|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
4.1.2008 15:27:47   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: valika

ja, res,, kje pa je mojčca??? al ima poštarja v delu ali pa sosedauser posted image user posted image

Ne povem, skrivnost user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
4.1.2008 15:42:00   
zoom zoom
Mi2 s starejšim sva ravnokar končala torto. Zdaj se hladi zunaj. Je pa pol čokoladna, pol smetanova z jagodami in prelivom gozdnih sadežev. Tko. Je pa baje ccel dan v vrtcu govoril, da bosta z mami delala torto s malinovim prelivom, kot pri Max in Ruby (risanka).

Je pa tudi naš tak, da kar naprej govori in ni čisto nič tiho. Smo zdej mamlo več kot uro doma, pa me že glava boli od njegovega govorjenja. Bo že boljš.

Umivanje zob: pri nas obvezno zjutraj in zvečer. Zjutraj brez paste, zvečer s pasto. Pa ni debate. Zadnjič sem ga nagnala spat, ker mi je zanalašč na tla vrgel mleko, pa je gospodič šel najprej v kopalnico zobe umit.  Potem pa bodi hudi na njihuser posted image . Sem bila potem tako ponosna, ker se je sam spomnil.

Sem bila pa danes tudi tao vesela, ker se je tamala po ne vem koliko tednih spet obrnila iz hrbta na trebuh in začela uporabljat nog (jih naredit trde, da malo stoji - se kar sama potrudi, da se ji pomaga). Itak pa to za ostale ni ne vem kakšen napredek, ker že puzajo, samo vstanejo. Zame je pa to super, ker tega ni delala.

Še nekaj me zanima. Če naredim album, komu potem pošljem geslo? A bo Thumbelina še kaj popravljala prejšnji seznam, ali samo oznanim, da je album gor in potem me tista ki hoče kontaktira?

Čav bau

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
4.1.2008 16:14:58   
Anonimen
hojla!
naša user posted image  že drugo rundo spiuser posted image , velika pa žuli klementine. hvala bogu, da pri tej izbirčnici, vsaj ima rada sadje, zelenjavo in solato.

umivanje zob - ja, eva si tudi zelo rada čisti zobke. sma začele že pri 5 mesecih, ko je dobila prve, tako da je itak že navajena od malega. pa vedno sem ji že dala eno čist miceno pikico paste (isto delam tudi sedaj pri lari) - toliko, da se navadi na to - sicer bi znal biti kasneje problemi, ko se kar naenkrat uvede zobna pasta. je pa problem pri naši, da če si sama stiska tisto pasto na ščetko, da imamo potem vse po celem umivalniku napacano, pa še kje po ogledalu in v enem tednu je tuba prazna. tako da če se le da, sem jaz zraven in ji poštimam. pa tudi skrtačim ji včasih, saj jaz mislim, da tak majhen otrok še ne uspe vseh kotičkov zob sčisiti, pol pa so gnili zobje itd. ima pa naša že tudi ful stalnih zob (kar je malo prehitro za njeno starost) zato sem še bolj picajzlasta pri tem umivanju zob.
če se samo spomnim, kako me je mama čudno gledala, ko sem evi že pri 5 mesecih začela zobke umivatuser posted image user posted image  je rekla, če se mi je utrgalo. jaz sem baje dobila prvi zobek že pri 3 mesecih in mi do 1 leta starosti sploh niso umivali zobuser posted image  - zato pa sedaj imam probleme z zobmiuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
4.1.2008 16:17:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

ja, res,, kje pa je mojčca??? al ima poštarja v delu ali pa sosedauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo, mojčci je že boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
4.1.2008 16:25:39   
smotka lonib

quote]

Mojčca!
ne bi zbolela, če bi bil tvoj malo bolj aktivenuser posted image .kr povej mu, da mora on skrbeti za tvoje zdravje. z pogostimi posteljnimi akcijami user posted image , se ti organizem krepi.

jest sem bla na servisu. je reku, da je zdej kanal lepo očiščenuser posted image user posted image . če je s kanalom vse OK, pa naj pokličem čez 14 dni.

sem bla še v eni trgovini v Italiji, ki je od vRTOJBE ODMAKNJENA 500m, kjer sem kupovala hlače za sebe, Nejca in mojega dragega.ne boste verjele, kupila sem 6 jeans hlač, en jacki za Vanjo, en pulover za Nejca, eno pižamo za Zalo in sem dala za vse skupaj59 EUR. Sop imeli akcijo za žensko konfekcijo, če vzameš dva izdelka, je tretji najcenejši za 1 EUR. sem dala za sebe ene kavbojke 4,99 EUR, za druge 7.49 EUR in tretje so bile potem 1 EUR.user posted image user posted image user posted image

MORAM NEHAT, BOM PA POL ZA NAZAJ PREBRALA, KER SEM NA HITRCO PRELETELA

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
4.1.2008 16:27:32   
tinkibinki79
Oj

Evo naju... Sva ravno prišla iz trgovine. Sva morala iti kupit novo flaško. Ja kaj čmo... Včeraj jo je razbil - je počla in je čaj lepo počasi kapljal na tla... No sicer jo je pa po tleh vrgu že večkrat, tkao da je bilo samo vprašanje časa kdaj bo počla.

Sem bila pa pridna ravnokar - sem malce pospravla kuhinjo. Je bil pult že takšen, da nisem nobene stvari več našla.

taška30 - če ti rata sporoč. držim pesti. Tut jaz bi morala shujšat, ja... Sicer pa sem imela pred porodom 88 kg na mojih 163 cm... Tako da... Sem dala sicer že kar nekaj dol, mislim da celo malce več kakor sem se zredila, ampak pod 60 ne padem pa če se mečem na trepalnice. Res pa je, da sem nora na čokolado!!!!!! Pa zadnje čase mi tut čipsi pašejo. Tako da... Taška držim pesti. Sama mislim, da bom shujšala ko grem v službo - takrat ne bo časa jest....

umivanje zobkov - Naš mali Aljažek ima že tri zobke (četrti je na pohodu in to en enka zgoraj ampak dvojka zgorajuser posted image ). Umivam mu jih (skoraj)vsak dan vsaj 3x. Sem kupila tisto zobno ščetko ki je za dojemnčke in za čiščenje prvih zobkov. MUlo tako uživa, da samo vidi zobno ščetko in že se smeji. Mu paše, ker ga žgečka...
Ne uporabljam pa kalodonta, ker ne vem katerga bi...

Evo spet jok in stok ker mu ne posvečam pozornosti.

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
4.1.2008 17:02:44   
mojčca

user posted image user posted image user posted image  bravo, mojčci je že boljeuser posted image user posted image

Prej mi je prijel tablet, zdej sem pa spet, kot da bi me povozil tank.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
4.1.2008 17:03:22   
aischa
vidim da se pri temi dijeta in hujšanje.

tudi jaz sem med vami, že tri dni sem na dijeti ki se ji reče ,,manj žri in več pij,, ampak seveda vode. user posted image

jaz imam pri svojih 1,68 cm  79 kg. prej sem jih vedno imela okrog 60 in je bilo kar vredu. sedaj pa nimam pojma kak naj to dol dobim.

moj dragi mi je svetoval da eno sobo opremima z fitnes napravami imam sosede ki bi z veseljem hodile k meni in potem bi tudi jaz imela bolj voljo. pa še nikamor se ne bi rabila peljati.

verjetno bova tako tudi naredila.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
4.1.2008 17:08:12   
aischa
duvajduvajduvaj si pojem naš user posted image  v posteljici. zadnje čase je full pridna ko je sama. veliko se že sama igra in zna se zamotit.

spi celo noč od 21-7.30 zjutraj. podnevi pa po 2x po 2 uri user posted image tako da sploh ne morem verjeti. ampak to se seveda lahko zelo hitro spremeni.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
4.1.2008 17:42:54   
janca77
Zivjo!user posted image

Da se vam mal javim kajti danes sem bolj leteča. Sva bila zdele s Tilnom na sprehodu pa me je že pošten zebl.

aischa ne bi bilo slabo s temi napravami doma, sam pol res še koga rabiš.Jest sem si želela sobno kolo, ampak sem videla pri prijateljici, da ga ni skoraj nič uporabljala.Pri nas se drugi teden začne Pilates vadba in sem si rekla da bom hodila- je vsak petek od 18:30 do 19:30. Moram da izgubim mal kilogramov.Imam 72 kg, velika sem pa 1,74 muser posted image - rada bi prišla vsaj na 67 kguser posted image

mojčca upam, da ne boš kaj bolj zbolela in da boš kmalu spet na RRuser posted image

Grem po tleh pomit, ker mi je moj dragi vse lepo posesal. Se oglasim še kasneje.

user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
4.1.2008 17:59:48   
ALESSA
Oj!

Včeraj sem rekla, da je z Anelom vse OK, danes pa ima spet drisko.user posted image Sicer vročine nima in tudi bruha ne. Drugače je pa kar dobre volje in tudi po videzu je boljši. Včeraj ni nitienkrat kakal, danes pa že 3x in sama driska. In to res samo tekoče. Nevem kaj naj. Tudi apetita nima pravega. Ful malo poje.  Sem mu danes skuhala čaj iz suhih borovnic in ga pije. Vsaj to.

Vas še drugič  pokomentiram.

LPuser posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
4.1.2008 18:38:03   
thumbelina
ve mi kar pošljite pa bom probala updejtat, sam bi bla hudo hvaležna, če bi vse obdržale oziroma imle eno geslo za vse svoje albume, če ne bo na koncu ratala cela zmešnjava...

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
4.1.2008 18:56:21   
gaja*
Hej hoj
Ravno sem gajo poturila user posted image , da vas lahko malo pozdravim. Ma*er me buzerira zarad tega računalnika noč in dan, ko da res samo na netu visim user posted image Sem pa zdaj brala 5 strani nazaj cel popoldan, niti prebrat nisem mela časa v miru. Uhhh  user posted image sem jazna, no. Tak me razkuri, ko mi teži zarad računalnika, da sem ful jezna na njega. Jaz ga pa letos že proč tišim... user posted image

Najprej user posted image vsem, ki ste v tem času praznovali obmesečnice
in pa veliko vitaminčkov za tiste, ki ste bolani user posted image
user posted image

Pri nas doma je pa po novem letu čist drugače. Gaja se dviguje 100/h, sva ji včeraj kinderpet še spustila nižje od najnižje možne pozicije, ker se čist preveč ven steguje. Po novem naju zbudi stoje ob kinderpetu in nekaj blebeta user posted image user posted image Spala je zdaj že drugič celo noč user posted image user posted image

4-urni delavnik: pri meni ne pride v poštev, delam na šoli (pouk bi še nekako speljala, potem imam pa itak delo doma). Se ne splača. Itak je pa € vedno premalo user posted image
Tinkibinki: ti tudi delaš na šoli?

Razprodaje: boste kaj šle? Jaz sem si že nabavila 2 kostima (no, hlače in srajčko, pa še eno srajčko in krilo - bolj športno vse skupaj, ker zgornjih delov od kostimov itak ne nosim ). Imela sem kar srečo, da mi je bilo vse prav. Sem pa nakupla v rjavi in črni barvi. Moje ornažne ni user posted image .
Sicer bi bilo idealno, če bi imela še kak kg manj, ampak sem zadovoljna, da sem se spravila v 38. Tudi mene še čaka "hujšanje". Se morem dat zraven. Prazniki so mi vrnili 1 kg, tak da sem pri svojih skromnih 164 na 61 kg user posted image Sej bo... Do službe bom pod 60. Upam.
No, če bo pa ostalo kaj po teh norih razprodajah, grem pa še potem, ko pride porodniška in ne bo več gužve še po kake hlače. Za službo nimam nič od nič za oblečt user posted image

Alessa:  držim pesti, da se kakanje neha in en velik user posted image za Anela.

Aischa in Janca: jaz imam orbitrek in sem ga redno uporabljala do zdaj, ko imamo postavljeno jelko. Potem bom spet nadaljevala. Meni kar velja tu gor telovadit, pa ful kondicije dobiš. Meni je kr primanjkuje zadnji čas user posted image

Mojčca: punca drži se user posted image user posted image Kaj ga pa serješ, mame pa ja ne smejo bit bolane user posted image

Vsem ostalim LP,
zdaj pa morem it, ker po moje je user posted image ultra hud tam v dnevni  user posted image

Mogoče, se še kaj slišimo user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
4.1.2008 20:29:16   
smotka lonib
gaja!
kar se tiče kilogramov, zgleda da imaš čisto OK postavo, če nosiš 38 št konfekcije. jest imam št.40 včasih pa 38 odvisno od modela, jeans hlače pa tud M (ne vem kok je to številka), sam v pasu so mi nekatre kavbojke majčkeno prevelike.
moj je tud tečen, če grem ene 5-krat na dan na internet, pa še takrat imam Zalo v naročju-zdejle jo ima tud.user posted image

razprodaje:
jest sem bila na razprodajah dons v Italiji, bom pa še šla, da bom še Zali kej kupila v C & A.

bolančki:
mi smo še vedno malo prehlajeni. vsem bolančkom pošiljamuser posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
4.1.2008 20:31:22   
smotka lonib
Mojčca!
a si že kaj bolje?

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
4.1.2008 20:32:42   
ALESSA
Oj!

gaja: ja hvala, jaz tudi upam, da se bo čimprej nehalo.

KG: meni je ostalo 5 kg od poroda in v ponedeljek začnem z dieto. Sem imela enako dieto pri Neli in sem izgubila 9 kg v 1 mesecu. Pa sem to težo potem obdržala vse do 2. nosečnosti in nisem pridobila niti enega kg. Je pa to dieta od Dr. Pirnata!!!!!!!!! Se je splačalo. Imam pa 165 cm in 65 kg. Rada bi prišla na svojo staro težo 60 kg. Kako pa je kaj vaša koža na trebuhu? Kaj visi? Meni malo ampak, ko bom hujšala mi bo trebuh pobralo tako kot mi ga je prvič. Vsaj upam. Pa malo trebušnjakov, pa bo.

Mojčca: kaj ga serješ? Pozdravi se, da bomo lahko čvekale.  user posted image

RR: Kaj pa je z RR-om? Meni je prej pisalo, da je prazno 1 . Potem pa sem parkrat probala pa je ratalo. Kaj spet delajo?

Maladva spita. Jaz pa grem malo pred TV.

LP

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
4.1.2008 20:33:04   
hariba
joj kako so danes vsi tečni, komaj mi je uspelo prit na pc in celo nekaj malega prebrat-
Hvala vsem, ki ste držali pesti za Zojo. Ji gre na bolje sam o še zmeraj premalo pije, je itak še ne. Zjutraj je za malico spila 60 ml bananinega frutka, pol 2 x po 20 ml vod, za kosilo 80m vniljvega adaptiranega mleka iz hladilnika. Sem bila ful presenečena, da je pila.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
4.1.2008 20:48:50   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Mojčca!
a si že kaj bolje?

Ja ful, zdejle pa sploh, ko sem zadnje moči porabila, da sem nadrla Manco. Mulc majhen. Matic že lepo spi v sobi, nesem v sobo še njo (pa sva zmenjeni, če Matic spi smo v sobi čisto tiho) ampak ne, se more dret: mami, kakat me tišči. Sem ji 3x rekla, da naj bo tiho, ampak ne. No, itak da je zbudila Matica, potem sem mogla še njo sleči, pa plenico dol, potem pa se gospodična spomni, da ona pa ne bo kakala. Sem jo po hitrem postopku nesla v stranišče in se je ful jokala. Pa sem ji rekla, da naj bo samo tiho, ker se je Matic ful jokal, ko jo je poslušal.

NO, kakala itak da ni, Matic se še kar oglaša, jaz pa sem, ah, bo že bolje. Najboljše, da si privoščim eno pijačko, saj če sem zdrava za vsa ostala opravila, si pa lahko tudi enega privoščim. JOj, sem jezan ko user posted image .

Pa še ostale sem zamorila, ane?????????? Sorči, sej bo boljše. Pravijo, da še letos.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
4.1.2008 20:49:49   
mojčca
Sem pozabila komentirati še kilograme: no, ne pozabila, jih rajši ne komentiram. Vprašajte me čez en mesec, če bo šla slučajno dol kakšna kilca ali pa vsaj deka.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
4.1.2008 20:50:42   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: ALESSA

Je pa to dieta od Dr. Pirnata!!!!!!!!!

Kakšna dieta pa je to??????????? Plisssssssss, zaupaj nam jo.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
4.1.2008 21:01:25   
thumbelina
He he mojčca, naša je ista kar se tiče dretja, sam da imamo srečo, da imamo v hiši tokprostora, da je ona čist na drugemkoncu bajte, in je do Matevža cel hodnik, dnevna soba, tko da je nekaj vrat vmes in se dretje do njega ne sliši. je pa mula mala tok nesramna, da včasih vpraša, če kam  gremo po kosilu in jaz rečem, ja gremo k mami in atu. In pol vpraša ja kdaj pa gremo, pa jaz rečem, ko se Matevž zbudi in ona začne vpit, da se bo Matvež kao zbudu. sem tok besna, k vem da zanalašč vpije....

Pišuka glede bolezni sploh ne vemkje naj začnem in kateri želim ozdravljenja, tako da imen ne bom naštevala, ampak vsem bolnim čim hitreje zdravje.....

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
4.1.2008 21:02:54   
thumbelina
Aja še to: GESLA dobite prenovljena v roku parih dni. Bom dodala še tekjog, tako da si prosim ženske updejtajte seznam gesel, ko ga dobite....

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
4.1.2008 21:14:24   
gaja*
No, jaz sem si vzela moj PC in sva z user posted image zdaj oba v dnevni, on gleda Independence day, jaz pa surfam... Je prej reku, ko sem bila cela  user posted image , da sej sem pa itak bla že prej na rr (ko sem poskušala brat), pa včeraj sem tud bla za pc-jem. A res?? Kdaj??  user posted image   Uuuu, me je razkuril. Grrrr

Lonib:
ni vse tak kot je za prebrat. Sej cifra kg ni tak slaba, za pogledat je pa še daleč od ok. user posted image user posted image

Alessa
: zdaj pa tak veš, da bomo skor vse hotle vedet. Plis  user posted image

A je še kje katera??

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
4.1.2008 21:38:29   
zoom zoom
Čvekice za danes imam vsega dovolj, tako, da se počasi odpravljam spat.

Sem pa naredila album  naših dveh čmrljev. Geslo sem že poredovala Thumbelini, če bi ga pa katera rada imela že prej naj me pa kontaktira.

Zdej pa res lahko noč. Pa upam, da jutri napišem. Danes smo pa spali celo noč. Bomo videli.

Lp

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
4.1.2008 21:39:29   
hariba
Ja pa danes je norišnica pri nas, sem prej htela post do kraja napisat pa je Zoja kozarec imela v rokah, ga je mularija spet na klubski mizici pustila, pa sem že toliko krat rekla da ne in zakaj ne. Pa nič ne zaleže no pol so se pa se še oni za daljinc skregali. Zojo mi je uspelo uspavat, malo je vlekla joške veliko ne. Upam, da bo mir zdaj nekaj časa. je pa ob 19 h spila 150 ml VANILIJEVEGA MLEKA OD MILUPE. čUDNO DA Ga PIJE, KER PREJ ADAPTIRANEGA NI maralla. Moj pa je še kar na fitnesu, pa je že ob 19 h šel.
umivanje zob Lara jih umiva zjutraj in zvečer. Pa zadnje čase bi se kar nekaj česala in s špangami afnala, pa pleše pred ogledalom. Pa prej sem prišla v njeno sobo in kaj zavoham lak za nohte. Si je nalakirala na nogah in rokah. Tamali si jih še zvečer večkrat noče, če mu ornk ne zatežim. Tavelik pa ja si tudi zjutraj, samo to pri njemu traja in traja in glanca in se gleda v ogledalo, huje kot kaka smrklja pa še frizuro rihta pol kg želeja gor skratka za znoret. Pa bog ne daj, da ni v predlu zoknov, ki pašejo zraven k njegovi mikici. Zažene celuser posted image . Eno leto nazaja je pa hodil naokrog še huje kot klošar. Na eni strani majca v hlače na drugi ven.
O Zoja že joče. 

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?