mojčca
|
Kar se pa tiče tavelikih otrok. Pri nas je Manca tudi taprava. Vse plišaste igrače, ki jih ima (ogromno), znosi na hodnik na stopnice, ko jo vprašam, kaj dela pa pravi, da gre z prijatelji na izlet. Pa vse skupaj zloži v zibko in se vozijo z trajektom, potem pa pride vsa jezna k meni in pravi: ja, kako pa naj se vozimo in plavamo, če pa ni morja??????????' Pa velikokrat sedi na kavču, v roke vzame knjigo in bere - preberi, zmišljuje si zgodbice na veliko, prav tako pa tudi pravljice. Pa še bi lahko pisala, dolgčas ji sploh ni, meni pa še manj. Taška, a je vaši Manci že uspelo zaspati, a ima s prijatelji še kar debatni krožek???? Otroci, ja, če sem kdaj pa kdaj slabe volje, ali pa bolana pojamram, če mi nagajata, si pa ne predstavljam, da bi bila brez otrok. Že če se kdaj zgodi, da oba spita, mi kakšne pol ure odgovarja, potem pa mi je že dolgčas????? Kdo bi me zastopim. Drugače pa sedaj oba spita, samo mi Matic ful kašlja. Upam, da ne bo kaj zbolel. Thumbelina, ime Jerca je pa meni ful dobro. Je bil pri Maticu v ožjem izboru, ampak je potem moj rekel, da bi se od odločil za Mašo. Kar se tiče pa jošk, mal ti jih lahko odstopim, prav veliko pa ne . Da ne bom potem jaz hodila naokoli spredaj ravna kot ploh. Lonib, superca, da si šla skozi na tehničnem. Serviser je očitno dobro opravil svoje delo. Za naprej pa ti svetujem redno vzdrževanje mašine, pa zmeraj je treba dobro naoljiti, da mašina ne škriplje. Piškotek, dobre slikce, res. Za trakce ti pa jaz ne morem pomagati, ker nimam pojma. Poišči z iskalnikom, mislim, da se najde kar nekaj za prebrati, kjer ti piše, kako ga montiraš.