Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 9:39:40
|
|
|
|
plenicka
|
Lepo, da ima vsak svoje mnenje. Ampak marsikatera bi lahko svoje mnenje zadržala zase (ali razpravljala s prijateljicami), ne pa ga objavljala na spletu... Trnljučica, ti pa res živiš v pravljici...samo v tisti, kjer ni srečnega konca...pa brez zamere. PS: pravilno je s tem varanjem...sicer pa izrazoslovje marsikaj pove o človeku.
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 12:16:39
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Pa naj se pofukajo,če jim paše.Dokler je doma mir dokler ne zanemarja družine in ne hodi cele noči okrog.Če pa se enkrat pač nekje pofuka še ni konec sveta.Saj mu ga nobena ne poje ostane še vedno za doma.Drugo je,če ga nikoli ni zanemarja družino in take stvari.Da pa enkrat-dvakrat skoči čez plot pa naj.Ali pa,će to redno počne potem naj res gre.Za enkrat pa tako kolobacijo delat.???????????? O MOJ BOG! Saj res, da sem stara šele 25 let, ampak tole je pa preveč tudi za mojo pamet
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 12:30:04
|
|
|
|
david
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Pa naj se pofukajo,če jim paše. Zdaj vem, zakaj sem si že kot otrok želel, da bi bila Trnuljčica moja žena! d.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 12:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
David vsaj nekdo se strinja z mano Punce za vas.Sem vas vsaj enkrat imela priložnost malo napizdit Pa ne zamerit malo heca mora bit.Sem včeraj bila take dobre volje,da sem mogla malo v prazno brcnit.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 12:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Trnuljčica, nismo vse takšne ko ti.. Ti bi vrnila milo za drago.. Nas bi to prizadelo.. Lahko pišem v imenu drugih.. Se pravi čustev nimaš.. Če bo on tvojega otroka pretepal, boš ti njegova iz prejšnega zakona naprimer.. Se ne splača vračat, s tem dokazuješ da si otročja!! LP
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 12:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Injekcije
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 12:56:48
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Pa naj se pofukajo,če jim paše.Dokler je doma mir dokler ne zanemarja družine in ne hodi cele noči okrog.Če pa se enkrat pač nekje pofuka še ni konec sveta.Saj mu ga nobena ne poje ostane še vedno za doma.Drugo je,če ga nikoli ni zanemarja družino in take stvari.Da pa enkrat-dvakrat skoči čez plot pa naj.Ali pa,će to redno počne potem naj res gre.Za enkrat pa tako kolobacijo delat.???????????? No, ja! Zaupanje in spoštovanje sta 2 temelja zveze. In ni res, da se lahko zgodi vsakomur. Če imaš nekoga rad in imaš še kanček pameti, potem se ne more. Če si z nekom, bodi z njim, drugače mu reči adijo in bodi z naslednjim. Razen seveda v primeru odprte veze, ko oba vesta pri čem sta.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 13:26:21
|
|
|
|
Taula
|
Tole je preveč za mojo pamet.
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 15:21:51
|
|
|
|
srki
|
Kaj zdaj, ali resno misliš, kar si najprej napsiala, ali si napisala, da nas zezaš samo zato, ker smo bile vse proti temu, kar si napisala
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 16:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne resno vas zezam.Ker sem vedela kakšen odziv bo.Pa veste,če me prevara leti prvo sekundo od mene.David sory ampak takšen odziv je bilo pričakovati samo od moškega.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 16:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 16:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Oprosti Trnuljčica ampak to je bolna šala.Saj se lahko drugič,ko ti bo do šal,hecaš na forumu Čvekanje v tri dni. Ta forum tukaj je pa za tiste,ki imajo res težave in ki rabijo moralno pomoč.
< Sporočilo je popravil Dalija -- 28.3.2007 16:36:50 >
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 17:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj sem se opravičila.Še enkrat sorry
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 18:09:30
|
|
|
|
arobic3
|
Nič ne moreš če je enim pa č fejst dolg čas v življenju pa morajo na tak način vzbujat pozornost!
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 18:51:04
|
|
|
|
Taula
|
Ne resno vas zezam.Ker sem vedela kakšen odziv bo.Pa veste,če me prevara leti prvo sekundo od mene.David sory ampak takšen odziv je bilo pričakovati samo od moškega. A to je bilo pravociranje No ja o tem ne bom nič napisala, ker ste že ostale napisala...je pa lepo, da nisi bila anonimna.
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 19:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tega pa nisem niti vedela,da bi lahko bila anonimna?No ja saj ni lepo tudi,če pod anonimnostjo kdo zajebava.Ampak če pomislim kolkokrat in katera mogoče počne isto kot sem sedaj jaz in nas po domače povedano nateguje?In ji nasedemo?To pa ni lepo.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 19:39:33
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Ne resno vas zezam.Ker sem vedela kakšen odziv bo.Pa veste,če me prevara leti prvo sekundo od mene.David sory ampak takšen odziv je bilo pričakovati samo od moškega. No, no .
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 21:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
trnjulčica...tut js se strinjam s stabo popolnoma... sama se fanta prevarala, saj mi je žal, ampak pridejo krizni trenutki... ampak rad aga imam še vedno in ga ne bi zamenjala.. saj človek sploh ne ve kaj te prime v tistem trenutku
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 21:55:53
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Vrni tam kjer veš,da boli.Po mojem.In ti povem,da je uspelo. To zakaj sva se kasneje ločila ni imelo veze z varanjem. A prej ni bolelo, zdej pa boli? In če ni nč hudega, če to počne, kaj je pa potem za vračat?
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 22:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Trnuljčica, pokazala si svojo pravo plat, pokazala si se, kakšna oseba si, zdaj ko so te pa vse spljuvale, se pa vadiš ven, da je bila to šala... MALO MORGEN, kaj naj ti rečem, nisi pri pravi 100%
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 22:38:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Trnuljčica ccccccc, daj ne se zdaj vadit ven...poznamo mi take
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 28.3.2007 22:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi šla na tvojem mestu rajš kkšno knjigo prebrat al pa štrikat, peglat al kej podobnga če ti je že dolgčas , bo vsej kkšna korist od tega In hm...jst tud mislim da se zdej sam ven vlečeš zdej si se sam hecala a ne pol pa svizec... sej veš kaj a ne?
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 29.3.2007 0:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr, znate bit ene nesramne v svojih odgovorih. A to pa je ok? Obsojate vse živo, določenih stvari pa ne znate spravt na normalen nivo.
|
|
|
|
RE: Mater ste čudne z tem varanjem 29.3.2007 0:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
"Normalno" je relativen pojem. In to je na RR običajno. S časom se navadiš.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?