nana35
|
Pozdravljene!Naj se tudi jaz malo javim.Tudi jaz se bojim,da imam znake ki bi napovedovali prezgodnji porod in če bo tako do ponedeljka,potem se grem znova pokazat ginekologu in ostanem tam ,če bo treba.Upam pa da ne bo tako.Počutim se itak nikoli ne ful dobro in res mi najbolj paše počitek.Sicer mi trebuh ne otrdeva,mogoče 1x na dan če več hodim.Ta izcedek pa se mi še vsako jutro pojavi,pa je gin.rekel,da ni krize.Potem čez dan pa ga ni več.Ne vem kaj si naj mislim.Drugih znakov ni,vendar sem na nos.koledarju brala kaki znaki vse so in da moramo biti nanje pozorne od 25.do34.tedna.Mogoče pa še psiha zdaj dela zraven,ker sem to danes brala. Martinca!Ja,mislim,da bom imela c.rez ker se moja posteljica ni dvignila in leži preko materničnega vratu,še malo časa ima,da se dvigne,kaj dosti pa ne.In če se res ne bo,potem bo pač c.rez.Ampak s tem se ne obremenjujem. V materinsko šolo sem se vpisala isto kot ti,tako da če greš v MB porodnišnico se vidiva.Če ne bom kje v kaki bolnici ali na mirovanju ali kaj podobnega.No,v glavnem vpisala sem se in imam tudi ob 18h,6.11.07.Pa Koala tudi gre takrat in mislim,da še katera,ne spomnim se zdaj točno.Tudi meni je gin v pon.naredil UZ in po tem UZ je moj pikec večji za dva tedna in rok je 1.1.08,samo to se zmeraj kaj spreminja,tako da se ravno na to ne bom ozirala.V porodnišnici pa imam itak ginekologa(si vprašala v prejšnjem postu)in ga imam 16.10.,takrat grem tja.Lepo da sta kupila ležalnik,jaz ga tudi imam,vendar sem ga dobila,tako da mi je to prihranjeno. Malamedika,sočustvujem s tabo,ker mene dajejo podobne težave in te zelo razumem,upam da obe zdržima do decembra,le da se jaz ne odpiram,pa četudi bi se,moja posteljica mi naravnega poroda ne dovoljuje,le k...se počutim vsake toliko,sem pa bolj obremenjena z mislimi na vse skupaj.Morava se sprostiti in upati na najboljše.Držim nama pesti!! Saj bo!! Tudi ostalim želim vse najboljše,zdaj pa grem ležat in čutit mojega otročka,ker se non stop giblje in to je čudovito.Lepo bodite,N.
|