Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 18:33:08
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Mateja80 čestitke tebi in tvojemu dragemu!!!!!! Veselo in zdravo nosečnost ti želim in pazi nase (odženi skrbi)! Me, ki pa še čakamo upam, da nas bo čimveč kmalu . Če ne ta mesec pa kmalu. LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 18:34:34
|
|
|
|
aurora28
|
Saj bo Maša, sam ne obupati. Tako se govori, kar tri otroke . Tudi midva z mojim možem govorila, da bova imela tri , jaz sem takoj za to, ampak pravim, da morava najprej dobiti prvega , ma saj bo. Danes sem bila zelo žalostna ko sem se zjutraj zbudila, sem se kar zjokala. Se mi zdi, da se mi je vse nabralo od tega, da nisem zanosila, do tega, da sem obremenjena s kilami, saj si želim malo shujšati in potem gužva v službi, pa želja po otročku . Čist sem bila sesuta in sem se mojmu zjokala in mi je bilo takoj bolje. Morala sem spraviti to bolečino ven.
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 18:44:59
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Aurora28, res je, da jok včasih pomaga. Ampak zdi se mi, da si ti zelo pozitivna osebe in slej kot prej boš postala super mamica in prečudovita . Tako da kg gor ali dol. Pozabi na slabe stvari in vse bo bolje. Drugače pa smo me tukaj na forumu in ena drugo podpiramo. LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 18:45:38
|
|
|
|
Mbee
|
aurora....jst mam tud takšne krize od časa do časa...res paše imet zraven enga da te potolaž pa proba razumet a ne...jst sm večinoma zato jokala ker nisva probavala imet otroka zarad tega ker sva živela pri njemu...zdaj k imava svojo hišo pa je vse lažje...sam k zdej ni ratal v prvo je mal kriza ampak upam da bo kmal tud to poštiman...jst sm za to da bi mela dva otroka...če bojo pa trije pa tud o.k. sam d bojo zdravi pa lepi tko kt mami sej nam bo vsem ratal!!!! pa čudovite mamice bomo!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:00:04
|
|
|
|
aurora28
|
Bela vrtnica in Mbee najlepša vama hvala, zlati sta. Hvala za spodbudne besede. Resnično sem vesela, da imamo forum in da ste na forumu same super zlate punce. za vse vas. Moja se počasi poslavja. Sem pa ugotovila, da odkar sem imela histeroskopijo, kjer so mi odstranili pregrado imam manj bolečo in tudi krvavitev se je spremenila. Ko se pokaže rjav izcedek se v roku dveh dneh pokaže prej pa je bilo tako, da sem imela včasih cel teden čudne izcedke in šele potem se je pokazala. Pa zdaj je tudi tako, da drugi in tretji dan full lije in se tudi izlije, nato pa se počasi poslavlja. Zdaj mi traja 5-6 dni.
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:23:06
|
|
|
|
lejca
|
Men je blo tud vceri tak hudo...pogresem mojega moza ,ker je sel na sluzbeno izpopolnjevanje v tujino pa se nisem mela s kom pogovarjat....potem pa kr mislim sam na moji dve in mi je hudo... Ker trenutno studiram sem kar precej doma ,na internetu...pa tako dalec od svojih domacih... Z mojim ne cakava na ,upava da nama bo ratalo....sedajo ko se spominjam ,kako je ko si nosec me kar boli...joj bilo je tako lepo...kaksen obcutek...je nekaj posebnega,ko ves da nosis pod srckom svojega otrocka. Mal prej sem glih govorila z bratrancem preko skypa in mi je preko webcam pokazal svojo 8 mesecno hcerkico me je kr stisnilo. Pogresam svoji deklici... ,kr na jok mi gre.. boljs da neham...se oglasim kasneje ko mi bo lazje lejca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:25:30
|
|
|
|
kepica
|
Punce, jaz se selim med junijke. Žal me je obiskala , tako da me naslednji četrtek čaka HSG. Upam na več sreče naslednji mesec. Držim pesti, da vas ta mesec čimveč zagleda lp,kepica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:29:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Kepica - tudi jaz imam naslednji četrtek (17.5) HSG.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:40:12
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz sem imela pa danes HSG. Sem prav vesela, da je za menoj.
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:43:45
|
|
|
|
Fargesia
|
Lejca, tvoji deklici te gledata in sta vedno ob tebi...ne bodi žalostna...vem, da je to lažje reči kot storiti...pa vseeno, izjoči se in potem nasemh na ustnice, da bosta videli mamico nasmejano! en velik
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:44:39
|
|
|
|
zofija nr.2
|
Mateja80, čestitke! Glede na to, da sva oz. nisva čakali na isti dan, sem še toliko bolj vesela zate zgleda je bila za naju dobra letina! Močno ti svetujem, da se ne ubadaš s službo in drugimi okoli tebe, ampak vso energijo usmeriš v pikico, ker imata še dolgo pot pred sabo, in mora že od začetka vedet, da je zaželena! Srečno tudi majčicam, ki še čakajo, in vsem junijkam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:45:33
|
|
|
|
Fargesia
|
Aurora28, od kod si? Rabim eno vztrajno punco za vzpodbudo pri hujšanju in športanju( beri kolesarjenje, rolanje...)...meni so se kile ustavile in ne gre nikamor...pa si želim še 5 kg shujšati. 6 sem jih že (čeprav mi tazadnja kila gor pa dol skače )
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:46:54
|
|
|
|
Serendipity
|
Upam, da ni preveč bolelo. Tudi jaz komaj čakam da mine... Hm... a boš na bolniški? Koliko dni? Meni sicer niso nič omenili bolniške, ko sem poklicala in tudi G ni omenila, ampak sem nekje na forumu prebrala, da naj bi bile tri (?) dni na bolniškem in me zanima, če res... (jaz bi kar v petek šla nazaj v službo ) LP, J
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 19:58:09
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Jaz sem imela pa danes HSG. Sem prav vesela, da je za menoj. se dobro počutiš? Je vse ok? zdaj pa veselo na in čimprej !
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 20:28:34
|
|
|
|
torcica
|
Lejca Drži se, čas celi rane.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 20:53:21
|
|
|
|
Tinča1
|
Punce, veste kaj, jaz pa mislom, da sem noseča. . Danes se mi je zazdelo, da pa bi mogoče opravila test. In sem ka. Z možekom še kar ne moreva verjeti. Na FIRST SIGN DUO se je pokazala srednje močna črtica. Mislim, sda je to to. Jutri bom zadevo ponovila še z clear blue. Upam, da bo tam tudi črtica. Lp!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 20:59:28
|
|
|
|
Fargesia
|
Bravo Tinča1! ČESTITKE!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 21:05:20
|
|
|
|
aurora28
|
Čestitke Tinca .
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 21:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
tinca.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 21:22:26
|
|
|
|
monikap
|
Tinča1 in lepih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 21:24:10
|
|
|
|
polonca78
|
Čestitam!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 21:29:25
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Ja Tinča1 čestitam . Kako to, da si že opravila test, a si imela kakšne posebne znake, sem videla da si na seznamu imela datum, ko ne pričakuješ 12.5. tako kot jaz. Res superccccaaaa! Sporoči kako se počutiš, čeprav verjamem, da čudovito. Srečno ! LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 21:39:22
|
|
|
|
mlavla
|
Tinča1 iskrene čestitke!! želim ti lepo in zdravo nosečnost...uživaj veš tudi mene zelo mika, da bi že jutri opravila test, čeprav naj bi počakala vsaj do petka. bojim se, da bom le razočarana, čeprav imam tudi sama nek filing, da sem mogoče pa res noseča. kateri dan tvojega ciklusa pa je bil danes, ko si delala test?
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 21:52:33
|
|
|
|
Anitka
|
Vsem čestitke. Joj punce, jaz sem tudi čisto na trnih in ne vem kaj naj rečem o mojih občutkih, kajti tokrat je po ne vem kolikem času prvič, da sem še brez stalnega izcedka pred prihodom , ki naj NE BI prišla jutri oz. najkasneje do petka. Mlavla zgleda da bova obe živčkarile do petka. Jaz samo pravim, da če že ima namen priti naj pride že jutri. Vsem pestke, tako majskim in junijskim.
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 8.5.2007 21:57:02
|
|
|
|
aurora28
|
Iskrene čestitke vsem , zelo sem vesela, da se seznam nečakajočih krajša . Superca, to bo veliko . Za nas ostale borke pa želim, da čimprej zagledamo in da bomo tudi me tako kot ostale postale srečne . Punce, jaz vas zapuščam, grem v toplo posteljo (dragi mi jo že pridno greje ). Lahko noč, lepe sanje.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?