Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 9:14:06
|
|
|
|
zoom zoom
|
Mojčca! bom držala pesti, da bo z mamo vse OK. bi bilo pa treba takele povzročitelje poslati delat v rehabilitacijski center v Sočo, da bi videli kaj naredijo nedolžnim ljudjem, če se pijani vsedejo za volan in povzročijo hudo prometno nesrečo. IZVIRNO SPOROČILO: lonib IZVIRNO SPOROČILO: mojčca A misliš, da bi kaj pomagalo? Pomoje čist nič. Nažalost.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 9:14:58
|
|
|
|
hariba
|
bi bilo pa treba takele povzročitelje poslati delat v rehabilitacijski center v Sočo, da bi videli kaj naredijo nedolžnim ljudjem, če se pijani vsedejo za volan in povzročijo hudo prometno nesrečo. se vsekakor strinjam, samo, ko so žal nekater tako zabiti, da jih nič ne izuči. Morda bi jim bolj prišlo do živega, če bi se oni mogli bit v Soči, kot pacienti misli. piškotek Nejcu čestitke za 9 mesecev! Zoja je vsa srečna, ker se lara z njo igra. tinkibinki jao ne mi govorit o milki z keksom. Sem predvčerajšnjim zvečer pred tv pojedla te skoraj polovico tavelike. Ni bila sicer iz mulerja, ampak je brez poblrma šla po grlu. Pa čeprav je bila to moja novoletna zaobljuba, da se ne bom več basala z čokolado. Imaj zdaj v sparu akcijo,da če vzameš to s keksom več kot 1 je ceneje. smučarija Mi smo imeli namen it v nedeljo, a verjetno zaradi Larine bolezni spet ne bo nič,čeprav je danes že ful o.k videt. Jutri imava kontrolo.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 9:20:44
|
|
|
|
taška30
|
Jutro, na hitro če katera ve (predvsem policajke): a je prekršek, če se vozim z avtom, ki mu je 6.1.08 potekla registracija ali velja tisto, da imaš 1 mesec časa še. Tehničnega letos ne rabim delat, le polico še čakam, da grem registrirat. Mal smo pozabli.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 9:45:38
|
|
|
|
zalbi
|
dobro jutro še od mene - hvala za kavico. mojčca še od mene - drži se, pa držim pesti da bo z mamo tudi čim prej bolje. Midve zdele greva na hitr v špara, pol pa v bolnico, ima sara kontrolo zaradi gastro refluksa - se javim k prideva nazaj.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 9:50:39
|
|
|
|
thumbelina
|
Hariba - ne morem nehat mislit nate in na to, kako grdo ti jo je življenje postreglo... Ej moram tole rečt pol bompa tiho o tem. sVAKA TI ČAST ŽENSKA, ZA POGUM, ZA TO DA NISI KLONILA, DA SI SE POBRALA IN ŠLA DALJE. Marsikdo tega ne bi zmogel. Tvoji otroci morajo biti ponosni nate....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 10:08:01
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina sVAKA TI ČAST ŽENSKA, ZA POGUM, ZA TO DA NISI KLONILA, DA SI SE POBRALA IN ŠLA DALJE. Marsikdo tega ne bi zmogel. Tvoji otroci morajo biti ponosni nate.... Se podpišem pod Thumbelino, če lahko.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 10:12:54
|
|
|
|
*piškotek*
|
Pozdravljene moje čvekice Mojčca: z eno besedo - groza! Res upam da je s staršema vse OK, zate pa Ne moreš verjet, kaj vse se vozi po cestah, res, sploh brez komentarja, ker bi jih itak po Drugače pa Maticu za palzenje!!! Zdaj je pa konec "luštnega" - boš bila pa ves čas v gibanju Hariba: o bogica, res, ti pa verjamem da so ti edino otroci dali zagon za naprej v življenju. Saj je že res, da gre življenje naprej ja, samo tisti trenutek je pa res hudo Katja pv: te smem vprašat iz kje si? Si iz okolice Ptuja? Lahko pošlješ tudi na ZS, ker si mislim od kje bi lahko bila, ker poznam tudi jaz neko osebo - pijanega pešca, ki ga je povozil avto - pa me zanima če imava v mislih istega Taška30: jaz žal pojma nimam glede policajev in teh zakonov?????!!!!!! No zdaj za dva sem že sigurna, da ju poznam ( ) Upam da te ne dobijo Tinkibinki79: moram ti povedat, da sem včeraj naredila tiste "tvoje" tople kumare ki si napisala recept. Bile so odlične. Tako da je res super recept, hvala. Tudi jih je kar nekaj pojedel (no, glede na to kolikor pač poje zadnje čase - malo) Ginekolog: sem opravila tehničnega brez problema (na moje še toliko večje presenečenje), tako da imam odličnega serviserja Sem pa dobila mireno, zdaj pa moram samo še počakat na rdečega , da se naročim. Naša noč je bila obupna - ga je kar nekaj "premetavalo". Se je zbudil ob 0.30 in do 2 ni bilo variante da bi zaspal - sem mu naredila mleko in ga je popil celih 90 ml . Potem jaz nikakor nisem mogla nazaj zaspat in sem še ob 3 na uro gledala , potem je ob 4.15 spet nekaj jokcal (tokrat je zaspal nazaj sam), potem je ob 5.30 dobil flaško mleka, jaz sem pa itak mogla vstat ob 6.45 ker sem imela že ob 7.45 pregled. Tako da sem danes spet čisto Moj je rekel da se je zbudil ob 8 in je do 8.45 čebljal v posteljici - sta se ravno previla ko sem prišla domoav - in sem mu naredila čokolino pa si je že med tem ko je pil, tako mencal učke, da sem mislila da jih bo vn pometal. Tako da je šel ob 9.40 nazaj spat. Seveda, ko ga pa ponoči žura RD: Nejc se vsem najlepše zahvaljuje za čestitke!
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 10:14:12
|
|
|
|
taška30
|
Sicer pa ena o zarečenem kruhu: še par dni nazaj sem aischi pametovala o pitju soka ponoči. Kaj je bilo pa danes pri nas: ob polpetih se Julija zbudi in jamra/joka, dam dudo: jok, jo božam: jok, jo popestvam: jok, jo priklopim: spije tiste par mL iz mlekarn v stečaju in jok, ji dam vodo: jok, ji dam mleko: huronski jok, ji natočim v flašo sok z vodo: spije 120ml in neha jokat, se še 10 minut pogovarja in zaspi. Sem misla it danes malo v službo pogledat, ker s sprehodom očitno spet ne bo nič, ampak ne upam zarad avta (mi bo katera odgovorila prosim?). Mojčca, kako je kaj z mami in očetom?
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 10:36:46
|
|
|
|
hariba
|
Polica velja še 1 mesec oziroma do 6.2.,če je bila sklenjena 6.1.2007, registracijo tudi lahko podalšuješ še 1 mesec po izteku. Za policaje si pa v prekršku. Vozit se ne smeš.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 10:45:42
|
|
|
|
Mojca B
|
taška: jaz pojma nimam. Ampak se mi zdi, da ni nič narobe. le če se kaj zgodi ne vem.... Ma ne vem.. ne me držat za besedo. Bodo policajke povedale. Sabri, lonib kje ste!!! no tko.. naša Jona je spala od 19-ih, ob 2-h je jedla svojo porcijo 200 ml mleka. potem spala do 7.30... brez pripomb. Zdajle je odspala prvo rundo... sva pojedli sadje in se igra na tleh. No ko vidi, da pišem na rač. prdirka in prosi pa steguje rokice, da pride v naročje. Pol je pa itak konec z mojim pisanjem, ker non stop hoče miško.. mojčca: upam, da ni hujšega in bravo za matica...- nejcu pa vse naj, naj
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 10:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro aprilčice! naša noč standard. bujenje ob polnoči in ob 4.30, je takoj nazaj zaspala - le jaz NE!!! še ob 5.30 sem hodla po kuhinji in na wc. nisem mogla spati... potem sem le malce zadremala. ob 7 pa itak vstanem da evo spravim v šolo. tako da sem danes spet ... pa še lara je taka tečka danes da je groza . čist nič še danes nisem pametnega naredila.... joj, kake tragedije se vam dogajajo oz so se vam zgodile. vsem moje sožalje za nazaj. se mi je kar delala kurja polt, ko sem vas brala . ja, in potem ponavadi nastradajo nedolžni ljudje mojčca upam, da je z obema vse ok danes! thinkibinki - mmmmmmmmm milka s piškotom - si mi take lušte sedaj naredila - dobro da nimam nobene milke doma piškotek - vse najlepše Nejcu
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 10:53:41
|
|
|
|
katja pv
|
Dobro jutro! Piškotek: mi smo iz Markovcev pri Ptuju. Taška30: mislim, da avta ne smeš voziti, čas pa res imaš en mesec po preteku registracije, da registracijo podaljšaš, drugače moraš avto odjavit in ponovno prijavit. Naša noč je bila pa tokrat pestra. Ob 3:30 je prijadral sin k nama, ob 4:20 pa se je Ana hotela dojiti in je na srečo spala vse do 8:30. Moram šibat, se že joče, je zaspana in okorna.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 11:17:53
|
|
|
|
taška30
|
No ja, bomo pa doma, če ne smem z avtom. Kot zgledna državljnka ne bom šla zavestno v prekršek, razen če ne gre za življenje. Thumbelina, veš, da pri nas tudi včasih puščajo dojenčke kar v avtu pred vrtcem. Ampak jaz nekako ne bi mogla. Kaj pa vem, imam kar neko paranojo, da bi jo kdo ukradel, čeprav...saj je brezveze vem tako razmišljat. Čeprav, vprašanje če ne bo moj točno to počel, ko bo imel obe in bo Manco oddajal zjutraj.Je pa res, da je dostava dosti krajša kot prevzem, ker Manca se ponavad spomni še da mora lulat, al pa še malica, al pa se hoče še malo guncat na konjičkih tam v garderobi itd...tako da smo včasih kar dolgo tam.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 11:20:40
|
|
|
|
hariba
|
Ne vozit se ne sme več kot 3 dni po izteku! Mojčca kako je z mamo in očetom? Ja res se ti v trentutku sesuje cel svet. Mož se je takrat vračal iz službene poti iz tujine. Sva se 2 uri prej po gsm u pogovarjala in je rekel, da bo če kaki 2 uri doma. In čez kaki 2 uri in pol je pozvonilo na vratih, sem mislila, da je on, so prišli pa policaji povedat kaj se je zgodilo. Dokler se ti kaj takega ne zgodi, je o tem težko govorit, ker potem, ko moraš enostavno greš naprej, druge možnosti ni. Ženske smo v večini zelo vzdržljiva bitja. Ja moški se pa pogosto zapijejo v takih situacijah. Sem pa tudi jaz bila dolgo ful na tleh, čisto raztresena, sploh nisem vedela kje kaj imam, tavelik je začel ponovno posteljo močit, tamal pa se je kak teden po pogrebu vlegel na grob in začel jokat: ati ati pridi samo za minutko ven da ti pokažem novo formulo." Je bil ful navezan nanj, meni se je pa ob tem še bolj trgalo srce. pa bilo je še pol marsikaj veliko papirne vojne, za ureditev penzije za otroke, pa za odškodnino, zapuščinska, pa da o sodnih seansah z povzročiteljem sploh ne govorim. ko si že tako čisto na dnu pol se moraš pa še s tem ukvarjat. V službi so mi na srečo takrat sodelavke tudi zelo stale ob strani. No ampak zdaj zdaj spet živimo kar normalno. Sem zelo vesela, da so mojega novega lepo taveliki sprejeli on pa njih. Pa tudi meni je pomagal, da sem se dokončno pobrala in nekako spet normalno zaživela. Danes kuham piščančji paprikaš,tudi Zoji ga bom dala. Jaz skoraj nič več za njo ne kuham posebaj. pa danes zvečer bom ji skuhala gris iz navadnega mleka, saj bo že kmalu 10 mescev stara.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 11:26:25
|
|
|
|
taška30
|
Hariba , jaz te zelo spoštujem. Veličina človeka ni v tem, da nikoli ne pade, temveč da vsakič ko pade, tudi vstane. In ti si vstala, se pobrala in s sabo dvignila še vajine otroke. Naj ti bo nadaljnje življenje resnično bolj naklonjeno in srečno.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 11:30:40
|
|
|
|
*piškotek*
|
Taška30: a ne, da kako hitro se podleže našim - takoj dobijo za pit ponoči, sam da je čimprej mir Katja pv: se mi je dozdevalo da si iz Markovec. Potem imava isto nesrečo v mislih. Jaz imam pa sorodnike v Markovcih, Zabavcih, Stojncih, Moškanjcih in Gorišnici Na koncu bova še ugotovili, da se poznava Mojčca: držim pesti, da nam sporočiš dobre novice o tvojih starših Naš pa še kar spi - že dobro uro in pol. Zdaj pa res ne vem ali mu je v preteklih dneh, ko je podnevi bolj malo spal, toliko spanca zmanjkalo ali pa ga je utrudila današnja noč A ja pa še to - ne moreš verjet - pridem domov od pregleda pri G, in grem čez pol ure na WC - pa krvave hlačke ? In sem dobila tardečga , sploh ne morem verjet . Sicer mi je vzel bris pa ultrazvok mi je naredil, ampak od tega sigurno ne krvavim Bom počakal do jutri zjutraj, da vidim kaj bo iz tega, da se drugače naročim za vstavitev mirene
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 11:35:07
|
|
|
|
*piškotek*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Hariba , jaz te zelo spoštujem. Veličina človeka ni v tem, da nikoli ne pade, temveč da vsakič ko pade, tudi vstane. In ti si vstala, se pobrala in s sabo dvignila še vajine otroke. Naj ti bo nadaljnje življenje resnično bolj naklonjeno in srečno. Joj Taška tole si pa tako lepo napisala, da ne bom Haribi dodajala čisto nobene druge besede, ker bi vse pokvarilo, in se čisto strinjam s tem kar si napisala. Tako da hariba
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 11:37:06
|
|
|
|
Mojca B
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Hariba , jaz te zelo spoštujem. Veličina človeka ni v tem, da nikoli ne pade, temveč da vsakič ko pade, tudi vstane. In ti si vstala, se pobrala in s sabo dvignila še vajine otroke. Naj ti bo nadaljnje življenje resnično bolj naklonjeno in srečno. hariba se podpišem pod Taško. In tud jaz sem stalno živčna k se kje iz kakšne službene poti vrača al iz slo al pa iz kje druge.. dokler ne slišim garažnih vrat, pol si pa oddahnem.. piškotek: zakaj pa UZ?
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 11:42:20
|
|
|
|
thumbelina
|
Taška: saj jaz sem se tega bala, sam je pa tako, da je tam hudo velik pešakov, ker hodijo otroci mimo iz šole, pa ena tovarna je zraven in delavle grejo mimo domov, tako da no bi ga težko kdo ukradel. Sicer pa ga zaklenem in 2x preverim, če je zaklenjeno. Se tud jaz neupam kr puščat brez zaklenjenega.... EJ ne govort o tem, ker e mi kr koža naježi. Naš je otk občutljiv, da če bi ga vlekla iz toplega na mraz, pa spet na toplo, pa spet na mraz, bi bil skoz bolan...Na pomlad ga bom s seboj jemala, da bo mal otrok se navadil... SIcer pa mulček spi že od pol desetih in gamoram zbudit, ker ga čaka futr...
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 11:54:44
|
|
|
|
*piškotek*
|
Mojca B: ne vem zakaj je delal ultrazvok, me je na začetku vprašal, če kar vse narediva (bris, UZ,...) pa sem kar rekla, da ja. Pogledal je jačnike,... Ne vem, če ti po pravici povem. Mi je bilo pa čisto kul da ga je naredil ker vsaj sedaj vem, da je vse ok, da nimam nobenih cist ali kaj podobnega (sem že par let nazaj imela neke ciste na jajčnikih) - a ja, no mogoče mi je pa zaradi tega naredil še UZ
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 11:56:41
|
|
|
|
hariba
|
Punce hvala vam za lepe želje in besede. jao to je tudi bil včasih pri nas cel projekt, da sem vse arzvozila na svoja mesta in pol po službi pobrala, pa takrat je že šlo, ko se ni več mudilo. Bolj hudo je bilo zjutraj, takrat je bila pa bitka z časom. Takrat sem samo govorila:pohiti, daj obuj se, obleči še to, pridi... Sem ob 4.30 vstajala, da sem vse 3 zrihtala in prišla prav čas v službo. Pa ko sem pomgala se tavelikemu spreobut, sta tamala po šolski avli skakala, ampak vse enkrat mine in otroci hitro zrastejo. Tako da thumbelina, taška in ostale, ki imate po 2 mala vem da je zdaj hudo, a tudi pri vas bo čez kaki 2 leti že bolje.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 12:01:40
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba tamal pa se je kak teden po pogrebu vlegel na grob in začel jokat: ati ati pridi samo za minutko ven da ti pokažem novo formulo." mene je pa smrti mojih bližnjih tako močno strah... bolj kot npr. moje smrti. že pri mojem atu (po mamičini strani), pa nisem bila tako navezana nanj, sem mislila, da se mi bo kar strgalo. če pomislim, da bi bil to moj mož... ne, ne razmišljam o tem, ker potem samo jokam... in načeloma verjamem, da se vse zgodi z nekim namenom, samo smrt... hariba nimam besed da bi ti napisala kako si močna in res kapo dol.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 12:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Joj, kako meni narobe hodi tale vrtec z Julijinim drugim spanjem. Vsak dan znova neki kalkuliram s časom, a bo Juli prej jedla kosilo al kasneje, a bo prej spala al kasneje...v vrtec grem med 14.20 in 15.XX, pač kakor znese s spanjem. Prej je brezveze, ker tam spijo. joj, kako je meni to znano. ko sem še hodla po evo v šolo (sedaj hodi očka - se jima glih usklajujeta urnika - on na malico, pa gre spotoma po njo) - sem tudi vedno kalkulirala, a bo najprej spala, pa grem potem po njo, in ali se boma najprej najedle, ali bi potem svi skupaj jedli - kuhano pe sem itak morala imeti že ob 11 , sedaj pa lahko skuham v miru kosilo in ga imamo potem ob 12.15, ko prideta oba....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 12:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba Sem pa tudi jaz bila dolgo ful na tleh, čisto raztresena, sploh nisem vedela kje kaj imam, tavelik je začel ponovno posteljo močit, tamal pa se je kak teden po pogrebu vlegel na grob in začel jokat: ati ati pridi samo za minutko ven da ti pokažem novo formulo." Je bil ful navezan nanj, meni se je pa ob tem še bolj trgalo srce. hariba - sem se morala razjokat zraven
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 17.1.2008 12:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
čakam moja dva, da prideta domov na kosilo. danes jemo špinačo, pire krompir, eva dobi svedrčke, pa hrenovke. popoldan gremo na obisk k tašči. lani je umrl tast, in bi danes imel rojstni dan, tako da gremo svečko prižgat - to bo verjetno danes malo kriza in joka - s taščine strani. mi je ful grozno to, ker ne vem, kako jo naj potolažim . ona bi itak najraje, da se mi preselimo tja - ker je edinček. meni pa nekako ni . bomo vidli, kako dolgo bomo lahko še zavlačevali s to selitvijo e, mislim, da sta moja prišla.......
|
|
|
Katero ime bi izbrale?OliveOyla.) Tina (
71%)
b:)Marie (
17%)
c.)Maria (
13%)
Število vseh glasov: 374Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!