|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v maju!
5.5.2007 12:47:12   
bela vrtnica
A mi lahko prosim katere odgovori kako je s pregledi, če ti že par mesecev ne uspe. Vidim, da uporabljate neke okrajšave, zato bi prosila, če mi razložite kaj te okrajšave pomenijo. Kateri pregledi so prvi (ultrazvok....). Kajti, če nama ta mesec ne rata, bi se tudi jaz naročila na pregled. Hvala za odgovor in čimveč user posted image  ta mesec in nasploh. Tiste, ki pa ste že pa se čuvajte in naj vas partnerji razvajajo, ter zdravo user posted image . Čestitam user posted image

Čao!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.5.2007 13:05:52   
Fargesia
Sapi, ja res se mi vidi da sem učiteljica...user posted image ...ampak doma pa nima tako pospravljeno kot bi kdo pričakoval od organizirane očiteljice...user posted image

Bela vrtnica, katere okrajšave preiskav te zanimajo? je pa od ginekologa in ženske odvisno kakšen vrstni red ima pri zdravljenju neplodnosti...jaz naprimer, ker imam že nekaj let diagnozo PCOS (sindrom policističnih jajčnikov), mi je po 8 mesecih neuspeha dal Klomifen. dvakrat sem imela hiperstimulacijo (prvič zelo hudo), tako da zdaj sem brez klomifena in čakam na laparaskopijo- prešpikali mi bodo jajčnike oziroma ciste na njih in potem upamo da bo kaj bolje...

< Sporočilo je popravil maša82 -- 5.5.2007 13:06:35 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.5.2007 13:37:12   
bela vrtnica
Maša82 , mene zanima nasplošno kakšen je postopek, če ti nekaj časa ne uspe. Midva poskušama zdaj že peti mesec. Drugače je bilo z menoj na vsakem letnem rednem pregledu vse ok. To je prvič, da poskušava, zato sem malo zaskrbljena. Ko pa berem po forumu vidim, da je to nekaj normalnega. Ampak vseeno me zanimajo vaše izkušnje, kdaj se naročiti na pregled, skratka vesela bi bila, če bi mi zaupale vaše izkušnje.
Hvala

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.5.2007 14:56:10   
Serendipity
Oj!

Čestitke NUSSY!!!! user posted image

Oooooo, nas je pa res dosti očiteljic (user posted image ), jaz sicer nisem RP, učim TJA, ampak, upam, da vseeno spadam med vas ;)...

NO, jaz sem danes zasledila izcedek in končno postavila diagnozo mojim ''znakom'' PRIHAJA user posted image ! user posted image  

Bela vrtnica - pri meni je to potekalo oz poteka takole: Ko sva se odločila za user posted image  sem opravila pri G splošni pregled, vzela je bris in mi opravila UZ (pri UZ je ugotovila sicer manjši septum, ampak takrat se ji to ni zdelo kot preveika ovira). Po 15 mescih neuspelega user posted image , sem se naročila na pregled (to je bilo prejšnji mesec) in prosila ginekologinjo, naj malce prečikira stanje. Mi je dala napostnico za HSG (pregled, ko ti spustijo neko tekočino, ki pokaže stanje in obliko maternice in baje ''spuca'' kake ovirice v jajcevodih - če se motim, me prosim popravite) na katerega se moram naročiti takoj prvi dan naslednje menstruacije, za fanta pa je predlagala naj naredi spermiogram.
Kako naprej bomo pa videli user posted image .
Jaz se držim recepta optimizma in upam na najboljše.

Držim vam pesti za user posted image user posted image  in za vsak slučaj dodam še user posted image user posted image !

LP, Jasna

Neposredna povezava do sporočila: 254
5.5.2007 14:59:38   
bugnavilea
Tudi mene lahko komot brišete s seznama. Sicer ni še prav ta pravi user posted image  ... ampak je že prav fajn temno rdeč izcedek ... tako da se bo zdaj zdaj ulilo. Ben ... .. očitno usoda hoče, da imam vseeno neobremenjeno poroko ... user posted image

Kakrkoli ... drugi mesec ne računajte name ... tako da mogoče pridem v vaše vrste enkrat julija ... user posted image

Vso srečo vsem  user posted image  user posted image  user posted image  ... in se beremo ... user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.5.2007 15:22:12   
Fargesia
bugnavilea (KAJ POMENI TVOJ NICK?), jaz te še ne bom obarvala v črno, ker sem polna optimizma in bom počakala da boš 100%...a prav?user posted image

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.5.2007 15:45:22   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

bugnavilea (KAJ POMENI TVOJ NICK?), jaz te še ne bom obarvala v črno, ker sem polna optimizma in bom počakala da boš 100%...a prav?user posted image

Ma verjemi, da ves optimizem na tem svetu ne bi pomagal ... user posted image  Močen izcedek (ki mu lahko rečemo tudi že user posted image ) ... negativen test ... ... težka bo ... user posted image

Glede mojega nicka pa ... ...

http://www.silkartist.co.uk/bougainvillea.jpg

Rožica na zgornjem linku se imenuje Bougainvillea ... ko sem prvič slišala zanjo sem si napačno zapomnila njeno ime in ker sem si dala nick po tej rožici je nastala Bugnavilea ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 257
5.5.2007 16:14:11   
aurora28
Živjo punce!

Ja, danes se je pa user posted image zelooo močno ulila, tako, da nas čaka nov krog (kot je že napisano 31.5. user posted image

bela vrtnica postopek je takle, v kolikor s svojim dragim ne bosta zanosila 1 leto, te bo tvoja ginekologinja napotila najprej na HSG, da vidijo kakšno je stanje tam spodaj user posted image . Če bodo odkrili septum, boš šla na histeroskopijo, če pa bodo ugotovili, da imaš zamašena jajcevoda pa boš šla še na laparoskopijo. Pa tvojega dragega bodo poslali na spermiogram, da vidijo kakna je gibljivost spermijev.
pri nama je bilo tako, da sva obakrat brez težav zanosila, ampak se je obakrat ponesrečilo in sem imala spontana splava user posted image user posted image . ker je moja ginekologinja zasebnica, me je želela prepričati, da je z menoj vse ok in da sta splava zgolj poseg mati narave, je rekla, da naj še tretjič zanosim. Sem bila full jezna, ker me ni hotela poslati na nobeno preiskavo. user posted image Zato sem se sama odločila, da grem poiskati drugo mnenje k drugemu ginekologu in sem res šla v Trbovlje k dr. Jurci. najprej me je naročil na UZ zadnji tedemn pred menstruacijo, saj se takrat baje tudi z UZ vidi pregrada v maternici. In res jo je videl. Nato me je poslal na rentgen - HSG, kjer se je pokazalo, da imam zeloooooooo veliko pregrado in to čez celo maternico user posted image . Mi je rekel, da je sploh bilo mogoče, da sem pri taki pregradi zanosila. Ker pa je bila pregrada velika, se user posted image ni imel kje vgnezditi in je odmrl, zato ga je telo zavrnilo. user posted image user posted image user posted image Ker je HSG pokazal na pregrado me je takoj naslednji dan operiral in mi opravil histeroskopijo (odstranil pregrado) in laparoskopijo. Pri laparoskopiji so še ugotovili, da imam policistične jajčnike in endometriozo. user posted image user posted image user posted image   Sbetoval mi je, da naj počakam en ciklus, da se sluznica obnovi in naj nato čim prej zanosim. Sva zmojim počakala na eno user posted image in sva oba bila zelo optimistična in verjela, da zdaj pa bova kar zanosila, pa žal ni šlo. prišla je že druga user posted image . In zato zdaj upam, da bo v tretje ratalo. Sicer sva pa rekla, da bova pustila času čas in ko bo ratalo, bo pač ratalo. Več kot to, da jem folno kislino, redno seksava, se dokaj zdravo prehranjujeva oba...žal ne morem kaj več narediti, kot to da poleg napisanega še verjamem v to, da enkrat bova že imela user posted image .

Joj sem se razpisala, ampak danes sem tako razpoložena za pisanje, da sem si kar privoščila. Upam, da ne zamerite. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 5.5.2007 16:15:06 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 258
5.5.2007 16:47:24   
TittyK
Zivijo punce!

Aurora 28 jaz pijem te tablete da mi uredijo cikel. So pa to zeliščne tablete prehrambeno dopolnilo, kupim pa jih v italijanskih lekarnah. Meni pomagajo. Cikel so mi uredile iz 45 na 33 dni. Saj vem da je še vedno dolg ampak vseeno. In izcedkov ta mesec tudi še ni, drugače so vedno bili 3 do 4 dni prej.
Vsem majskim nosečkam čestitam user posted image user posted image user posted image jupidu!!!! Vsem ostalim, ki še čakajo želim pozitiven test. Vsem pa , ki so to grdo user posted image že dobile pravim, da je junij glih pravi mesec za naredit valentinčke februarčke.

Pozdravček,

Titty

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.5.2007 18:04:17   
bela vrtnica
Jasnaa in Aurora28 hvala za odgovor. Vaši odgovori so res dobrodošli. Aurora28 a vidva sta res čakala da mine eno leto in šele pol si šla na pregled ali je bolje, da grem že zdaj na redni pregled in povem da načrtujema naraščaj in da me pregleda, kajti nisem bila že malo več kot eno leto. Čeprav verjam, da je vse ok, ampak saj veš kjub optimizmu imam včasih dvome. Res tebi in vsem želim, da nam čimprej uspe in da postanemo srečke user posted image user posted image .Kar se tiče tvojega pisanja pa si kar daj duška, te čisto zastopim (no sej vreme je danes res nekam čudno).
Si še kaj tipkamo.
LP

Bela vrtnica

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 260
5.5.2007 18:53:45   
pupika27
najprej lep pozdrav vsemuser posted image upam da vas to kislo vreme ne spravlja v obup in slabo razpoloženje!jaz sem danes dobre volje na srečo brez kakršega koli špikanj v jajčnikih(zaenkrat)!!!user posted image sem pa prej uživala zunaj s svojim sinkom in novim prijateljem smo kljub dežju igrali nogomet in si pripravili kosilo kar na prostem.po resnici mi je kar pasalo da sem se malo sprostila in razgibala!user posted image user posted image zdaj pa malo na obiske in kmalu bo prišel ča za spanje!punce uživajte in imejte se radi!!!ljubezen in upanje prebrodita tudi največje težave!poljubčka vsem

Neposredna povezava do sporočila: 261
5.5.2007 19:00:06   
pupika27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselo slončkajteuser posted image se truditeuser posted image in upajteuser posted image pa bo!!!!!!tega se poizkušam držati tudi jaz!!!!!!!!!me veseli da je vedno več nosečk ostalim pa olagam na srce bo bolje če ne ta pa drug mesec!obilo zabave in užitkov ob

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 262
5.5.2007 19:09:04   
renata nana
pozdravljene. kje ste vse tiste , ki je danes ne pričakujete? moje user posted image zaenkrat še ni in upam , da je tudi ne bo. hodim zelo pogosto na vodo , čutim pa tudi rahle bolečine ki pa niso vedno prisotne zelo si želim, da je nebi bilo in tudi vse čakajočim želim, da zagledate user posted image user posted image .

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 263
5.5.2007 19:11:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

Rožica na zgornjem linku se imenuje Bougainvillea ... ko sem prvič slišala zanjo sem si napačno zapomnila njeno ime in ker sem si dala nick po tej rožici je nastala Bugnavilea ... user posted image user posted image user posted image

lepa roža! zdej si bom lažje zapomnila tvoj nick...prej sem vedno morala nazaj gledat kako se napiše...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
5.5.2007 19:37:30   
lunca69
Joj bliža se 8 maj, upam da mojeuser posted image ne bo!!!!!
Že zdaj se zelo živciram če je uspelo al ne, upam da je, ker se neprestano tudi jaz gledam v ogledalo pa znaki gor, znaki dol, tako da upam da sedaj bom zgledala user posted image !!!!
Vsem želim čim več user posted image
Lp

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 265
5.5.2007 19:39:35   
Mbee
aurora...a si iz zasavskega konca da si šla v Trbovlje k G ali zato...ker naj bi bila Trboveljska bolnica med boljšimi kar se ginekologije tiče...jaz sem drugač "originalno" iz tega konca....pa mi je bolnica...mal groznauser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu lunca69)
Neposredna povezava do sporočila: 266
5.5.2007 19:44:24   
pupika27
user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo lunca upaj do zadnjega dihauser posted image user posted image me pa bomo držale pesti in te bodrile    ker vse tukaj gor vemo kako teško je ko čakaš pa čakaš  mesec ljubezni bo marsikateri prinesel srečo mogoče si ti med njimi nikoli se ne ve!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image naj ti se pokaže sreča   in ugledaš user posted image  user posted image    in boš med srečnimi nosečkami

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 267
5.5.2007 19:50:26   
aurora28
Bela vrtnica! Midva nisva čakala eno leto, ker ko sva se odločila, da zdaj pa midva pač ne bi več imela zaščite in sva začela normalno user posted image in potem sva drugi mesec že kar zanosila. Sva bila full vesela, da nama je takoj ratalo, ampak sva bila potem zelo razočarana, saj sva imela spontani splav user posted image user posted image user posted image . Potem sva počakala tri mesece, po priporočilu ginekologinje in zopet kar takoj zanosila. Seveda sva bila zopet vesela, le da tao veselje ni bilo isto kot prvotno, saj sem sama v sebi čutila, da nekaj ni v redu. In res je bilo tako, moj instinkt me ni razočaral...zopet sem splavila user posted image user posted image user posted image . kar pa se je potem nadaljevalo (razne preiskave) pa veš. Aja pa naj povem, da je od drugega splava natanko minilo eno leto. Zdaj, ko so mi pa vse porihtali, sem pa mislila, da bova kar zanosila, žal pa nisva. user posted image user posted image Se bo treba še truditi.

bela vrtnica jaz osebno ti priporočam, da greš čim prej na ginekološki pregled in poveš da s tvojim načrtujeta družino in da že kar aktivno to počneta. Pa začni jemati folno kislino (jaz jem centramed mami), da boš na nek način že vitaminsko pripravljena, saj kolikor sem se do sedaj seznanila, je folna kislina izrednega pomena še posebej pri prvih tednih nosečnosti, običajno že takrat, ko še ženska ne ve, da je noseča.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 268
5.5.2007 20:39:33   
SILVA
Čestitke vsem novim nosečkam in lepo ter zdravo nosečnost vam želimuser posted image user posted image .
Za ostale nečakajoče pa še vedno držim pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
5.5.2007 20:50:03   
Naša črtica koraka
Punce, najprej
user posted image  user posted image user posted image user posted image

za vse nove nosečke (za vsak slučaj, če je še katera na novo po martinci).

Moja malenkost bi najraje odprla nov seznam za nečakajoče v juniju ... neverjetno je, da ko so ta pravi dnevi, da vmes vedno pride bolezen v našo hišo ... in tako jo že čutim,user posted image , kako se pripravlja da pride (in vsaj točna naj bo, da ne bo potem spet tako user posted image user posted image user posted image )

upam, da je vsaj pri vas bolj zdravo!!

na zdravje in user posted image  vsem!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 270
5.5.2007 20:58:32   
aurora28
Mbee ne nisem iz tistega konca, ampak sem slišala že ogromno dobrih besed čez zdravnike v bolnišnici Trbovlje in da so eni izmed najboljših, na področju patološke in ogrožene nosečnosti, ja pa ginekološki oddelek eden izmed vodilnih pri njih. Ja bolnica na vzunaj ne zgleda bog ve kaj, je pa zato noter zelo zrihtana in osebje, kapo dol. Mene so nosili po rokah in zelo sem zadovoljna nad dr. Jurco. user posted image user posted image user posted image
Sem že razmišljala, da bi se tja prestavila, ampak po premisleku in po tem, da bi med nosečnostjo se vozila tja in se izpostavljala cesti in vremenskih razmerah...sem se odločila, da bom obdržala svojo ginekologinjo (čeprav me je zaj...., jo pa imam pred nosom in sem pri njej peš v 10 minutah). Kaj  bi pa ve naredile, se bi prestavile k drugemu ginekologu ali pa bi ostale pri obstoječi G, kljub temu, da je pač upoštevala kodeks, ki govori, da zavod za zdr. zavarovanje krije stroške vseh preiskav pri ženskah, ki ima za seboj tri spontane splave, moja G pa je za povrh še zasebnica. Jaz sem se pač znajdla in sem šla k osebni zdravnici, ji povedala za dano situacijo in jo prosila, da mi da napotnico za ginekologa v Trbovljah.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 271
5.5.2007 22:00:54   
Anonimen
nussy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image

(odgovor članu sapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
5.5.2007 22:49:38   
Shani
NUSSY ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
5.5.2007 23:07:22   
kepica
user posted image user posted image Čestitke tudi z moje strani vsem dosedanjim user posted image .
Moja user posted image naj bi prišla danes, pa je še ni. Test je bil zjutraj negativenuser posted image Sicer imam različno dolge cikluse, tako da nisem še čisto obupala. Vseeno upam na user posted image , če pa se prikaže user posted image pa me ta mesec čaka HSG, potem pa v nove boje.
Držim pesti za vse, ki še čakate user posted image

lp,kepica

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.5.2007 0:57:36   
andre3a
Pozdrav vsem in najprej čestitke vsem novimuser posted image .Upam da bo maj prinesel velikouser posted image user posted image ,saj se nas je kar nekaj selilo med majčice.Jaz je ta mesec nočem videti 29.5 do tedaj pa moramo pridnouser posted image in si meriti BT.
Vidim da ste nekaj omenjale trboveljsko bolnišnico in moram tudi jaz nekaj dodati.Tudi jaz nisem iz te okolice in sem se tja prestavila 2003 leta saj kar nekaj let nisem morala zanosit.Tu pa sem zanosila v slabem letu in vsa pohvala dr.Čuku,osebju in tudi zdaj ko sva se odločila za drugega dojenčka hodim na preglede in upam da nama bo uspelo malo prej.
Lep pozdrav
Andreja

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?