Anol
|
Živ, Evo pa še jaz po dolgem času. Ma smo res kar mal žalostne, se bo treba bolj potrudit. jer.za za novo službo, da ti bo čim bolj luštno, da boš zjutraj z veseljem vstajal. Midva z Ažbejem sva tudi že opravila pogovor pri psihologu in ga je pohvalila, da je fejst fant in da lepo govori. Mamica pa je seveda zelo zrasla . Moram pa napisat ene dva odgovora na vprašnja, ki mu jih je postavila. Eno vprašanje je bilo zakaj imamo avto in Ažbe reče: da se lepše vozimo, potem ga je še vprašala kje spi in on: doma pri svoji družini, mislim hudo, prav lepo je bilo slišat kako je lepo govoril in sodeloval, v glavnem zeloooo priden . Aja, glede lulanja ponoči pa mi je rekla naj se nič ne obremenjujem, da so pač otroci različni in da naj bi bilo pri fantkih nočno lulanje tolerirano do 5 leta, ker naj bi jim mehur kasneje dozorel in zato ne čutijo da jih lulat, enostavno prespijo, ampak seveda to ne velja za vse, nekateri so suhi že pri 2-h letih. To mi je pač rekla, da se naj se ne sekiram in da naj pač tudi njega ne obremenjujem s tem preveč. Jaz sicer upam, da bomo pred 5 letom suhi tudi ponoči, ampak nočem ga pa sekirat, ga pa seveda spodbujam, da bi bla plenička suha. Maxica mi smo kar zdravi, moram potrkat, občasno mal posmrka ampak potem fajno spihamo in je kar o.k.. Upam, da bosta oba čim več zdrava. Ja NuLa tud moj dragi je Aleš in tud njega tamali na veliko obrača in moram bit ponavadi mami ta grda, ki reče zdaj pa dost. Za majčke hvala, neki smo že nabavli v Okaidi, pa še v uni ta novi štacuni nasproti Okaide v City parku. Mu pa moram kupit še flis, ki ga ponavadi zmeraj najdem v Zari, majo zmeri kakšne luštne, pa zadnji čas bi bil, da že kupimo bundo in orngi čevlje, mamo vse to v planu ta teden. Kar se pa tiče Miklavža itd... je pa naš še vedno čist nor na Avtomobilčke in mi skozi sam kaže stari od njih, zadnjič smo dobili katalog od Quell-e in so notri in ful velikrat vzame katalog in gleda in seveda upam na dobre može, da mu bodo prinesli. Drugače pa sem tud jaz razmišljala v blagajni, ker jo vedno tolk gleda pri sestrični, avtov ma pa itak že too much preveč. Dvakrat na teden ga vozim tudi na telovadbo in je res tolk samostojen, ker ga tja pripeljem, preoblečem in on šiba sam v telovadnico jaz ga pa pridem čez eno iskat, mislim da je mene bolj skrbelo kako bo, kot njega. Drugače pa sem ga vpisala tudi v lutke, imeli smo že eno predstavo, pa se mi zdi, da je bila kar malo predolga (1 uro), za tolk stare oz. za našega definitivno. Trenutno ima zelo rad knjigico Pustolovščine malega pirata, ko jo beremo jo več, kot polovico že sam pove. Pri risanju je tudi v zadnjem času napredoval, ker do sedaj ni bil nek talent, končno je začel pazit, da mu ne uide preveč čez črto in celo nariše ježka, rožico in pač nekega človekčka, ki mu naredi učke, nos, usta, ušesa, lase, noge in roke. Ej dost od mene nakladanja, upam da nisem preveč neumnosti napisala . Čimprej se oglaste, jst pa tud. Anol