|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v maju!
3.5.2007 20:16:23   
aurora28
Bugnavilea kaj ti imaš test doma? Jaz ga sploh nimam, jutri ga šibam kupiti in v soboto (če bom zdržala user posted image user posted image user posted image ) ga bom delala, če ne pa že jutri user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.5.2007 20:23:02   
bela vrtnica
Martinca in Zofija nr. 2 čeeestiiiiiitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ej super, da sta postali user posted image . Upam, da nas bo ta mesec čimveč in da bo seznam postal moder. Jaz še nisem bila nikoli noseče, zdaj načrtujema prvega otroka, ampak imam občutek, da ko zagledaš user posted image , da se ti kar v glavi zrola. A je takšen občutek. NORO.
Kaj pa punce, ki jo ne pričakujete 12.5. a vas kej zvija, že imate kakšne znake user posted image  oziroma  nosečnosti.Mene nekaj jajčniki bolijo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.5.2007 20:24:57   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Bugnavilea kaj ti imaš test doma? Jaz ga sploh nimam, jutri ga šibam kupiti in v soboto (če bom zdržala user posted image user posted image user posted image ) ga bom delala, če ne pa že jutri user posted image user posted image user posted image

Ma kje pa ... user posted image  ... če bi imela test doma, bi ga že zdavnaj naredila ... hahaha ... user posted image user posted image  Tako je pa lepo na varnem v lekarni ... user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.5.2007 21:41:37   
Fargesia
Jaz imam baby check mini doma...pa sem bila tolikokrat že razočarana, da ga sploh ne maram vidt! dokler mi ne bo zaostajala dva dni, sploh ne bom testa delala...ponavadi vedno ko test naredim, prideuser posted image ...in to me jezi...a veste, da je tole najin 13. krog...upam da bo ta številka moja srečna...da sedaj je še vedno bilauser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 204
4.5.2007 7:17:24   
Mbee
zdej se mi uradno meša....a mogoče katera...ene par dni pred user posted image  non stop gleda ko gre lulat....če je prišla...a sm samo jst tko zmešana....pa non stop imam občutek....moker občutek...tako kot na dan user posted image ...sm zmešana a neuser posted image user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.5.2007 7:34:36   
SM10
Sranje skor me je šef dobu na tem forumu, me je kar mal vročina zalila.

Bravo dve nosečki že mamo. Tako se dela in dajmo jim sledit.
Naj bo čimveč majskih nosečk.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 206
4.5.2007 8:29:43   
bugnavilea
Zgleda, da se lahko še ena majevka briše iz seznama. user posted image  Zjutraj sem namreč imela obilen rjavkasto rdeč izcedek, kar pri meni pomeni začetek user posted image  ... in ker mi vseeno ni dalo miru, sem naredila še test ... seveda ... negativen ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ben ... očitno ni bil še pravi čas. Tako ali tako je januar preveč mrzel mesec za dojenčka. user posted image

Bomo pa šli po primarnih planih ... se pravi ... najprej poroka (čez 2 meseca) in potem "jiiiiihaaaa" ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa želim več sreče, kot jo imam sama. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.5.2007 8:40:48   
Mbee
joj....se pa strinjam da je januar čist premrzu mesecuser posted image ...najprej poroka, da imata z otrokom enak priimekuser posted image  joj ni je tolažbe a ne....je pa fajn k bosta zdej user posted image user posted image user posted image na kubikuser posted image bo pa drugi mesec več sreče a ne

Neposredna povezava do sporočila: 208
4.5.2007 9:12:08   
bugnavilea
Jp ... zdej bomo pa res user posted image user posted image user posted image  ... Se je tudi moj fajn zagrel za otročka, tako da ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Glede priimka pa ... ... dokler je otrok mali niti ni tak problem tisti različen priimek ... Ko pa mal odraste in začne razumet kaj je to priimek in kaj ime (imamo doma škratka, ki je ravno v tem obdobju) pa je res mal problem razložit, zakaj ima mamica drugačen priimek kot tatko in on. user posted image  Ben ben ... sej bomo kmalu poštimali to zmedo ... user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.5.2007 11:21:29   
aurora28
Mbee to je čist normalno, tudi jaz kot nora gledam ali bo kaj krvi in upam, da je ne bo. je pa res, da kar pogosto hodim na stranišče. danes je občutek glede user posted image malo manjši, sem si rekla, da bom sprejela kar koli bo, če bo prišla user posted image , bo pač prišla. Se bom morala s tem sprijazniti in iti v nov krog. priznam pa da bom zelo user posted image user posted image user posted image .

Maša82 saj bo, verjamem, da je težko, ker sem jaz na istem mestu kot ti in me to čakanje ubija. Od jeze se bi kar zjokala. Sva se pa z mojim možekom danes pogovarjala, kako čas beži. Že eno leto je minilo odkar sem imela spontani splav in  sva po letu dni začela delati na user posted image . Upam, da nam bo ratalo.

Bugnavilea izcedek še nič ne pomeni, lahko da gre za vgnezditven izcedek. malo spremljal, če se bo nadaljevalo je to lahko začetek user posted image , če pa bo nehalo je pa lahko znak za user posted image . Kdaj boš delala test, jaz ga bom jutri zjutraj s prvim urinom. Upam, da bosta user posted image . Res bi bila vesela. Ampak imam še vedno prisotno nekakšno špikanje.

Neposredna povezava do sporočila: 210
4.5.2007 11:43:42   
bugnavilea

Bugnavilea izcedek še nič ne pomeni, lahko da gre za vgnezditven izcedek. malo spremljal, če se bo nadaljevalo je to lahko začetek user posted image , če pa bo nehalo je pa lahko znak za user posted image . Kdaj boš delala test, jaz ga bom jutri zjutraj s prvim urinom. Upam, da bosta user posted image . Res bi bila vesela. Ampak imam še vedno prisotno nekakšno špikanje.

Test sem že naredila ... in je negativen ... Bolj ko ga gledam ... bolj je negativen ... user posted image  Zdej pa sam čakam, da se mi user posted image  usuje ... ...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.5.2007 11:48:37   
Mbee
sej user posted image  morš kdaj dobit??? k mislim da je še prekmalu...pa baje je bolš zjutri nardit a ne? jst sm ga včeraj delala pa je bil negativen...pa bolj k sm ga gledala bolj sm dvojno črto vidla pa je ni blo...mormo se nehat tok obremenjevat pa bo bolš sam k je to težko nadzorvat a neuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
4.5.2007 11:49:16   
aurora28
Bugnavilea pa naredi test še enkrat jutri zjutraj in iporabi prvi urin. Mogoče pa pokaže user posted image . Tudi sama upam, da ne bom jutri zjutraj razočarana.

Neposredna povezava do sporočila: 213
4.5.2007 11:52:10   
aurora28
Mbee naš problem je v tem, da smo vse zelooooo neučakane, sploh ne moremo počakati kakšen dan, da nam user posted image izostane in potem delamo test user posted image user posted image user posted image user posted image . Se sama podpisujem pod to izjavo user posted image user posted image .  Tako kot si ti včeraj napisala, da bi bilo dobro, da bi po O lahko takoj vedele ali smo noseče ali ne user posted image user posted image . To bi bilo super, pa nam žal mati narava tega ne dopušča user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 214
4.5.2007 11:54:05   
Mbee
ma ja obupne smouser posted image user posted image user posted image  ampak a veš zakaj je to....ker si z vsem srcem želimo user posted image  in da končno vidimo tiste user posted image ....zame bi bilo / bo zdej prvič...je še bolj napeto vse skupajuser posted image  držmo pesti ena za drugouser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.5.2007 12:36:04   
aurora28
Dobila sem izcedek user posted image user posted image user posted image , mislim, da vse kaže na to, da me bo jutri obiskala nezaželena teta iz krvavca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 216
4.5.2007 12:51:55   
Mbee
a jo boš tok prej dobla kt si mislila? mogoče je pa kak prehlad?drži se

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.5.2007 13:02:33   
Fargesia
Živ! danes ni več tistega občutka špikanja kot preduser posted image ...non stop hodim na WC...madonca me otroci v šoli kar čudno gledajo k učiteljica skos na WC hodi.user posted image
je pa res to, da je še čas da nezaželjen obisk pride...user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.5.2007 15:03:49   
aurora28
Tokle nas ne čaka user posted image na 7.5.
07.05. - Taula
07.05. - Linda 25
07.05. - Muca Copatarica
07.05. - bumbum
07.05. - maša82
07.05. - bugnavilea
07.05. - aurora28

kar 7, saj vam pravim pravljična številka. Ja maša82 mogoče je pa user posted image . Tudi sama hodim kar naprej na wc in mprsa imam še vedno napeta, kljub temu, da imam neke izcedke. Kaj imaš ti kakšne izcedke? Midve z Bugnavileo jih imava obe in upam, da ni to slab znak, ki kaže na user posted image   Kje so pa kaj ostale, ki je niso čakale na 3. in 4.5? Mogoče imamo že kakšno novo user posted image . Joj to bi bilo super user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 4.5.2007 15:05:40 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.5.2007 15:15:53   
Fargesia

Tokle nas ne čaka user posted image na 7.5.
07.05. - Taula
07.05. - Linda 25
07.05. - Muca Copatarica
07.05. - bumbum
07.05. - maša82
07.05. - bugnavilea
07.05. - aurora28

kar 7, saj vam pravim pravljična številka. Ja maša82 mogoče je pa user posted image . Tudi sama hodim kar naprej na wc in mprsa imam še vedno napeta, kljub temu, da imam neke izcedke. Kaj imaš ti kakšne izcedke? Midve z Bugnavileo jih imava obe in upam, da ni to slab znak, ki kaže na user posted image   Kje so pa kaj ostale, ki je niso čakale na 3. in 4.5? Mogoče imamo že kakšno novo user posted image . Joj to bi bilo super user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora28, pozabila si še Jasno- "jasnaa"...tak da nas je 8...oziroma če odštejemo našo bumbum, ki jo je žal že dobilauser posted image , nas je 7!

izcedka ni nobenega, čeprav ponavadi ga imam vsaj en dan prej...no, saj je še časuser posted image

jaz nimam napetih prs, pa tud bolijo me ne...ne samo desna me malo boli, ampak pomoje od tega ker mam spet eno malo hrbtno mišico vneto in se pomoje bolečina seli... drugače sem pa stalni obiskovalec WCja.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.5.2007 15:37:55   
Mbee
jst sm tud skoz na wc-ju sam mislim da je to sam psiha....prsi bom mela kmal k pamela anderson-drugač sm pa k deska za peglat...jajčniki me bolijo za znort, kuha me....pi.... k d bi mela menouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.5.2007 15:45:06   
renata nana
pozdravljene. jaz sem ena tistih, ki je ne pričakujem 5.5. in to je jutri upam , da je nebo. imam pa že več kot teden dni rahlo špikanje v jajčnikih samo na obroke ne vedno. hodim pa tudi večkrat na wc kot prej. upam , da je uspelo vam sporočim, kako in kaj.
pa lep pozdrav vsem , ki čakate na user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.5.2007 15:45:56   
TittyK
Ojla punce!

Da se še jaz malo oglasim. Ne pričakujem je 6.5. oz 7.5.07. Trebuh me že po malem špika. Izcedka, ki ga ponavadi imam nekaj dni prej še ni, mogoče tudi zaradi tega ker pijem tablete agnus castus (navadnje konopljike). Kaj pa vem. Ta mesec sem se poskušala malo skulirat in ne toliko mislit na otročička, ampak bolj kot se bljiža dan d bolj mislim na user posted image . Punce bilo kaj bo bodimo dobre volje in mislimo pozitivno user posted image .

Pozdravček,

Titty

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.5.2007 16:07:49   
aurora28
Izcedka, ki ga ponavadi imam nekaj dni prej še ni, mogoče tudi zaradi tega ker pijem tablete agnus castus (navadnje konopljike).
IZVIRNO SPOROČILO: TittyK

Zakaj pa piješ te tablete? meni se je zopet pojavil izcedek, le da je zdaj že rdečorjave barve...prihaja ta user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.5.2007 16:07:59   
pupika27
punce vidim da nisem edina ki jo daje nervoza in psiha!!!!!user posted image user posted image user posted image 10.05. upam da je ne bo a do takrat bom jaz že čist blesavauser posted image user posted image user posted image gledam,sanjam,mislim in govorim le še nosečkah in o dojenčkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj dragi user posted image  je rekel da če bom še dolgo jamrala bo on zanosil namesto mene in zaželela sem mu vso srečo in manj živčnosti kot je je pri meni!user posted image user posted image user posted image vsem ki se vam je teta pokazala a je niste želele in pričakovale mi je iskreno žal drugim ki se je pokazala user posted image  user posted image  pa iskrene čestitke ter veselo in zdravo nosečnost!druge pa bomo morale še malo potrpet držim pesti za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?