Strawberrie Cherrie
|
Berem tule na forumu, kako se nekatere mamice sprašujejo, če ima njihov premalo kg in podobno. Kaj pa me, ko imamo težko kategorijo otrok, pa ne samo po karakterju (ker naš ima ekstremno močan JAZ), ampak tudi po velikosti in teži. mi imamo sedaj pri 4msecih malo preko 8kg in 70cm??? Je še katera takšna? Dojiva se 5-7x dnevno, spije tam pa tam malo čaja ali vode, to je pa to. Ali je moje mleko tako hranljivo, ali kaj ne vem, noben pediater, nihče mi ne da pametnega odgovora, ker pri dojenih otrocih ne moreš nadzorovati, koliko spije na obrok. V končni fazi sem se nehala sekirat, ker je le tudi zelo dolg, ampak me je strah, aj bo pri 1letu Kako sem že naveličana odgovorov, saj ko bo shodil, bo vse dol spravil, pa saj ni buckat, pa bodi vesela, da je močan, bo imel močne kosti, še sreča da je takšen, kaj če bi bil mali pa suhcen itd itd Nihče se ne zaveda, kako lepo je verjetno imeti 5kg 4mesečnika pa ga skoz tovorit ali pa kako je zanimivo nonstop nosit 8kg 4msečnika . Mali tudi pri drugih stvareh ful prehiteva, pri 3mesecih je želel sam sedeti, prijemal se je za stvari in se vlačil v sedeči položaj, ko ga imam v naročju rit kar spodvija in se mi hoče izvit iz prijema, ko ga sprevijam rotira za 360°in mi poizkuša le to onemogočiti, vmes si poizkuša zatlačiti svežo plenico v usta, potegne z 'žgreblom' vred iz stene obešanko... itak noče zaspat, potem ko tako nori, je jok zaradi utrujenosti, za v čeber je prevelik, zato smo mogli že nabavit stol za kopanje... Ima še katera takšne izkušnje?
|