|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koroška
23.10.2007 23:14:31   
hanna1
Nočko,moje drage korošice...user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 276
24.10.2007 10:31:06   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: lex

L_P ja hvala. Sem že kilce lepo nazaj dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tako težko jih je bilo dol spravituser posted image
mica - jaz sem tud tebe vidla, sam preden v avtu koga sppoznaš, je ta že daleč proč.
hvala za čestitkeuser posted image

Ti a veš, da se jst zarad dojenja tut nažiram. Sicer kile lepo stagnirajo, ampak bi šlo pa pomojem kar precej dol, če jaz ne bi jedla kot volkuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 277
24.10.2007 15:54:28   
lex
Jaz sem pri Aleksu 1 leto rabla, da mi jih je pojedel doluser posted image , pri Alini je pa že prva dva meseca ful lepo kazalo, no potem so prišli kamni je blo še boljše. Sicer jih imam še vedno manj kot pred nosečnostjo a se trudim, da bi jih dobila nazajuser posted image user posted image .
Mene v petek ne bo, ker mam Aleksa bolanegauser posted image , še ne vem kaj se mu bo ven skuhalo, ma 38° vročine, ful grdo kašlja in ma nos poln. Bom vidla kaj bo ponoči.
Se zmenimo kaj po praznikihuser posted image  (se nadaljuje naša zgodba izpred pol letauser posted image ?)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 278
24.10.2007 16:32:09   
PUJKEC
hej.

ja kavica, sam ne v dravogradu user posted image .
a lahk kje v ravnah mogoče? če ne v sg?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 279
24.10.2007 16:54:22   
nky 23
za kavico se pa res težko skupaj dobimo! jaz lahko dejansko kjerkoli in tudi ura mi odgovorja po deveti skoraj katerakoli.

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 280
24.10.2007 17:07:18   
Strawberrie Cherrie

Jaz sem pri Aleksu 1 leto rabla, da mi jih je pojedel doluser posted image , pri Alini je pa že prva dva meseca ful lepo kazalo, no potem so prišli kamni je blo še boljše. Sicer jih imam še vedno manj kot pred nosečnostjo a se trudim, da bi jih dobila nazajuser posted image user posted image .
Mene v petek ne bo, ker mam Aleksa bolanegauser posted image , še ne vem kaj se mu bo ven skuhalo, ma 38° vročine, ful grdo kašlja in ma nos poln. Bom vidla kaj bo ponoči.
Se zmenimo kaj po praznikihuser posted image  (se nadaljuje naša zgodba izpred pol letauser posted image ?)

Hihi, potem imam jaz še 1mesec čas da mi poje 3kg dol user posted image user posted image user posted image

Kako dolgo si pa dojila Aleksa?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 281
24.10.2007 22:47:53   
lex
- 1 leto. Fajn je blo, mam sedaj še vedno slabo vest pri Alini.

Ali je katera zainteresirana za trebušni ples z otrokom. Cena za mesec je 160€, ki se deli na udeleženke, bili bi verjetno v Vuzenici (bom probala en fajn plac najt). Če je katera naj se mi javi na ZS, aja dobili bi se 1x na teden, verjetno popoldan.

Moja mami je bla lani na nastopu in so otroci totalno uživali. Pogovarjala sem se z gospo, ki ima to na društvu Štorklja v Ljubljani in v Mariboru.
Tukaj  mora biti star od 3 mesecev dalje, da drži glavo.  Še en link neki me juser posted image   http://www.storklja.si/t3/index.php?id=861&tx_lzgallery_pi1[showUid]=27

< Sporočilo je popravil lex -- 24.10.2007 22:56:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 282
24.10.2007 23:06:54   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

L_P ja hvala. Sem že kilce lepo nazaj dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tako težko jih je bilo dol spravituser posted image
mica - jaz sem tud tebe vidla, sam preden v avtu koga sppoznaš, je ta že daleč proč.
hvala za čestitkeuser posted image

Ti a veš, da se jst zarad dojenja tut nažiram. Sicer kile lepo stagnirajo, ampak bi šlo pa pomojem kar precej dol, če jaz ne bi jedla kot volkuser posted image

pr men so šle kile skoz fajn dol in celo 6 pod težo pred zanositvijo... potem je pa začel GH jest in zdej se samo še zvečer in ponoči dojiva, pa sem v zadnej pol leta kr dobila ene 4 nazaj user posted image in zdej jih morm spet 10 zgubit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
24.10.2007 23:09:31   
frrrr
lex - pozdravite se!

srečanje - mi bomo v lj ostali.... prvi vikend v novembru pa smo na koroškem.
js vam predlagam, da si mini srečanja organizirate - po 2,3, 4 naenkrat, ker sicer neu nč od nč

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 284
24.10.2007 23:10:54   
frrrr
no, tolk dolgo se nisem javla, da morm mau povedat kaj dogaja user posted image
Jaša dopolnil eno leto, shodil teden prej, ima 4 zobke, se veliko smeje... danes je imel obisk in je kr neki histerično jokal in ni pustil punčki nobene igrače user posted image user posted image
mami že od začetka oktobra dela. ni bilo nobenih problemov. čez dan se pač nisva več dojila (prej še po 1x pred spanjem) in ni bilo panike. z očkom se imata fajn in jima čas kr prehitro mine. tudi meni v službi in prav uživam. škoda, da čas tolk hiter mine in komaj pridem domov, je skoraj treba že spat user posted image . zjutraj pobegnem ob 7ih iz postelje, Jaša in očka pa potegneta do 9. ure. ponoči še vedno hoče joško od 2-5x user posted image posteljico smo k najini prišraufali in ograjo odmontirali - spimo veliiiiiko bolje, vsi spočiti, ker je mali v svoji postelji in je dovolj prostora.
od zadnjega vikenda na Koroškem, kjer je naš divji muc v varstvu, so vsi kužki postali mav user posted image račka pa menda dela ta-ta-ta... pa mu rečeva ga-ga-ga in naju neumno pogleda in ponovi kot bi želel reči "ja, sej sem rekel ta-ta-ta" user posted image user posted image
v ponedeljek je imel očitno očka dost - smo prišli po kopanju v sobo, mu mož da lupčka, pa ga je mali kr po hitrem postopku odslovil - začel mahat in govorit pa-pa user posted image kmalu gre v vrtec - prvi teden novembra. in še mau, pa mi bo rekel, da gre na Koroško babicam in dedkom na počitnice user posted image joj, kok beži čas user posted image

no, tolk iz naše strani! pozdravčke na sever user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 24.10.2007 23:16:55 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 285
24.10.2007 23:21:20   
frrrr
aja, pa naše dete ni več dojenček, zato tale forum bolj redko obiskujem... ne rabite tiralice pošiljat, sem itaq že zasvojena z RR user posted image

diploma pa stagnira user posted image

lep teden.... kolkr ga je še ostalo user posted image
sam jamram user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 286
24.10.2007 23:25:28   
frrrr
mau morm na zalogo načvekat user posted image

en predlog za srečanje - če bi vedele iz katerega konca je katera, bi mogoče lažje organizirale. pa še kakšno mini vmes udarle, ker bi vedele katero na kavico povabit user posted image mogoče zberemo v en seznam?

bom kr js začela. sej lahk, da sm že napisala, pa se mi ne da nazaj iskat. v originalu iz raven. mož iz sgja.študirat sva šla v lj in tu ostala. moja familija se ja pa v dravograjške konce preselila medtem. skor celo koroško pokrivam user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 287
25.10.2007 8:24:34   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem iz sgja.

Mi ni panike, načeloma se prilagodim. Glede srečanja mislim.

Lex, če bi se tečaj organiziral v sgju bi bila takoj za. So mi ful dobre te zadeve, pa nekaj trebuščka moram tudi jaz dol spravit. Še sreča da bo kmal velik snega, pa da se bomo začeli smučat - da začnem mal migat user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 288
25.10.2007 10:11:46   
lex
maj ja je bratec povedal, da ga je na Kopah do pasu. je bošček moral peš iz podna do vrh Kaštivnika it neki gr šaltat, pa je sam do pol prišel. Iz vašga konca itak spet ni blo spluženo. zakaj pa ne bi prišla v naš konc, saj ni daleč. Mi moremo še v trgovino k vam prituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 289
25.10.2007 14:45:47   
Strawberrie Cherrie

maj ja je bratec povedal, da ga je na Kopah do pasu. je bošček moral peš iz podna do vrh Kaštivnika it neki gr šaltat, pa je sam do pol prišel. Iz vašga konca itak spet ni blo spluženo. zakaj pa ne bi prišla v naš konc, saj ni daleč. Mi moremo še v trgovino k vam prituser posted image

joj, kako sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj čakaj. lani se s tistim ogromnim trebuhum niti sankat nisem šlauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 290
25.10.2007 17:20:12   
nky 23
no pa se nam ni ratal zment za kavico jutri.

ideja s trebušnimi ni slaba lex sam jaz nekako nisem za to, sem hodila na trebušne 1leto pa ni to zame.

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 291
25.10.2007 17:55:36   
PUJKEC
hej.

kaj pa jutri ko je petek?

js bi pa hodila na trebušne, sam vuzenica user posted image  malo daleč.
kaj pa če bi bilo v sg-ju, pa sigurno nas bi bilo kaj več.

nky23-se pa mudve zmenima za kavico?

Neposredna povezava do sporočila: 292
25.10.2007 21:16:23   
nky 23
pujkec kamot če si za sporoči kje in kdaj ti najbolj odgovarjamalim samaa, pa se bova s Kevinm prilagodila. Itak mama avto ker je šel ata na šiht in pa pol direktiva v Nemčijo ker seli svojo mamo v Avstrijo. In tako sva s tamalim sama in nama ni problem, kje i n kdaj.

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 293
25.10.2007 22:23:39   
lex
punca je iz Maribora in dvomim, da bo hotela it do SG, Če pa najdete plac, se pa lahko zmenim z njo, ampak dvomim. Pa sej Vuzenica ni tak daleč no. Jaz sem bla dans pri frizerju v SG (nam je gor k vam pobegniluser posted image  - Tinefrizer). Sem čist drugauser posted image . Pa skor vse rihtam gor, pa mi ni problema se v avto vsest pa it na vaš konc. kaj pa tu okoli ni nobene interesentke? saj pride okoli 20€ na mesec.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 294
26.10.2007 8:36:34   
nky 23
lex saj ni problem v € ampak je mogoče za nekatere res malo predaleč, ali pa celo nmajo prevoza do tja, kaj pa veš. Jaz pa trbušni pa sva kot dva tuja pojma, že ko sem hodla sem se pčutla kot en hod nekako se nisem mogla not vklopit tako da res ne, no če pa se vas res nabere kaj pa bom kjub moj nevolji malo premislila in se mogoče celo vklopla, nikoli ne veš.

pujkec če si za user posted image  sporoči jaz grem čez dobro uro v SG.

lep dan

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 295
26.10.2007 9:13:47   
Strawberrie Cherrie
Hihi, lex mi2 z mojim sva se tudi včeraj strigla - pri Tinetuuser posted image ; ja, je rekel včeraj, da zdej so pa že eno leto tukajuser posted image user posted image user posted image
Sej dejansko trebušni plesi so v SGju v MKCju. Če bi ktero zanimalo. Ampak so že izdelana skupina. Jaz sem se nekaj zanimala za jogo, pa je trenutno ni. Mi ostane samo fitnes, ki pa je po 8uri zvečer ful polnuser posted image (saj ne, da ne bi imela kup nekih napravic doma, ki so samo praholovilci) .
Za spomladi pa meni ni panike do Vuzenice, ker bova z dragim imela 2 avtomobila, prej pa težko, res.

Za srečanje pa jaz predlagam en termin, ko je tu tudi Frrr -> pa lahko kontaktira tudi piščančka, mislim, da sta on dve še kar v kontaktu. Pa Matovličica, če boš prišla????

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 296
26.10.2007 9:22:10   
lex
ja meni je Tine ful všeč, ker mi ni treba razlagat kaj bi imela na glavi, ampak se mu kar prepustimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
26.10.2007 9:23:16   
Strawberrie Cherrie
Včeraj je bila tam tudi njegova noseča punca - ful je luštkana nosečnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 298
26.10.2007 12:08:07   
lex
torej sva se za malo falile, ker se mi je v Dravogradu nasproti pripeljala. In ker je moj frizer ostal brez prevoza sem ga mogla zraven peljat, sta namreč v Vuzenici doma. ja ful ji paše ko je malo kilc gor dobila, ker je ful suha in ful je fajn punca.

Neposredna povezava do sporočila: 299
27.10.2007 20:33:31   
Strawberrie Cherrie
danes je pa tukaj praznina user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.