|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo
23.4.2007 18:49:17   
Strawberrie Cherrie
Dalija, sej drgač mu bom pa jaz povedala.
Čuj, od tanike nezakonski mož, a ti veš, da ima tvoja nezakonska žena v predalu 40 tangic in 28 ali 29kompletov spodnjega perila? A se ti ne zdi to mal too much? ker men se zdi, pa sem ženska user posted image user posted image user posted image

- drgač če primerjam s seboj imam ene 10kompletov, nekaj korzetov, enih 25 tangic, nekaj hotk, brazilk in nekaj bokasric. Daleč za teboj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.4.2007 19:14:15   
tanikaa
Ok. Sem mojega že obvestila, da je L_p velika lažnivka in da ese vedno, ko odpre usta zlaže.user posted image  Pa povedala sem mu, da je ful čudna ženska.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.4.2007 19:23:48   
Njuškalo
Ah, sem mislila, da je kaj pametnega,pa vidim, da se afnasta Tanikaa spet nekaj važi..pheuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.4.2007 19:24:32   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ok. Sem mojega že obvestila, da je L_p velika lažnivka in da ese vedno, ko odpre usta zlaže.user posted image  Pa povedala sem mu, da je ful čudna ženska.user posted image

No, ampak preverit bo šel vseeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.4.2007 19:25:49   
Strawberrie Cherrie
a se mu pa ne bo nič čudno zdelo, če boš za vse tako govorila? Mojmu bi se zdelo, kako to, da se s samimi čudnimi in lažnivimi družimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
23.4.2007 19:26:55   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

a se mu pa ne bo nič čudno zdelo, če boš za vse tako govorila? Mojmu bi se zdelo, kako to, da se s samimi čudnimi in lažnivimi družimuser posted image

user posted image user posted image user posted image Mu bom pa jaz povedala..mene je itak že ful prehvalila, pa ne more zdaj kar naenkrat rečt, da sem zančuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 31
23.4.2007 19:27:13   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Ah, sem mislila, da je kaj pametnega,pa vidim, da se afnasta Tanikaa spet nekaj važi..pheuser posted image

Afnasta Njuškalo pa se važi s svojim zasledovanjemuser posted image  Pa dajte punce. Sploh se ne važim. Samo tako srečna sem, da sem si po dolgem  user posted image  času spet nekaj nabavla. Pa itak so vse znamke no name in po polovični ceni. Za vse skupaj sem dala nekje 50 eur. In kak se naj s tem afnam?????

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.4.2007 19:27:16   
Anonimen
Oooooo Bananarama, vidim, da si šopingirala. Jaz sem pa danes samo nov digitalni fotoaparat kupilauser posted image . Smo imeli enega iz 19... pa je delal tako počasi, da tamalga več sploh nisem mogla v objektiv ujetiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
23.4.2007 19:28:18   
Strawberrie Cherrie

Afnasta Njuškalo pa se važi s svojim zasledovanjemuser posted image  Pa dajte punce. Sploh se ne važim. Samo tako srečna sem, da sem si po dolgem  user posted image  času spet nekaj nabavla. Pa itak so vse znamke no name in po polovični ceni. Za vse skupaj sem dala nekje 50 eur. In kak se naj s tem afnam?????

Evo naj njuškalo pove user posted image user posted image
Drgač pa tanikaa jaz temu rečem pametni nakup! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.4.2007 19:28:41   
tanikaa

user posted image user posted image user posted image Mu bom pa jaz povedala..mene je itak že ful prehvalila, pa ne more zdaj kar naenkrat rečt, da sem zančuser posted image

Saj bi mu povedala samo za tebe L_p. No, zdaj pa bom vključila še faušno Njuškalo.user posted image  Pa povem da sta kao pakt in da vse punce na RR šinfata. user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.4.2007 19:29:45   
tanikaa

Drgač pa tanikaa jaz temu rečem pametni nakup! user posted image user posted image user posted image

Ich liebe dich auch.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
23.4.2007 19:30:10   
Strawberrie Cherrie
Ok, bom pa mojga nasrala, da mu pove user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.4.2007 19:31:48   
Njuškalo
Saj bi mu povedala samo za tebe L_p. No, zdaj pa bom vključila še faušno Njuškalo.user posted image  Pa povem da sta kao pakt in da vse punce na RR šinfata. user posted image

In seveda ti bo vse verjeluser posted image Veš ,da ...user posted image On bo rekel, da si ti malo čudna,ker me najprej ful hvališ ,potem sem pa kao fouš pa to...sej te ne bo resno jemaluser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.4.2007 19:32:30   
Anonimen
TAKOJ NA ČVEKuser posted image user posted image ja derem se.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
23.4.2007 19:32:52   
Strawberrie Cherrie
Bova pa tiho sedele in paktovale, ter eno drugo nahecale, da mu pove user posted image Recimo Raho - gostiteljico pa ja menda ne boš blatila pred možem user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.4.2007 19:33:19   
Njuškalo

Pa kva pol če te zasledujem.Itak komaj čakaš ,da te.A samo 50 evrov si dala za tok robe..hm...user posted image Torej si ti v bistvu boga, skromna dečva, mi pa govorimo da se afnaš in važiš...grozni smouser posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.4.2007 19:34:01   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

TAKOJ NA ČVEKuser posted image user posted image ja derem se.

Kva se pa ti oglašaš?A si dvignila roko, če ti dovolim,da govoriš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.4.2007 19:34:32   
Strawberrie Cherrie
Tole zadnje bo ziher pokazala svojemu možu - da je skromna in boga...user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.4.2007 19:35:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Če bi bila jaz moderator,bi vas že zbrisala.user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
23.4.2007 19:35:32   
tanikaa
Babe, zdaj sem pa v solzah.user posted image  Tak ste zlobne.user posted image  Namesto, da bi veselje delile z mano, me napadate. user posted image

Ja in za vse to sem dala 50 eurov. In?????? user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.4.2007 19:36:12   
tanikaa
Dalija, ti si edini srček na moji temi. Lavju.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.4.2007 19:36:25   
Anonimen
Mater še Strojanovi si več privoščijo.Res si boga.user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
23.4.2007 19:36:42   
Strawberrie Cherrie

Babe, zdaj sem pa v solzah.user posted image  Tak ste zlobne.user posted image  Namesto, da bi veselje delile z mano, me napadate. user posted image

Saj veš da te hecamo user posted image user posted image user posted image

In tudi jaz točno vem, da si to nujno potrebovala. Če ne že zaradi česa drugega pa za dušo.
Na enega se pa moramo spravit user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.4.2007 19:37:10   
tanikaa
Pa zakaj mi ne verjamete? Če pa je res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.4.2007 19:37:33   
Njuškalo

Boga si...grozni smouser posted image Sej mi delimo s tabo veselje...ampak,samo za 50 evrov ga je..tako,da je logično, da pride mimo nekaj zlobe..če je pa tako malo veseljauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!