biba 78
|
Pozdravček, danes je zame en poseben dan in sicer mi je dr. Pogorevc dovolil, da sta prišla našo pikico pogledat stric in tetica (moj brat s punco). Sem zelo vesela, da sem jo končno po 4 mesecih pokazala še nekomu. Je pa danes prvič, da sem šla na obisk brez atija in ne morem verjet, kako je Alina to čutila. Ratala je kar nemirna, seturacija ji je padla na 65 (še nikoli ni imela pod 80) in kot ga bi z očkami iskala. Malo so jo tudi vznemirili čisto novi glasovi (brata in punce), verjetno je pričakovala, da bo slišala tudi atijev glas. Ne moreš verjet, kako to otroci čutijo. Po dolgem času je bila celo uro budna, tako da sem končno spet vidla njene lepe očke. Zgleda, da so jo vetrovi matrali, je kar naprej nekaj strelalo pod odejo. Včeraj je bila večino dneva na brčicah, ji je šlo vredu, so bili zadovoljni, tako, da bodo zdaj malo kombinirali brčice in CPAP. Jaz sem tudi Alini že kupla šest tistih čisto tamalih bodijev, pa imam občutek, da jih bo že v bolnici prerastla, zato bom še raje počakala z nakupom novih oblačil, ker ne vem, kakšna številka ji po prav. Zato bom te bodije verjetno nesla v bolnico, da ji jih bodo te pa te oblekli, potem pa jih lahko obdržijo. Pa tudi druga oblačila, ki jih bom nabavla, bom potem podarila na EINT. Se mi zdi lepo, ker veš, da si nekaj dobrega tudi ti storil za druge otročke, ki jih potem oblečejo v te stvari. Jaz sem tudi vesela, ko vidim Alino, kako je lepo oblečena. Vse te male stvari so tak lubane. Pa tak se mi zdi lepo od sester, da jim spletejo takšne čisto majhne copatke. Pa tak dišijo ti naši pikiji. Jaz ko ji vzamem zoknčke domov, da jih operem, jih še doma enčas voham, ker tak lepo dišijo po Alini. To je res en poseben vonj. Lp