Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 18:49:17
Strawberrie Cherrie
Dalija, sej drgač mu bom pa jaz povedala. Čuj, od tanike nezakonski mož, a ti veš, da ima tvoja nezakonska žena v predalu 40 tangic in 28 ali 29kompletov spodnjega perila? A se ti ne zdi to mal too much? ker men se zdi, pa sem ženska
- drgač če primerjam s seboj imam ene 10kompletov, nekaj korzetov, enih 25 tangic, nekaj hotk, brazilk in nekaj bokasric. Daleč za teboj
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:27:13
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo
Ah, sem mislila, da je kaj pametnega,pa vidim, da se afnasta Tanikaa spet nekaj važi..phe
Afnasta Njuškalo pa se važi s svojim zasledovanjem Pa dajte punce. Sploh se ne važim. Samo tako srečna sem, da sem si po dolgem času spet nekaj nabavla. Pa itak so vse znamke no name in po polovični ceni. Za vse skupaj sem dala nekje 50 eur. In kak se naj s tem afnam?????
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:27:16
Anonimen
Oooooo Bananarama, vidim, da si šopingirala. Jaz sem pa danes samo nov digitalni fotoaparat kupila . Smo imeli enega iz 19... pa je delal tako počasi, da tamalga več sploh nisem mogla v objektiv ujeti
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:28:18
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Ah, sem mislila, da je kaj pametnega,pa vidim, da se afnasta Tanikaa spet nekaj važi..phe
Afnasta Njuškalo pa se važi s svojim zasledovanjem Pa dajte punce. Sploh se ne važim. Samo tako srečna sem, da sem si po dolgem času spet nekaj nabavla. Pa itak so vse znamke no name in po polovični ceni. Za vse skupaj sem dala nekje 50 eur. In kak se naj s tem afnam?????
Evo naj njuškalo pove Drgač pa tanikaa jaz temu rečem pametni nakup!
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:31:48
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj bi mu povedala samo za tebe L_p. No, zdaj pa bom vključila še faušno Njuškalo. Pa povem da sta kao pakt in da vse punce na RR šinfata.
In seveda ti bo vse verjel Veš ,da ... On bo rekel, da si ti malo čudna,ker me najprej ful hvališ ,potem sem pa kao fouš pa to...sej te ne bo resno jemal
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:33:19
Njuškalo
Pa kva pol če te zasledujem.Itak komaj čakaš ,da te.A samo 50 evrov si dala za tok robe..hm... Torej si ti v bistvu boga, skromna dečva, mi pa govorimo da se afnaš in važiš...grozni smo
RE: Končno zadovljna...vsaj za prvo silo 23.4.2007 19:37:33
Njuškalo
Babe, zdaj sem pa v solzah. Tak ste zlobne. Namesto, da bi veselje delile z mano, me napadate.
Ja in za vse to sem dala 50 eurov. In??????
Boga si...grozni smo Sej mi delimo s tabo veselje...ampak,samo za 50 evrov ga je..tako,da je logično, da pride mimo nekaj zlobe..če je pa tako malo veselja