Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 18:49:17
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Dalija, sej drgač mu bom pa jaz povedala. Čuj, od tanike nezakonski mož, a ti veš, da ima tvoja nezakonska žena v predalu 40 tangic in 28 ali 29kompletov spodnjega perila? A se ti ne zdi to mal too much? ker men se zdi, pa sem ženska - drgač če primerjam s seboj imam ene 10kompletov, nekaj korzetov, enih 25 tangic, nekaj hotk, brazilk in nekaj bokasric. Daleč za teboj
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:14:15
|
|
|
|
tanikaa
|
Ok. Sem mojega že obvestila, da je L_p velika lažnivka in da ese vedno, ko odpre usta zlaže. Pa povedala sem mu, da je ful čudna ženska.
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:23:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ah, sem mislila, da je kaj pametnega,pa vidim, da se afnasta Tanikaa spet nekaj važi..phe
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:24:32
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ok. Sem mojega že obvestila, da je L_p velika lažnivka in da ese vedno, ko odpre usta zlaže. Pa povedala sem mu, da je ful čudna ženska. No, ampak preverit bo šel vseeno
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:25:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
a se mu pa ne bo nič čudno zdelo, če boš za vse tako govorila? Mojmu bi se zdelo, kako to, da se s samimi čudnimi in lažnivimi družim
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:26:55
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris a se mu pa ne bo nič čudno zdelo, če boš za vse tako govorila? Mojmu bi se zdelo, kako to, da se s samimi čudnimi in lažnivimi družim Mu bom pa jaz povedala..mene je itak že ful prehvalila, pa ne more zdaj kar naenkrat rečt, da sem zanč
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:27:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ah, sem mislila, da je kaj pametnega,pa vidim, da se afnasta Tanikaa spet nekaj važi..phe Afnasta Njuškalo pa se važi s svojim zasledovanjem Pa dajte punce. Sploh se ne važim. Samo tako srečna sem, da sem si po dolgem času spet nekaj nabavla. Pa itak so vse znamke no name in po polovični ceni. Za vse skupaj sem dala nekje 50 eur. In kak se naj s tem afnam?????
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooooo Bananarama, vidim, da si šopingirala. Jaz sem pa danes samo nov digitalni fotoaparat kupila . Smo imeli enega iz 19... pa je delal tako počasi, da tamalga več sploh nisem mogla v objektiv ujeti
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:28:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ah, sem mislila, da je kaj pametnega,pa vidim, da se afnasta Tanikaa spet nekaj važi..phe Afnasta Njuškalo pa se važi s svojim zasledovanjem Pa dajte punce. Sploh se ne važim. Samo tako srečna sem, da sem si po dolgem času spet nekaj nabavla. Pa itak so vse znamke no name in po polovični ceni. Za vse skupaj sem dala nekje 50 eur. In kak se naj s tem afnam????? Evo naj njuškalo pove Drgač pa tanikaa jaz temu rečem pametni nakup!
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:28:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: london_paris a se mu pa ne bo nič čudno zdelo, če boš za vse tako govorila? Mojmu bi se zdelo, kako to, da se s samimi čudnimi in lažnivimi družim Mu bom pa jaz povedala..mene je itak že ful prehvalila, pa ne more zdaj kar naenkrat rečt, da sem zanč Saj bi mu povedala samo za tebe L_p. No, zdaj pa bom vključila še faušno Njuškalo. Pa povem da sta kao pakt in da vse punce na RR šinfata.
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:29:45
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Drgač pa tanikaa jaz temu rečem pametni nakup! Ich liebe dich auch.
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:30:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ok, bom pa mojga nasrala, da mu pove
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:31:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj bi mu povedala samo za tebe L_p. No, zdaj pa bom vključila še faušno Njuškalo. Pa povem da sta kao pakt in da vse punce na RR šinfata. In seveda ti bo vse verjel Veš ,da ... On bo rekel, da si ti malo čudna,ker me najprej ful hvališ ,potem sem pa kao fouš pa to...sej te ne bo resno jemal
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
TAKOJ NA ČVEK ja derem se.
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:32:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Bova pa tiho sedele in paktovale, ter eno drugo nahecale, da mu pove Recimo Raho - gostiteljico pa ja menda ne boš blatila pred možem
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:33:19
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ah, sem mislila, da je kaj pametnega,pa vidim, da se afnasta Tanikaa spet nekaj važi..phe Afnasta Njuškalo pa se važi s svojim zasledovanjem Pa dajte punce. Sploh se ne važim. Samo tako srečna sem, da sem si po dolgem času spet nekaj nabavla. Pa itak so vse znamke no name in po polovični ceni. Za vse skupaj sem dala nekje 50 eur. In kak se naj s tem afnam????? Pa kva pol če te zasledujem.Itak komaj čakaš ,da te.A samo 50 evrov si dala za tok robe..hm... Torej si ti v bistvu boga, skromna dečva, mi pa govorimo da se afnaš in važiš...grozni smo
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:34:01
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija TAKOJ NA ČVEK ja derem se. Kva se pa ti oglašaš?A si dvignila roko, če ti dovolim,da govoriš?
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:34:32
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tole zadnje bo ziher pokazala svojemu možu - da je skromna in boga...
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi bila jaz moderator,bi vas že zbrisala.
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:35:32
|
|
|
|
tanikaa
|
Babe, zdaj sem pa v solzah. Tak ste zlobne. Namesto, da bi veselje delile z mano, me napadate. Ja in za vse to sem dala 50 eurov. In??????
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:36:12
|
|
|
|
tanikaa
|
Dalija, ti si edini srček na moji temi. Lavju.
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:36:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater še Strojanovi si več privoščijo.Res si boga.
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:36:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Babe, zdaj sem pa v solzah. Tak ste zlobne. Namesto, da bi veselje delile z mano, me napadate. Ja in za vse to sem dala 50 eurov. In?????? Saj veš da te hecamo In tudi jaz točno vem, da si to nujno potrebovala. Če ne že zaradi česa drugega pa za dušo. Na enega se pa moramo spravit
|
|
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:37:10
|
|
|
|
tanikaa
|
Pa zakaj mi ne verjamete? Če pa je res.
|
|
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:37:33
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Babe, zdaj sem pa v solzah. Tak ste zlobne. Namesto, da bi veselje delile z mano, me napadate. Ja in za vse to sem dala 50 eurov. In?????? Boga si...grozni smo Sej mi delimo s tabo veselje...ampak,samo za 50 evrov ga je..tako,da je logično, da pride mimo nekaj zlobe..če je pa tako malo veselja
|
Dojenje...пеперутка16Do kdaj ste dojile?3 mesece. (
6%)
6 mesecev. (
9%)
12 mesecev. (
13%)
24 mesecev. (
2%)
Več kot 24 mesecev. (
17%)
Nisem dojila. (
53%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!