|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v maju!
8.5.2007 18:33:08   
bela vrtnica
Mateja80 čestitke tebi in tvojemu dragemu!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veselo in zdravo nosečnost ti želim in pazi nase (odženi skrbi)!

Me, ki pa še čakamo upam, da nas bo čimveč kmaluuser posted image  . Če ne ta mesec pa kmalu.user posted image

LP

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.5.2007 18:34:34   
aurora28
Saj bo Maša, sam ne obupati. Tako se govori,  kar tri otroke user posted image user posted image user posted image . Tudi midva z mojim možem govorila, da bova imela tri user posted image , jaz sem takoj za to, ampak pravim, da morava najprej dobiti prvega user posted image , ma saj bo. Danes sem bila zelo žalostna ko sem se zjutraj zbudila, sem se kar zjokala. Se mi zdi, da se mi je vse nabralo od tega, da nisem zanosila, do tega, da sem obremenjena s kilami, saj si želim malo shujšati in potem gužva v službi, pa želja po otročku user posted image user posted image user posted image . Čist sem bila sesuta in sem se mojmu zjokala in mi je bilo takoj bolje. Morala sem spraviti to bolečino ven. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 352
8.5.2007 18:44:59   
bela vrtnica
Aurora28, res je, da jok včasih pomaga. Ampak zdi se mi, da si ti zelo pozitivna osebe in slej kot prej boš postala super mamica in prečudovita user posted image . Tako da kg gor ali dol. Pozabi na slabe stvari in vse bo bolje. Drugače pa smo me tukaj na forumu in ena drugo podpiramo.

LPuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.5.2007 18:45:38   
Mbee
aurora....jst mam tud takšne krize od časa do časa...res paše imet zraven enga da te potolaž pa proba razumet a ne...jst sm večinoma zato jokala ker nisva probavala imet otroka zarad tega ker sva živela pri njemu...zdaj k imava svojo hišo pa je vse lažje...sam k zdej ni ratal v prvo je mal kriza ampak upam da bo kmal tud to poštiman...jst sm za to da bi mela dva otroka...če bojo pa trije pa tud o.k. sam d bojo zdravi pa lepi tko kt mamiuser posted image user posted image user posted image  sej nam bo vsem ratal!!!! pa čudovite mamice bomo!!!!!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.5.2007 19:00:04   
aurora28
Bela vrtnica in Mbee najlepša vama hvala, zlati sta. Hvala za spodbudne besede. Resnično sem vesela, da imamo forum in da ste na forumu same super zlate punce. user posted image user posted image user posted image za vse vas.

Moja user posted image se počasi poslavja. Sem pa ugotovila, da odkar sem imela histeroskopijo, kjer so mi odstranili pregrado imam manj bolečo user posted image in tudi krvavitev se je spremenila. Ko se pokaže rjav izcedek se v roku dveh dneh pokaže user posted image prej pa je bilo tako, da sem imela včasih cel teden čudne izcedke in šele potem se je user posted image pokazala. Pa zdaj je tudi tako, da drugi in tretji dan full lije in se tudi izlije, nato pa se počasi poslavlja. Zdaj mi user posted image traja 5-6 dni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 355
8.5.2007 19:23:06   
lejca
Men je blo tud vceri tak hudo...pogresem mojega moza ,ker je sel na sluzbeno izpopolnjevanje v tujino pa se nisem mela s kom pogovarjat....potem pa kr mislim sam na moji dveuser posted image user posted image  in mi je hudo...
Ker trenutno studiram sem kar precej doma ,na internetu...pa tako dalec od svojih domacih...
Z mojim ne cakava na user posted image ,upava da nama bo ratalo....sedajo ko se spominjam ,kako je ko si nosec me kar boli...joj bilo je tako lepo...kaksen obcutek...je nekaj posebnega,ko ves da nosis pod srckom svojega otrocka.

Mal prej sem glih govorila z bratrancem preko skypa in mi je preko webcam pokazal svojo 8 mesecno hcerkico me je kr stisnilo.

Pogresam svoji deklici...user posted image ,kr na jok mi gre..

boljs da neham...se oglasim kasneje ko mi bo lazje

lejca

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.5.2007 19:25:30   
kepica
Punce, jaz se selim med junijke. Žal me je obiskala user posted image , tako da me naslednji četrtek čaka HSG. Upam na več sreče naslednji mesec.
Držim pesti, da vas ta mesec čimveč zagleda user posted image
lp,kepica

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.5.2007 19:29:05   
Serendipity
Kepica - tudi jaz imam naslednji četrtek (17.5) HSG. user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.5.2007 19:40:12   
stunfek
Jaz sem imela pa danes HSG. Sem prav vesela, da je za menoj.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.5.2007 19:43:45   
Fargesia
Lejca, tvoji deklici te gledata in sta vedno ob tebi...ne bodi žalostna...vem, da je to lažje reči kot storiti...pa vseeno, izjoči se in potem nasemh na ustnice, da bosta user posted image user posted image videli mamico nasmejano! en velikuser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.5.2007 19:44:39   
zofija nr.2
Mateja80, čestitke! user posted image   Glede na to, da sva oz. nisva čakali user posted image  na isti dan, sem še toliko  bolj vesela zate user posted image user posted image  zgleda je bila za naju dobra letina!
Močno ti svetujem, da se ne ubadaš s službo in drugimi okoli tebe, ampak vso energijo usmeriš v pikico, ker imata še dolgo pot pred sabo, in mora že od začetka vedet, da je zaželena!
Srečno tudi majčicam, ki še čakajo, in vsem junijkam!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.5.2007 19:45:33   
Fargesia
Aurora28, od kod si? Rabim eno vztrajno punco za vzpodbudo pri hujšanju in športanju( beri kolesarjenje, rolanje...)...meni so se kile ustavile in ne gre nikamor...pa si želim še 5 kg shujšati. 6 sem jih že (čeprav mi tazadnja kila gor pa dol skačeuser posted image )

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.5.2007 19:46:54   
Serendipity
user posted image

Upam, da ni preveč bolelo. Tudi jaz komaj čakam da mine...
Hm... a boš na bolniški? Koliko dni?
Meni sicer niso nič omenili bolniške, ko sem poklicala in tudi G ni omenila, ampak sem nekje na forumu prebrala, da naj bi bile tri (?) dni na bolniškem in me zanima, če res... (jaz bi kar v petek šla nazaj v službo user posted image )

LP, J

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.5.2007 19:58:09   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Jaz sem imela pa danes HSG. Sem prav vesela, da je za menoj.

se dobro počutiš? Je vse ok? zdaj pa veselo na user posted image in čimprejuser posted image user posted image !

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 364
8.5.2007 20:28:34   
torcica
Lejca user posted image user posted image user posted image

Drži se, čas celi rane.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.5.2007 20:53:21   
Tinča1
Punce, veste kaj, jaz pa mislom, da sem noseča. user posted image user posted image .
Danes se mi je zazdelo, da pa bi mogoče opravila test. In sem ka. Z možekom še kar ne moreva verjeti.

Na FIRST SIGN DUO se je pokazala srednje močna črtica.

Mislim, sda je to to.

Jutri bom zadevo ponovila še z clear blue. Upam, da bo tam tudi črtica.

Lp!

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.5.2007 20:59:28   
Fargesia
Bravo Tinča1! ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.5.2007 21:05:20   
aurora28
Čestitke Tinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.5.2007 21:17:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image tinca.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
8.5.2007 21:22:26   
monikap
Tinča1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
8.5.2007 21:24:10   
polonca78
Čestitam!!!user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 371
8.5.2007 21:29:25   
bela vrtnica
Ja Tinča1 čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako to, da si že opravila test, a si imela kakšne posebne znake, sem videla da si na seznamu imela datum, ko ne pričakuješ 12.5. tako kot jaz. Res superccccaaaa! Sporoči kako se počutiš, čeprav verjamem, da čudovito.
Srečno user posted image !

LP

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 372
8.5.2007 21:39:22   
mlavla
Tinča1  iskrene čestitke!!user posted image user posted image želim ti lepo in zdravo nosečnost...uživaj

veš tudi mene zelo mika, da bi že jutri opravila test, čeprav naj bi počakala vsaj do petka. bojim se, da bom le razočarana, čeprav imam tudi sama nek filing, da sem mogoče pa res noseča.

kateri dan tvojega ciklusa pa je bil danes, ko si delala test?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
8.5.2007 21:52:33   
Anitka
Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke.

Joj punce, jaz sem tudi čisto na trnih in ne vem kaj naj rečem o mojih občutkih, kajti tokrat je po ne vem kolikem času prvič, da sem še brez stalnega izcedka pred prihodom user posted image , ki naj NE BI prišla jutri oz. najkasneje do petka. Mlavla zgleda da bova obe živčkarile do petka. Jaz samo pravim, da če že ima namen priti naj pride že jutri.

Vsem pestke, tako majskim in junijskim.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 374
8.5.2007 21:57:02   
aurora28
Iskrene čestitke vsem user posted image , zelo sem vesela, da se seznam nečakajočih krajša user posted image user posted image user posted image user posted image . Superca, to bo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image . Za nas ostale borke pa želim, da čimprej zagledamo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image in da bomo tudi me tako kot ostale postale srečne user posted image .

Punce, jaz vas zapuščam, grem v toplo posteljo (dragi mi jo že pridno greje user posted image user posted image ). Lahko noč, lepe sanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?