga en čas notri pustila,pol pa zamenjala...včasih sem šla brez tega spat in spet ponovila od jutra do večera.Splača se poskusit,škoditi ne more.

Evo bom pa poskusila s citiranjem.Saj fajn da nisi opazila posta,je sicer že dolgo od tega,saj sem se nekaj opravičevala.No,da vidimo,pa če ne bo uspelo,pa spet drugič. 

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......