Anonimen
|
Jaz pa mislim da pretiravaš... Ej sej verjamem, da ti gre na živce, ampak vedi, da je to ZELO lepo od nje. Moja tašča je vnuke nehala šteti pri svojem prvem vnuku. Od tedaj naprej pa kot da ime le enega vnuka. Vsi ostali so NULE! Enkrat je prinesla za 2 letnega vnuka spodnjice za 7 let, za to ker je imela slabo vest, ker prvemu vnuku vse v rit vtakne, pa je še nam nekaj prinesla Na obisk jo ni, oz.ko je hodila k nam ko je bila mama bolna, je vnukoma le pomahala in šla mimo.No sej hvala bogu, ker jo jaz bolj slabo prenašam. Ko smo v naši družini imeli eno praznovanje sva jo z mojim prosila za varstvo. In je rekla ne, kljub temu, da ji je mož ves stanovanje teden dni nazaj uredil. Pa ves čas jamra in se dela bolno. To sedaj že vrabci čivkajo.Sam da rečem, da me nekaj boli, njo potem tista stvar 3 x bolj pa 3 x dlje boli.Samo izsiljuje in grozi. V pričo drugih pa se tako fino dela da je kar groza.Moj mlajši otrok je sploh ne pozna, ker ima preveč dela s svojim prvim vnukom(mojim nečakom).Zraven pa je toliko požrešna na denar, da nikoli nič ne prinese. Sej hvala bogu nam čisto ničesar ne manjka, ampak vseeno, ko vidim kake razlike dela med vnuki... Sama pa ne ve več kaj bi si kupila in kam bi na ogled postavila, da bi ja vsi videli. Ko je poklicala po telefonu je rekla samo a je mož doma, dej mi ga malo.In hvala bogu za ISDN sedaj jo samo skenslam če kliče. Nikoli ni vprašala, kako sem jaz, kako kaj vnuki.Moža pa kliče samo kadar kaj rabi. Drugače pa ne pozna naše telefonske. Res, tvoja situacija niti ni tako grozna!Verjemi!predstavljat si ne moreš da dobiš tako materialistično hinavko, ki samo izsiljuje in izkorišča za taščo!!!In da še vnuki nič nimajo od nje.Kadar pa smo slučajno pri njej pa non stop poslušam, kako ukazuje otrokom, pa kaj vse ne smejo, pa ne po trevi hoditi, pa ne rožic trgat, niti gledat jih ne smejo, za jest ne dobijo, da ne bodo kaj popacali,...Res bodi srečna. Na tvojem mestu bi le odločno postavila meje(ne budi se dojenčka če spi), pa ne pusti, da je skoz po naročju, ker se razvadi.Naj ga da na tla in se igra z njim. Drugače pa malo potrpi.Ker imaš veliko srečo!
|