mojčca
|
Sabri, tako kot je napisala Valika, majhen napredek, kar tako naprej, pa bo. Taška, važno, da Manca uživa, vam pa tudi ni nič hudega. Kot si napisala, zvečer pa na kavč s francosko štruco v eni roki, kaj pa v drugi??????? Kakšno Nutello . Valika, jeeeeeeeee, potem sem pa lahko še naprej tako gobčna. Me prav veseli, saj če bi vas mogla samo brati in biti bolj tiho kot ne, bi trpela kot . Lonib, a si bila v Kranju v trgovini??? Me je moj ravno klical, pa mu rečem, če se šele sedajle odpravlja iz trgovine, pa mi je prav lepo povedal, da še ne, da je šele stopil v vrsto in čaka, čaka, čaka.... Lilka, a ti imaš pa že tako zgodaj namen iti v posteljo??? No, če dobro premislim, ponavadi za novo leto vsi nekaj ful pričakujejo, kakšno hudo žurko, na koncu pa je vse ful dolgočasno. Ne vem, se mi zdi, da če se kdaj s prijatelji prav na hitro zmeniš za ven, da zna biti nora žurka, sploh pa, če vse pride spontano. Takrat, ko pa ful načrtuješ, pa je poraz. No, midva bova šla okoli 22.30 v našo novo hišo, otroci bodo pa doma spali. Sva povabila še dva para k nam na pijačko (tudi oni imajo majhne otroke in v primeru, če bi bila kje doma žurka, kar se tiče otrok, so vsi doma v par minutah). V bistvu ne načrtujemo nič posebnega, nazdravili bomo, spustili kakšno petardo, potem pa bomo videli, kako se bo vse skupaj odvijalo.