|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašče, jih vikate ali tikate?
12.4.2007 12:04:00   
Bubamaraa
Oba vikam in naj tako tudi ostane.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Kalamaki)
Neposredna povezava do sporočila: 51
12.4.2007 12:37:22   
alja01
Vikamo.

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
12.4.2007 12:39:05   
Anonimen
Oba tikam, tudi moj mož moja dva starša tika. Nam vsem tako najbolj paše.

(odgovor članu alja01)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
12.4.2007 13:34:12   
Shani
Tašča mi je takoj rekla - že vnaprej, da kakršnokoli tikanje odpade in da se lahko z njo pogovarjam samo na vi. Sem bla brez besed (sicer nisem imela nobenega namena s tikanjem)- šokirala me je s tem, da me je opozorila, da jo moram vikati. Povedala pa je tako, da ona ne mara če jo mlajša oseba hoče tikat in se ji zdijo mladi nekulturni če starejše tikajo.

No ja, meni je čisto vseeno - pravzaprav mi je všeč - sej sve s tem na distanci - katero mislim, da potrebujeve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
12.4.2007 13:44:45   
tanikaa
A mi lahko nekaj razložite?

Zakaj je potrebno vikanje, da je lahko prisotna distanca???? Res ne razumem. Po moje distanca sploh ni povezana niti z vi, niti s ti, ampak od tega, kak daleč komu dovoliš. Saj mame tudi tikate, pa valda mate neko zdravo distanco z njo? No, v glavnem jaz ne vidim povezave.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 55
12.4.2007 13:50:12   
Pilar
Jaz oba vikam, mož moje starše tudi vika, kličemo se pa po imenih. Čeprav je bila želja moje tašče, da jo kličem "mama". Ampak to pa res ne morem.
Zakaj jih vikam...ni tukaj razlog distanca, prej vzgoja in navada, da se starejše vika.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 56
12.4.2007 13:53:47   
Anonimen
Vikam.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
12.4.2007 13:53:52   
tanikaa
Saj so tudi mene vzgajali, da se starejše vika. Ampak bonton ima tukaj svoja pravila in med drugim je tudi zapisano, da tikanje predlaga starejša oseba....in meni sta tako tašča kot tast predlagala tikanje. In ju kljub temu spoštujem. Eh, lažem. Tasta ne spoštujem. Taščo pa. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 58
12.4.2007 14:23:29   
F*S*M
Jaz tega zmaja vikam, kadar pa sem jezna kej bolj na njo da mi kej pametuje pa ji dam vedit tudi na TI da jo mam poln kufer.
Moj pa mojo mami mende tut vika nimam pojma ker se tolk malokrat vidita da sploh ne vem

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
12.4.2007 16:22:54   
zungi
jaz jih vikam in moj tudi mojo mami vika. Jaz temu rečem izraz spoštovanja do starejših ljudi. Naj tako kar ostane.
Svoje starše je pa prav da tikamo, saj imamo za moje pojme drugačen odnos kot do "tujih ljudi".
Se pa strinjam, da tudi s TI nekoga spoštuješ (je vse odvisno od zdravega odnosa) oz. gre samo za način izražanja in komuniciranja.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 60
12.4.2007 16:39:01   
caillou
Oba vikam in ju zelo zelo spoštujem.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
12.4.2007 17:21:39   
tinx
oba tikam,prav tako ona dva mene.Nikoli nisem čutila potrebe  po vikanju,ker smo si kar precej blizuuser posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.4.2007 18:31:56   
Anonimen
Kar tikam tasta in taščo že od prvega dneva, zato ker sta oba tako želela in tudi drugače ju vsi tikajo, tudi moževi prijatelji.
Moja starša sta pa trši oreh, mora mož vikat oba, čeprav mu včasih uide in tika, ker je tako navajen, da se pri njih doma vse ljudi tika in ko se ozračje sprosti mu kar uideuser posted image . Mama preživi, foter pa zna cel cirkus naredit iz tega, enkrat je celo zazgovor imel z njim, da ga mora vikat in spoštovat....no ja, vika ga lahko, tisto s spoštovanjem pa je na tak način bolj težko dosegljivo. Ampak foter je dohtar in ti so tako vedno samo sebi precenjeni in samospoštovani....druga zgodba, meni je samo smešnouser posted image

(odgovor članu tinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
12.4.2007 18:38:39   
Anonimen
Jaz tasta nimam, taščo pa vikam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
12.4.2007 19:29:46   
LARIKA
Jaz ju vikam, mojemu sta pa moja dva rekla, da naj ju tika user posted image . Mu je tašča kar rekla, da se z njim sploh ne bo več pogovarjala, če je ne bo tikal, ker je zdej tako kot da bi bil njen user posted image

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
12.4.2007 19:48:36   
Strawberrie Cherrie
Vikam. Oba.
Enako moj moje.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 66
12.4.2007 21:04:19   
Anonimen
je ni bilo sile na svetu, da bi tasta in taščo tikala čeprav je večkrat predlagala tikanje (pa Ana Nuša Knežević gor al dol). Pa tudi neposrednemu naslavlavljanju sem se vedno izognila. Še zdej ne vem kako mi je ratalo. Da pa bi partnerjevim staršem rekla mama in tata - nou wej. Mama je ena sama, prav tako oče. Sem pa imela taščo zelo rada in (za moje pojme) sva imeli lep odnos. Mi je bila bolj mama, kot moja mama. Se je dalo z njo res lepo pomenit, zmeri si je vzela čas za nas otroke, pa ni bilo važno kaj je delala. Pri njej sem se res počutila sprejeto (čerav je imela popadke, kot vsaka druga in jest verjetno tudi) ampak je trajalo kar nekaj let in dost tolerance z obeh strani, da sva se šteknili. Ampak vseeno je bila VI.

No tasta in tašče sem se 'znebila' skupaj z možem. Zdaj pa sploh držimo distanco s ti, vi in oni.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 21:32:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
12.4.2007 21:40:40   
polona2
Vikam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 69
12.4.2007 22:21:03   
Anonimen
No, to pa so zapleteni odnosi.user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz taščo vikam in ji rečem babica. Tasta tikam in ga kličem po imenuuser posted image . Moj mojo mami tika in jo kliče po imenu, mojega očeta pa vika, ampak ga kliče po imenuuser posted image  Je dovolj zakomplicirano zaenkrat?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
12.4.2007 22:26:29   
muki1
Vikam, pa tak tudi čutim.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
12.4.2007 23:36:09   
lojzika
Vikam, obvezno, nekako mi na kraj pameti ne pride da bi jo tikala

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 72
13.4.2007 0:10:03   
Maleal
Vikam.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 73
13.4.2007 9:44:53   
kapica
Jaz sem jih zeloo dolgo vikala. Sedaj se pocasi navajam na tikanje, ceprav se v kaksni situaciji vedno dvomim ce je prav. Ampak pri njih je navada, da jim recem mama, oce, ampak tega pa ne morem. Niti slucajno. Se pa vedno izognem temu, da jih klicem po imenu. Ne vem zakaj mi je tako cudno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 74
13.4.2007 21:37:13   
ronja
Jaz taščo in tasta vikam, ker mi nista nikoli rekla drugače. Onadva sta tako navajena, tudi tašča svojo taščo še vedno vika, res pa da tudi nimata takega odnosa kot midve. Če bi želela, da ju tikam, bi ju pa začela tikat. Vem, da me imata res rada in me ne moti, včasih je hecno, ker bi ji rada rekla, da jo imam rada, recimo, pa se "rada vas mam" res hecno slišiuser posted image . Mojemu fantu se zdi to trapasto, seveda se strinja, da tu jaz nimam kaj, sem mu pa rekla, da sta pač tako navajena in da to ni nič hudega, saj ne pomeni nič slabega, tako so pač navajeni, meni ni pomembno, bolj njega jeziuser posted image .

Mojadva sta pa itak že zelo zgodaj hotela, da ju tika, vendar se pri očetu fant kar ni in ni mogel navadit. Oče je medtem bil že 100% prepričan, da ga fant tika in ga je enkrat skoraj kap, ko ga je vikal. POtem se je lubi nekaj časa mučil s pasivom, ker mu tako zelo ni šlo z jezika, da bi mu rekel, "čuj, ti"...user posted image No, zdaj se je že navadil in se veselo tikajo, meni je to zelo všečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj je vaš otrok shodil?
uršula83

pred 9. mesecem (12%)

pri 10. mesecih (15%)

pri 11. mesecih (15%)

pri 12. mesecih (22%)

pri 13. mesecih (15%)

kasneje (21%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!