mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonib Mojčca! a si že kaj bolje? Ja ful, zdejle pa sploh, ko sem zadnje moči porabila, da sem nadrla Manco. Mulc majhen. Matic že lepo spi v sobi, nesem v sobo še njo (pa sva zmenjeni, če Matic spi smo v sobi čisto tiho) ampak ne, se more dret: mami, kakat me tišči. Sem ji 3x rekla, da naj bo tiho, ampak ne. No, itak da je zbudila Matica, potem sem mogla še njo sleči, pa plenico dol, potem pa se gospodična spomni, da ona pa ne bo kakala. Sem jo po hitrem postopku nesla v stranišče in se je ful jokala. Pa sem ji rekla, da naj bo samo tiho, ker se je Matic ful jokal, ko jo je poslušal. NO, kakala itak da ni, Matic se še kar oglaša, jaz pa sem, ah, bo že bolje. Najboljše, da si privoščim eno pijačko, saj če sem zdrava za vsa ostala opravila, si pa lahko tudi enega privoščim. JOj, sem jezan ko . Pa še ostale sem zamorila, ane?????????? Sorči, sej bo boljše. Pravijo, da še letos.