Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:37:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Če bi bila jaz moderator,bi vas že zbrisala. Dobro ,da nisi!
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:38:25
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Babe, zdaj sem pa v solzah. Tak ste zlobne. Namesto, da bi veselje delile z mano, me napadate. Ja in za vse to sem dala 50 eurov. In?????? Saj veš da te hecamo In tudi jaz točno vem, da si to nujno potrebovala. Če ne že zaradi česa drugega pa za dušo. Na enega se pa moramo spravit Hvala. Samo res sem to rabila....za dušo
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bom jaz zadela sedmico,te peljem v eno dobro trgovino,in lahko si boš izbrala,kar boš hotela.
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:38:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tanikaa, da nisi slučajno , najprej nekaj groziš, potem se jočeš, potem imaš vse rada
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:40:35
|
|
|
|
tanikaa
|
Ne, nisem noseča In če Dalija zadene na lotu, me bo peljala v trgovino na šoping Trgovino izbiram jaz. In izbrala bom trgovino, kjer mam -50% In zadovoljna bom s 50, največ 100 evri
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanikaa! Če si ti za vse to dala 50 ojrov potem jaz dvojčka nosim . Oboje je ekvivalentno nemogočemu
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:44:22
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ker vidim, da vas kar nekaj spremlja to temo , nadaljevanje sledi na 'nadaljevanje...' - da naute zelene niti zgubile
|
|
|
anke4pikiceKatero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?Lana (
24%)
Ana (
28%)
Ela (
16%)
Ema (
16%)
Lina (
15%)
Število vseh glasov: 435Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!