Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 7.5.2007 20:03:12
|
|
|
|
sapi
|
Čestitkice Mateja80.... res lepa novica ... MBee za nas pogumne vedno ostaja upanje... Maša82 in Kepica vidve pa le pogumno... saj smo že vsega hudega navajene.... mogoče pa le ugledata tako težko pričakovani .... mislita pozitivno pa bo življenje od takrat naprej še lepše.... Sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 7.5.2007 20:42:08
|
|
|
|
aurora28
|
Maša ja jutri zjutraj ga delaj in boš videla . Držim ti pesti, saj bo
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 7.5.2007 20:52:25
|
|
|
|
andre3a
|
Mateja čestitke in lepo ter zdravo ti želim.Boš videla vse boš uredila in potem uživaj vsak trenutek tega najlepšega obdobja. Maši in Kepici pa držim pesti za in potem hitro javita.Seveda pa pesti za vse ki čakate. Lep pozdrav Andreja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 7.5.2007 20:53:27
|
|
|
|
amaya
|
za vse, ki ste nervozne in si grizete nohte in pulite lase, želim.....lahko in mirno noč in vam pošiljam , da vas popeljejo v svet prijetnih sanj, kjer je polno in in nobene ... cmoka vsem in punce dajmo...pogumno naprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 7.5.2007 21:01:09
|
|
|
|
meggie
|
Mateja iskrene čestitke!!! Uživaj in predvsem se ne sekiraj in ne obremenjuj z drugimi. Bodi vesela, saj sta si vidva tega neizmerno želela. V življenju ne moreš imeti vsega 100% pošlihtano, prepusti se. Vse lepo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 7.5.2007 21:18:05
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Maša ja jutri zjutraj ga delaj in boš videla . Držim ti pesti, saj bo Sapi, Andre3a, amaya in seveda aurora28, zlate ste! meni je pred parimi trenutki ratalo hudo slabo...zdaj je že mimo...pa prsa so me danes (beri: ne dolgo nazaj) začela boleti...še posebej leva! ne vem če ga bom upala delat že jutri...če pa, ste pa prve (takoj za mojim dragim) ki boste izvedele!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 7.5.2007 21:20:34
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla...točno kot ura se je danes pojavila v vsej svoji veličini in ''bolečini'' Sem zjutraj poklicala in se naročila za HSG, ki ga imam 17.5. Bomo videli, kaj nam bo to prineslo ;). Vsem ostalim, ki vam ta mesec ni ratalo - ja, ja januar je pa res mrrrzel mesec ... Februar je boljši. Srečkam pa vso srečo in čim lepšo nosečnost! Lp, j ps: Se selim med junijke - 7.6.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 7.5.2007 21:22:20
|
|
|
|
Serendipity
|
Maša82 - ti držim pesti, pa čimprej sporoči.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 7.5.2007 22:25:50
|
|
|
|
lejca
|
Lep pozdrav... Mateja mislim,da je misliti na druge zadnja stvar na katero moras misliti v tem trenutku.Pomembno je,da mislis nase in svojega za druge pa ne skrbi...konec koncev si ti noseca in le to je bistvo.Zelim ti zdravo in uzivaj v teh trenutkih saj je vsaka nosecnost drugacna! jaz sem se pravkar vrnila iz fitnesa...zelim spet v formo ,da se bom pocutila bolje...pocasi se dalec pride...tako pravijo...ze zacenjam delati na trebusnjakih ...mislim ,da je sedaj ze cas da kaj nardim....potem pa se vprasam ce le ni zaman saj ce spet ratam noseca... bomo videli ,tako vsaj ne mislim non stop na bebice.... Vsem nosecim se enkrat cestitke... Masa prosim mi lahk popravis datum ,ki ga ne cakam iz 25.na 17. hvala lp Lejca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 6:15:45
|
|
|
|
daga11
|
Mateja čestitam!!!!!!!!!!!!!!! Lepo vse skrbi zdaj na stran in uživaj z malo pikico! PAPA
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 6:55:26
|
|
|
|
kepica
|
Dobro jutro punce! No, moj test je bil negativen Tako, da čakam Ne vem, če je še kaj možnosti za . Zdej samo še čakam da grem na HSG, potem pa v nove boje. Upam, da boste ostale imele več sreče. Držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 8:59:33
|
|
|
|
Mateja81
|
Soimenjakinja moja draga iskrene čestitke in veliko zdravja ti želim. Drugače pa vam povem moj zgodbo. Midva sva prejšnji mesec komaj prvič poskušala in se še ne sekirava če ne bo uspelo. Imam pa drug problem in kar upam, da ne bom uspela ta mesec, ker sem prejšnji teden imela spet vnetje (se mi kr naprej ponavljajo) in ne vem če ne bi kaj škodovalo plodu če bi ravno takrat zanosila. Zdaj pa sem še prehlajena povrhu. sicer pa se mi zdi da imam že vse predznake za to prek.. tudi tako vročino čutim v glavi predvsem ko se zbudim. no ja vas še obvestim kako in kaj bo v naslednjih dneh. Ostalim ki pa še vedno upate pa želim mnogo, mnogo sreče aja pa dejte . Še dobro da se preko takih užitkov pride do . Zdaj pa res
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 9:25:22
|
|
|
|
T1979
|
Oj Maša82, si že delala test? Daj sporoči dobro novico. Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 10:46:31
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
mateja80 jeeees! srečno in uživaško ! Pa zdravega !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 13:42:54
|
|
|
|
Fargesia
|
Živijo! Nisem delala testa...in verjetno ga niti ne bo treba delat...imam namreč svetlo roza izcedek...oziroma papir je obarvan tako ko grem na WC...mislim da tudi srečna 13 ni pomagala...
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 14:09:52
|
|
|
|
Pat74
|
Punce, tudi jaz bi se vam rada pridružila, čeprav ta mesec še ne, ker nismo še nič delal na , menstruacija pa pa načrtih pride 15.5., ; tota z možekom sva se dogovorila, da je čas za tretjega . Me pa zelo veseli, kar berem, da si vas veliko želi biti in vam vsem želim, da to postanete čim hitreje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 14:10:01
|
|
|
|
nemrak
|
, maša, kaj pa če je vgnezditvena krvavitev!! Ne vrži tako hitro puške v koruzo. Pošiljam ti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 15:03:01
|
|
|
|
Fargesia
|
joj nemrak, kaj bi dala da bi bila res vgnezditvena krvavitev...a do tega ne pride prej? nekaj dni pred ?danes je 34. dan ciklusa...hvala za pozitivne misli in !!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 15:23:02
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Mateja80 ČESTITKE! Uživaj v in ne skrbi, vse bo super.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 15:34:40
|
|
|
|
andreja2000
|
maša82 jaz sem par dni preden bi naj prišla tudi imela rjave izcedke in to prav tako kot vsak mesec preden je prišla ,no kot veš je potem k sreči ni bilo .Iz srca ti želim,da bi tudi pri tebi bilo tako!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 16:29:02
|
|
|
|
polonca78
|
evo, še ena se javlja, ki non-stop misli samo na . prosila bi vas, da me dodate na listo k tistim, ki je NEEEEEE pričakujejo 31.05.. Drugače pa čestitke vsem majskim nosečkam. priznam, da dobim kar solzne oči vsakič, ko preberem, da je eni uspelo! čestitam še enkrat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 16:48:28
|
|
|
|
mateja80
|
Joj, punce. Ste me skor v jok spravile!! Pa ne smem zdele jokat, ker sem v službi... Naj, naj, najlepša hvala za vse besede vzpodbude in lepih želja. Ful ste dobre. Res se veselim, ko prebiram forum in komaj čakam, da katera sporoči veselo novico... Še kr čakam... lp!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 17:17:51
|
|
|
|
sapi
|
Kepica me punce smo borke... skupaj v naslednjem krogu.... Maša82 nikoli do zadnje sekunde ni za obupati .... držim pesti Sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 17:48:22
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Maša82 nikoli do zadnje sekunde ni za obupati .... držim pesti Sapi Veš, Sapi...mislim da se vam bom pridružila v juniju...in potem če ne bo ratalo, grem 26.6. na laparaskopijo. Pokonci me drži misel da bova tudi midva enkrat imela svoje otroke...ne samo enega, ampak tri!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 18:31:34
|
|
|
|
amaya
|
Mateja80: uživaj v nosečnosti in ne obremenjuj se z drugim, ker se bo vse lepo rešilo. Maša82:mogoče pa še ni vse končano. Upanje zadnje umre. Jaz sem tudi že kar vrgla puško v frmnton (beri koruzo), ker sem ful neučakana, pa še enega lepega angelčka smo pred dvemi dnevi dobili v družini...tudi jaz bi ga...Tolaži me le misel, da ko bo čas bo in takrat bo lepo in sladko in sladoledno zato punce, glavo gor...za vsako je , ki vas opazuje in čaka na svoj trenutek, da pride na zemljo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?