|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikica Alina
11.8.2007 16:12:02   
Noseckica
Afnica bo teta! user posted image user posted image user posted image
Sem se pa nasmehnila ob napisu: ICH BIN DER BOSS IM HAUS. user posted image user posted image user posted image   To pa res verjamem! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Prava korenjaka sta LAN & LANA. user posted image user posted image

Sem ravno prišla od moje dojenčice, cartali sva se 100 na uro. user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.8.2007 19:34:59   
žabica 24
Joj, me je kr groza, ko berem, kaj vse morate/ste morale dati skozi! Pa take izjave! Namesto da bi ta v tistih hudih trenutkih vzpodbujali, ti še tisti kanček upanja uničijo. Katastrofa!

No ko je bilo govora o EINT. Tudi v MB imajo v sami porodnišnici neke vrste mini EINT, kamor gredo tiste male prezgodnje pikice, ki same dihajo. In tam ni takega režima. Jaz sem bila ves čas v bolnici z Zarjo(so ji samo v inkubator dodajali kisik), in tam imajo sicer urnik obiskov, ampak večina sester ne komplicira kdaj greš maleckim na obisk, tako da sem jaz lahko kr nekaj časa preživela z mojo deklico in jo gledala in božala in se pogovarjala z njo. Cartanje pa je bilo 2x dnevno. No ena sestra mi je celo ponoči dovolila da sem šla k njej, samo se je preveč vznemirila, pa tega potem nisem več delala.

No biba in nosečkica, upam, da vajini pogumni deklici čim prej prideta do cilja in da greste skupaj domov!!!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.8.2007 21:47:06   
biba 78
Pozdravček, danes je zame en poseben dan in sicer mi je dr. Pogorevc dovolil, da sta prišla našo pikico pogledat stric in tetica (moj brat s punco).user posted image user posted image user posted image  Sem zelo vesela, da sem jo končno po 4 mesecih pokazala še nekomu. Je pa danes prvič, da sem šla na obisk brez atija in ne morem verjet, kako je Alina to čutila. Ratala je kar nemirna, seturacija ji je padla na 65 (še nikoli ni imela pod 80) in kot ga bi z očkami iskala. Malo so jo tudi vznemirili čisto novi glasovi (brata in punce), verjetno je pričakovala, da bo slišala tudi atijev glas. Ne moreš verjet, kako to otroci čutijo. Po dolgem času je bila celo uro budna, tako da sem končno spet vidla njene lepe očke. Zgleda, da so jo vetrovi matrali, je kar naprej nekaj strelalo pod odejo.user posted image  Včeraj je bila večino dneva na brčicah, ji je šlo vredu, so bili zadovoljni, tako, da bodo zdaj malo kombinirali brčice in CPAP.

Jaz sem tudi Alini že kupla šest tistih čisto tamalih bodijev, pa imam občutek, da jih bo že v bolnici prerastla, zato bom še raje počakala z nakupom novih oblačil, ker ne vem, kakšna številka ji po prav. Zato bom te bodije verjetno nesla v bolnico, da ji jih bodo te pa te oblekli, potem pa jih lahko obdržijo. Pa tudi druga oblačila, ki jih bom nabavla, bom potem podarila na EINT. Se mi zdi lepo, ker veš, da si nekaj dobrega tudi ti storil za druge otročke, ki jih potem oblečejo v te stvari. Jaz sem tudi vesela, ko vidim Alino, kako je lepo oblečena. Vse te male stvari so tak lubane. Pa tak se mi zdi lepo od sester, da jim spletejo takšne čisto majhne copatke. Pa tak dišijo ti naši pikiji. Jaz ko ji vzamem zoknčke domov, da jih operem, jih še doma enčas voham, ker tak lepo dišijo po Alini. To je res en poseben vonj.

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu žabica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.8.2007 21:56:02   
Anonimen
berem tvojo zgodbico o mali borki in sem čisto navdušena, kako napreduje. Samo tako dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kakšne copatke pa ima? Nekaj parov copatkov za EINT v MB sem spletla namreč tudi jazuser posted image

(odgovor članu biba 78)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
11.8.2007 22:00:38   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: raho

berem tvojo zgodbico o mali borki in sem čisto navdušena, kako napreduje. Samo tako dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kakšne copatke pa ima? Nekaj parov copatkov za EINT v MB sem spletla namreč tudi jazuser posted image

Na to sem tudi jaz pomislila, ko je biba78 to omenila.   Pohvala, rahouser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.8.2007 22:36:49   
skačica
tudi jaz spremljam tvojo zgodbo in močno stiskam pesti za tvojo punčko.

Vsakič, ko napišeš kaj vzpodbudnega, se tudi jaz močno veselim s tabo. Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.8.2007 23:01:56   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: biba 78

Včeraj je bila večino dneva na brčicah, ji je šlo vredu, so bili zadovoljni, tako, da bodo zdaj malo kombinirali brčice in CPAP.

user posted image Alina, jaz in tudi Lea močno verjameva v tvojo borbenost. Bodi taka pogumna in pridna deklica še naprej, mamico in atija pa čim prej razveseli in ju pri obisku počakaj brez brčic. Velja?!

Biba 78, sem ti rekla, da te bo kmalu presenetila tudi z dihanjem. Še malo pa bo samo na brčicah, potem pa tudi brez teh.

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.8.2007 9:02:08   
anajmad
Ja bravo puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem kar vesela teh lepih novic. No,vidiš Biba 78 enkrat mora iti na bolje. Še bodo vzponi in padci,toda vaša pupa je zdej že tok velika,da se nima res več kej bat.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.8.2007 11:03:55   
* Mateja *
O Kakšna lepa novica! Si vidla Biba, da si dočakala Alinino napredovanje.  Sam čas je treba pri teh otročkih!
Zdej je res že tok zrasla, da je bolj močna, njeni organi so bolj močni,...sam čas je bil potreben. Zdej pa kar nej ima brčice, da se ne bo preveč matrala. Morda bo zdej bolj utrujena, ker je brez cpapa, moj vem da je bil.

Ajde, držimo pesti še naprej in se tipkamo!!
Ma kje pa je Alina, še vedno v inkubatorju al v topli postelci? Se ne spomnim če si že pisala!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.8.2007 14:05:29   
blev
Pozdravljena Biba, te cotke in copatke so pediatriji darovale mamice, tam okrog novega leta.Te mamice so imele same nedonošenčka in pridružile so se jim v velikem številutudi uporabnice RRuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mamice so zbrale denar in nato so naročile posebej manjše številke, da ti mali pikeci niso takšni revčki v tistih žabicah .user posted image user posted image Nogavičke so spletle same RR,ne bom jih naštevala ,ker jih je kar dosti.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.8.2007 14:41:14   
biba 78
Pozdravček, vsem hvala za lepe želje. Mislim, da nas bo Alina res kmalu presenetla, naju in zdravnike. Kot pravim, včasih ji gre dobro, potem malo slabše, ampak mislim, da je kar na dobri poti. Sem zelo vesela, da se je stanje začelo malo izboljševat.

A mamice ste darovale te pletene copatke? Kako lepo, sem pa vidla eno sestro, ki jih je pletla, pa še prijateljica, ki je lani delala na tem oddelku mi je povedala, da sestre v nočni izmeni kar veliko pletejo za te pikice male. Alina je na začetku imela oranžne, pa zelene copatke, potem je dobila belo roza zelo lubane, potem pa sem ji jaz nabavla nekaj čisto majhnih zokenčko in ji zdaj vedno kater nesem, tako da nima več teh pletenih copatkov. Oblačila pa so tudi zelo lepa, naša je večinoma oblečena v rumeno barvo, ker pravijo sestre, da ji najbolj pristaja. Pa se čisto strinjam. Na začetku se je skoraj izgubila v njej, sem ji večkrat morala rokico v rokav popravit, ki pa je bil 4 krat podvihan, da se o hlačkah sploh ne menimo. Zdaj pa ji je že vse bolj kot ne prav. Najbolj pa mi je ostal v spominu beli body z rdečimi srčki, kratki rokavčki, ki ga je imela oblečenega, ko sma se prvič cartale.

Lp

(odgovor članu blev)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.8.2007 14:56:24   
Barbara111
biba78 želim ti ,da pride Alina čim prej domov,da bosta vse nadoknadili.user posted image
Lp.

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.8.2007 18:20:48   
Afnica
. Najbolj pa mi je ostal v spominu beli body z rdečimi srčki, kratki rokavčki, ki ga je imela oblečenega, ko sma se prvič cartale.

user posted image  Biba, v album sem dala sliko Lane v tem bodyju. user posted image  Ne znam je sem pripopat. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.8.2007 22:20:56   
biba 78
Afnica, točno to je ta body. Meni je tak lep. Tudi Lani zelo pristaja.user posted image  

Lp

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 264
13.8.2007 19:26:00   
biba 78
Noseckica, hitro sporoči veselo novico še ostalim. Jaz sem sama tak navdušena in vesela.user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 265
13.8.2007 19:47:12   
Noseckica

Noseckica, hitro sporoči veselo novico še ostalim. Jaz sem sama tak navdušena in vesela.user posted image user posted image user posted image

Lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, da vam povem veselo novico, mamice:

če bo naša punčka tako pridna še naprej,
bom v ponedeljek (morda že v petek) sprejeta v bolnico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda sem moji dojenčici zabičala, da mora biti pridna! user posted image user posted image user posted image
Ja, od malega je treba začet vzgajat. user posted image user posted image user posted image
Hecam se.

JUPIIIIIIIIII..........saj ne morem verjet! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 266
13.8.2007 20:17:36   
Pinokio
user posted image Bravo Maruška..................super..........full sem vesela za vas user posted image

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 267
13.8.2007 21:03:54   
neisha80
user posted image bravo naslednji sta na vrsti biba in Alinauser posted image user posted image user posted image držimo pesti za vaju

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 268
13.8.2007 21:12:51   
Marogica
.

A mamice ste darovale te pletene copatke?

Ja, BAGI je to spravila v "pogon", bila je njena ideja, saj je njen ta starejši sine prav tako nedonošenček, pa smo punce na RR-ju zbrale denar,BAGI pa se je zmenila z eno firmo, ki dela otroške cotike, da so naredili določeno število bodije, pajackov..... Mogoče še ima slikice v albumu. Paket je bil pa prav težek, ko sva ga nesliuser posted image , kar pomeni, da so punce dosti prispevale.

Tebi pa želim, da pride Alina čimprej domov. Kot vsi pravijo, nedonošenčki so borci-in res je....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.8.2007 22:55:39   
biba 78

če bo naša punčka tako pridna še naprej,
bom v ponedeljek (morda že v petek) sprejeta v bolnico

Bravo Maruška, bravo mamica in ati. Sem zelo vesela za vas tudi jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alina bo počasi čisto sama ostala.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 270
13.8.2007 23:01:07   
Janeja
user posted image Čestitke noseckica. BRAAAVOOO Maruška! user posted image

Uf kako sem pa zdajle vesela za vse vas. Še malo pa bo prišel tako težko pričakovan trenutek, ko boste vsi trije z vajino princesko stopili skozi domača vrata v novo življenje.  user posted image

Biba 78, zdaj ste pa še vi na vrsti. Povej mali Alini, da je doma res lepo, da se boste cele dneve skupaj cartali in se imeli sploh lepo. user posted image
Vidiš, da mali borci res znajo presenetiti. Boš videla, da vaju bo Alina tudi zeloooo kmalu. Res vam to iz srca privoščim in v to tudi trdno verjamem.

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.8.2007 7:28:17   
emaa
Super Marušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 272
14.8.2007 8:41:23   
user
user posted image user posted image user posted image user posted image Noseckica ful sem vesela za vaju.Naslednji teden imama z Laro pregled v bolnici pa te pridema mogoče kaj obiskat.Alina zdaj si pa ti na vrsti.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.8.2007 8:50:34   
Felicity
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Maruška!

(odgovor članu user)
Neposredna povezava do sporočila: 274
14.8.2007 9:22:08   
Noseckica
Punce, HVALA!

Imam kar malo treme.  user posted image  Pa sto vprašanj mi roji po glavi. user posted image

Sploh ne morem verjet, da bom šla k svoji deklici.  user posted image  
Juhej...... user posted image
User, komaj čakam da vaju spoznam z Laro! user posted image user posted image user posted image  
Če sem čisto odkrita nisem čisto 100% katera si,
ampak nekaj malega pa se mi sanja.... user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?