Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
To me pa full zanima kakšen odnos mate s taščami, ali so vam rekle, da jih tikajte, ali jih vikate? Moja tašča je še dokaj mlada, stara 45 let, pa jo vikam. Mi je pa tast na začetku zveze že parkrat rekel, da naj ga tikam, pa je tašča kr v luft skočila, da to pa že ne. In ker sem videla, da mi ona tega ne bo rekla, sem raje tudi njega še naprej vikala. Me pa včasih malo boli, saj še mlajšim sodelavkam od mene dovoli, da jo tikajo. Meni pač ne, samo zato, ker sem "tamlada"? Kako pa je pri vas?
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Kako pa je pri vas? Tko nekak:"Tašča moja predraga, a veste kva - ne mi ga srat!"
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
tikam. mi je sama rekla da nej jo
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:32:21
|
|
|
|
HHH
|
tikam. mi je sama rekla da nej jo Ampak sem se kar težko navadla
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
vikam. si ne predstavljam da jo ne bi.. tud če bi mi rekla, da naj jo tikam, dvomim, da bi se lahko navadila..
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:36:57
|
|
|
|
fricka
|
Jaz nimam tašče. Se pa s tastom krasno razumem- stanujemo skupaj- in ga kljub negodovanju vikam. Tega pač ne morem spremenit in smatram, da imava lahko kljub vsemu dober odnos.
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:37:29
|
|
|
|
Taula
|
Vikam obadva, čeprav sta mi rekla naj ju tikam. Se ne morem navaditi na to.
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:37:56
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien To me pa full zanima kakšen odnos mate s taščami, ali so vam rekle, da jih tikajte, ali jih vikate? Vikam jo, nikol je ne bi tikala, ker vedno vikam ljudi, ki jih hočem imet na distanci. Odnos imava pa nikakršen.
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:38:36
|
|
|
|
kofetek2010
|
moja tašča pa je mene na začetku (takrat 21 letno šmrkljo) vikala - pa sem ji rekla, da me res ne rabi vikat... ona pa meni, da bo že ona o tem odločila tud prav... ampak čez 3 leta pa je ona meni rekla, da je ne rabim vikat - in kaj sem rekla? ja, da se bom o tem jaz odločla tako, da jo vikam... tistih 1x ali 2x na leto
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:40:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mene je od začetka vikala, sem jo komaj naučila, da me tika. Mi je rekla, da tudi jaz njo lahko, samo ne morem. Gre pa takole: Janja, vi....
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:41:45
|
|
|
|
eva1
|
Tasta vikam, čeprav imamo super odnos, tašče nimam, se je pa tast poročil na novo in njo v večini vikam, čeprav mi je že velikokrat rekla, naj jo tikam!
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:42:04
|
|
|
|
Marogica
|
Kako ste ve SREČNE, da imate tašče.....
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:50:42
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz tudi mojo vikam. In tasta tudi.
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:51:01
|
|
|
|
max81
|
tasta tikam, ker je sam tako reku, taščico pa vikam
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:53:59
|
|
|
|
Angellina
|
Jaz jo vikam, ker: - vikam vse ljudi, razen, kolegic, ožjih sorodnikov in vas rrjevk... - je moja tašča - se niti pod razno ne smem spozabit in jo tikat ( to je namreč skrajno nesprejemljivo in lahko povzroči hudo razburjenje in stres v družini) Ampak: - moja snaha mene ne bo smela vikat, če me pa bo, se bom pa delala, da sem gluha. Osebno se mi zdi nesprejemljivo, da bi me žena mojega sina vikala, pa ga neki srala, kako bo obrnila besede, da mene visočanstvo slučajno ne bi užalila z besedo ti. Mojemu možu, pa je moja mami že miljonkrat rekla naj jo tika, pa je nikakor noče. Pravi, da ji na ta način izraža spoštovanje. In čeprav imata topel odnos, jo pač vika. Čist štekam, jaz bom pa raje videla, da me moji tikajo in z mano zganjajo norčijo po svetu
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Vikam obvezno oba,v mislih je pa drugače,hvala bogu,da jih nihče ne zna brati.
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 8:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvo sem tikala.Big mistake!!!!Nikoli več! Potem misli, da sta krave skup pasle. Sedaj vikam, in s tem tudi držim nekakšno distanco med nama!
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 9:05:27
|
|
|
|
facka
|
Uradno še nimam tašče ne tasta, ker imamo "bio zakon", po domače smo koruzniki , vendar pa oba vikam. S "tastom" delava skupaj, pa mi je že parkrat reku, da bi se midva zmenla, da ga tikam, samo to je pač moč navade. Je pa naš mali zadnjič prjavu, da zakaj jst rečem dediju VI, če je pa samo eden (ena oseba, da jih ni več )
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 9:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Uradno še nista ne tast ne tašča. Oba pa VIKAM. Že od samega začetka.
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 9:17:31
|
|
|
|
muška
|
vikam, nikakor ne bi mogla tikat. Moja starša in moj mož pa se tikajo.
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 9:18:07
|
|
|
|
Felicity
|
Vikam oba. Uradno še nista ne tast ne tašča. Pa tudi ne bosta.
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 9:31:54
|
|
|
|
Špacka
|
Po 10 letih poznanstva sta pred časom ugotovila, da ju vikam ja, haloooo? Potem se je tast odločil, da ju lahko tikam, ampak ju imam še vedno na distanci
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 9:34:57
|
|
|
|
plenicka
|
Sicer je nesojena tašča, vendar jo vikam, čeprav mi je že ničkolikokrat rekla, da naj jo tikam. Vendar je ne bom. Če jo vikam imava neko distanco, ki je za ta odnos normalen.
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 9:36:54
|
|
|
|
mika
|
jaz vikam oba, tasta in taščo. mene je vikala moževa babica, dokler se nisva poročila. po poroki mi je rekla, da sva od sedaj na ti, ampak jaz je nisem mogla tikat, ona pa mene končno je. je pa bila res zanimiva, ker je imela govor kako sem sedaj tudi jaz njihova tudi tast mi je po poroki rekel naj ga tikam, pa ga ne morem. tašča ni nič rekla. babica je tudi vikala od vnukinje partnerja, ker se nista poročila. očitno ji je novi član v družini postal domač oz tudi 'njen', šele po poroki.
|
|
|
|
RE: Tašče, jih vikate ali tikate? 12.4.2007 9:40:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
Tudi jaz oba vikam, ker bi se za mojo taščo porušil svet če bi jo tikala. Sem jo enkrat poklicala po imenu in se je skoraj razpočila češ da je ne smem klicati po imenu. Bila je skrajno užaljena. In ko sem jo morala poklicati je to zvenelo nekako takole: ej vi... Meni je bla to najbolj butasto a kaj čemo. Če njej tako paše... Odkar pa imamo , pa jo vsi kličemo babica. Na to pa je ful ponosna in se ji dopade da jo tako kličemo. Po drugi strani pa moja mama mojemu že skoraj 8 let govori da naj jo tika, pa noče... Vsak po svoje pač...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?