|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koroška
2.7.2007 16:13:33   
frrrr
saraja in lex - čestitke vajinima možema za diplomo! user posted image  user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.7.2007 16:14:11   
frrrr
lex - bosta kupila novo prikolico al rabljeno?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.7.2007 17:14:31   
lilka
O frrr si že nazaj. No samo da ste se meli fajn..

lex mi tudi mamo Adrino prikolico, sam gremo letos še v apartma, naslednje leto pa ne več, bomo prikolico spet zalaufali, letos mi pa ni, ker je Tinka še ful mala, paše babika gre zraven, tako da nisem bla za to.

Zdej pa laufam še med aprilčice......

Ej, a kaj kupujete plenice in tako v trgovini BIPA v Avstriji. jaz se jutri tja odpravljam, svakinja je ful zadovoljna z njihovimi izdelki.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.7.2007 22:10:31   
saraja
Čer,

Frrrr - čestitamo za prvi zobek, kje ste pa bili na morju?
Lex - fajn da greste na Krk, bomo kako debato vžgaleuser posted image Kdaj pa greste? Mi gremo 21. do 28., ma komaj že čakam, da grem malo na oddih, saj lani nisva bila nikjer. Uf, kak mi je čudno ko sem napisala v dvojini user posted image
ŽAnu pa zgoraj rastejo 4 zobki naenkrat, bogi!
Povejte, je katera jemala tabletke za prestavitev menze? Jaz jo ravno takrat dobim ko krenemo na morje!

Ajd, nočko!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.7.2007 9:53:51   
frrrr
saraja, bli na Pagu, bilo odlično! Metajna je prava vasica za mlade družinice!

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 205
3.7.2007 15:05:07   
lilka
Ja Metajna je res krasan, mi pa že 20 let hodimo v Zuboviče. Ta del Paga je res rajski ja, mi gremo pa letos v zadar-Borik, tako malo za spremembo....

No pa sem bla v Bipi in so mi ful fajne plenice, pa robčki, pa ful ugodno je če prideš ko imajo baby dneve. Fajn zadevauser posted image .

Ka sem mislila še, aja, kje so ležali vaši tamali(4M), ko ste bli na plaži, jaz je v vozičku košarici glih nebi mela je ful prevroče, sem mislila eno gobasto blazino kupit pa eno brisačo pa je, pa boma ležali v senčki, oz. bosta z atijem, mamca se bo pa pražlauser posted image

Aja pa za uni ležalnik-stolček al kaj vraga je, me zanima kdaj jo lahko tja nt dam, se mi zdi da so pravili ko je 3 M stara, al kak je s tem, mi ga je soseda podarila, pa sem pozabla kdaj je primerno....no če bo sploh hotla nt ležat.

lep sončen dan še naprej

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.7.2007 18:01:09   
frrrr
lilka, mi smo ležalnik od začetka uporabljali... v bistvu ga še vedno (kmalu bomo 9M) za prehranjevanje... večerjo (rižolino) ponavadi v ležalniku pojeva in ne v stolčku pri mizi... bomo pa moli tudi to navado spremenit, ker mislim, da je ležalnik le do 9 kg
js bi jo na morju imela v tem ležalniku... pa mogoče bi kakšno blazino (ki jo kasneje za na tla uporabiš) vzela s sabo, al pa kr blazino z igralnim lokom in bi imela še nekaj igračk zraven

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.7.2007 21:11:02   
saraja
Hojla,

bili danes malo na terenu, prvo pri G, potem pa shoping.
Ja, mi v Bipi vedno kupujemo plenice, robčke, hrano, no večinoma hrane.In sem vedno bila zadovoljna z njihovo kvaliteto. SEm pa enkrat kupla plenice v Tušu pri nas v Slo, pa so bile nikakve. Tak da pristajam na Avstrijo.

Ležalnik smo mi tudi od samega začetka uporabljali, samo ne dolgo, ker je pobalin hotel kar ven, tako da je že dolgo pospravljen.

Babike lepo se mejte!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 208
5.7.2007 22:57:06   
lex
Evo mi smo se odločli, da bomo šli malo Istro pogledat (saraja - ŠKODA; ampak malo je več kampov, če se slučajno ne dobi kje prostora), saj veš Aleksa še lahko nekak šopam s pesmicami in podobnim, Alina je pa razred zase. Že itak mi je malo neugodno, ker mi spet zmanjkuje mleka, ker sem mela totalno spokane bradavice in na nastavek ni hotla pit. Črpanje je bilo user posted image . Upam, da mi ga uspe narediti nazajuser posted image . Nič morem it kuhno pospravit, da ne bo ati spet kaj rekel - je neki prej mrdal po kuhni, pa sem budalo rekla da bom jaz.

Aja naša Luna user posted image  nas pride po novem skoraj vsak dan pogledat (še posebej če je blizu nevihta), tako da imam poleg dveh user posted image , še user posted image  - in je zlo pestro.
Nič grem potem še drnjohat, ker sem dans tolk zbita, da je groza.

Bajbaj

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 209
12.7.2007 13:27:59   
lex
a ste že vse na dopustu??????????

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 210
12.7.2007 13:33:45   
Strawberrie Cherrie
Neuser posted image

Jaz grem šele 15avgustauser posted image user posted image user posted image ŠE DOLGOOO

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 211
12.7.2007 13:42:09   
frrrr
js tut tu, sam ne dogaja kaj udarnega.... pol pa ni kaj velik za povedat user posted image
včraj smo se oktobrke dobile s svojimi škratki v koloseju in so si mali mau izmenjavali svoje znanje user posted image
danes sva šla v vrtec mau pogledat... mali navdušen, mami pa jokala v srčku user posted image eh, komi sem ga domov spravla user posted image user posted image
zdej pa pančka in v kratkem se bo postavil k ograji in poklical user posted image

lep dan!
pa lep vikend! pridemo na koroško na piknik user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.7.2007 22:19:11   
lex
ne sekiri se glede vrtca, ker jim je prav lušno tam. Res je pa grozno ko greš in jokajo (sem okusla letos aprila). Ampak se resnično pomirijo po par minutkah - vem ker sem sama vzgojiteljica. Saj bo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.7.2007 17:02:32   
lilka
Jah, mi bomo tudi čakali z morjem do 11.8., pa taka vročina.........

Ja jaz sem jo tudi mola evidenčno že vpisat, pol so pa rekli da če bo plac, pa načeloma bo, ja naša bo tudi mogla v vrtec, jaz grem konc maraca na šiht- Ni me strah vrtca, sem delala tam med študijem, pa mož je delal v vrtcu 5 let, pa tašča je ravnateljica, sicer vse to ni v Tinkinem vrtcu amapak izkušnje mamo pa dobre.

Uživajte poletje.....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 214
16.7.2007 19:42:31   
Strawberrie Cherrie
Da nas spravim na vrh.

Frrr, vi ste imeli probleme z zaprtjem? Naš mali je po zelenjavi ful zaprt. A se je prebava uredila al kako? Ker mi spet 4dni ni kakal, sem mu dala 1/4 otroške svečke, da ga požene. Pa še potem je imel tak trd kakec.user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.7.2007 19:55:01   
frrrr
l_p, mi smo imeli z uvajanjem GH probleme z zaprtjem... je trajalo nekje 2 meseca... smo kakali na 5 dni, tudi po 7 dni smo imeli samo polulane plenice user posted image pa matralo ga je včasih tolk, da je jokal in ni mogel spat... no, zdej je pa ok - kakšen mesec (torej med 6im in 8im mesecem so bile težave) in kakamo vsak dan po 2-3x... zdej v soboto in nedeljo nismo, smo iemli pa v petek 2x tak naval, da je čst razumljivo user posted image

lilka in lex - hvala glede vrtca... vem, da jim ni hudega in vem, da se hitro navadijo... problem je v meni, ker ne vem kk hitro se bom js navadla user posted image no, na srečo ga bo mož uvajal... bom js že prej šla delat in bom že prej jokala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
16.7.2007 19:56:13   
frrrr
kaj počnete v tej user posted image vročini?
mi smo si naredili sred stanovanja bazen... mali čofotal in užival user posted image okna in balkonska vrata so bila pa do zdej zaprta, da ne bi vročina notr prišla user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.7.2007 19:56:53   
frrrr
aja, l_p... rešilo se je bolj kot ne samo... js sm se samo trudla, da sem mu čimveč tekočine ponujala, pa masirala sem mu trebušček, da ga ni bolel

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.7.2007 20:01:09   
Strawberrie Cherrie
Frrr, moj tut joče. Ker se mu naredi tak štofuser posted image user posted image user posted image - s palčko ali termometrom pa nočem not drezat - mora bit ful neudobno za malega...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 219
19.7.2007 11:47:29   
lex
L_P ampak termometer najhitreje pomaga, pa tud ni tolk hudo. Nam so kot dojenčkom skoz vročino not merli, pa se nam nič ne poznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
21.7.2007 2:05:12   
frrrr
l_p, termometer ni panika... sm tut js bla uboga preden sm prvič poskusla... pa sm cvikala, ampak brez potrebe. svečke so še debelejše... le v kremico ga prej pomoči, da ne boš na suho notr tiščala.

babnce, js grem na morje... papa... ne se skuhat!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 221
21.7.2007 16:00:49   
Strawberrie Cherrie
Frrr uživaj.

Ma sedaj se je 2x usračkal, je bolje! Jaz upam, da bo to minilo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.7.2007 0:00:51   
lex
bay bay, se tipkamo po prvem avgustu nekje, če ne bom na morju ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uživjate v vročini!

Neposredna povezava do sporočila: 223
28.7.2007 9:32:34   
Strawberrie Cherrie
Zgleda, da ste vse na morju.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 224
31.7.2007 11:10:09   
frrrr
js z morja user posted image
smo uživali.
ta teden sm v lj, drug teden bom pa verjetno na koroškem preživela... mejbi se lahk na kaki kavici dobimo...

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?