|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koroška
2.8.2007 21:18:07   
frrrr
dopustujete?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.8.2007 22:49:01   
lex
evo nas home. Bilo je super (če odštejem prvo noč napada mojih žolčnih kamnov - ja so mi jih odkrili po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image  - bolijo ko user posted image  ko zagarabijo) Poklicali smo tud babi servis, še posebej po prvi noči. Pohvalit morem dohtarco v kempu, ki i je stisnila inekcijo in mi povedala stvari, ki jih pri nas nisem slišala. Žalostno je, da sem morala 300 km daleč po zdrvaniški nasvetuser posted image user posted image .
Alina je totalno uživala, začela že glavico sama držati gor (no rabi, da se po par sekundah nasloni nazaj, amap se vidi da bo kmalu sama nosla svojo buško okoli), Aleks je ribice lovil in šlapne lovil po vodiuser posted image . No bilo i prošlo, ko dam slike gor vam javim. Tiste ki ste na dopustu UŽIVAJTE!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 227
14.8.2007 11:21:22   
frrrr
kr nekam smo padle user posted image

midva na izi pakirava.
prejšnji teden preživela na koroškem, pa ni blo ne duha ne sluha o kateri user posted image ampak sva se imela vseeno fajn user posted image
ko pride mož iz službe, pa se bomo počasi proti morju odpravili... do nedelje...

lep teden vsem skupaj!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.8.2007 11:28:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kr nekam smo padle user posted image

midva na izi pakirava.
prejšnji teden preživela na koroškem, pa ni blo ne duha ne sluha o kateri user posted image ampak sva se imela vseeno fajn user posted image
ko pride mož iz službe, pa se bomo počasi proti morju odpravili... do nedelje...

lep teden vsem skupaj!

Frrr.... kako ni bilo ne duha ne sluha o nas?
Sem odprla temo če ma katera čas za čvekv živo. pa je bla sam L_P za akcijo. Kje si se pa ti skrivala?
Jaz sem pa cel teden umirlaod dolgega časa (sicerza knjigami, pa vseeno je blo dolgčasuser posted image ).

No moj dopust je končan... začenja se švicanje in nabijanje podatkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
14.8.2007 11:34:51   
frrrr
matovilcica - js samo koroško in oktobrke čekirala... drgač bolj malo brskam po forumu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
20.8.2007 14:53:44   
frrrr
in kako boste preživeli tale teden, ko se nam obeta skoz neko deževje?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 231
20.8.2007 14:54:47   
frrrr
nas neki zobki matrajo... vsaj zdi se mi tako... je jokav, 3 dni bila povišana temperatura, do 38.2, danes normalizirano, pa tak scrkljanček je

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 232
31.8.2007 20:23:24   
Strawberrie Cherrie
A še živimo?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 233
10.9.2007 18:57:40   
hanna1

Živjo punceuser posted image

Se vidi,da sem res čisto z zgornjega konca user posted image user posted image in sem šele sedaj začela odkrivati vse zanimivosti teh tem user posted image .Prej me je služba, pa moj sedaj že najstniški user posted image tako zaposlovala inuser posted image da sem sedaj ob moji dolgo pričakovani user posted image začela brskati po internetu ., user posted image user posted image jaz.Sem pač že v malo starejši generaciji,ampak nikoli ni prepozno user posted image user posted image .Moj Blaž se je rodil 5.10.1995 , Hana  pa je začela odkrivati lepote življenja 5.6.2007.Če dovolj dolgo vztrajaš,si včasih nagrajen z najlepšimuser posted image user posted image .

user posted image Pa lep pozdrav iz Mežice,

Barby

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 234
11.9.2007 19:57:22   
hanna1
Ojla, korošice, kje pa steuser posted image

počitnice so mimo,šola se je za našegauser posted image začela,medtem ko pa seuser posted image še nič ne sekira zaradi tega.

Lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image .

Lp.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
25.9.2007 8:07:00   
nky 23
en lep pozdravček!!!

Sicer ne vem ali naj pišem ali ne, saj ste očitno tle gor malo bolj zaspane sorte, pa vseeno. Ker sem tudi jaz iz Koroške, bom še tukaj malo z vami počvekala, če bo katera kaj napisala.

no ja lep dan vsem !!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 236
25.9.2007 8:08:27   
Strawberrie Cherrie
user posted image
Ja, malo smo se polenile.
Evo , ker je par novih, bo pa zato bolj pestro.

Lex, kako je šla operacija? A je vse Ok?

nky23, s kod pa si? Nosečka ali imaš že bebiko=

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 237
25.9.2007 8:16:21   
nky 23
dobro jutro!

Ja imam že user posted image , ki bo čez 4 dni star 4 mesece in je pravi razvajenc, mui pravim, da se je že tak rodil, si je mami v nosečnosti "preveč" časa vzela zanjuser posted image . mal heca.
Sem pa iz Slovenj gradca.

Neposredna povezava do sporočila: 238
25.9.2007 8:20:48   
Strawberrie Cherrie
Super. Jaz sem tudi iz Slovenj Gradca.user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 239
25.9.2007 8:23:21   
Strawberrie Cherrie
Sicer bi pa res lahko kako kofetko udarile počasi. Matovilcica? Zadnjic je bil mali res tečka. Kaj pa Frrr, si kaj v bližini?

Neposredna povezava do sporočila: 240
25.9.2007 8:28:07   
nky 23
ja tudi  jaz sem že spraševala če je katera iz kor. za kakšen čvek ali pa kavico pa nič. Če bote za sporočte!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 241
25.9.2007 9:01:18   
Strawberrie Cherrie
A se mi2 poznava?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 242
25.9.2007 9:22:59   
nky 23
MIDVE? Ne da bi vedla zakaj a setebi zdi da se? Možno je sam ne vem! Iz kje natančneje pa si ti, če lahko vprašam?

Neposredna povezava do sporočila: 243
25.9.2007 9:34:07   
Strawberrie Cherrie
Iz Slovenj Gradca. Pa ti si tudi. Maš kakšno slikco? 

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 244
25.9.2007 11:35:00   
nky 23
ko jih naložim na računalnik ti jo pošlem po mejlu. pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 245
25.9.2007 11:51:34   
Strawberrie Cherrie
Imamuser posted image
Na zs se meniva naprej, ti pošljem mail. Lahko gremo pa kamot kakšen dan na skupno šetnjo z vozički, dokler je še sonček .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 246
25.9.2007 11:53:47   
nky 23
no ja saj sem ravn pogledla tvoj albumček in če si ti na slikci 4. meseci pol mislim da te ne poznam

Neposredna povezava do sporočila: 247
25.9.2007 11:56:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Sicer bi pa res lahko kako kofetko udarile počasi. Matovilcica? Zadnjic je bil mali res tečka. Kaj pa Frrr, si kaj v bližini?
mi pridemo čez vikend na koroško... a smo v soboto že na nekem familjarnem srečanju, v nedeljo pa bratova punca praznuje RD... pa hitr moremo v LJ, ker grem v ponedeljek delat user posted image

začelo se je... uživamo še zadnji teden skupaj, potem gre mami delat, mož in mali ostaneta doma in v novembru gre Jaša v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 248
25.9.2007 12:03:56   
frrrr
ja, tolk smo se razkropile, da sem js kr mau obupala in nism več imela samogovor... upam, da se zdej, ko je konec dopustov mau bolj pogosto na tej temi srečami in kakšno rečemo user posted image
pozdravljene vse tanove! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 249
26.9.2007 10:22:38   
frrrr
in kakšne so današnje temperature na Koroškem? pri nas zima. pa dežek je zgleda že padal, ker so ceste mokre.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Zaupate medicino?
willma

popolnoma (26%)

delno (66%)

ne (8%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!