Vilma
|
... saj vem, da so vsi dojenčki zahtevni, samo mi je tako čudo, ko vidim recimo kakšen mesec starejše otroke, ko gredo z mamo na kavico, pa lepo sedijo v vozičku ali lupinici, mi mormo pa našga najprej obvezno iz vozička stovorit, potem ga dat sedet v naročje, da lahko on iz mize meče zadeve, če pa ga kateri neznanec kaj preveč pogleda, pa totalni jok, potem pa pomaga samo tovorjenje. IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Hvala enako Ne pomnim, kdaj sem nazadnje kavo v miru spila. Tudi če v vozičku spi, se obvezno zbudi, ko dobim kavo na mizo. Potem pa ven iz vozička, pa cukre na mizo, pa je pet minut mir. Potem je hitro doglčas, privlečem še reklamne proskepte pred njega, dobi učke velike kot volk pol pa v akcijo dokler jih ne raztrga v prafaktorje. Moram ful pazit, da se ne prenaje celuloze No potem ostale mamice privlečejo vse svoje igrače, da ga še mal zamotimo, potem pa konec, samo še tovorjenje, ampak to obvezno tako, da gleda čez ramo Dostikrat si mamice kupijo malico za k jutranji kavi. Se je dvakrat zgodilo, da so tudi meni kupile enkrat rogljiček, drugič pa sendvič. Rogljiček sem celo uspela pojest, ampak ga je v tem času druga mamica pestvala, ker drugače ne bi niti grižljaja naredila. Skratka zgodbic je še pa še... Kako si nekje že napisala? Angelski otroci? Veš kako je moj dragi to pokomentiral? Ja ja angelski takrat, ko kaj ušpiči potem pa te pogleda kot en angelček
|