|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v maju!
3.5.2007 17:22:16   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Punce, povejte kako sem bomo obarvale ko bomo zagledaleuser posted image user posted image ?! bomo modre, zelene, oranžne?!

ful veliko nas je, ki ne pričakujemo 7.5.!

Ma jst bi bla kr roza, ker v drugo navijamo za punčko ... user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.5.2007 17:22:47   
Mbee
čeprou ne pričakujem naslednji dan od tebe...mislim oz. upam da se bom sploh obarvalauser posted image da ne bom bele barve od šoka pa zarad tega k bom zihr pozabla dihatuser posted image sam k mislim da bo user posted image  prišla prej....špikanje v jajčnikih je čezdalje močnejšeuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.5.2007 17:35:00   
Fargesia
Mbee, upam da boš zelene barve od slabosti!user posted image slabosti kot posledicauser posted image !!!
Bugnavilea, težko smo rozike, ker smo že zdaj tako obarvane...edino če nam prvotno barvo spremenim?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.5.2007 18:05:41   
matejka78
Pozdravljene,

to obdobje so verjetno res kar precej nam delali živčki, ker sem se tudi jaz čudno počutila (omotica, slabost, vonj,...). Pri meni sicer zamuja, ampak sem naredila test in je negativen in je zamuda kot kaže le vzrok prvomajske spremembe klime. Tako da user posted image  pričakujem v teh dnevih. Javim nov datum.
Martinca čestitke user posted image  user posted image  user posted image , vsem ostalim pa držim pesti, da zagledate že ta mesec user posted image  user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.5.2007 18:14:41   
mateja80
Martinca, čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image
Punce, kolk je težko čakat tele zadnje dneve. Al bo, al ne bo.... Dopust je kr pasal, ker nisem imela neta in nisem nič surfala tle gor (sorči RR) , glava se je kr ohladila, ampak danes mi bo šel pa spet cel popoldan, da vas vse preberem. Ah, še dva dni....

(odgovor članu matejka78)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.5.2007 18:24:24   
Serendipity
Pozdravček!

Jaz bi se tudi rada ''vrinila'' med vas user posted image .
NE pričakujem je 7.5.

Priznavam, da sem na istem, kot ostale - ki je ne čakate - boleče, skeleče prsi, pa pojedla sem že cel hladilnik (hrane mislim ne hladilnika, ga še mava - zaenkrat...), in sam jem in jem in jeeeeeeeem ... 
In vem, da so to znaki. Samo definirat jih še moram - ali za user posted image  ali pa le oblika PMS user posted image

Martinca - user posted image  in zdravo nosečnost.
Vse ostale pa - upam da je ta mesec ne bo in to iz pravih!!! user posted image razlogov.

Lep pozdrav, J

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.5.2007 18:31:35   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image user posted image user posted image  martinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jesss, čestitke in srečno user posted image , zdravegauser posted image  in juhuhu! user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.5.2007 18:37:29   
lejca
lep pozdrav...

tud mene je zacel spikat v jajcnikih...pa tud jem kar naprej,pa utrujenost me matra...js mislim ,da sem pravkar v dneh ovulacije..kolikor sem si zracunala...zato tud z mozekom rajava po postelji...

Martina ...vse cestitke...user posted image user posted image user posted image  in lepo nosecnost ti zelim...

lp Lejca

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.5.2007 18:43:19   
martinca
Mbee hvala, hvala za lepe želje.

Mbee in Aurora28 ne se obremenjevat. Midva sva tudi full na user posted image , pa ko sem mela ovulacijo sva vsak drugi dan user posted image , pa sem mislila da tak nič ne bo ker se preveč sekiram, pol je pa le ratalo.

Bugnavilea, ja full je fajn občutek, sem se kar zjokala od sreče.
zdaj samo upam da bo še pri G pokazalo da sem user posted image , ker pravijo da če prehitro narediš test včasih tudi napačno pokažeuser posted image

pa upam da nebo tako, ga bom še drug tedn enkrat naredla.user posted image

če sem prav izračunala sem zdaj že v 5 tednu. joj kak sem nora pa cela panična user posted image user posted image

amaya,na user posted image  sva delala le konec marca, ko že tak nisem mela O in pa pol v aprilu, ko sem jo mela.  

jaz srčno upam, da tiste ki še ne čakate na user posted image  zagledate user posted image user posted image  in boste tako srečne kot sem jazuser posted image user posted image kak ste prijazne ko mi tako privoščite mojo user posted image

res hvala lepa vsem in vsaki posebej za lepe želje

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.5.2007 19:08:49   
Lupita
Majske borke...za otroke 2008

02.05. - PC Baby  -  spet v naslednji krog...

02.05. - matejka78
02.05. - martinca
04.05. - Paprika76
05.05. - nussy
05.05. - kepica
05.05. - renata nana
05.05. - mateja80
05.05. . SABP
06.05. - jill
06.05.- TittyK
06.05. - sapi
07.05. - Taula
07.05. - Linda 25
07.05. - Muca Copatarica
07.05. - bumbum
07.05. - maša82
07.05. - bugnavilea
07.05. - aurora28
08.05. - lunca69
08.05. - **NiNa**
08.05. - Stella80
08.05. - Mbee
09.05. - kitka1
09.05. - dolenjka
10.05. - britt
10.05. - pupika27
10.05. - Mateja81
11.05. - mlavla
11.05. - Anitka
11.05. - teejaa
12.05. - bela vrtnica
12.05. - pikicaa25
12.05. - PINGVINČICA
12.05. - Tinča1
13.05. - Larisa69
15.05. - SILVA
15.05. - PATRICIJA_22
15.05. - luna68
15.05. - natasa76
15.05. - Srčekgrill
(ROJSTNI DAN!-24let)
17.5.2007 - Lupita
18.05. - SM10

18.05. - puri
19.05. - amaya
20.05. - naša črtica koraka
20.05. - daga11
20.05. - bekyca
23.05. - listek
24.05. - torcica
24.05. - Anay
25.05. - ledenka
25.05. - lejca
25.05. - mala_pikica
26.05. - monikap
28.05. - smotka_me
30.05. - rebeca
31.05. - stunfek

Punce, jaz sem se kar sama dodala. Nisem sicer prepričana, kdaj je ne pričakujem, ampak bi moral biti datum okoli 17.5. user posted image

Martinca user posted image user posted image ČESTITKE user posted image user posted image za user posted image user posted image

Želim ti lepo in zdravo nosečnost!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.5.2007 19:19:58   
Erin
Čestitam Martinca!! user posted image user posted image user posted image

Držim pesti tudi za preostala dekleta...
JAz se bom gotovo preselila kar v junijke saj me že tri tedne muči vnetje in mi ni niti na misel prišlo da bi se slončkala....user posted image ...edin če je že prej kaj ratalouser posted image

U glavnem..upam do zadnjega pa čeprav zaman.

Vso srečo punce, pa čimveč user posted image user posted image in....user posted image !!!!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.5.2007 19:21:36   
aurora28
Punce, povejte kako sem bomo obarvale ko bomo zagledale ?! bomo modre, zelene, oranžne?!

IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Punce, povejte kako sem bomo obarvale ko bomo zagledaleuser posted image user posted image ?! bomo modre, zelene, oranžne?!

jaz bi imela kar oboje user posted image ali user posted image , lahko pa tudi oboje hkrati, bo delo naprej spravljeno user posted image user posted image user posted image

Bugnavilea midve pa imava enake simptome, mene prsa že od O bolijo in danes sem dobila nek roza izcedek, upam, da to ne oznanja začetek user posted image . Če pride bom user posted image Res nas je veliko, ki je ne pričakujemo 7.5. upam, da bomo vse skupaj nazdravile na user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da nam je ratalo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.5.2007 19:25:04   
aurora28
Držim pesti tudi za preostala dekleta...
JAz se bom gotovo preselila kar v junijke saj me že tri tedne muči vnetje in mi ni niti na misel prišlo da bi se slončkala.... ...edin če je že prej kaj ratalo
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Čestitam Martinca!! user posted image user posted image user posted image

Teejaa nič še ni izgubljeno, mogoče vama bo pa ratalo. Semenčice preživijo do 4 dni v sluznici in verjetno so našle pot do gnezda user posted image . Držim ti pesti, bori se z nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.5.2007 19:34:25   
aurora28
Nas je 7 takih, ki user posted image ne pričakujemo 7.5.. Mislim, da gre za magično številko in, da nam bo vsem ratalo. Pa brez zamere druge, za vas tudi držim user posted image user posted image user posted image user posted image , da zagledate user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 189
3.5.2007 19:36:16   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

Bugnavilea, ja full je fajn občutek, sem se kar zjokala od sreče.
zdaj samo upam da bo še pri G pokazalo da sem user posted image , ker pravijo da če prehitro narediš test včasih tudi napačno pokažeuser posted image

pa upam da nebo tako, ga bom še drug tedn enkrat naredla.user posted image

če sem prav izračunala sem zdaj že v 5 tednu. joj kak sem nora pa cela panična user posted image user posted image

Ma ti bodi kar zihr, da si srečka nosečka. user posted image user posted image user posted image  Prehitro narejen test pomeni teden dni pred pričakovano M ... Jaz sem ga za prvega sončka naredila 5 dni prej, pa je pokazalo ... user posted image  ... in to pravilno ... user posted image

Jojjjjj ... sam sem tko vesela zate ... user posted image user posted image  ... kolk je lepo brat tako veselje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.5.2007 19:38:38   
Mbee
jst sm test dones nardila 5 dni pred user posted image  pa je negativen...a to pomeni da ne bo nič z user posted image ? k berem ste vse nekaj prej delale pa je že pokazalo...pri meni pa ne...jst sm naredila z mini baby checkuser posted image user posted image user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.5.2007 19:38:39   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Bugnavilea midve pa imava enake simptome, mene prsa že od O bolijo in danes sem dobila nek roza izcedek, upam, da to ne oznanja začetek user posted image . Če pride bom user posted image Res nas je veliko, ki je ne pričakujemo 7.5. upam, da bomo vse skupaj nazdravile na user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da nam je ratalo.

Haha ... a nismo čist čmoknjene s temi znaki, a? Hahaha user posted image  user posted image  Kolikokrat sem že mislila, da sem nosečka ... pa letela hitro po test čekirat ... in seveda ... en veeeeelik minus ... ... (no ... vmes je bila ena lažna fatamorgana, no) user posted image  Ben ... upajmo, da tokrat ni. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.5.2007 19:41:26   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: Mbee

jst sm test dones nardila 5 dni pred user posted image  pa je negativen...a to pomeni da ne bo nič z user posted image ? k berem ste vse nekaj prej delale pa je že pokazalo...pri meni pa ne...jst sm naredila z mini baby checkuser posted image user posted image user posted image

Prehitro prehitro ... ... ne še obupat!!! Meni je tistih 5 dni prej pokazalo resnično švoh črtico, da sva jo z mojim komaj videla. Potem me je 5 dni matralo ... in sem na dan ko naj bi prišla M naredila še en test in takrat je pokazalo črtico kot je treba. Je pa vse odvisno od tega koliko hormona imaš ... Nekaterim pokaže celo šele 3 tedne po pričakovani M ... tako da nikar ne obupaj. Jaz še vedno držim pestke zate ... user posted image user posted image

Aja ... pa še nekaj! Teste vedno delaj na jutranji urin, ker je koncentracija hormona večja.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 193
3.5.2007 19:44:05   
aurora28
Če bo še jutri tako, si grem kupiti test in ga bom naredila 3 dni prej. Upam, da ne bo fatamorgana, kot ti praviš Bugnavilea user posted image user posted image

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.5.2007 19:48:01   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Če bo še jutri tako, si grem kupiti test in ga bom naredila 3 dni prej. Upam, da ne bo fatamorgana, kot ti praviš Bugnavilea user posted image user posted image

Ma jst sm mislna že danes kupit test, da bi ga naredila jutri zjutraj ... pa sem na poti v lekarno srečala ravno mojo mamo ... user posted image  ... pa sem prestavila nakup. user posted image  Jutri verjetno tudi ne bo mogoče, ker bom imela ta malega na poti iz službe ... razen če grem v nabavo med malico  ... user posted image  In potem test v soboto zjutraj ... user posted image  user posted image  user posted image  

Ali pa naredim tisto kar je najboljše naredit in počakam lepo do ponedeljka ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.5.2007 19:50:29   
zofija nr.2
zivjo punce,
dodajte še mene na seznam. se bo hitro pokazalo, kako in kaj. moja naj NEEEE pride 6.5.! by the way še tu povem, da sem od nestrpnosti - da bi se prepričala, da si ne domišljam, močno me namreč bolijo prsi - naredila test že včeraj in je bil user posted image ! tako da bo razočaranje še nekoliko večje. čeprav mi je v olajšanje že dejstvo da vem da lahko zanosim... po SS pred 5 meseci in histeroskopski odstranitvi septuma pred 3 meseci! user posted image
srečno in plodno vsem!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 196
3.5.2007 20:02:15   
aurora28
Čestitam Zofija nr.2 user posted image user posted image user posted image user posted image Sta že dve srečki nosečki! Jupi, seznam se krajša, počasi, pa vendar zagotovo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 197
3.5.2007 20:04:12   
Fargesia

Majske borke...za otroke 2008user posted image

02.05. - PC Baby  -  spet v naslednji krog 
user posted image
02.05. - matejka78
02.05. - martinca user posted image   user posted image
04.05. - Paprika76
05.05. - nussy
05.05. - kepica
05.05. - renata nana
05.05. - mateja80
05.05. . SABP
06.05. - jill
06.05.- TittyK
06.05. - sapi
06.05. - zofija nr.2user posted image   user posted image
07.05. - Taula
07.05. - Linda 25
07.05. - Muca Copatarica
07.05. - bumbum -spet v naslednji krog user posted image
07.05. - maša82
07.05. - bugnavilea
07.05. - aurora28
07.05. - Jasnaa
08.05. - lunca69
08.05. - **NiNa**
08.05. - Stella80
08.05. - Mbee
09.05. - kitka1
09.05. - dolenjka
10.05. - britt
10.05. - pupika27
10.05. - Mateja81
11.05. - mlavla
11.05. - Anitka
11.05. - teejaa
12.05. - bela vrtnica
12.05. - pikicaa25
12.05. - PINGVINČICA
12.05. - Tinča1
13.05. - Larisa69
15.05. - SILVA
15.05. - PATRICIJA_22
15.05. - luna68
15.05. - natasa76
15.05. - piki 2
15.05. - Srčekgrill
(ROJSTNI DAN!-24let)
17.05. - Lupita
18.05. - SM10

18.05. - puri
19.05. - amaya
20.05. - naša črtica koraka
20.05. - daga11
20.05. - bekyca
23.05. - listek
24.05. - torcica
24.05. - Anay
25.05. - ledenka
25.05. - lejca
25.05. - mala_pikica
26.05. - monikap
28.05. - smotka_me
30.05. - rebeca
31.05. - stunfek

Zofija nr.2, jaz sem te kar pobarvala v modro...se pravi v nosečniško barvo!BRAVO!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.5.2007 20:06:45   
aurora28
V bistvu jo jaz ne pričakujem 5.5., ampak sem dodala dva dneva zraven za ziher, tako da bi lahko jutri naredila že test user posted image . Joj ta neučakanost, grozna sem, kako ne morem zdržati do nedelje. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 199
3.5.2007 20:11:15   
bugnavilea
Bravo zofi!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Madona ... zdej mi je še težje čakat ... user posted image  Brrr ... ... ... morem mislit na kej durzga rajš ... čene me bo še pobralo ... user posted image  user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?