Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 21:02:34
|
|
|
|
baguSka
|
da nam je bistvo skrito ja.. ona ze ve zakaj! mogoce glih zato, ker ni taka, kot vecina mamic.. mogoce zato, ker spada med tistih 10%?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 21:26:55
|
|
|
|
solatja
|
Mič definitivno ni taka kot večina mamic, to smo že pogruntali. Glede na njeno pisanje, ki ga tu na RR beremo, je vso stvar zelo zelo preštudirala, predelala, mislim da tako sama kot tudi s partnerjem in za to odločitvijo tudi stoji. ampak kadarkoli sprejmemo kako pomembno odločitev, pride prej ali slej vmes do kake šibke točke, v kateri se je aprila znašla tudi ona (sej je logično, sej ni noben stroj; mati je, gre pa za njenega otroka). takrt je pač rabila malo potarnat in preko tega še utrdit in ponovit svoje argumente, ker je morala vedeti, da bo prišlo do tudi "netaktnega" napadanja (sej je že RR veteran ). tud zaradi te enostranske slike in izredno malo podatkov, ki jih je navedla, so nekateri komentarji prav žaljivi. ne moremo razumet, če ne poveš dovolj in se izmikaš odgovorom. ampak če tebi ta način ustreza, tudi prav. konec koncev si prosila za nasvete, pomoč ali pa samo en čvek in imaš pravico, da temo vodiš po svoje, predvsem pa, da iz vsega tega potegneš tisto, kar potrebuješ, pa naj bo to ploskanje, grajanje, jokanje, smejanje ali filozofiranje. mi smo tukaj zaradi tebe no, kolk sem falila?
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 21:28:37
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy ne vem, baguska, jaz sem se vedno zaljubila, in vedno sem bila čisto v oblakih takrat Jst tud... Jebes frendovstvo... Zaljubit se je treba.. da je fajn.. pa sej se zaljubis... le da je taka zaljubljenost verjetno drugacna... in tud bolj pristna!!! jaz recimo mam tud kdaj metuljke v zelodcu, ko pomislim na svojega partnerja... pa hkrati oz istocasno stojim na tleh... medtem ko zaljubljenci pac ne morejo! sej sem se hecal... Ma ne vem, če je bolj pristna. Po moje da ni. To se ti zdaj malo zgovarjaš, ker si preskočila ta del. Sploh mi ni jasno, kako lahko preskočiš....razen, razen če se tolk bojiš zaljubit, da na razumski ravni vse kontroliraš....ma ne vem, ni to to, totalno nora kemija mora biti, poleg tega se spoznaš v drugi luči, ko se zaljubiš, spoznaš najlepše plati sebe, zgubiš pa v bistvu prav nič več, kot če se ne zaljubiš.... Lepo se je zaljubit. Meni se zdi, da je takrat vsak človek v resnici lep, ko tako lepo seva, vibrira. Saj ne igra. Takrat je v resnici tak. Čist, prvinski, v sferah.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 21:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Gina.. tole mi je pa fajn vsec.. in ce takrat drugemu govoris lepe zadeve.. izgleda kot laskenje.. ampak ni.. taksnega ga vidis.. to ti je fuul vsec pocet..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 21:41:06
|
|
|
|
solatja
|
hja, zgleda,d a sem celo debato sfalila tukaj je govora o zaljubljenosti na dolgo in široko, medtem ko tisti, ki se ukvarjamo z osnovnim problemom, kar izzevenimo. dejte se vsaj drugam prestavim, da bom lahko sama naprej reševala Mičin problem pa še kak "letalec" se mi bo pridružil, ki tudi njegovega posta nihče ne povoha
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 21:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
in kaj, ko zaljubljenost mine? kaksnega ga pa pol vidis?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 21:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* in kaj, ko zaljubljenost mine? kaksnega ga pa pol vidis? lepega.. pa rad ga imas.. pa ce karkoli naredi.. pa pogresas ga.. ce ga ni... pa tko..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:01:42
|
|
|
|
Gina
|
Ko zaljubljenost mine, ga pa ljubiš. Valjda vidiš kaj, česar prej nisi, vendar ga ljubiš. Jaz ne vem, če lahko čist zadost ljubiš, če prej nisi zaljubljen. po mojih izkušnjah ne, čeprav baguška trdi drugače, kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:03:16
|
|
|
|
Gina
|
Ne jezi se solatja, tukaj debatiramo o več rečeh, saj ni nič narobe s tem, a ne? Jaz sem zihr, da bo mičica itak vse prebrala, pa kdo drug tudi, ...če pa ne bo, pa tudi nič hudega.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
da nam je bistvo skrito Ja, bistvo je skrito. Včeraj je bil test......hvala vsem za klepet .
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ko zaljubljenost mine, ga pa ljubiš. Valjda vidiš kaj, česar prej nisi, vendar ga ljubiš. jap... tocno.. IZVIRNO SPOROČILO: Gina Jaz ne vem, če lahko čist zadost ljubiš, če prej nisi zaljubljen. po mojih izkušnjah ne, čeprav baguška trdi drugače, kaj pa vem... Jaz tud ne vem tega.. ker sem bil zaljubljen.... ciiiistt..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:23:44
|
|
|
|
baguSka
|
no jaz govorim o drugacni zaljubljenosti... o taki, ki pac ni v oblakih... kot si najprej pisala in ko se ti zdi vse super in oh in sploh in popolno... ne, mene se ni strah zaljubit, vendar je ta zaljubljenost veliko bolj drugacna... u bistvu se zaljubljam vsak dan sproti... ne vem, ne znam razlozit, ampak je res drugacna od vseh tistih, katere sem obcutla vcasih... ta je cisto drugacna in zame bolj popolna in globoka in iskrena in spostljiva... u bistvu ljubim, zaljubim pa se vsak dan sproti... :))) matr... sej se se sama ne stekam, kako bi me vi!? haha..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Vprasaj vse.. ki so to doziveli, da jim je drugi hotel prisparat prizadetost.. duplicirali so jo.. Bom vprašala, kaj sem naredila s svojo odkritostjo. Tako. Vedno je nekaj, kar se lahko vprašaš. Tako to je. Izbereš eno pot ali drugo. Vedno se lahko vprašaš, kako bi bilo, če bi storil drugače. Ampak ne ves.. kako bi bilo drugace.. ves samo za tisto, kar si storil.. lahko se vprasas.. samo za tisto pot, ki si jo prehodil.. To pa itak. Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
... u bistvu ljubim, zaljubim pa se vsak dan sproti... :))) Zanimivo. Bom razmislila.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:26:34
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ko zaljubljenost mine, ga pa ljubiš. Valjda vidiš kaj, česar prej nisi, vendar ga ljubiš. Jaz ne vem, če lahko čist zadost ljubiš, če prej nisi zaljubljen. po mojih izkušnjah ne, čeprav baguška trdi drugače, kaj pa vem... no tkole: hm.. jaz se zaljubljam, ker ljubim..!? mogoce mal nelogicno, al pa nesmiselno, ampak tko je.. :) in ko se zaljubljam, ljubim se bolj.. po tvojih izkusnjah pa seveda ne, ker nisi se nikol ljubila ne da bi bla zaljubljena.. jaz sem okusla oboje in seveda opazim razliko.. :))
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija . Prava ljubezen do otroka je brezpogojna, katere pa ti pomoje ne premoreš. Ne rečem, da je nimaš, ampak toliko, da bi se nečemu svojemu odpovedala, tolk pa ne. jaz pa mislim da se je kar konkretno odpovedala....ker najlažje bi blo otroka privlečt zraven, makar na silo, makar proti njegovi volji ( kar se na veliko počne...) in vpit potem da kako dobra mati je, da ona pa že ne more pustit otroka nekje in tudi če njemu tko ne paše, ko bo zrasel ji bo že še hvaležen in bla bla bla....to zame pač ni brezpogojna ljubezen, nekateri pa bi ji seveda ploskali....a je storila prav a ne, bo tko čas pokazal in ona b s tem mogla živet, saj ne bo noben drug namesto nje nosil teže te odločitve... Se strinjam z ullo. Se mi zdi večja ljubezen to, da gleda na otroka in ne na sebe.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:29:17
|
|
|
|
baguSka
|
Se mi zdi večja ljubezen to, da gleda na otroka in ne na sebe. Ja. Ce se zaveda, da sama ne more nudit otroku tistega, kar od nje potrebuje. In ne, ce se tega ne zaveda in je odsla le zaradi svojih zelja in potreb.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ko zaljubljenost mine, ga pa ljubiš. Valjda vidiš kaj, česar prej nisi, vendar ga ljubiš. Jaz ne vem, če lahko čist zadost ljubiš, če prej nisi zaljubljen. po mojih izkušnjah ne, čeprav baguška trdi drugače, kaj pa vem... no tkole: hm.. jaz se zaljubljam, ker ljubim..!? mogoce mal nelogicno, al pa nesmiselno, ampak tko je.. :) in ko se zaljubljam, ljubim se bolj.. po tvojih izkusnjah pa seveda ne, ker nisi se nikol ljubila ne da bi bla zaljubljena.. jaz sem okusla oboje in seveda opazim razliko.. :)) Nooo.. sej je vseen klinc.. sproti, gor, dol, levo, desno... Glavno da ti je lepo in da ti krasno laufa..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Zdej bom pa to zgodbo mal okol obrnu.. Vecina vas je tko nastelanih... Otrok k mami in basta, drugace je mama... slaba mama... ce dopusti drugace.. Ce na primer grem jaz narazen.. in prevzamem skrbnistvo za otroka.. je potem moja partnerka automaticno slaba mama? Zakaj? Ker se ni dovolj dobro sfajtala z mano, da bi dosegla, da bo otrok pri njej? ni najbolj fer do moskih.. to kar pisete.. Zakaj bi moskemu bilo lazje potegnit krajso? Naj bo fer.. do obeh.. Nisi zato slab.. ker se odlocis. da bos fer.. kvecjemu obratno.. Sej vem.. gledate iz svojega stalisca.. da ne bi mogle bit brez otroka.. ampak zakaj je moski pa lazje? Mogoce malenkost.. ampak ne veliko... Prav za otroka.. ni v nobenem primeru.. ce gresta starsa narazen in ce obstaja najmanjsa moznost.. da sta lahko starsa skupaj srecna.. naj ostaneta skupaj.. drugace, pa naj bo vsaj fer..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:32:49
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR da nam je bistvo skrito Ja, bistvo je skrito. Včeraj je bil test......hvala vsem za klepet . Sem prebrala večino te čreve, a tega ne razumem Koga ali kaj pa si testirala? Našo radovednost ali sebe ali kaj tretjega...?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:33:33
|
|
|
|
baguSka
|
Glavno da ti je lepo in da ti krasno laufa.. Itak.. ker se sproti zaljubljam.. in bo vedno krasno in bo vedno laufal...
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:33:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 Koga ali kaj pa si testirala? Našo radovednost ali sebe ali kaj tretjega...? Sebe.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:34:25
|
|
|
|
baguSka
|
Našo radovednost ali sebe ali kaj tretjega...? ja itak da sebe... no, predvidevam..
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:34:58
|
|
|
|
baguSka
|
Sebe. moje predvidevanje je blo tocno :)
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 22:36:02
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 Koga ali kaj pa si testirala? Našo radovednost ali sebe ali kaj tretjega...? Sebe. In rezultati testa?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?