|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v maju!
6.5.2007 7:25:46   
Fargesia

Majske borke...za otroke 2008user posted image

02.05. - PC Baby  -  spet v naslednji krog 
user posted image
02.05. - matejka78 - spet v naslednji kroguser posted image
02.05. - martinca user posted image   user posted image
04.05. - Paprika76
05.05. - nussy user posted image   user posted image
05.05. - kepica
05.05. - renata nana
05.05. - mateja80
05.05. . SABP
06.05. - jill
06.05.- TittyK
06.05. - sapi - spet v naslednji krog user posted image (sem te prestavila na dno seznama-srečno v 13. krogu!)
06.05. - zofija nr.2user posted image   user posted image
07.05. - Taula
07.05. - Linda 25
07.05. - Muca Copatarica
07.05. - bumbum -spet v naslednji krog user posted image
07.05. - maša82
07.05. - bugnavilea
07.05. - aurora28 -spet v naslednji krog user posted image (si dodana na konec meseca- SREČNO!)
07.05. - Jasnaa
08.05. - lunca69
08.05. - **NiNa**
08.05. - Stella80
08.05. - Mbee
09.05. - kitka1
09.05. - dolenjka
10.05. - britt
10.05. - pupika27
10.05. - Mateja81
11.05. - mlavla
11.05. - Anitka
11.05. - teejaa
12.05. - bela vrtnica
12.05. - pikicaa25
12.05. - PINGVINČICA
12.05. - Tinča1
13.05. - Larisa69
15.05. - SILVA
15.05. - PATRICIJA_22
15.05. - luna68
15.05. - natasa76
15.05. - piki 2
15.05. - Srčekgrill
(ROJSTNI DAN!-24let)
17.05. - Lupita
18.05. - SM10

18.05. - puri
19.05. - amaya
20.05. - naša črtica koraka
20.05. - daga11
20.05. - bekyca
23.05. - listek
24.05. - torcica
24.05. - Anay
25.05. - ledenka
25.05. - lejca
25.05. - mala_pikica
26.05. - monikap
28.05. - smotka_me
29.05. - andre3a
30.05. - rebeca
31.05. - stunfek
31.05. - sapi
31.05. - aurora28
31.05. - jadrnica

dobro jutro! midva greva na koroško na piknik, zato sem tako zgodnja...user posted image UŽIVAJTE!

Andre3a, dobrodošla! Upam, da ti bo zdaj prej ratalo!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.5.2007 7:59:35   
natasa76
pozdravljene! danes zjutraj mi je bazalna temperatura padla za 0,5 stopinje user posted image user posted image user posted image user posted image . to pomeni da od moje prve terapije s klomifenom in medrolom ne bo nič v maju. upala bom na user posted image  v juniju.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.5.2007 8:00:59   
aurora28
Andre3a pozdravljena! user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je bil razlog, da nista s svojim tako dolgo zanosila in zanima me kaj so ti pa v bolnišnici Trbovlje od posegov opravili? Tudi sama sem bila tam in sem zelo zadovoljna.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.5.2007 8:53:58   
Mbee
aurora no da ti povem nekaj stvari glede bolnice Trbovlje....jst imam slabe izkušnje...ker sem kot športnica dosti časa preživela tam...in jao kok je blo men hudo...pustil so me samo po dve uri v operativni sobi k so pač lahko ob desetih zvečer k sm bla čist sama tam...ko sem imela komplicirani zlom, so mi narobe sestavili roko...tako da sem morala v ljubljano na ponovno lomljenje komolca...in verjemi mi, da bi lahko še naštevala...moja sestra je rodila v Trbovljah in prav tako sva midve s sestro tam rojene...no moja sestra je ob 3:30 zjutraj dobila popadke na vsake 10 min in so jo odpeljali v bolnico....do 15:00 so jo pustili da hodi gor in dol po hodniku ker se ni odprla več kot 0,5 cm...šele ob 20:30 so ji naredili carski rez...je rekla da je mislila da bo umrla....fora je v tem, da se ji je hčerkica 14 dni pred porodom obrnila in lepo usedla ter zasidrala in jo niso mogli obrnit...potem pa so še vedno vztrajali naj rodi po naravni poti in ne s carskim rezom tako kot je ona že v samem začetku prosilauser posted image  ....moja sestrična je prišla iz primorske da je rodila v Trbovljah...pa ker imamo sorodnico med sestrami na tem oddelku je mislila da bo kaj lažje...no pa niti ni bilo. ne vem...sama sem dolgo časa mislila, da bom rodila v Trbovljah ker jih res zelo pohvalijo vendar če ti po pravici povem me je strah že sama misel na to kar se je zgodilo moji sestri, moji mami,...jst bom rodila na Jesenicah...ker so popolnoma prenovili vse, kolegica ki je rodila tam pred pol leta je rekla, da so z njo delali kot da je edina, da ji je bilo res lažje, tud epiduralna je brezplačna ker jo je baje treba drugje plačat (v kranju ni brezplačna)...no je pa seveda vse odločitev posameznika...če imaš dobre izkušnje potem upam in držim pesti da bo tako tudi naprej

joj sem se razpisalauser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.5.2007 9:45:10   
Paprika76
Punce, meni ni uspelo. user posted image user posted image  Že dva dni sem čisto iz sebe zaradi tega.
Mogoče se preveč nerviram zaradi službe (oba imava variante kjer se naju lahko z ukinitvijo delovnega mesta rešijo v enem mesecu). Meni pa je trenutno prioriteta otrok, ker nisem vsak dan mlajša-samo kaj ko bo spet treba počakati do 15. 6. , ker imam tako dolge cikluse (42-43 dni). user posted image  user posted image  user posted image

In all things of nature there is something of the marvelous.
Aristotle

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.5.2007 9:51:06   
Mbee
joj paprikauser posted image ...veš vse se zgodi ob svojem času...ne se preveč živcirat zaradi službe...nekako smo danes vsi na takšnem položaju...nikjer ni več za stalno...jst si tko razlagam, dokler je služba in dokler si pripravljen delati kar imaš na razpolago...poprijeti za vsako delo, bomo že nekako preživeli...če imaš željo imeti otroka ga imej....boste že nekako tudi v najslabšem primeru...daj živčke na pašo pa se sprosti, pojdi na sprehod v naravo ali pa se pusti razvajati...potem pa uživaj in pusti času čas...boš videla da bo kmalu tako kot boš sama želela. drži se...vem da ti ni lahko...tu smo same takšne ki te razumemo in ki ti stojimo ob strani

(odgovor članu Paprika76)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.5.2007 12:52:52   
aurora28
Mbee pač tako je, vse je od posameznika odvisno, nekatere mojo osebno ginekologinjo zelo hvalijo, mene je pa pustila, da sem imela dva spontana splava...a veš tako je, tako pa je tudi pri nama, jaz osebno sem bila zelo zadovoljna z bolnico Trbovlje, ti pa žal nisi. Verjetno bi kje bilo drugače user posted image

Paprika76 vem kako je s službo. sva na istem, le da meni konec tega meseca poteče pogodba za določen čas in tudi nevem kako bo naprej. Srčno upam, da mi bodo podaljšali, sicer sem pa rekla, da se glede službe ne bom obremenjevala. Želim si ustvariti družino in to je moja prioriteta, če ne bo ta služba bo pa katera druga. Bodi optimistična in boš videla, da se bo vse uredilo. Če bi vse ženske gledale takole: da najprej moramo končati faks, si najti redno službo za nedoločen čas, urediti stanovanje, imeti dokaj visoke dohodke, imeti avto..... potem sploh ne bi razmišljale o tem, da si ustvarimo družino. V življenju si vedno moramo postaviti cilje in se odločiti kaj nam je prioriteta.

Verjemi v dobro in dobro se bo zgodilo!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 282
6.5.2007 13:35:13   
stunfek
Se strinjam z auroro glede prioritet. Te pač postavi vsaka svoje. Trenutno je meni bodoča nosečnost tako visoko na prioritetni listi, da si jo želim četudi bi morda zaradi tega bila ob službo. Pa sve precej zapufana. Itak vem, da se na koncu koncev nekako zvozi ne glede na to, kako težka je situacija.

Pa ko se ravno Trbovlje omenja. Mene ful mika, da bi šla že v torej na HSG v Trbovlje namesto v petek v Ljubljano...in to zaradi "tajminga" :) O ta cikel. Če pravijo 1 teden nič slončkat, bi lahko še ujela O ta mesec, sicer pa ne. A se vam to zdi smiselno, al naj ne norim in pač spurtim en cikel :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.5.2007 14:04:59   
bugnavilea
No ... pa še dokončno ... ... ulila se je user posted image , tako da je še ta zadnje upanje splavalo ... ... ben ja ... sej veste kam. user posted image  user posted image  user posted image

Ma saj je po svoje boljše tako. Že tako imamo sedaj polne "roke" dela s ta prvim, ki je danes dobil NORICE!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupiii!!!!!!!!!!!!! user posted image

Vso srečo še ostalim ki čakate ... in mogoče se spet najdemo tu čez kak mesec. user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.5.2007 14:50:14   
Mbee
jojuser posted image  veš pa da držimo pesti za drugi mesec...drži se pa veselo user posted image ti želimuser posted image

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 285
6.5.2007 15:02:45   
bela vrtnica
Aurora28 hvala ti za nasvet. Ta mesec bom še počakala, če kaj bo, če ne pa takoj pokličem ginekologinjo in se naročim na pregled ter ji povem kako in kaj. Folno kiselino pa že jemljem odkar sva začela.  Še enkrat hvala, res si srce.
Punce glede službe pa se ne preveč obremenjevat. Sej vem, da bi vsaka izmed nas rada sledila nekem življenjskem ritmu (faks, služba, poroka, otrok oz. družina) ampak včasih se stvari ne odvijejo tako kot je treba.Tudi sama se se držala tega načela, sedaj ko pa imam službo za nedoločen čas in super moža si želim samo še otroka in si ustvariti družino. Mislila sem, da se bo takoj zgodilo,sedaj pa vidim da ni čisto tako in da je veliko deklet, ki imajo takšno situacijo. Ampak verjamem, da se mi bo želja slej kot prej uresničila.
Tako punce zdaj pa malo ven na sprehod in se lepo se sprostite,  zvečer pa velikouser posted image in čimveč user posted image .

Uživajte v sončku in kmalu bomo tudi same dobile prečudovite sončke user posted image

LP

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.5.2007 16:45:14   
nemrak
user posted image user posted image ,
stunfek, pozdravljena!!
Jaz, ki sem vedno lovila O, tudi tisto takoj po ss, bi seveda šla v Trbovlje.
Saj vem, kaj pa je en mesec proti življenju, boste rekle druge.
Ampak ženske smo pač takšne, še posebno jaz, da si ponavadi neizmerno želimo stvari takoj.
Želim ti, da se odločiš pravilno in, da čimprej zagledaš user posted image . Še v maju!!!

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.5.2007 16:53:51   
zofija nr.2
zivjo punce,

moja user posted image  se ne bi smela pojavit včeraj ali danes in se ni! po stari navadi si ne upam bit optimistična, ker se mi zdi, da bo to kar nekako uročilo zadeve....tako da še vedno pričakujem, da bo user posted image  splavala po vodi. po nasvetu gin. čakam do 10.5., naredim spet test in če je spet user posted image  začnem jemat progesteron (Prometrium), da ne bi bilo ponovnega SS.
pri simptomih nič novega, prsi boleče in zatečene, sicer sem pa nekam betežna in utrujena. pa kar dosti jem. ni pa mi slabo... in opažam nekakšen belkast izcedek, pa nožnica ni prav suha. kolikor se spomnim, je bila prejšnjič zelo suha in nekako drugačna na otip. kakšne izkušnje na to temo?

lep konec vikenda!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.5.2007 17:14:25   
andre3a
POZDRAVLJENA aurora!
Midva sva dolgo hodila v Ljubljano prej pa me je še dolgo pacala prejšnja gin.V Lj.so bile čakalne vrste za vsak pregled 4-6 mesecev seveda leta tečejo,opravila sem tam laparoskopijo in vse je bilo noter tako lepo da ni videl razloga zakaj ne zanosim.Po kakšnem letu sem začela dobivat informacije za Trbovlje in šla tja z napotnico OSEBNEGA zdravnika saj mi je gin.ni dala.Tu je bil že prvi vtis in sprejem sester in zdravnika pohvalen.Vsak mesec sem bila na UZ saj sem najprej dobila klomifen in je skoz spremljal kaj se dogaja noter,potem sem dobivala injekcije in spet hodila na UZ,potem pa se je odločil še enkrat za laparoskopijo in ugotovil da imam neko prirojeno napako saj nisem imela ovulacij in user posted image rednih.To je uredil in kot je rekel čez 3 mesece sem normalno zanosila.Zelo sem zadovolna z vsem tam in gin.oddelku in potem porodnemu saj so me dobesedno nosili po rokah.Zdaj pa ko načrtujeva drugega mi je dal tablete dabroston da jih jem od 18-25 dne ciklusa da se mi uredi user posted image  in pripravi maternica na novo  nosečnost.Upam da bo kmalu uspelo saj zdaj nebi smelo biti problemov.
Ne zameriti če sem se malo razpisala in pozdravček vsem zdaj pa še malo ven na sončka.

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 289
6.5.2007 17:49:25   
Paprika76
Hvala za vaše vzpodbudne besede punce. Saj vem, da imate prav, samo kaj ko...
Upam, da bo junijska etapa boljša zame.

Vsem, ki pa še upate na majski rezultat pa veliko sreče!!! Ostale pa junija, kajne user posted image

In all things of nature there is something of the marvelous.
Aristotle

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.5.2007 18:47:59   
aurora28
Zofija in Mbee!

Držim pesti za vaju, da se vama tečka rdečka ne pojavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi meni je zelo všeč, da se z vami lahko o vsem pogovarjam in vam že malce težim user posted image o vsem tem, ampak mi je res lažje. Saj mojmu dragemu povem, ampak da bi mu pa vsak dan razlagala o občutkih in željam in namišljenih simptomih, bi pa znorel user posted image user posted image user posted image ...Saj me razume in podpira in res si tudi on zelo želi otročka, ampak mi je vseeno lažje če svoje občutke izlijem na forum, saj v končni fazi smo vse tukaj zato, da skupaj delimo usodo, se podpiramo z dobro voljo in optimizmom in druga za drugo držimo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej zagledamo user posted image in smo srečne nosečke.

Držite se punce!

Joj jutri pa nov delovni dan user posted image , sem bila zdaj 10 dni skupaj doma in mi je res pasalo, zdaj pa spet jovo na novo user posted image . Ma saj bo, bom pa vsaj malo misli preusmerjala drugam. user posted image user posted image

(odgovor članu Paprika76)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.5.2007 19:27:46   
neli77
Živjo,

poslušajte, kako jo je meni zagodla ta user posted image . Nikoli do sedaj, ampoak res nikoli, mi še ni zamujala kar tako. Vedno redni ciklusi na 28-30 dni. No, ko bi jo morala dobiti 28.4., je ni bilo, ni je bilo niti 30. 4., jaz že vsa hepi, naredim test 3.5., negativen, me je skor kap, ker sem bila 100%, da sem user posted image . No, in ta opica pride točno na 1. rojstni dan našega malčka. Ni kaj, če to ni predrznost...Skratka, naslednjič se ji maščujem, tokrat grem v boj ZARES!!!

V glavnem, 5. 6., tu nekje, ker je zdaj vse zmešano očitno.

Baj, baj.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 292
6.5.2007 20:35:55   
Fargesia
Majske borke...za otroke 2008user posted image

02.05. - PC Baby  -  spet v naslednji krog 
user posted image
02.05. - matejka78 - spet v naslednji kroguser posted image
02.05. - martinca user posted image   user posted image
04.05. - Paprika76 - spet v naslednji kroguser posted image
05.05. - nussy user posted image   user posted image
05.05. - kepica
05.05. - renata nana -spet v naslednji kroguser posted image
05.05. - mateja80
05.05. . SABP
06.05. - jill
06.05.- TittyK
06.05. - sapi - spet v naslednji krog user posted image (sem te prestavila na dno seznama-srečno v 13. krogu!)
06.05. - zofija nr.2user posted image   user posted image
07.05. - Taula
07.05. - Linda 25
07.05. - Muca Copatarica
07.05. - bumbum -spet v naslednji krog user posted image
07.05. - maša82
07.05. - bugnavilea -spet v naslednji kroguser posted image
07.05. - aurora28 -spet v naslednji krog user posted image (si dodana na konec meseca- SREČNO!)
07.05. - Jasnaa
08.05. - lunca69
08.05. - **NiNa**
08.05. - Stella80
08.05. - Mbee
09.05. - kitka1
09.05. - dolenjka
10.05. - britt
10.05. - pupika27
10.05. - Mateja81
11.05. - mlavla
11.05. - Anitka
11.05. - teejaa
12.05. - bela vrtnica
12.05. - pikicaa25
12.05. - PINGVINČICA
12.05. - Tinča1
13.05. - Larisa69
15.05. - SILVA
15.05. - PATRICIJA_22
15.05. - luna68
15.05. - natasa76
15.05. - piki 2
15.05. - Srčekgrill
(ROJSTNI DAN!-24let)
17.05. - Lupita
18.05. - SM10

18.05. - puri
19.05. - amaya
20.05. - naša črtica koraka
20.05. - daga11
20.05. - bekyca
23.05. - listek
24.05. - torcica
24.05. - Anay
25.05. - ledenka
25.05. - lejca
25.05. - mala_pikica
26.05. - monikap
28.05. - smotka_me
29.05. - andre3a
30.05. - rebeca
31.05. - stunfek
31.05. - sapi
31.05. - aurora28
31.05. - jadrnica

Živijo! midva sva že s Koroške! Madonca, naju je pralo nazaj grede! V Velenju in od Šentruperta do Vranskega anju je tolkla TOČA!!! sej ni bila velika, ampak po avtu je pa tolklo...sej je ful slišalo...

Za vse punce držim pesti...tako za majske upe kot tudi za junijske! pri meni ni še nič...ampak še nič ne upam upat...

< Sporočilo je popravil maša82 -- 6.5.2007 20:37:44 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.5.2007 22:28:48   
lara light
Zdravo punce!
Rada bi se vam pridružila...ne vem, kateri krog tečeva, mogoče že 40-i.
Midva ne pričakujeva 12.05.
Drage borke, le pogumo naprej!
user posted image Lara

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 294
7.5.2007 7:05:24   
kepica
Jutro punce!

Danes sem šla s takšnim optimizmom v službo, kot še nikoliuser posted image  M namreč zamuja in nobenega znaka nimam, da bi prišla. Se čisto drugače počutim. Nisem tako napihnjena, kot ponavadi pred M. No, lahko se vsak trenutek ulije, ampak vseeno. Važno, da sem dobre voljeuser posted image  Res bi bilo že lepo, če bi se po vseh teh mesecih le pokazal user posted image  Tako si že želim teh črticuser posted image   Jutri skočim po test in v sredo zjutraj upam na user posted image  Punce, držite pestiuser posted image  Tudi jaz jih stiskam za vse vasuser posted image
lp,kepica

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 295
7.5.2007 7:57:45   
Mbee
pri meni je pa danes nekaj čudno začelo kapljati....tako da mislim da user posted image prihajauser posted image user posted image user posted image ...se po vsej verjetnosti jutri prestavim med junijskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 296
7.5.2007 7:59:32   
baby baby
Jutro borke...
še ena za na majski seznam. Smo šele zvečer prišli z dopusta, kjer smo pridno delali na še enem januarskem otročku. Upam, da nam bo uspelo. Ne pričakujem je okoli 21.5.
Zdaj pa letim v službo, vas vse natančno preberem popoldan. Držim pesti za vse.
Podravčke...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 297
7.5.2007 8:02:55   
nussy
Kepica in vse ostale, ki je še ne pričakujete v maju, držim pesti in upam, da vam je uspelo.user posted image

Zadnjič sem pozabila napisati o znakih, če bo kateri kaj pomagalo. V bistvu ni bilo nič posebnega, le 4 ali 5 dni pred M me je vsake toliko zabolelo v trebuhu, isto kot pred M. Ampak kadar je prišla M me je vedno samo morda pol ure bolelo, potem pa se je prikazala.
Prsi me niso čist nič bolele in me še zdaj ne, morda so mal polnejše, ampak nič posebnega. Mi je blo pa po malem slabo čez dan, ampak ne ful.
Zdaj mi je slabo ves čas po malem, ampak bruham pa hvala bogu ne.user posted image

Edina stvar, ki me skrbi je, da me še vedno ene 5x na dan zaboli v trebuhu, kot nekakšen krč, ampak upam, da to ne pomeni nič slabega.

No toliko o mojih 'znakih'.

Veliko sreče vsem!user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.5.2007 12:01:36   
pupika27
pozdravljene punce!tudi moj datum se bliža (10.05.)in vedno bolj m je strah da bo najino upanje in trud zaman!danes sem se zbudila že bolj razneženo in prestrašeno obenem!sicer mi teta ne daje še nobenih zankov da prihaja a me je strah in to zeeeeelllllloooo!!!imam pa eno vprašanje  če bo teta zamujala koliko dni naj počakam preden naredim test!!!!!!!!!SE OPRAVIČUJEM DA SEM TEČNA IN DA VAM TEŽIM!!VSO SREČO VSEM KI JE NE PRIČAKUJETE user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.5.2007 12:33:48   
kepica
Danes, ko imam v službi malo več časa, malo razmišljam in ugotavljam, kakšen imam občutek. Je ali niuser posted image  Joj, smo čudne, a ne?user posted image  No in v glavnem, šele danes sem ugotovila, da nimam nobenega izcedka že par dni, pa se mi je prov fino zdelo, ker ga imam vedno pred M. In če pomislim nazaj, ga tudi v 1. nosečnosti nisem imela. Ponavadi ta izcedek postaja vedno bolj rjav in pride M, ta mesec pa tega kar ni in ni. M zamuja, jest sem pa vsa na trnih. Prsi mam težke, bolijo me sicer ne, samo ko hodim, občutim, da so res težke. Drugače pa nobene napihnjenosti, kot ponavadi pred Muser posted image  in čokolada mi ne paše, ki jo ponavadi pojem pol na danuser posted image  Verjetno bom že popoldne delala test, ker ne bom zdržala. Jao, kar meša se mi že, ker se tako bojim razočaranjauser posted image  
lp,kepica

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?