|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
31.12.2007 11:24:13   
Anonimen
lilka - hvala za lepe želje!!!!
ja, jaz sem pred 2 dneva tudi dobila ta rdečo, tako da pri nas tudi ne bo nič user posted image  - in to že drugič ta mesecuser posted image

so me pa prej dva dni tako šivi boleli - pa sem vas vedno pozabla vprašat, ali katero tudi bolijo šivi. mene na primer pri evi (sem tudi bila šivana) in me v petih letih niso niti enkrat boleli šivi. sedaj pa so me prvič???
sem že slišala ene ženske da jih bolijo kao ob spremembi vremena??

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
31.12.2007 11:35:28   
mojčca
Sabri, tako kot je napisala Valika, majhen napredek, kar tako naprej, pa bo.

Taška, važno, da Manca uživa, vam pa tudi ni nič hudega. Kot si napisala, zvečer pa na kavč s francosko štruco v eni roki, kaj pa v drugi??????? Kakšno Nutello user posted image .

Valika, jeeeeeeeee, potem sem pa lahko še naprej tako gobčna. Me prav veseli, saj če bi vas mogla samo brati in biti bolj tiho kot ne, bi trpela kot user posted image .

Lonib, a si bila v Kranju v trgovini??? Me je moj ravno klical, pa mu rečem, če se šele sedajle odpravlja iz trgovine, pa mi je prav lepo povedal, da še ne, da je šele stopil v vrsto in čaka, čaka, čaka....

Lilka, a ti imaš pa že tako zgodaj namen iti v posteljo??? No, če dobro premislim, ponavadi za novo leto vsi nekaj ful pričakujejo, kakšno hudo žurko, na koncu pa je vse ful dolgočasno. Ne vem, se mi zdi, da če se kdaj s prijatelji prav na hitro zmeniš za ven, da zna biti nora žurka, sploh pa, če vse pride spontano. Takrat, ko pa ful načrtuješ, pa je poraz.

No, midva bova šla okoli 22.30 v našo novo hišo, otroci bodo pa doma spali. Sva povabila še dva para k nam na pijačko (tudi oni imajo majhne otroke in v primeru, če bi bila kje doma žurka, kar se tiče otrok, so vsi doma v par minutah). V bistvu ne načrtujemo nič posebnega, nazdravili bomo, spustili kakšno petardo, potem pa bomo videli, kako se bo vse skupaj odvijalo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
31.12.2007 11:53:44   
thumbelina
Hej čveke

ŠIVI - mene zdaj ne ker nisem bila šivana, pri taprvi so me pa ob vsaki tardeči skeleli lep časm ker somi vložki rajsali ob šive...ajsa, ne privoščim nobeni.

NAKUPOVANJA _ ej samo uro in pol sem bila zdoma, sem skor znorela. Nikjer ničesar ni, štacune dobesedno izropane, še sira jim je zmanjkalouser posted image , pa kreme za Matevževo bogo kožo nimajo v leakrni. Mislim tale DOlenjska je včasih tok zabačena za znoret!!!Da ne omenjam folka ki po hudo ravni in široki cesti vozijo 40 kr tko mal za hecuser posted image .
CENE MLEKA,M HRANE - kok je vse drago. Jaz dam za SOM 11 evrov, sam je ful manjša pakunga kot od navadnega mleka.Kila riževih testenin je 4 evre user posted image . Ampak kaj čem. Za otroka veš da boš kupil. Imam ga zdaj na sumu da je piščanec (sploh to kupivno meso). Včeraj je kljub njegovi dieti ratal spet ves flekast in sem se zdajle spomnila da sem jaz jedla piščančjo pašteto. Tko da zdaj ukinjam še piščancauser posted image user posted image user posted image , bo pa govedino jedel.

MOJI SKLEPI: itak da hujšamuser posted image user posted image , z Matevžem bova šla mal več med ljudi (ker sva zdej totalna penzionerja) in grem h ginekologinji da mi danot Mireno. Matr zakaj bi dajala za ola gume, če mam tole zastojn?! aja pa šparat, ker obup kol zagonimo za futr....

NAŠ SMEJKO - naš se skoz smeji, ampak skoz, no razen če je siten, sam to ni tako pogosto. On bi se cel dan smejal....

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
31.12.2007 12:18:29   
smotka lonib
thumbelina!
Ja, dargo je vse, tud gumiceuser posted image . Jest vzamem tiste ko tri gumice stanejo 0,59 EUR. Pa glede nato, da od rojstva Zale user posted image kot penzionista, pol to ni tak strošek. sem murkla, da bom eno gumico naštrikala, da jo bo lahko opral, pa bo tako pršparu (jest sem se pa nalezla teh gorenjskih fint-šparat je treba). kmal bomo toaletni papir začel prati in sušit za ponovno uporabouser posted image .

ŠIVI:
pri prvem porodu boleli en mesec od takrat naprej pa nič čeprav sem pri pri vseh treh porodih šivana.Pri tretjem ne duha ne sluha o bolečini.

Mojčca!
Nisem bila v Kranju ampak sem šla v Železnike. sem šla sam po enih par Bandidosov, pa v Baby center po Bubchen kremo in obvezno!!!! v lekarno po gumiceuser posted image . RESNIČNO BI DOBILA ŽIVČNI ZLOM, ČE BI ŠLA V TRGOVINO. DOBRO, DA SI POSLALA SVOJEGA DRAGEGA.

MojcaB!
Dobro, da niste šle v bolnico. Čimprej se pozdravite.

Aischa!
Vša ni nič premočna. jest sem se rodila 14 dni čez rok (teža 3750g) in sem pri 5 mesecih vagala 9100g. Sem bla prava bajsika. Naša Zala jih ima pri 9 M okoli 8200guser posted image .

Vsa še pol pokomentiram. Ne mi zamerit, če katere nisem, ker ponavadi je zala tok sitna, da moram nehat.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
31.12.2007 12:23:24   
mojčca
Joj, če ne bo mojga prav hitro domov, se bo men strgal. Matic se non stop dere in zahteva eno pozornost, Manci non stop teče iz nosa, pa noče jesti, tudi pije ful malo, mislim obup. Jaz pa sem  sedajle za minutko priletela sem gor, da malo pojamram (ne morem nobenmu drugmu, ker nobenega ni pri meni) in se malo spiham.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
31.12.2007 12:29:59   
smotka lonib
Mojčca!
sej zato pa smo tuki, da se izkašljamo. Manci kej obljubi, da bo več pila. Jest Zali skoz tišim flašo, da pije. jo pustim, da se mal dere, ker ji pol smrkelj ven leze.

AVTOSEDEŽ:
sem vas pozabila vprašat, če imate že svojeuser posted image  v avtosedežih. jest jo še dam v lupinco ampak študiram, da je že tok velika, da jo bom mogla dat že v avtosedež.

čao!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
31.12.2007 12:40:15   
mojčca
Lonib, naše Mance ni mogoče podkupiti, lahko ji obljubim vse mogoče, ampak če se ona nekaj odloči, da je ne, potem je to NE. Ne bom pila, pa se jaz lahko postavim na glavo, pa nič ne pomaga (razen, da mene boli glava user posted image ).

No, mi imamo Matica že v tavelkem avtosedežu in se mu zdi fino, da vidi vse naokoli, predvsem pa, da gleda naprej, ne pa nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3182
31.12.2007 12:48:15   
mojčca
Srečno Novo Leto!!!

V letu 2008 ti želim, da bi veliko
VARALA, KRADLA, LAGALA in PILA….

Če boš varala , prevaraj nesrečo,
Če boš kradla , ukradi srce,
Če boš lagala , laži, da rešiš prijatelja,
Če boš pila , ga pij z mano….

user posted image  

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
31.12.2007 14:22:39   
thumbelina
dANES JE PA TOTAL ZATIŠJE. AL PA ŽE vse rajateuser posted image .                                         velike črke so matevžev greh, ne moj...ups pa še tabulator je stisnu...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
31.12.2007 14:24:32   
smotka lonib
user posted image

VSEM VAM IN VAŠIM DRUŽINSKIM ČLANOM ŽELIM V NOVEM LETU 2008 PREDVSEM ZDRAVJA,MIR ,  LJUBEZNI IN SREČE.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
31.12.2007 14:26:39   
smotka lonib
thumbelina!
najbrž so vsi pri kosilu. Mi smo ga že pojedli. zdejle naša Zala spi in jest lahko v miru tipkam.

Neposredna povezava do sporočila: 3186
31.12.2007 14:44:22   
thumbelina
Evo naš mulček je šel tudi spat, tavelika se je zbudila,ji mora mož že pravljico brat. Mi gremo pa zdajle jest: filane paprike in pire krompir.

Se tipkamo popoldne...

Neposredna povezava do sporočila: 3187
31.12.2007 14:59:39   
Mojca B
hej, hoj....

evo mene. Iz Trbovelj prtrogala Gaja. Zdaj se zunaj igra s sestrično. Mal zraka nič ne škodi.Se je šel pa včeraj kopat v Laško. In ko so morali it domov jok, da te kap. Mali je kr mislil, da bodo na počitnicah ostali. Crkneš...

Jona trenutno spi. Upam, da preguramo še tale ušeska.

Taška 30: važn, da otroci uživajo. Jaz sem bl misla zato, ker jo pustim samo, bolano.... you know what I mean.. da ne bi kdo slučajno napak razumel..

pošiljam vam tole - slikce nekak noče prpopat al pa ne znam...:)

Naredite si življenje v novem letu po svojem okusu -
naj bo sladko, slastno, strastno, srečno, zdravo in bogato -  
tako v denarnici kot v srcu.
Naj se vam izpolni ena sama, a tista najbolj skrita želja;
saj če se vam  izpolnijo vse, potem postane življenje dolgočasno. 

punce se še pišemo...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
31.12.2007 15:15:53   
*piškotek*
No danes sem pa malo boljše volje kot včeraj, čeprav mi do "taprave" še kar nekaj manjka, sploh pa nimam občutka da je danes kakšen poseben dan, se mi nič posebnega ne dogaja in mi tudi ni do tega da bi se mi...
Skuhala sem malo "boljše" kosilo (kao - nekaj kar bolj poredko naredim), naredila sladico za zvečer, sedaj grem pripravit še maso za take popečene kruhke za večerjo in to je to. Potico in slanike mi je prinesla moja mami, tako da za cukr se ni bat, da bi padu. Zvečer ko bo šel mali spat, se bom pa vrgla na kavč, po TV itak nič ne bo, tako da imam že posnete filme na CD, da bom imela vsaj kaj za gledat, in ko bodo zunaj pometali tiste rakete, se bom spravila spat. Upam da ne bo prehrupno da nebom imela še z malim problemov...
Upam da nisem še vas preveč zamorila in vam pokvarila danešnjega večera. Vi pa le uživajte in si dajte duška!
V novem letu se pa itak tipkamo in pa Ljubljančanke, res upam da se nam bo uspelo dogovorit za kako srečanje (za Kranj sem sigurna da bo, a ne Mojčca in Lonib?)!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
31.12.2007 15:21:30   
*piškotek*
Naj bo najlepše leto, z obilico sonca,z mnogo sreče, naj z uspehi bo prežeto,ter polno zdravja in veselja,naj v miru pride in v miru se izteče! Drage moje aprilčice,to želim vam in vašim družinicam iz srca! user posted image  

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
31.12.2007 15:53:14   
smotka lonib
piškotek!
lepo, da si se oglasila. nič nas nisi zamorila. če te kej muči, ti kr povej, te bomo pocrkljale, pa bo boljš. se pa itak po novem letu srečamo.

čao!

Neposredna povezava do sporočila: 3191
31.12.2007 15:54:33   
sabri
Ojla še od mene na hitro, potem pa najbrž ne bom več mogla, sem že vse spanirala, naredila tunin namaz, ga obožujem, malo pospravila, bila s pikico zunaj skor dve uri, zdaj se je pa dragi zbudu. Naših nisem vabila, ker sem pač smotana, saj bosta itak prišla kaj pogledat dol, sem zihr. Je pa danes mama rekla, joj kolk je tamala prijazna, ne vem po kom?!user posted image .Sem kar brez komentarja, se ne pustim sprovocirat danes, sem kar nekaj polna energije in dobre volje, upam da me drži v drugo leto.

Punce, uživajte maximalno, veliko zdravja za vas, vaše user posted image in drage in se naj uresniči čimveč želja v letu 2008. user posted image

Lepo silvestrujte, čao do drugega leta.

Neposredna povezava do sporočila: 3192
31.12.2007 16:09:32   
Anonimen
user posted image

vse najlepše v novem letu želim vam, vašim malčkom in malčicam, ter vašim "slabšim" polovicam
valika

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
31.12.2007 16:15:58   
Anonimen
no, jaz sem pa imela srečo v trgovini. smo šli po 12 uri, in se je ta večja gužva že razkadila. ampak tak kak je thumbelina rekla, police skorajda izropane - no, ja tisto kar sem jaz rabila kupit so še kar imeli....
sem pa user posted image , če si na listek točno ne napišem, potem pol pozabim - in sem sedaj prav tako - sem jezna kot user posted image , ampak še enkrat pa ne grem - bomo že preživeli.

jaz sem sedaj delala maso še za rafaelo kroglice, pa še biftek bom naredila za zvečer...
ja, pa evi smo obljubili, da bo lahko do 24 ure gor, da bo lahko gledala ognjemet. pa mislim, da njej ne bo problem ostati pokonci tako dolgo, ker ima včasih finte, in zvečer kar ne bi šla spat. ona bi kar zamenjala noč za dan in pravi, da bi rada enkrat celo noč norela in bila pokonci - no, pa naj se ji ta želja letos uresniči. mislim, da bo večji problem pri meni.... bom verjetno zalegnila malo.

tako, sedaj pa se je lara zbudila....šibam

in lepo se imejte danes zvečer, preživite ga lepo v objemu ljubljenih....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
31.12.2007 16:56:57   
tejkag
Kaj zaj bejbe, ga že vse pijete user posted imageuser posted image
Midva bova seveda doma, itak nas je dost pri hiši. Bomo malo jedli pa malo pili. Sem si nabavla Sharka pa ga bom z vodko mešala. Včasih ko sma še hodla na čage, smo ful to pili mmmmmmmmmpol pa je blo drugi dan za **** glava pa slabo....eh je blo pa fajn user posted image   .
Tako jaz se od vas poslavljam, zbogom babe. Fajn bodite  user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
31.12.2007 16:58:55   
tejkag
.......................za danes, da ne bo katera mislila da me ne bo več nazajuser posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
31.12.2007 17:24:45   
mojčca
No, da se še jaz javim. Sva prišli z Manco ravno iz dežurne in ima virozo. Ko jo je zdravnica videla je rekla, da je res ful bleda, pa še obupne podočnjake ima in naju poslala v laboratorij, da je pogledala kri. Je rekla, da mora počasi iti na bolje (je spet dobila vročino), če pa ne bo pila, pa morava iti nazaj in v skrajni sili bolnica. Tako da mi je sedaj čisto vseeno, če pije samo jagodni sok, jo bomo pač silili s tekočino. V bolnico sva se z Manco odločili, da ne gre.

Grem se spočit za par minut, ker Matic ravno spi.

Čau bau

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
31.12.2007 17:25:38   
mojčca
Popravljam, je spal.

Čau

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
31.12.2007 17:32:51   
thumbelina
Ej mojčca, naša je pa sicer čist zdrava, mal smrklja, ampak smo ga že sanirali, je pa v ksiht tok bleda, pa podočnjake do ust, prav vijolčne ima. Pa tko čudno lula zadnje čsae, sam je nič ne peče ko gre na wc. KOžo ima obupno, se kr nekej praska, na pregibih ima total suho. Ampak sem jo že 1x peljala k naši kvazi pediatrinji in je rekla da je to napregibih prehodno in mi dala elocom. TTo je blo to zanjo. Skratka po praznikih jo napokam in greva k zdravniku, da da vodo, blato in kri; ker v obraz izgleda kot da bi jo ravnokrar izpusttili iz Dachaua...

Mojčca upam, da vam tale viroza hitro mine.

Mali je ful dobre volje, celo nekaj hoče se plazit, sam mu ne ratuje, tko da se nekak ritensko drajsa nazaj... No vsaj nekaj....

S hčerko sva ravnokar naredili muffine - s čokolado in višnjami, tko da cela hiša diši. Zvečer pa z možem kaniva naredit si mehiško hrano (malo tortilj, fižola, solate, popečenega piščanca, kisle smetane, majoneze , salse, načo sira). Jao kako redilno, ampak dobro. Spila sme pa kozarec vinčka pri kosilu in sem že zdaj čist šauknjena user posted image

Ajt bejbe, se še kaj javim, zvečer, ker bova itak ležala kot dva sneta krampa na kvaču. Pišuka še user posted image ne bomo mogli, ko je v troje (Beri user posted image ) gužvauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
31.12.2007 17:48:16   
janca77
Sam tolk da se vam malo javim. Mi je včeri štekal računalnik, pa danes pogledam pa vidim kolk ste že napisale. Ste čist noreuser posted image
Statistiko vam bom jutri napisala al pa po 18.01 ko imava sistematski pregled.
Drugače smo zdravi. V soboto smo se imeli fajn na žurki - bila sem do 2 zjutraj.
Zdele pa lepo pod tuš in gremo k sestri na večerjo pa bomo tam dočakali novo leto

VSE SE IMEJTE PRAV LEPO PA SE DRUGO LETO SLIŠIMO

Staro leto srajčko slači,                  user posted image
sveže zlikano oblači.
Srajčka je poslikana,
z vzorci drobcenih želja.
Izberite vzorček zase
takšnega, ki bo za vse čase,
čipkal zdravje, mir in srečo.

TILEN

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.