Maxica
|
Lepo pozdravljene. Kako ste kaj? NuLa, je L.že kaj bolje ali se mu ti prehladi kar vrstijo? Presnete babice, ne vem, zakaj to privoščijo otroku. Kdaj greste pa vi na morje? Pag al kam že hodite? Pa super za uspeh, kako si se odločila potem za faks? Varstvo ti gre, te otročki ubogajo? Romana, Max ima točno čez 1 mesec rojstni dan, tako da bo avto dobil takrat, edino naročit ga moram mal prej. Sem gledala kar na Sončku en PP jeep. Upam, da se bo obneslo. Anol, super za lepo preživet dopust, no, pa vidim, da vas še en čaka. Slikice sem pogledala, Ažbe je pa pravi korenjak. Vidim, da je užival tudi na trampolinu. Tudi jaz imam nov album, če želite, lahko pogledate, geslo pa dobite na zs. Kdaj imate kaj sistematski pregled? Mi ga imamo že 25.7. Sem mislila, da bo kasneje, pa rabi Max še pregled za v vrtec, pa smo dobili uro kar takrat, ko ima posvetovalnico tudi Lan. Nam je sestra že dala tisto kartico, kjer so narisani liki, ki jih mora povedat (saj so še isti, kot smo jih imeli mi ). Drugače gre pa Max septembra v vrtec za 4 ure na dan, mami pa že travmira, kako bo. Mah, saj enkrat, ko bomo tam, bo že, sam me kar mal skrbi res, ker je on tak bolj neroden otrok. Sploh se ne zaveda okolja okoli sebe, kar leti, gleda nazaj, pa bomf v steno. Naslednji teden gremo za par dni v Terme Olimia, pol pa če se nam bo zdelo fajn, bomo pa še kaj šli. Romana, krasen , mi imamo tudi dve muci, no, moji starši, ampak sta bolj taki zoprnici. Zdaj čakamo spet na novega kužka, malega pinča. Smo ga že imeli, pa je ubogica imela prirojeno srčno napako, tako da je umrla. Zdaj bomo pa samčka dobili. Komaj čakam. Sam upam, da bo v redu z njim, pa da bo dolga leta z nami. Jer.za, lepo pozdravljena tudi ti med nami. Glede sanj ne vem, kdaj se Max res zbudi ponoči, pa reče - Mama, huda ipd. Ker ponoči pa res nisem huda, predvidevam, da se mu kaj takega sanja. Lepo se imejte na poroki, pa da bodo rožice lepo posute. O našem forumu sem obvestila tudi Pupico, upam, da se nam bo kaj pridružila, sicer pa tudi ve, pišite, pišite, pišite, da ne padamo skoz na drugo stran. Lep vikend imejte.